DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åby & Solvalla 26/1

25 Januari 2022 - 23:17

Onsdagens V86-tävlingar delas mellan Åby & Solvalla. Noterbart är att på Åbytravet finns det två spår med Open Stretch att tillgå in på upploppet. Nedan följer mina V86-tips.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS! (Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Jag spelar med två spikar. 3 Staro Leonardo i den sjunde avdelningen och 12 Charming Kronos i den åttonde avdelningen.

V86 Tips Åby/Solvalla Onsdag 26/1
V86-1 2,5,6,8,9
V86-2 2,6,9,11,13
V86-3 2,3,4,10
V86-4 1,8
V86-5 2,3,4,6,8,9,10
V86-6 3,8,9
V86-7 3 Staro Leonardo
V86-8 12 Charming Kronos

5200 rader x 0,25 = 1050 kr

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 26/1
DD1: 3 Staro Leonardo
DD2: 12 Charming Kronos

1 rader x 200 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2140m auto
2 Eddie The Eagle hade två raka segrar på kontot inför den senaste starten, då startade man som storfavorit men fick ge sig tillslut efter ett tufft upplägg på en krävande bana. Ikväll är utgångsläget passande och Thomas Uhrberg får chansen i sulkyn för första gången vilket är spännande. Eddie The Eagle är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. I den positionen är man hästen att slå.

8 Joker of Steel kommer med en färsk seger i bagaget, han vann från tredje invändigt senast och överraskande då med att speeda ner samtliga via open stretch. Joker of Steel är mer stark än snabb och att distansen är ett halvvarv kortare än senast är ett minus. Men Johan Untersteiners travare tål att göra en hel del grovjobbet själv och med endast är nio startande konkurrenter ska han inte nonchaleras ikväll.

Skrällen är 6 Alert Vendil som i den senaste starten var ute i monté och blev avslagen precis på linjen. Man meddelade även efteråt att Alert Vendil tappade en sko under loppet och inte kunde brukas för fullt. Prestationen var ändå ett formbesked och nu när man återgår till sulky igen är det många hästar som tänder till lite extra. Alert Vendil är kvick på speed och skulle man få smyga med i ryggarna ikväll längs vägen kommer man passera många tillslut. Endast 3% i skrivande stund.

Nämner även 5 Tour Eiffel som i den senaste starten galopperade när man skulle sätta in attacken. Det fanns gott om krafter obrukade när galoppen kom. Nu är det första starten på över en månad men Tour Eiffel har vunnit med liknande upplägg tidigare. Han tål att göra en hel del själv under loppen och med skickliga Peter Ingves i vagnen ska man inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 2 Eddie The Eagle
Spets efter 500m: 2 Eddie The Eagle
Skrällen: 6 Alert Vendil / 5 Tour Eiffel
Ranking: A 2 B 8,6,5,9,7 C 1,4,3

V86-2 2140m volt
6 Edumette har på sina två starter i livet aldrig varit sämre än tvåa. I tävlingsdebuten vann hon efter att gjort jobbet utvändigt ledaren sista 1300m. Senast fick hon återigen göra grovjobbet sista 700m ute i tredjespår drog då med sig vinnaren i draget. Men Edumette visade bra inställning och krigade hela vägen in i mål, klockan stannade på 1.14 sista 700m. Med springspår på tillägg kan det mycket väl bli så att Edumette sitter i ledningen efter en bit och då är man hästen att slå för övriga. Men samtidigt tål Edumette att göra en del jobb själv och är därför inte beroende av den positionen för att vinna.

2 Deep Sea Fishing är precis som Edumette under fin utveckling och blir bara bättre och bättre för varje start. I den senaste starten travade Deep Sea Fishing nytt rekord och klockades sista 700m till 1,14. Deep Sea Fishing kan öppna bra från start och kommer utmana Edumette om ledningen initialt. Men oavsett är Deep Sea Fishing garanterad ett bra lopp och ska räknas tidigt här.

Nämner även 11 Hard Landing som har stått för flera rappa avslutningar på slutet och trivs när han får smyga med och spara speeden tillslut. Ikväll får man Örjan Kihlström i vagnen för första gången vilket är ett plus och det är även inte omöjligt att första segern för Hard Landing bergas ikväll. Gynnas om det blir tempo på loppet.

Min Vinnare: 6 Edumette
Spets efter 500m: 6 Edumette / 2 Deep Sea Fishing
Skrällen: 11 Hard Landing
Ranking: A 6,2,11 B 9,13,10,7,8,14,5 C 1,4,3,12

V86-3 2140m auto
4 Faith Trot är en spännande individ som i somras anslöt till Sybille Tinter träning. Väl där gjorde hon det bra men segrarna uteblev. Efter ett uppehåll gör nu Faith Trot comeback och debut för Per Nordström. Kapacitetsmässigt står Faith Trot sig bra för klassen och om hon bara är väl förberedd för kvällens uppgift kommer hon utmana om segern direkt. Motståndet skrämmer inte nämnvärt och är Per Nordström offensiv från start kommer han kunna sitta i ledningen efter en bit med Faith Trot. Väl i den positionen blir hon sen svår att plocka ner för övriga. Förstahäst.

10 Ingela K. kommer med formen på topp och har vunnit två av de fyra senaste starterna. Utgångsläget kanske inte är det bästa med detta är en dam som trivs när hon får följa med i ryggar och skara speeden in i det sista. Med rätt lopp ikväll är Ingela K. med och utmanar om segern här.

3 Aperol Broline har felfri aldrig missat pallen men har samtidigt galopperat i två av sina sju starter i livet. I den senaste starten stod hon för en rapp avslutning och nu med den genomköraren i kroppen bör formen vara framflyttad en hel del tills ikväll. Aperol Broline är en rejäl sort som kommer mer och mer för varje start och skulle hon trava hela vägen ikväll utmanar hon om segern.

Nämner även 2 Haha Ha som efter tre raka andraplatser på kontot kunde ta en efterlängtad seger senast. Formkurvan pekar uppåt och utgångsläget är passande. Haha Ha är kvick iväg från start och är garanterad en fin resa ikväll. Adderar vi därtill Open-Stretch att tillgå på åby är hon i högsta grad segeraktuell ikväll.

Min Vinnare: 4 Faith Trot
Spets efter 500m:
Skrällen: 2 Haha Ha
Ranking: A 4,10,3,2 B 1,8,9 C 5,7,11,6

V86-4 1640m auto
1 Tale Of Jacks kommer till kvällens start med formen på topp. Men man ska komma ihåg att siktet för denna sjuåring är inställt på V75-finalerna den 5 februari. Vilket gör att man som favorit på V86 ikväll känns sårbar. I den senaste starten visade man toppform i en ruskigt kvick avslutning, 08,5 sista 400m och han var nära att ta sig förbi en så skicklig häst som Gooner den sista biten. Men även innerspåret ikväll kan bli en fälla, senast man startade med innerspår slutade det med startgalopp. Kapacitetsmässigt är man såklart ett givet segerbud i loppet men ikväll är jag inne på att man kommer vara passiva från start och istället bruka Tale Of Jacks tillslut och då är man såklart en sårbar favorit på V86 spelet. Givet att gardera.

8 Maverick Dream har fem raka topp-2 placeringar. I den senaste starten var man inblandad i en tuff öppning och blev sen något het på cupen, Maverick slösade med krafterna men krigade hela vägen in i mål och föll med flaggan i topp som tvåa i mål. För två starter sedan vann man på bra sätt och formen är på topp. Utgångsläget ikväll blev tufft, men Maverick Dream lär laddas iväg från start trots allt. Han trivs som bäst att få kriga på i hårt jämnt tempo och med en favorit som troligtvis ska brukas tillslut så ska man inte nonchalera Maverick Dream ikväll. Min förstahäst.

3 Fonda Boko är jämn och stabil i sina prestationer. Han vinner däremot inte på beställning och behöver numera sitt lopp på rulle. Men skulle Fonda Boko få smyga med här ikväll och spara speeden tillslut kommer han kunna fälla samtliga tillslut i ett litet startfällt.

Min Vinnare: 8 Maverick Dream
Spets efter 500m: 8 Maverick Dream
Skrällen: 3 Fonda Boko
Ranking: A 8,1 B 3,4,7,6 C 2,5

V86-5 3140m volt
3 Digital Indy är ett tydligt drag i loppet här. För två starter sedan skrällde man när Digital Indy besegrade både Pacific Face och Maestro Crowe. Efter detta testade man i den senaste starten på V75 och där visade man fortsatt form i en vass avslutning. Ikväll är utgångsläget bra och oavsett om man kan köra sig till ledningen tidigt eller inte så är man garanterad ett bra lopp. Motståndet skrämmer inte heller på förhand och till endast 8% är spelvärdet högt.

4 Cambria lever på sin styrka och trivs således över den långa distansen. Formen är uppåtgående, för två starter sedan var han tvåa i mål i ett V75-lopp där ncredible Wine satte nosen först, men diskades i efterhand för trängning. Senast var man tvåa bakom Kimi di Quattro och ikväll kommer man utmana om segern på nytt och skulle inte bli förvånad om man äntligen får full utdelning på formen.

2 Amore Passo V.W. står perfekt inne på start i loppet. Detta är en rejäl åttaåring som står sig bra för sin klass och hade imponerande fem raka segrar på kontot innan han nu på slutet varit struken i två tilltänkta starter. Detta gör såklart formen svårbedömd med har tränaren Lars Brindeborg förberett sin travare väl inför ikväll kan han bli svår att rå på.

Nämner även 6 Keegan Trot som utvecklats och blivit mer stabil på slutet. Distansen är ett plus för Keegan Trot och skulle han leva upp till sin fulla potential här ikväll kommer man vara långt framme.

Min Vinnare: 3 Digital Indy
Spets efter 500m:
Skrällen: 10 Appaloosa
Ranking: A 3,4 B 2,6,10,9,8 C 11,5,1,7

V86-6 2140m volt
8 Strong Heartbeat är numera sex år, men detta är en individ som inledde sin tävlingskarriär på ett imponerande sätt med sex segrar på sina sju första starter. Men efter det har karriären inte fortsatt i samma spikraka riktning och det kan förklaras med att Strong Heartbeat galopperat en hel del i sin karriär. Men att kapacitet finns har han visat flera gånger och ser man bara till fart och kunnande så är Strong Heartbeat hästen i gänget ikväll. Ikväll är det dock comeback efter ett längre uppehåll och formen är svårbedömd, men tränaren Jörgen Westholm har haft bra träningsförutsättningar hela vinter och jag räknar med att Jörgen försatt Strong Heartbeat i väl författning inför ikväll. Förstahäst.

9 S.G.Kingstone är inte helt att lita på, men han kommer från formstallet Roger Walmann där allt verkar gå på räls för tillfället. Han har varit ute i tuffa sammanhang på slutet och skulle S.G.Kingstone se till att hålla sig i trav hela vägen ikväll finns styrka som kommer räcka långt. Skulle det dessutom häxa lite för Strong Heartbeat är S.G.Kingstone given i segerstriden.

Nämner även 3 Wagger Zacker som är ett säkrare kort när det gäller att hålla sig till trav. I den senaste starten blev man tilldelad segern i efterhand då hästen som satte nosen först över linjen blev nedflyttad en placering. Formkurvan är i stigande och från ett bra utgångsläge är man hästen att slå för de två ovan nämnda initialt.

Min Vinnare: 8 Strong Heartbeat
Spets efter 500m:
Skrällen: 9 S.G.Kingstone
Ranking: A 8,9,3 B 10,6,11,4,7,1 C 12,2,5

V86-7 2140m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 3 Staro Leonardo. Detta är en av få hästar i loppet som kommer med form och dessutom har han fått ett gynnsamt utgångsläge. Staro Leonardo har segrat i fyra av sina sex senaste framträdanden och besitter egenskapen att både ha stryk och speed. Man hade siktat på en start i Sylvesterloppet på nyårsafton men dit räckte inte startpoängen. Istället var man i den senaste starten ute i ett lopp där man startade med tillägg och blev dessvärre tempotorsk den gången och kom aldrig in i matchen. Ikväll kan kusk och tränare Joakim Lövgren välja lite när det gäller taktiken och oavsett hur upplägget blir för Staro Leonardo så är man ett givet segerbud i loppet och jag spikar.

Motbud
10 Valokaja Hindö är härdad på V75 och lever på sin speed som alltid biter bra tillslut. I ett lopp som detta kan man få ett lopp på rulle som passar Valokaja Hindö perfekt. Stämmer det bara med positionerna och tempot under loppet ikväll kommer man fälla många den sista biten.

Nämner även 7 Zenit Brick som nu har lopp i kroppen efter ett längre uppehåll. Formkurvan är framflyttad nu och för den som garderar loppet är detta en tänkbar skräll att betala för.

Min Vinnare: 3 Staro Leonardo
Spets efter 500m: 3 Staro Leonardo
Skrällen: 7 Zenit Brick
Ranking: A 3 B 10,7,12,5,4,2 C 6,9,8,11,1

V86-8 1640m auto
Vi avslutar med att ta ställning från bricka tolv över 1640m!? Jag kommer spika 12 Charming Kronos. Detta är ytterligare en individ som kommer från formstallet Roger Walmanns. Detta är en individ som visat upp kvaliteter som kommer räcka i de större loppen framöver. Det har blivit tre segrar på de fyra senaste starterna. För två starter vann man enkelt med krafter sparade i mål och i den senaste starten vann man från ledningen via 12,5 sista 800m. Charming Kronos kommer med formen på topp och trots att utgångsläget inte är det bästa så har man Örjan Kihlström i vagnen. Han kommer man kunna sätta in attacken i slutkurvan och sen bara måttar han in segern tillslut. Spik.

Motbud
5 Baula visade upp bra kunnande i en V75 start näst senast, då höll man starkt hela vägen in i mål trots en tuffare resa. Motståndarna hette Eight Hour, Alhambra Mail och Devs Daffodil. Senast gjorde man comeback efter ett uppehåll och satt då fastlåst med gott om krafter kvar i mål. Ikväll är motståndet lämpligare och från bricka fem bakom bilen är man den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen är man också hästen att slå för övriga. Intressant också att det är anmält amerikansk vagn för första gången. Givna motbudet till min spik på förhand.

Nämner även 6 Chiclet som galopperade tidigt som betrodd på V75 i den senaste starten. Gången före vann man på bra sätt från ledningen. Med bibehållen form och felfri avgång så kommer man kunna utmana om ledningen initialt och därmed om segern också.

Min Vinnare: 12 Charming Kronos
Spets efter 500m: 5 Baula
Skrällen: 6 Chiclet
Ranking: A 12 B 5,6,3,7,1,4 C 10,9,11,2,8

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Nottingham - West Ham
Fotboll - Premier League - 2
1.92
15:00  Malmö FF - GIF Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - MFF -1 ht
2.00
17:30  IF Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.90
17:30  Chelsea - Tottenham
Fotboll - Premier League - Spurs +0,5
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Åmål 14/8
Insats: 1080 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Speltips Söndag 14/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AIK - Värnamo
Fotboll - Allsvenskan - 2 (+1)
1.85
19:30  Valencia - Girona FC
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
3.15
17:30  Athletic Bilbao - Mallorca
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
2.02

Livestreaming