DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åby & Solvalla 18/5

17 Maj 2022 - 22:45

Det är JACKPOT på V86 den här veckan och omgången delas mellan Åby och Solvalla. Jag går ut hårt och inleder med två raka spikar som jag tror har bra chans från ledningen.

Nedan följer min lösning på omgången.

V86 Åby & Solvalla 18/5
V86-1 4 Bepi Bi
V86-2 6 Mirci A’lir
V86-3 6.10.11.12.13.14
V86-4 5.12
V86-5 1.3.4.7.9.11
V86-6 1.3.5.6.
V86-7 1.2.3.4.5.6.8.10
V86-8 2.3

4608 rader x 0,25kr = 1152kr

Dagens Dubbel Åby & Solvalla 18/5
DD-1 1.2.4.5.6
DD-2 3 Piccadilly

5 rader x 50kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 1640m Auto
4 Bepi Bi är en klasshäst i grund och botten och även om han inte har varit så bra som jag har förväntat mig i årets starter så borde det här vara en toppchans. Jag hade honom som favorit att vinna Finlandia Ajo och även om jag var besviken att han endast var femma från ledningen så var han något ursäktad av en tuff öppning. Man siktar mot Sweden Cup i år och har säkert Elitlopps-tankar om den här hästen till nästa säsong när han är ett år äldre. Motståndet nu är klart överkomligt och jag tror att han sitter i ledningen tidigt och leder det här loppet från start till mål.

Motbud
8 Racing Mange har fina meriter och har tjänat klart mest pengar i loppet. Han har fått två lopp i kroppen och vann på 1.11.6 över distansen senast. Joakim Lövgren låter nöjd med sin häst och är värst emot min spik på förhand.

10 Floris Baldwin har toppform för dagen och sättet han vann på senast imponerade och han slog en så pass bra häst som Ble Du Gers. Han har snabba hästar framför sig i starten och skulle kunna komma igenom bra från start.

2 Global Brilliance kan vara en tänkbar skräll på läget eller åtminstone intressant som ett tvilling eller komb-spel bakom Bepi Bi. Han är snabb från start och kommer prova från start för att ta emot Vichy Grif för att sedan överlåta ledningen till Bepi Bi.

Min Vinnare: 4 Bepi Bi
Spets efter 500m: 4 Bepi Bi
Skrällen: 2 Global Brilliance
Rankingen A:4 B:8.10.2.9.6.1.3. C:5.7

V86-2 2140m Volt
Här tar jag ställning och spikar 6 Mirci A’lir som har fått två lopp i kroppen för Timo Nurmos. Jag tycker att hon höll jättebra som trea från positionen utvändigt om ledaren senast i ett lopp över kort distans. Nu är det medeldistans vilket jag tror är ett plus och med hjälp av sitt springspår tror jag att Örjan Kihlström tar sig till ledningen. Hela vägen Örjan!

Motbud
4 Carelya är på rent kunnande ett tidigt motbud till min spik och det är kanske bästa hästen i fältet. Hon kommer från en stark prestation men nu tvingas man växla ner till vanlig vagn när det handlar om voltstart och just voltstart tror jag kan innebära stora problem för Jörgen Westholms häst. Hon är väldigt osäker och har galopperat i 9/16 lopp i karriären och från spår fyra i volten kan det bli problem att komma iväg felfritt.

3 Global Chit Chat gör alltid ett gott dagsverke och har varit på pallen vid hälften av sina starter. Hon saknar kanske den där rätta vinnarskallen men kommer få en bra resa härifrån och skulle det blir lite tempo där framme är hon inte avsågad.

Min Vinnare: 6 Mircia A’lir
Spets efter 500m: 6 Mirci A’lir
Skrällen:
Rankingen A:6 B:4.3.9 .7.5.8 C:2.1.12.10

V86-3 2140m Auto
14 Bowler Day galopperade tidigt i ett V75-lopp senast men kom tillbaka bra som femma därefter och formen är det inget fel på. Fredrik Perssons häst har nämligen visat toppform dessförinnan vid tre raka segrar. Jag tycker att det är en befogad favorit på sin fina form men han har fått snabba pengar på sig och har därmed ett vanskligt utgångsläge i den här spårtrappan.

12 Bird Lane agerade förbättrat senast men mötte helt enkelt en för bra häst i Bentley Gar och fick nöja sig med andraplatsen. Hon har kanske gjort sina allra bäst lopp i ledningen men jag tror att Robert Bergh kommer hamna bäst till av hästarna med bakspår och det är faktiskt inget omöjligt scenario att han kan köra fram och överta ledningen en bit in i loppet även om det kanske är något långsökt.

11 King Knas har en fin rad och har faktiskt aldrig varit sämre än tvåa när han har varit felfri. Från det här utgångsläget blir det tufft att runda samtliga konkurrenter och han behöver ha lite tur med positioner. Han är något överspelad i min bok i skrivande stund men får ändå plats på en garderad kupong.

10 Al Pacino blandar och ger lite i sina prestationer men har bra kapacitet för det här loppet. Senast fick han ett tufft lopp ute i tredjespår och var ursäktad men starten dessförinnan vann han på ett bra sätt från dödens.

13 J.S Peaky Blinders är intressant för det är väldigt positiva tongångar inför det här loppet.
Han har fått två lopp i kroppen efter vila och ska vara väldigt väl förberedd inför den här uppgiften. Man ska tävla med bike för första gången i karriären och sätter dessutom på honom ett norskt huvudlag.

6 Listas Die Hard var inget extra senast men jag tycker han har gjort det bra i tuffa sällskap innan dess. Han är kvick iväg bakom bilen och skulle kunna nå ledningen och även om han normalt möter några för bra skulle han kunna vara en rolig skräll om han får bestämma tempot lite där framme.

Min Vinnare: 14 Bowler Day
Spets efter 500m: 6 Listas Die Hard / 7 Maestro Michel / 12 Bird Lane
Skrällen: 13 J.S Peaky Blinders
Rankingen A:14.12 B:11.10.13.6 C:7.1.3.8.5.2.15.9.4

V86-4 2140m Auto
5 Raya Maya tror jag kommer vara ganska klar favorit till slut och jag tycker det ser ut som att hon har en mycket lämplig uppgift. Jag tog till mig hästen för två starter sedan när hon var dunderfin och vann trots att hon galopperade från start. Hon har blivit nedstruken ett spår nu och är snabb från start och skulle hon nå ledningen bör det vara en mycket bra chans när man dessutom ska tävla barfota runt om för första gången.

Jag kan dock inte släppa 12 Timotejs Karamell som ser ut att bli lite borttappad på spelet den här gången. Senast prövade man henne på V75 och det slutade i galopp men hon har fullkomligt lyst form innan dess och intrycket när hon vann överlägset på Örebro var av bästa sort. Utgångsläget är såklart inte bra men klaffar det bara någorlunda med positioner tror jag att konkurrenterna får se upp när upploppet nalkas.

Min Vinnare: 5 Raya Maya
Spets efter 500m: 5 Raya Maya / 6 Cersei Carma
Skrällen: 12 Timotejs Karamell
Rankingen A:5.12 B:10.9.6.7.3.1 C:8.2.11

V86-5 2140m Auto
11 Indigo blir favorit i loppet och det köper jag med tanke på hur han har sett ut sedan han kom till Sverige. Nu ska han dock köras av Daisy Paling istället för Rick Ebbinge, vilket såklart är ett minus och man brottas dessutom med ett svårt utgångsläge i ett lopp som blev bra.

9 Hannibal Face är jag väldigt förtjust men tyvärr brottas han med en hel del hjärnspöken och får det inte att stämma fullt ut. Jag väntar på att det ska lossna för honom på allvar och det finns skyhög kapacitet i den här herren som gick 1.11.6 över distansen under fjolåret.

7 L.L Royal debuterade för Robert Bergh senast och vann direkt efter lång frånvaro. Han har ett högt kunnande och var bland annat med i en Klass 1- final under fjolåret och om Anton Knutsson är offensiv från start är det faktiskt ingen omöjlighet att han kan få överta ledningen om det är Ninja Zon som sitter i den positionen.

1 Dali Pagadi var rejäl vid segern senast och ska räknas på sin fina form. Det finns en liten chans att man kan hålla upp ledningen även om jag inte ser honom som någon spetsfavorit. Oavsett så kommer han få en fin resa på innerspåret och det finns som bekant open stretch att använda sig av på Åby.

4 Ninja Zon är min spetsfavorit i loppet och når han den positionen kan Markus Niklasson lägga upp taktiken som han själv vill. Han vann från ledningen för tre starter sedan men är kanske ännu bättre i ryggar och från en bra position ska han räknas.

3 Behind Bars har möjligtvis tappat lite form för dagen men han duger normalt långt om han presterar på den nivån han kan.

Min Vinnare: 11 Indigo
Spets efter 500m: 1 Dali Pagadi / 4 Ninja Zon / 7 L.L Royal
Skrällen: 9 Hannibal Face
Rankingen A:11.9.7 B:1.4.3 C:10.5.6.8.2.12

V86-6 2640m Auto
6 Van Gogh Z.S är rätt favorit med tanke på att Eddy West har viktigare uppgifter i sikte samt att 3 Rotate inte har startat sedan i Januari. Det är lång distans och risken är överhängande att Per Lennartsson kan köra fram till ledningen tidigt. Det är dock ingen självklarhet om Björn Goop har Rotate väl förberedd och jag tror dessutom att Van Gogh Z.S är missgynnad av den dryga distansen.

1 Eddy West har elitloppshelgen i sikte och ska tävla med skor och det lär knappast bli något offensivt upplägg men han kommer att få en bra resa på innerspåret och som han såg ut när han slog Phoenix Photo senast tycker jag att han ska tas med största allvar ändå. Han har sin bästa bit till slut och får han bara fritt över upploppet kommer han att avsluta mycket fort.

3 Rotate stod för en makalös förvandling under fjolåret och vann hela åtta lopp. Han trivs väldigt bra i ledningen och jag tror att han är snabb nog att hålla ut favoriten, men frågan är hur pass tufft upplägg Björn Goop vill ge honom direkt efter paus?

Jag betalar även för urstarka 5 Algot Zonett som gick ett bra lopp i Finland senast och borde ha gått framåt ytterligare formmässigt med två lopp i kroppen.

Min Vinnare:6 Van Gogh Z.S
Spets efter 500m: 6 Van Gogh Z.S / 3 Rotate
Skrällen:
Rankingen A:6.1 B:3.5 C:4.9.8.7.2

V86-7 1640m Auto
5 King Kong var väldigt bra senast när han vann på 1.11.6 över distansen. Kommer han till ledningen igen blir han mycket svårslagen men det finns flera startsnabba ekipage från start och det skulle kunna bli bra fart den första biten.

6 Lancaster kan betydligt mer än det han visade senast men han fick ett snällt upplägg och behövde loppet. Adrian Kolgjini lär vara betydligt mer offensiv den här gången och det här är en riktigt bra häst för klassen.

2 Viva La Vida Face gör sina andra start för Björn Goop. Jag tycker han var mycket positiv senast från ett hopplöst utgångsläge och med den genomköraren ska han vara ännu bättre nu. Läget blev perfekt och han kommer få en bra resa i den främre träffen.

1 Santos As var osannolikt bra senast när han vann på 1.11.8 från ledningen och även om det är tufft emot bör en liknande insats räcka långt. Han gör sina bästa lopp i ledningen och taktiken lär vara solklar.

4 Benny Trio är svårbedömd men jag har stor respekt för Admir Zukanovic som kommer skörda framgångar framöver.

8 Ready To Go har varit bra hela året och ska inte nonchaleras även om han är lite bortlottad från det här läget.

Jag tar totalt åtta hästar på mitt system i ett väldigt ovisst lopp.

Min Vinnare: 5 King Kong
Spets efter 500m: 1 Santos As / 5 King Kong / 6 Lancaster
Skrällen: 2 Viva La Vida Face
Rankingen A:5.6 B:2.1.4.8.3.10 C:9.12.11.7

V86-8 1640m Auto
3 Piccadilly har jag bra känsla för i det här loppet och även om det var ett tag sen han vann lopp tycker jag han står på tur för en seger. Senast blev det inte hans typ av lopp och han fick gå utvändigt om Indigo, vilket var en övermäktigt uppgift. Han är ganska snabb iväg bakom bilen och kommer få en bra position och så länge han slipper dödens tror jag han har en bra chans att vinna loppet om han får spara på sin speed. DD-spik.

2 Hefner Am är kanske missgynnad av distansen eftersom han är mer stark än snabb och därför förväntar jag mig ett offensivt upplägg av Ulf Ohlsson. Han var väldigt bra på V75 senast som tvåa och nu ska han dessutom tävla med bike för första gången på mycket länge.

Min Vinnare: 3 Piccadilly
Spets efter 500m: 4 Mission Beach
Skrällen:
Rankingen A:3.2 B:5.4.1.9. C:7.10.6.8

Lycka till 
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Nottingham - West Ham
Fotboll - Premier League - 2
1.92
15:00  Malmö FF - GIF Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - MFF -1 ht
2.00
17:30  IF Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.90
17:30  Chelsea - Tottenham
Fotboll - Premier League - Spurs +0,5
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Åmål 14/8
Insats: 1080 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Speltips Söndag 14/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AIK - Värnamo
Fotboll - Allsvenskan - 2 (+1)
1.85
19:30  Valencia - Girona FC
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
3.15
17:30  Athletic Bilbao - Mallorca
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
2.02

Livestreaming