DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åby & Solvalla 3/11

2 November 2021 - 23:36

Onsdagens V86-tävlingar delas mellan Åby & Solvalla. Noterbart är att på Åbytravet finns det två spår med Open Stretch att tillgå in på upploppet. Dessutom kryddas omgången med en jackpot på 19 Miljoner. Nedan följer mina V86-tips.

Jag spelar med en spik. 2 Garden Leave i den sjunde avdelningen.

V86 Tips Åby/Solvalla Onsdag 3/11
V86-1 1,8,10,11
V86-2 2,3,4,5,6
V86-3 3,4,5,6
V86-4 4,6,11
V86-5 10,15
V86-6 4,6,8
V86-7 2 Garden Leave
V86-8 4,6,12,13

5760 rader x 0,25 = 1440 kr

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 3/11
DD1: 2 Garden Leave
DD2: 4,6,12,13

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2140m volt
1 Grant Hall inledde sin karriär i USA som tvååring men levde där inte upp till sina förväntningar och flyttades därmed till Robert Bergh inför årets säsong. Men Bergh har treåringen imponerat och har på sina sex starter fyra segrar som facit. Vid båda nederlagen har Grant Hall galopperat men sett till kunnande och det han visat upp vid sina segrar är detta en treåring som står mycket bra inne i klassen med endast 164.000kr på kontot. Ikväll är utgångsläget bra och man är den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen kan Robert Bergh köra på klockan och kommer bli tuff för övriga att ta sig förbi.

8 Loveexplosion H.C. är också en individ som har för lite pengar på sig sett till kapacitet. Han har varit betrodd på V75 vid båda de senaste starterna och möter ikväll något enklare motstånd. Han tål att göra en hel del jobb själv i loppet och kommer man bara iväg från bricka fyra i volten på tillägg så ska det bli spännande att se vad Johnny Takter kan åstadkomma när han sitter i vagnen för första gången.

Nämner även 10 Rarity A.F. som är en individ som vet var mållinjen befinner sig, han har åtta segrar på sina tretton starter. I den senaste starten höll hon undan före mycket kapabla ston som inte gjort bort sig här. Denna gång ser dock uppgiften lite annorlunda ut då hon måste anfalla bakifrån. Men formen är på topp och Rarity A.F. ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 1 Grant Hall
Spets efter 500m: 1 Grant Hall
Skrällen: 8 Loveexplosion H.C.
Ranking: A 1,8,10 B 11,13,9,2,3,5 C 6,12,4,7

V86-2 2140m auto
Draget i loppet är 6 L.L.Pod Primo som är en en fin treåring vars utvecklingskurva pekar uppåt. Robert Bergh tränar och detta är en segervan individ som kommer till kvällens start med fyra segrar på de sex senaste starterna. Senast var han ute mot tufft motstånd och fick i mål som trea bakom E3-vinnaren Felix Orlando och speediga Asteriod. I ett litet startfält kommer många få chansen och i ett öppet lopp på förhand kommer jag tidigt betala för L.L.Pod Primo till 6%.

4 Akilles Face är en strulpelle som bara gått felfritt i tre av sina 13 starter men vid två av de starterna har det slutat med seger. Senast var det comeback efter att man opererat bort en testikel. Då gick man felfritt direkt och vann också loppet. Kan mycket väl vara så att det varit detta som stört hästen. Akilles Face har visat bra fartresurser och ska ses med bra chans om han sköter sig.

3 Gambino Brick kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, då vann han säkert efter en resa i rygg på ledaren. Klockan stannade på 1.11 sista 700m. Gambino Brick kan öppna kvickt bakom bilen och jag skulle inte bli förvånad om Oskar J Andersson gärna kör i ledningen ikväll.

Nämner även 2 Lovely Concord som nu har gjort två lopp efter ett kortare uppehåll, i den senaste starten vann man dessutom från ledningen. Formkurvan pekar uppåt och detta är en individ som kan öppna bra från start. Ett givet streck på kupongen vid gardering.

Min Vinnare: 6 L.L.Pod Primo
Spets efter 500m: 3 Gambino Brick / 2 Lovely Concord
Skrällen:
Ranking: A 6,4,3 B 2,5,1,9 C 8,7

V86-3 1640m auto
5 Hipster K. gör ikväll sin första start på svensk mark, men detta är en fyraåring som man är spänd att få se här i Sverige. Han är nämligen obesegrad efter tre starter på Meadowlands i USA och har dessutom varit hårt spelad varje gång. Han kan öppna kvickt den första biten och är den troliga ledaren från start. Man vill nästan se hästen i värmning och få den där lilla extra känslan om detta är en BOMB eller om det är en favorit man vill försöka fälla. Men utan att sett hästen i Sverige så lutar jag emot att gardera och görs så här i tipsen.

Idén i loppet är 4 F.The Big New som är en danskfödd fyraåring som Steen Juul förfogar över. F.The Big New stod för en bra avslutning i den senaste starten och formen är på topp inför dagens start. Hon har utvecklat sin snabbhet på slutet och bör från sitt utgångsläge kunna hitta ett vettigt slagläge. Dessutom med tillgången till Open-Stretch på Åby kan F.The Big New bli en obehaglig överraskning för många den sista biten. Endast 7% i skrivande stund.

Framhåller även 3 Namaste har ett intressant utgångsläge ikväll och detta är en individ som besitter hög kapacitet även om hon inte alltid får ut max på tävlingsbanan. Men kunnande och form är betydligt bättre än vad resultatraden antyder och blir det är anmält amerikansk vagn för första gången vilket är spännande.
Min Vinnare: 5 Hipster K.

Spets efter 500m: 4 F.The Big New / 3 Namaste
Skrällen: 4 F.The Big New
Ranking: A 5,4 B 3,6,8,2,1 C 7,9

V86-4 2640m auto
6 Thorondor gjorde comeback efter ett kortare uppehåll senast och stod för en bra prestation direkt, han vann på rejält sätt efter att gått i tredjespår i första sväng för att sen inta dödens och tillslut plockar han ner ledaren via 14,5 sista 1000m. Har man bara tagit loppet på rätt sätt bör vi kunna förvänta oss en minst lika bra prestation ikväll och i så fall är man ett tidigt segerbud i min bok.

4 Rocket Boy är en femåring som haft en aningen brokig karriär men i somras återkom man på tävlingsbanan efter ett långt uppehåll. Då stod han för tre starter men inför kvällens start har man fått ta igen sig lite igen. Han var tvåa från rygg ledaren direkt i sin comeback. Rocket Boy kan öppna kvickt från start och är den troliga ledaren. Distansen är inga problem, det är dessutom aviserat att det blir rycktussar för första gången nu vilket är intressant. Givet segerbud från ledningen ikväll.

Nämner även 11 Broadway Oro som har svarat för två bra insatser på slutet, båda gångerna har han gjort jobbet utvändigt om ledaren och sen satte nosen först i mål. Skulle det klaffa lite med positionerna under loppet är Broadway Oro inte oäven sällskapet och han tål att göra en hel del på egen hand.

Min Vinnare: 6 Thorondor
Spets efter 500m: 4 Rocket Boy
Skrällen:
Ranking: A 6,4,11 B 7,1,10,12,5,9 C 2,3,8

V86-5 2140m auto
15 Lucky Guy Boko är mitt första streck i loppet trots bricka tolv. Detta är en riktigt fin individ som kommer med fyra raka segrar på kontot. Ikväll möter man visserligen något tuffare än man gjort på slutet. Men Lucky Guy Boko är en rejäl häst som tål att göra en hel del grovjobb själv. Dessutom är det anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande. Även om uppgiften är tuff så skulle jag inte blir förvånad om Joakim Lövgrens treåring bara är bäst här.

Streckar även 10 My Story Is True som är en fin häst som vann senast på bra sätt från dödens. My Story Is True är inte beroende av något speciellt löpningsförlopp utan hästen kan även vinna med ryggresa samtidigt som han kan göra en del själv i loppen. Barfota bak har gett en extra växel och det blir samma balans ikväll. Stefan Persson sitter i vagnen för första gången vilket är spännande.

3 Matchpoint Pellini är en Bold Eagle avkomma som inte levt upp till sina förväntningar. Visserligen inledde Matchpoint Pellini med två raka segrar men därefter har han inte rosat marknaden. I comebacken för två starter sedan stod han ändå för ett bättre intryck än tidigare, adderar vi därtill en bättre formkurva denna gången så ska han inte nonchaleras vid gardering. Den dagen poletten trillar ner och Matchpoint Pellini får det att stämma fullt ut kommer han klättra en bit i klasserna, men jag vill se honom fungera fullt ut innan jag går på honom. Chansar bort honom som favorit ikväll.

Min Vinnare: 15 Lucky Guy Boko
Spets efter 500m: 3 Matchpoint Pellini
Skrällen:
Ranking: A 15,10 B 3,9,4,13,2,6,5 C 12,14,7,1,11,8

V86-6 2140m auto
6 Felicia Zet är ett sto har stått för flera bra prestationer blott sina tre år. Även om man fått vänta tills den senaste starten för att första segern ska komma så har Felicia Zet imponerat. I den senaste starten var det spets och slut och Felicia Zet gick i mål med sparade krafter. Ikväll är det anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande. I min bok har Felicia Zet en bra segerchans även om hon får göra jobbet själv ikväll.

Draget är 4 Ninepoints Candy som var inte som bäst i uttagningsloppet till Svenskt Trav-Oaks för två starter sedan och fick efter det en kortare paus. Men i mini comebacken senast visade Ninepoints Candy att hon återigen håller toppform då hon avslutade sista 800m via 11,4 men full fart över mål. Hon är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet. Väl i den har det blivit en seger och en tredjeplats på två försök. Till 8% väljer jag att dubbla systemet med Jörgen Westholms treåring.

8 Roubine gjorde det bara okej för två starter sedan men i den senaste starten fick vi se henne från en bättre sida. Då avslutade hon rappt sista 800m via 10,7. Björn Goop har bra stallform och väljer man att gardera loppet är detta en individ som inte ska nonchaleras.

Nämner även 2 Global Courtesy som är härdad i tuffa sammanhang och som från bricka två är garanterad ett fint lopp. För den som garderar bredare i denna avdelningen ska hon inte nonchaleras.

Min Vinnare: 6 Felicia Zet
Spets efter 500m: 4 Ninepoints Candy
Skrällen: 4 Ninepoints Candy
Ranking: A 6,4 B 8,2,9,10,3 C 7,11,5,1

V86-7 2140m auto
Här spikar jag 2 Garden Leave som kommer med en överlägsen seger i bagaget till kvällens start, då vann man via 11,3 sista 800m. Det var första gången Garden Leave tävlade barfota bak vilket gav bra effekt. Det är anmält samma balans tills ikväll vilket är positivt. Hon kan kan öppna okej från start och från bricka två bakom bilen är Garden Leave den troliga ledaren av loppet. Från den positionen har hon tagit båda sina segrar och mycket talar för att det även blir en tredje seger som kommer ikväll. Spik.

Motbud
4 Nocturne Zon gjorde det bra som femma i en BC-semifinal senast som Red Lady Express vann. Nocturne Zon är en rejäl individ som kan göra en hel del jobb själv i loppen och det är troligen vad som väntar henne även ikväll. Men formen är bra och hon ska ses som det främsta utmanaren till min spik på förhand.

Nämner också 3 Readly´s Dream som var ute i norskt trav-oaks i den senaste starten och gjorde det klart bra som trea. Readly´s Dream kan öppna bra bakom bilen och skulle kunna få loppet här ikväll i rygg på min spik och han kommer kunna avsluta bra via Open-Stretch tillslut.

Min Vinnare: 2 Garden Leave
Spets efter 500m: 2 Garden Leave
Skrällen: 3 Readly´s Dream
Ranking: A 2 B 4,3,6,8,1,10,7 C 5,9,12,11

V86-8 2140m auto
12 Trumpie är en fyraåring som är van att möta tuffare motstånd än vad han ställs emot ikväll. För två starter sedan satt han fast med krafter sparade i ett derbykval som vanns av San Moteur. I den senaste starten var han inte som bäst men då hade man meddelat från stallet att Trumpie fått gå lugnare i träning inför den starten. Nicklas Westerholm som både tränar och kör hästen meddelar inför kvällens start att Trumpe känns fin i träningen igen och att han tror på en bra prestation. Utgångsläget är såklart inte det bästa men Trumpie är allround och är inte beroende av något speciellt lopp för att vara med och utmana om segern här.

Skrällen är 13 Devs Definitif visade fin form så sent som i onsdags och när man blev tvåa på V86. Ikväll vore det optimalt att få ryggen på Trumpie under slutvarvet för att kunna spara speeden in i det sista. Till 9% är han ett tidigt streck på kupongen.

Nämner även 6 Kenzoki Boko som är kvick iväg från start och gynnas om han hittar till ledningen ikväll. Från den spets har karriärens samtliga fem segrar kommit och lyckas Jorma kontio som sitter upp bakom hästen hitta till ledningen leder Kenzoki Boko länge.

Min Vinnare: 12 Trumpie
Spets efter 500m: 6 Kenzoki Boko
Skrällen: 13 Devs Definitif
Ranking: A 12 B 13,6,4,5,7,3,8 C 10,2,11,9,1

Lycka till
DrTrav


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Norrby - Östersund
Fotboll - Superettan - X2
2.89
19:00  Jönköping - Örgryte
Fotboll - Allsvenskan - Oavgjort
3.75
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:25  Melkers 13 rätt Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Europatipset Tips Tisdag 28/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming