DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åby & Solvalla 26/8

25 Augusti 2020 - 13:34

På onsdagen är V86 Xpress tillbaka vilket betyder att spelstopp är 20:30 och saxade banor gäller. Det här är den första av sex V86 tävlingar inom loppet av åtta dagar som går under namnet Super Days där ATG samlat in till en Jackpot den 2 september. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med tre spikar. 3 Mister Hercules i den andra avdelningen, 4 Honey Mearas i den femte avdelningen och 6 Hill's Angel i den sista avdelningen.

SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Fasta odds på alla V86-lopp. KLICKA HÄR

V86 Tips Åby/Solvalla Onsdag 26/8
V86-1 Alla
V86-2 3 Mister Hercules
V86-3 1,4,5,10,11
V86-4 4,5,6
V86-5 4 Honey Mearas
V86-6 2,5,6,9,10
V86-7 1,2,3,6,8,9
V86-8 6 Hill's Angel

3150 rader x 0,25 = 787,50 kr

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 26/8
DD1: 1,2,3,6,8,9
DD2: 6 Hill's Angel

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86 TIPS ÅBY/SOLVALLA ONSDAG 26/8

V86-1
Vi inleder V86 med Henning Kraffts Minne 2020 - Stolopp över 1640 meter och jag har streckat alla sju hästarna. 5 Wild Love har gjort det bra på slutet. Hon vann ett lopp på Axevalla under StoChampionatshelgen för fyra starter sedan. Hon spurtade positivt från kön och kom in som femma i ett lopp som Sorbet vann från dödens näst senast. Man hade tänkt att gå ut i EM för ston på Solvalla för en tid sedan fast poängen räckte inte för att komma med där så hon gick ut i ett lopp i Kalmar i fredags istället. Då hade hon dubbla tillägg över medeldistans men hon avslutade sin vana trogen strålande och över det långa upploppet då så satte hon nosen först på linjen. Sitter hon i ett vettigt slagläge inför avgörandet så biter hennes avslutning bra till slut.

4 Ultra Bright gjorde bort sig med galopp senast. Man har varit till veterinären med henne efteråt och de kunde inte hitta mer än lite småsaker som inte ska vara problemet meddelar man från stallet. Hon var duktig näst senast när hon spurtade in till seger. Hon är snabb iväg och kan hon hålla ihop aktionen nu så tror jag Fredrik Persson sitter i ledningen i ett tidigt skede och från spets i ett litet fält över den korta distansen så kan hon bli svår att fånga in.

7 Southwind Queen hade två raka galopper i raden inför den näst senaste starten på Jägersro. Hon fick då en invändig löpning och såg lysande ut som fastlåst i ett lopp som vanns av Empire. Senast så avslutade hon starkt men hon fick aldrig tag i Velegance så det slutade med en andraplats. Hon drog det sämsta spåret här men det går samtidigt inte att köra defensivt med henne för tar man i henne är det lätt att det blir en galopp. I ett felfritt lopp här så kan hon vara med och utmana om segern.

1 Blueridge Sun har visat en härlig form på sistone. Hon gick en bra avslutning och kom in som tvåa i ett lopp som vanns av Classichap senast. Hon är startsnabb och från innerspåret här så kan hon få ett trevligt lopp i den främre träffen eventuellt i vinnarhålet och skulle så bli fallet så kan hon bli att räkna med via open stretchen till slut.

Min Vinnare: 5 Wild Love
Spets efter 500m: 4 Ultra Bright
Skrällen: 1 Blueridge Sun
Ranking: A 5,4,7 B 1,2,3,6
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V86-2
Ibrahim Paschas lopp - Treåringslopp över 2140 meter. Jag har spikat 3 Mister Hercules som har gjort allting rätt så här långt och ståtar med fem vinster på lika många starter. Han tog över ledningen med varvet kvar och vann sedan väldigt enkelt med sparade krafter näst senast. Gången efter det så var det lite bekymmer på vägen för han skyggade lite för stänk men han hann ändå fram till seger. Han springer fortfarande med träningsbalans och det är Kriteriet som är det stora målet senare i år. Han är snabb iväg och jag tror att Örjan Kihlström som sitter upp bakom hästen tidigt sitter i ledningen och från spets så säljer han sig dyrt.

Vid gardering kan 5 Despot Power som har vunnit hälften av sina sex starter hittills vara tänkbar. Han var duktig när han vann uttagningsloppet till långa E3 och i den efterföljande finalen på Bergsåker i slutet av juni sedan så travade han i ledningen men han fick ge sig kort före mål när Global Badman tog sig förbi så det slutade med en andraplats. Senast så gick han ett bra upplopp och kom in som fyra i ett lopp där segerstaplaren Elegant Ima vann. Han kan öppna fort men det finns risk att han hamnar utvändigt om min spik och då blir det nog tufft för honom men gör han ett bra lopp så kan han plocka en fin placering.

9 Express Love fullföljde godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Orlandina för fyra starter sedan. Gången efter det så travade han större delen av loppet först i andraspår och från den positionen så plockade han ner den ledande Deli till seger på upploppet. Näst senast så kom han till ledningen och från den positionen så höll han undan till seger före en bra spurtande Comes With Age. I den senaste starten så galopperade han i starten. Timo Nurmos har anmält barfota runt om för första gången nu och tävlar Readly Express-sonen på den balansen så kan bli farlig över upploppet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Mister Hercules
Spets efter 500m: 3 Mister Hercules
Skrällen: 9 Express Love
Ranking: A 3 B 5,9,8,1,7 C 2,6,4
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr extra att spela för hos Casumo

V86-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 5 Speedy Tilly har gjort två starter i Robert Berghs regi. I debuten näst senast så fick han vandra en stor del av loppet i dödens på den ledande Valour Kronos och han höll klart godkänt som trea i ett lopp där Don't Be Shy spurtade till seger. Senast så attackerade han från tredje utvändigt på den sista bortre långsidan och han landade utvändigt om Moses i den sista kurvan och från den positionen så höll han bra men han tog sig aldrig förbi ledaren så det slutade med en andraplats. Här tror jag Robert Bergh är på offensiven och skulle ledningen nås så blir han inte lätt att fånga in. Inte säkert att han kommer till täten dock men han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så oavsett så ska han räknas tidigt här.

4 Zodiac Dany Grif drog i ett hårt tempo i ledningen men fick ge sig kort före mål mot Le Crack Sox så det slutade med en andraplats näst senast. Gången efter det så hade han bakspår och han fick en dryg inledning på loppet innan han landade i dödens efter ett halvvarv, men han hade dock ingen bra dag för han var kall redan på den sista bortre långsidan och utgick. Han trivs bäst när han får komma till ledningen så Francesco Castelluccio kommer nog att ladda det som går för att komma till ledningen för där höjer han sig ett snäpp.

1 HögstenaStalldräng vann enkelt från spets i högervarv på Åmål över den korta distansen näst senast. Han hade ett svårt spår i volten senast och tappade en del i början. Han höll sedan farten okej och kom in som sexa i ett Klass I försök på Romme som vanns av Viscount från ledningen. Trevligt läge här så här tror jag det kan bli rygg ledaren eller tredje invändigt. Då kan han bli att räkna med via open stretchen till slut. Intressant med barfota runt om för första gången.

11 Eclipse Am har tre lopp i kroppen efter lång frånvaro. I comebacken så satt han långt bak i kön och var aldrig med någon segerchans men han fullföljde klart godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Unoicsdue Gnafa från ledningen. Efter det så skulle han ha startat i ett långlopp i Halmstad i början på juli men han ströks då för oregerlighet i volten. Han tog över ledningen efter ett drygt halvvarv och sedan så vann han rätt enkelt från den positionen näst senast. Han landade i dödens med dryga varvet till mål senast. Han tog ner ledaren men han kunde inte stå emot Rock My Dreams som avslutade starkt så det slutade med en andraplats då. Tråkigt läge nu men kan han få lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet bra och då kan det räcka en bit här.

10 Barista Oak har två lopp i kroppen efter vila. Han kom med en hygglig avslutning och kom in som tvåa bakom Dream Kåsgård senast. Chansartat läge nu men får han smyga med i en vettig rygg innan han spelar ut speeden så fäller han många hästar till slut om det blir lite tempo på loppet.

Min Vinnare: 5 Speedy Tilly
Spets efter 500m: 4 Zodiac Dany Grif
Skrällen: 10 Barista Oak
Ranking: A 5 B 4,1,11,10,6,2,8 C 3,7,9
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V86-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 4 Bolt Kronos är ännu efter fem starter utan seger. Han fick aldrig chansen senast utan skar mållinjen med allt sparat. Gången innan det avslutade han positivt och kom in som tvåa bakom Gurra Palema som vann från ledningen. Han möter ganska överkomligt motstånd nu och klaffar det med löpningsförloppet så kan det vara läge för karriärens första seger.

6 Harvard Student galopperade i början av loppet senast. Innan det har hon gjort ett par bra insatser. Hon gick ett bra upplopp och spurtade in till seger näst senast. Gången efter det så hängde hon med okej som tvåa bakom Keira De Veluwe. Hon utvecklas för varje start hon gör i den här låga klassen och kort distans ska inte vara någon nackdel. I ett felfritt lopp nu så kan hon utmana tipsettan om segern. Intressant med barfota bak för första gången nu.

5 S.G.'s Ambrosia spetsvann i ett enklare sällskap senast. Gången innan det så höll hon positivt som tvåa i ett lopp där Askö Winn drog det längsta strået. Hon har strulat en hel del tidigare men kan hon hålla ihop aktionen här så är hon snabb iväg och kommer hon till ledningen efter en bit så provar nog Jörgen Westholm i spets över den korta distansen och då är det inte omöjligt att hon kan rinna undan till en ny seger.

Min Vinnare: 4 Bolt Kronos
Spets efter 500m: 5 S.G.'s Ambrosia
Skrällen: 11 Chenille
Ranking: A 4 B 6,5,10,12,1,11,9 C 3,8,7,2
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr extra att spela för hos Casumo

V86-5
Quick Pay-Pokalen - Treåriga Ston över 2140 meter. Jag har spikat 4 Honey Mearas som gjorde en bra insats när hon kvalade in till den långa E3 finalen efter en andraplats bakom Finland för tre starter sedan. I finalen sedan så hade hon bakspår och satt långt bak men hon avslutade sedan klart godkänt fast det räckte inte till mer än sjätteplatsen bakom Barbro Kronos som drog det längsta strået. Hon tog över ledningen med 1300 meter kvar och hon vann sedan väldigt enkelt i ett litet fält senast. Här tror jag Peter Untersteiner kan få ta över ledningen från stallkamraten 6 Global Brilliance som jag tror tar ledningen initialt. Skulle så bli fallet så blir hon svårstoppad här. Hon är dock bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner än spets om det skulle behövas.

Vid gardering kan 6 Global Brilliance som inledde karriären med två raka segrar vara tänkbar. I den näst senaste starten så tog hon över ledningen på den första långsidan och hon släppte sedan till Hilarious Am och hon blev sedan fast med mycket krafter sparade senast när hon kom in först på en åttondeplats i ett lopp som vanns av Maggiore. Hon blixtrade till ledningen när hon tävlade i bike för första gången senast. Från den positionen vann hon sedan lätt. Här tror jag på spets och släpp till min spik och då kan hon bli farlig via open stretchen till slut.

7 Florist var ute i den korta E3 finalen på Romme senast. Hon hade då ett risigt utgångsläge och det blev fel och hon kunde sedan inte ta något så hon slutade oplacerad bakom Globalizer som spurtade in till seger. Spår långt ut nu och dessutom skor runt om istället för barfotabalansen som hon har haft på sistone. Med lite klaff så kan hon ha vissa möjligheter även om jag inte tror hon räcker till seger.

Min Vinnare: 4 Honey Mearas
Spets efter 500m: 4 Honey Mearas
Skrällen: 2 Brilliant Smile
Ranking: A 4 B 6,7,2,8,9 C 1,5,3
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V86-6
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 10 One Kind Of Art debuterade i ny regi för Timo Nurmos för tre starter sedan. Det blev en rätt intetsägande seger då han fick bestämma som han ville i ledningen. Gången efter det så tog han över ledningen med varvet till mål och vann sedan mycket lätt. Senast så slog han på en galopp på upploppet och det var en fin placering som försvann i det läget. Trots bakspåret är det Timo Nurmos bästa chans. Löser det sig med positionerna så kan han bli farlig över upploppet.

2 Air Space är utan seger efter tio starter. För fyra starter sedan så landade han utvändigt om den ledande Olimp med dryga varvet till mål och från den positionen så höll han starkt även om ledaren var för bra så det slutade med en andraplats. Det blev en ny andraplats efter att han på nytt fått vandra utvändigt om ledaren en stor del av loppet näst senast. Gången efter det så gick han en godkänd avslutning och kom i mål som fyra i ett lopp där Don't Be Weak drog det längsta strået. Han har inte visat någon direkt startsnabbhet men här sitter Örjan Kihlström i andraspår omgående och med rätt resa så kan det vara läge för en fullträff.

6 Arizona Dream har gjort fyra starter i Timo Nurmos regi. I debuten så travade han i ledningen över lång distans men in på upploppet så var krafterna slut och han tappade många placeringar den sista biten och han kom in först som sjua i ett lopp där Galba Ringeat var starkast. Gången efter det så travade han i dödens och han tog då ner den ledande Son Of Quarcio till en säker seger. I den efter följande starten så blev det en startgalopp och senast så slutade han oplacerad i ett lopp som vanns av Arctic Don. Felfri nu så kan han öppna rätt så vettigt och med Jorma Kontio i vagnen så tror jag siktet är inställt på ledningen. Från spets så kan det räcka en bit här.

5 Artico Zack gjorde det bra i dödens när han tog ner den ledande Hudzon men han fick ge sig mot Ian B.R. den sista biten näst senast. Gången efter det så fick han vandra utvändigt om ledaren på nytt och med ett högt tempo på loppet så blev det för tufft och han slutade oplacerad. Kan Björn Goop undvika dödens den här gången så kan han utmana om en framskjuten placering.

9 Stonetastic kom till Petri Salmela från Roger Walmanns stall i slutet av maj. Han debuterade på Bollnäs för en tid sedan men det slutade i ett galoppmisslyckande i debuten. Bakspår nu men kan han hålla sig till rätt gångart och om han kan få smyga med i en vettig rygg innan han går till attack så kan han ställa till med en överraskning. Ulf Ohlsson upp för första gången nu är intressant.

Min Vinnare: 10 One Kind Of Art
Spets efter 500m: 6 Arizona Dream
Skrällen: 9 Stonetastic
Ranking: A 10 B 2,6,5,9,1,3,8,7 C 4,11
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr extra att spela för hos Casumo

V86-7
Xpresstayern över 3140 meter och jag har streckat sex hästar. 1 Iron Vivant debuterade på svensk mark i ett långlopp på Tingsryd senast. Han öppnade då fort till ledningen men han släppte sedan till Tengil Face efter 700 meter. Ledaren tröttnade sedan och då fick han luckan invändigt och han spurtade då in till seger. Han kan öppna fort så här borde han kunna få en fin resa i den främre träffen och då kan han blanda sig i segerstriden på nytt. Han gick barfota runt om senast men nu blir det skor runt om.

6 Velasquez Gar avslutade strålande och var inte långtifrån segern men han fick nöja sig med andraplatsen i nyss nämna lopp som tipsettan vann på Tingsryd. Han har två lopp i kroppen efter lång frånvaro så med ett par genomkörare i kroppen så kan han vara ännu vassare den här gången. Kan Kevin Oscarsson hitta ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

3 Sanda Love har inte vunnit på ett drygt år. Han kom med en positiv avslutning när han kom in som fyra i ett lopp som vanns av Fredric Palema näst senast. Senast så galopperade han i början av loppet innan han anslöt men han var sedan aldrig med någon chans och kom in som oplacerad bakom Eldorado B. som spurtade in till seger. Lång distans och täta starter som det blir nu passar honom bra. Får han ett passande lopp så kan han vara långt framme.

9 Zio Tom Jet tog hand om ledningen och från den positionen så vann han sedan på ett bra vis näst senast på Axevalla. Gången efter det så var han ute i Kjell P Dahlströms Minne på Mantorp. Då slog han på en galopp när han var under anfall i spåren och då var den dagen förstörd. Kan han få gå med i en trevlig rygg innan han spelar ut speeden så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit här.

8 Randemar R.D. galopperade i början av loppet senast. Gången innan det i ett försök i Bronsdivisionen på Årjäng över aktuell distans så kom han med en positiv avslutning och då räckte det till andraplatsen bakom Vagabond Bi som vann det loppet. Utgångsläget blev dåligt här och han behöver lite klaff på vägen men kan Peter Untersteiner hitta en bra väg med honom så kan han duga mot det här gänget.

2 Chablis D.K. var ute i ett långlopp på Jägersro senast. Han fick då en invändig löpning en bit bak innan han tog sig loss och han avslutade då positivt i skymundan men då var Zecchinodoro F.K.S. som vann loppet redan i mål så det slutade med en fjärdeplats. Han trivs över lång distans och kan Steen Juul få till en bra styrning så kan han bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 1 Iron Vivant
Spets efter 500m: 1 Iron Vivant
Skrällen: 2 Chablis D.K.
Ranking: A 1 B 6,3,9,8,2 C 4,10,7,5
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V86-8
Vi avslutar V86 med Lime Abbeys lopp - Treåringslopp Ston över 2140 meter. Jag har spikat 6 Hill's Angel som hade tre raka segrar innan den senaste starten i ett Margaretalopp på Solvalla i slutet av juni. Hon satt då en bit bak innan hon gick till anfall på den första långsidan och hon lade en rejäl press på ledaren men hon fick svar och sedan så fick hon vandra i dödens och det blev för tufft på en kladdig bana så hon slutade oplacerad. Nu har hon fått ta igen sig ett tag och hon trivs bra i spets så skulle hon få ta över ledningen efter en del av loppet så blir hon svårslagen. Blir det inte spets så tål hon att göra en del grovjobb på egen hand så oavsett så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet.

Vid gardering kan 3 You Could Be Mine som var hästen som försvarade sig i ledningen i nyss nämnda lopp som min spik slutade oplacerad i senast vara tänkbar. Hon var dock sjuk i sin senaste start så lämnar en del frågetecken. Hon är startsnabb och eventuellt blir det barfota runt om och jänkarvagn nu och känns hon bra så kanske Örjan Kihlström provar i täten igen och då kan det räcka en bit här.

8 Keira De Veluwe kom med tre raka segrar inför den senaste starten. Hon satt då i andra utvändigt innan hon avslutade klart godkänt och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Global Brilliance från ledningen. Tråkigt utgångsläge nu men kan Jorma Kontio hitta en bra väg med henne så kan hon ha vissa möjligheter här men jag tror mer på min spik.

Min Vinnare: 6 Hill's Angel
Spets efter 500m: 6 Hill's Angel
Skrällen: 10 Chiffchaff
Ranking: A 6 B 3,8,7,10 C 2,4,9,5,1
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr extra att spela för hos Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
01:00  NY Rangers - Boston
Ishockey - NHL - 2
1.97
13:30  Manchester City - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1,5
1.70
15:00  Helsingborg - Dalkurd
Fotboll - Svenska Cupen - 1 asian -1
1.84
15:00  Gauthiod - BK Häcken
Fotboll - Svenska Cupen - 2 asian -2,5
1.88
15:15  Frölunda - Djurgården
Ishockey - SHL - 1
1.77
16:00  WBA - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.00
16:15  Sevilla - Barcelona
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.83
18:00  Rögle - Skellefteå
Ishockey - SHL - 2
3.20
18:00  Bologna - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
2.02
18:30  Leeds - Aston Villa
Fotboll - Premier League - 1
2.15
21:00  Getafe - Valencia
Fotboll - La Liga - Över 5,5 kort
1.80
12:30  Sampdoria - Atalanta
Fotboll - Serie A - 1
5.25
13:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Svenska Cupen - 1
1.72
15:00  Leicester - Arsenal
Fotboll - Premier League - 2 + BLGM
5.50
20:45  Roma - Milan
Fotboll - Serie A - 1 asian 0
1.70
21:00  Villarreal - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian 0
1.75
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 27/2
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips 27/2 2021
Insats: 243 kr - Aston
16:20  V75 Tips Romme 27/2
Insats: 1575 kr - DrTrav

Livestreaming