DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åby & Solvalla 2/9

1 September 2020 - 14:48

V86 Super Days avslutas med tävlingar från Åby & Solvalla på onsdagen. Det är en multijackpot och preliminärt 35 miljoner kronor till en ensam vinnare. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 6 Ecurie D. i den fjärde avdelningen samt 8 Don't Be Shy i den sjunde avdelningen.

V86 Tips Åby/Solvalla Onsdag 2/9
V86-1 1,3,4,7
V86-2 2,6,9
V86-3 2,6,7,8,10
V86-4 6 Ecurie D.
V86-5 3,8,12
V86-6 1,3,4,6,8,10
V86-7 8 Don't Be Shy
V86-8 1,2,3,11

4320 rader x 0,25 = 1080 kr

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 2/9
DD1: 8 Don't Be Shy
DD2: 1,2,3,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86 TIPS ÅBY/SOLVALLA ONSDAG 2/9

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Sandsjöns Enzo är ofta med där framme. Han hängde med klart godkänt från dödens till tredjeplatsen bakom Jackpot Vrijthout som vann det loppet från ledningen näst senast. Gången efter det i ett försök i Bronsdivisionen på Romme så höll han starkt och kom in som tvåa bakom Wingmaster som skrällde i det loppet. Han är gynnad av ett litet fält här och motståndet är lite enklare än vad han är van vid. Kan Peter Untersteiner få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden.

7 Gomez avslutade godkänt men han var inte med någon segerchans så det slutade med en tredjeplats bakom Global Viscount näst senast. Gången innan det så fick han ta över ledningen i ett tidigt skede och från spets så vann han sedan på ett bra vis. Det blev en startgalopp i den senaste starten på Halmstad. Felfri nu så är han snabb iväg fast det kan bli tufft att komma till ledningen från ett spår långt ut på vingen här men hittar Robert Bergh som finns i vagnen ner i ett vettigt slagläge så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

1 Very Good Z.S. gjorde årsdebut på Åby för ett par veckor sedan. Han landade då i dödens på den ledande Franklin Face och det blev för tufft och han var slagen tidigt och han försvarade sig sedan med en galopp när han var trött. Med den genomköraren i kroppen nu så borde han ha gått framåt en del till den här starten. Bra läge nu och han är snabb iväg vid laddning. Spets eller rygg ledaren borde det kunna bli och får han ett passande lopp på innerspår här så kan han bli att räkna med här.

3 Bag's Simoni visade inget extra senast och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Fredric Palema. Han var riktigt duktig när han vann i fin stil från ledningen för tre starter sedan. Han har trevligt utgångsläge och han kan öppna snabbt. Han går från alla positioner men kommer han till spets så kan han leda loppet länge. Inte säkert att han kommer till täten dock men kan Henna Halme komma ner i en hygglig position så kan han vara med och utmana om segern. Det blir troligen open eye huvudlag den här gången som han hade vid senaste segern.

Min Vinnare: 4 Sandsjöns Enzo
Spets efter 500m: 1 Very Good Z.S.
Skrällen: 2 Darshana
Ranking: A 4 B 7,1,3,6,5,2 C 8

V86-2
Juliennes lopp - Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 2 Hoboken Am har gjort allting rätt hittills och ståtar med tre raka segrar efter lika många starter. Hon är både snabb och stark. Hon har haft krafter kvar varje gång. Hon öppnade fort bakom bilen och tog ledningen och hon vann sedan mycket enkelt. Hon har tävlat med järnskor men eventuellt kommer hon att lättas i balansen till aluminiumskor nu. Perfekt läge här så här tror jag att Jorma Kontio har ställt in siktet på ledningen och från spets så kan hon bli svår att fånga in så hon ska räknas tidigt här.

6 Alien Hill har vunnit två av fyra lopp så här långt. De övriga två gångerna så har hon galopperat. Hon har lämnat Tuomas Korvenoja och kommer ut i en intressant debut i ny regi för Reijo Liljendahl. Man ligger lite lågt från stallet och ser detta som ett test. Hon tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas och med rätt resa här så kan hon ändå dyka upp långt framme. Intressant med jänkarvagn för första gången.

9 Babsan Kronos var mycket duktig när hon plockade ner den ledande Don't Be Cruel till seger från dödens senast. Hon utvecklas för varje start och det ska bli intressant att se henne nu mot tuffare motstånd och Svante Båth har förhoppningar om att hon ska räcka en bit även här. Läget nu behöver inte vara så tokigt och kommer hon igenom bra och om hon kan få en fin resa så kan hon blanda sig i segerstriden här. Hon gick barfota runt om för första gången senast och det fortsätter man med här.

Min Vinnare: 2 Hoboken Am
Spets efter 500m: 2 Hoboken Am
Skrällen: 10 Center Court
Ranking: A 2 B 6,9,7,3,1,10 C 5,4,12,11,8

V86-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 6 Lovely O.O. har galopperat en hel del tidigare men i den senaste starten så kom karriärens första seger. Hon kom då med en stark avslutning och på linjen så tog hon ner den ledande Ego Sisu. Felfri nu så kan hon öppna rätt bra och med en offensiv Robert Bergh i vagnen här så tror jag hon laddas mot ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till täten så kan hon leda loppet länge så hon ska räknas tidigt här.

7 Gaagaa Rivner har vunnit tre av sina sju starter hittills. Hon galopperade bort sig i platsstriden för tre starter sedan. Gången efter det så hade hon full kontroll vid en lätt seger från ledningen. Hon travade i ledningen senast men hon kunde inte stå emot en vass Kali Smart som plockade ner henne så det slutade med en andraplats. Lite lurigt läge nu med ett spår långt ut på vingen så det finns risk att hon blir hängandes men kommer hon ner i en hygglig position innan hon sätter in attacken så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering.

2 Tobeanunorasinner är ännu efter 17 starter i karriären utan seger. Näst senast var hon inte frisk men hon gjorde sin bästa insats hittills senast när hon gjorde en stark upphämtning efter galopp och kom in som femma i ett lopp som vanns av Eight Hour. Hon är normalt sett startsnabb så från ett trevligt läge nu så kan hon få en fin resa i den främre träffen och då kan hon slå till med en seger.

10 Erik Youknow har vunnit två av sex starter hittills. I debuten så vann han lätt från spets. Gången efter det så gick han i en tät slutstrid men han fick aldrig tag i Legendaria Zon så det slutade med en andraplats. Gången efter det så avslutade han starkt och plockade ner sitt motstånd till en ny seger. I den efterföljande starten så galopperade han efter 750 meter. Han gick ett positivt upplopp på Jägersro senast och kom in som tvåa bakom Eight Hour. Han är mer stark än snabb så kan Thomas Uhrberg som finns i vagnen komma igenom bra och om han kan servera honom ett passande lopp så kan han duga mot det här gänget.

8 Lexington Zon är rätt bra i grunden och han har nu gjort tre starter efter lång vila. Han fick ett mycket tufft lopp i tredjespår senast och galopperade i slutsvängen. Tråkigt utgångsläge nu men löser det sig med positionerna och om ett par av de mer betrodda hästarna skulle göra bort sig eller underprestera så kan han vara intressant här.

Min Vinnare: 6 Lovely O.O.
Spets efter 500m: 6 Lovely O.O.
Skrällen: 8 Lexington Zon
Ranking: A 6,7 B 2,10,8,9,5,11 C 1,4,3

V86-4
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter. Jag har spikat 6 Ecurie D. som var obesegrad och hade 11 raka segrar inför den senaste starten. Han tog över ledningen efter 600 meter och han vann sedan lätt med sparade krafter över lång distans näst senast. Han är bara fyra år och det var första gången han var ute mot den äldre eliten och dessutom från bakspår över kort distans när han startade i Hugo Åbergs Memorial på Jägersro i slutet av juli. Han gjorde det bra då även om han var utan chans på segern och kom in som fyra bakom Double Exposure som vann det loppet från ledningen. Han gick jobb i fredags och han såg väldigt fin ut. Han kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir han svårstoppad. Skulle man vilja köra i ledningen med 3 Brother Bill så tror jag ändå han är huvudet högre än sina konkurrenter och vinner det här loppet.

Vid gardering kan 7 Click Bait som gjorde det bra vid vinsten näst senast vara tänkbar. Han öppnade då fort och när Don Fanucci Zet som satt i ledningen rullade över i galopp i den första kurvan så satt han i ledningen istället. Från den positionen så blev det sedan en väldigt enkel seger. Han hade ett svårt läge senast med bakspår på tillägg över sprinterdistans. Han avslutade då starkt och var inte så långtifrån segern men han fick nöja sig med tredjeplatsen i ett lopp där Golden Tricks satte nosen först. Spår utvändigt om min spik nu men han är snabb iväg vid laddning så kan Per Lennartsson som finns i vagnen ramla ner i en hygglig position så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

3 Brother Bill har gjort tre lopp efter lång frånvaro. I comebacken så höll han bra bakom Ecurie D. Gången efter det så höll han undan till en knapp seger före Aetos Kronos från ledningen. Han drog en rejäl nitlott i uttagningsloppet till Derbyt senast. Han attackerade från kön i tredjespår med 1200 meter kvar av loppet och han orkade inte riktigt och slutade oplacerad då så det loppet kan vi glömma. Han har ett bättre läge nu och han trivs i ledningen men jag tror ändå att Jorma Kontio släpper om Björn Goop kommer tidigt med favoriten. Med tanke på att blev väldigt trött senast så ett rygglopp nu hade nog varit att föredra och då kan han lifta med till en fin placering men det återstår ju att se hur kusken tänker fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Ecurie D.
Spets efter 500m: 6 Ecurie D.
Skrällen: 5 Belker
Ranking: A 6 B 7,3,5,4,2 C 8,1,9

V86-5
Xpresstayern över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 12 Gelatiamo har bara två segrar eter 56 starter. Han har också galopperat en hel del men på Visby näst senast så skötte han sig. Han klev då fram i dödens med två varv till mål. Han knäckte den ledande Carioca på den sista bortre långsidan och tog över ledningen och från den positionen så gick han undan till en överlägsen seger. Han fick det inte att stämma och galopperade upprepat senast. I ett felfritt lopp nu så är han har han en härlig styrka. Från springspår på tilläggsvolten så kanske han kan kliva iväg i rätt gångart och då tror jag vi får se en offensiv styrning här och då kan han blanda sig i segerstriden.

3 Shimoko har gjort det bra och tagit två raka segrar på sistone. Hon vann ett billigt lopp näst senast. Gången efter det så tog hon över ledningen ut på slutrundan och hon öppnade sedan upp en stor lucka ner till övriga motståndare och hon dansade sedan undan till en överlägsen seger. Täta starter nu är lite av en chansning meddelar man från stallet och hon är lite osäker i voltstart. Det blir nog inte någon vidare snabbstart om hon sköter sig men hon är bäst när hon är med i den främre träffen så jag tror att Rickard Svanstedt söker sig framåt när tillfälle ges och då kan hon vara långt framme på nytt. Den långa distansen har hon inte testat tidigare men hon är stark så det tror jag hon ska klara av.

8 Point Zero kommer från en färsk seger. Motståndet höll ingen högre klass men han avgjorde väldigt enkelt. Han visade också att 2640 meter inte är några problem. Gången före det så kom Lasse Punkari som körde då fel på det och den starten är bara att glömma. Thomas Uhrberg upp nu och han är snabb iväg ur volten och vid en lyckad start här så är det inte omöjligt att han kan få ta över ledningen efter en bit av loppet. Spets är dock inget måste för han är allround och går hela vägen in i mål.

Min Vinnare: 12 Gelatiamo
Spets efter 500m: 8 Point Zero
Skrällen: 5 Zar Neo
Ranking: A 12 B 3,8,1,5,7 C 10,9,11,6,4

V86-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 1 Isan är jämn och säker men är ännu utan seger efter 12 starter. Näst senast så travade hon i ledningen och från den positionen så försvarade hon sig länge och väl men Acredula R.L. som vann loppet tog sig förbi och det gjorde även Jessy Schermer så det slutade med en tredjeplats. På Axevalla senast så fick hon ett lopp i rygg på den ledande Garca innan hon tog sig loss och då kom hon med en härlig avslutning och då räckte det till andraplatsen bakom Alfredo Sauce som avgjorde till seger. Hon är startsnabb och med endast en motståndare på startvolten så tror jag på tidig ledning och skulle hon få styra och ställa som hon vill där framme i täten så kan hon rinna undan till en seger. Intressant med Örjan Kihlström i vagnen för första gången. Man kommer ta bort den fasta huvan den här gången samt sätta på can't see back utvändigt. I övrigt inga andra ändringar meddelar Hans Crebas. 

4 Dark Roadster fullföljde godkänt och kom in som trea i ett lopp som vanns av Harper Seabrook för tre starter sedan. Gången efter det så tog han över ledningen med 1450 meter kvar av loppet. Från den positionen så höll han sedan undan till en knapp seger före en bra avslutande Azarayah Ridge. Han galopperade innan bilen släppte fältet senast. Hittar Oskar J Andersson som finns i vagnen en bra rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han bli farlig över upploppet.

3 Kasper Trot har gjort två starter efter lång frånvaro för halsoperation. I comebacken näst senast så hängde han med godkänt och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Don't be Shy. Han gjorde en stark insats när han tog ner den ledande Diggerman från dödens men han kunde inte stå emot Big Shot som hade smugit med i ryggar innan han kom loss så det slutade med en andraplats senast. Med två lopp innanför västen nu så så borde han närma sig toppformen och får han en fin löpning så kan han vara först i mål här.

6 No Limit Royalty gjorde två starter i juni efter långt uppehåll. Han satt fast med sparade krafter näst senast och gången efter det så galopperade han bort sig men han hade slutat oplacerad felfri. Nu har han pausat igen men han är van vid att möta tufft motstånd så har han en bra dag så kan han vara långt framme direkt i comebacken här.

Min Vinnare: 1 Isan
Spets efter 500m: 1 Isan
Skrällen: 8 Crash Axe
Ranking: A 1,3 B 4,6,8,10,11,2,5 C 7,9,12

V86-7
Xpressbruden-Stolopp över 2140 meter. Jag har spikat 8 Don't Be Shy som har vunnit 5 av 12 starter så här långt i karriären. Hon har gjort två starter efter lång frånvaro. I comebacken så avslutade hon starkt i skymundan och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Vinci I.M. I den senaste starten så gick hon med i ryggar innan hon vreds på i vida spår på upploppet och via en vass avslutning så sänkte hon den ledande Valour Kronos till en säker seger. Läget är lite chansartat med innerspår på tilläggsvolten men jag tror att hon kommer att göra ett bra lopp här och med en liknande spurt som senast så blir hon svår att stå emot över upploppet.

Vid gardering kan 6 The Black Girl som har gjort tre starter efter lång frånvaro vara tänkbar. Hon höll bra från utvändigt om ledaren och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Endwithastar näst senast. Hon hängde med bra som tvåa bakom Ready Trophy senast. Springspår nu och hon kan kliva iväg rätt okej från början utan att vara någon blixt och kommer hon till spets så stiger hennes chanser. Karl Stolt i vagnen har efter 42 lopp som kusk i år ännu ingen seger men här kan det vara läge om min spik skulle komma bort eller ha en sämre dag.

11 Divane Godiva kom med en vass avslutning och då räckte det till femteplatsen i ett lopp som vanns av Gobi Princess näst senast. Gången efter det så var hon ursäktad efter en tung inledning i ett försök till Derbystoet och hon slutade oplacerad i det loppet som vanns av Milady Grace. Får hon lite draghjälp under slutrundan så kan hon avsluta loppet fort och då kan hon ha vissa möjligheter här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Don't Be Shy
Spets efter 500m: 6 The Black Girl
Skrällen: 11 Divane Godiva
Ranking: A 8 B 6,11,7,10,1 C 5,3,4,2,9

V86-8
Vi avslutar V86 med Gay Noons lopp - Treåringslopp Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 3 Head Run är obesegrad efter tre starter. I debuten så höll han upp ledningen från innerspåret i volten och vann sedan i överlägsen stil på Visby. Näst senast så gjorde han första starten i Robert Berghs regi och när han fick fritt spelutrymme på upploppet så sänkte han sitt motstånd på ett bra vis till seger. Han hade ett dåligt utgångsläge senast men det löste sig perfekt och då satt han helt plötsligt i ledningen efter ett knappt halvvarv. Från spets så blev det en lätt seger. Allt har varit fortsatt fint i träningen inför det här och kan Per Lennartsson hitta en bra väg med honom så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

2 Manny Muscle var grym senast men han fick ge sig den sista biten när Mister Hercules plockade ner honom så det slutade med en andraplats. Han har gjort det bra för han har inte varit sämre än trea efter fem starter. Han blev väldigt het i ledningen senast så han kommer att tävla med öppet huvudlag den här gången. Han är snabb iväg men det är tveksamt om han kan ta sig förbi invändig häst men med rätt resa här så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

1 Hunt Am gjorde det bra när han vann från ledningen för tre starter sedan. Gången efter det så travade han i ledningen igen men han fick ge sig de sista 100 meterna och han kom in först på en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Deal Done Zet. Han öppnade fort och han vann lätt från spets senast men det blev rätt billigt. Här tror jag Örjan Kihlström kan nå spets eller vinnarhålet och då kan han vara med och göra upp om segern.

11 Take It Easy Tour började karriären positivt med två raka andraplatser. Han pullade bort en del krafter näst senast men han såg annars bra ut aktionsmässigt när han tävlade barfota bak för första gången. I den senaste starten kom karriärens första seger när han avslutade starkt. Han är under utveckling och löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig om han får spara spurten fram till upploppet.

Min Vinnare: 3 Head Run
Spets efter 500m: 1 Hunt Am
Skrällen: 11 Take It Easy Tour
Ranking: A 3 B 2,1,11,8,5,12 C 4,7,9,6,10

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Rögle - Djurgården
Ishockey - SHL - 1
1.73
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Västerås - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.12
19:00  Rögle - Djurgården
Ishockey - SHL - 1
1.73
19:00  Frölunda - Linköping
Ishockey - SHL - 2
6.00
21:15  Leicester City - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1
2.95
21:30  Alaves - Sevilla
Fotboll - La Liga - 2
1.80
15:00  Udinese - Atalanta
Fotboll - Serie A - 2
1.75
21:00  Betis - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Tisdag 19/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 19/1
Insats: 630 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Onsdag 20 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming