DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åby & Solvalla 9/9

8 September 2020 - 19:30

Det är V86 tävlingar från Åby & Solvalla på onsdagen. Det är Jackpot och preliminärt 34 miljoner kronor till en ensam vinnare. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 6 C.M.T.Queen Bee i den femte avdelningen samt 9 Andre Ward i den sjunde avdelningen.

V86 Tips Åby/Solvalla Onsdag 9/9
V86-1 2,5,6,10
V86-2 1,5
V86-3 1,2,5,9
V86-4 1,3,4,5,9,10
V86-5 6 C.M.T.Queen Bee
V86-6 4,5,11,12
V86-7 9 Andre Ward
V86-8 1,2,3,4,10

3840 rader x 0,25 = 960 kr

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 9/9
DD1: 9 Andre Ward
DD2: 1,2,3,4,10

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86 TIPS ÅBY/SOLVALLA ONSDAG 9/9

V86-1
Vi inleder V86 med Xpressprintern över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 5 Velten Limelight kom snett på det direkt från start näst senast så det loppet kan vi glömma. Gången innan det var han ute i ett Klass I försök i Kalmar och han gjorde en riktigt bra insats när han efter en dryg inledning på loppet landade i dödens med varvet till mål och från den positionen så plockade han ner den ledande Sobel Jasmine men i en tät slutstrid så fick han ge sig med en liten marginal mot Quick Lane. På Jägersro senast så hade han ett dåligt läge och hamnade en bit bak. Han tog sig sedan en kortare galopp i slutsvängen men han kom tillbaka starkt och spurtade in som fyra i ett överpaceat lopp som vanns av Velegance. Bättre startspår nu och han är snabb iväg så här tror jag att Rick Ebbinge provar mot ledningen men det är inte säkert att han kommer till spets men ett trevligt lopp i den främre träffen borde han kunna få och då kan han blanda sig i segerstriden.

2 Amour A Belle galopperade för tre starter sedan när hon krokade ihop med en konkurrent och hon hade varit sämst tvåa i det läget. Näst senast så avgjorde hon till seger. Hon debuterade i ny regi för Wim Paal senast. Hon hade då innerspår och försökte att hålla upp ledningen men hon slog på en galopp i spetsstriden då. Felfri nu från ett bra läge här så kan hon vara långt framme.

10 HögstenaStalldräng vann enkelt från spets i högervarv på Åmål över den korta distansen för tre starter sedan. Han hade ett svårt spår i volten näst senast och tappade en del i början. Han höll sedan farten okej och kom in som sexa i ett Klass I försök på Romme som vanns av Viscount från ledningen. På Åby senast så gjorde han en stark insats men han fick ge sig mot Eclipse Am. Klaffar det med löpningsförloppet så fäller han många hästar till slut.

6 Raket Brodde kommer med fin form. Han öppnade snabbt till ledningen och släppte. Han fick sedan en sen lucka och kom i mål som tvåa bakom Wham Bam Boo näst senast. Gången efter det så kom han med en stark avslutning till seger. Han kan öppna fort vid laddning och skulle ledningen nås så stiger hans chanser att vinna loppet.

Min Vinnare: 5 Velten LImelight
Spets efter 500m: 5 Velten Limelight
Skrällen: 10 HögstenaStalldräng
Ranking: A 5 B 2,10,6,1,9,4 C 3,12,8,11,7

V86-2
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat 2 hästar. 5 Vichy Grif kom med en vass avslutning men det gick inte att ta så mycket så hon fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Mellby Free för tre starter sedan. Hon var ute i första starten över lång distans näst senast på Solvalla. Hon travade då i ledningen men då kom Valetta loss från vinnarhålet och sänkte henne i spurten så det slutade med en andraplats. Hon tog omgående hand om ledningen och från spets så vann hon sedan mycket lätt senast. Hon är väldigt startsnabb men det kan kosta mycket krafter att nå till täten för för hon har startsnabba hästar invändigt nu men får hon ett passande lopp så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

1 Miracle Tile har gjort det bra den sista tiden. Näst senast på Biri så öppnade hon vasst och tog ledningen omgående. Hon släppte sedan till Madelen L.T.C. i ett tidigt skede och när hon sedan fick luckan så tog hon ner ledaren men Thankful kom med en stark avslutning så det slutade med en andraplats. I EM för ston senast på Solvalla så fick hon aldrig riktigt fritt och kom i mål med en del sparade krafter. Hon har bra spår och hon är snabb iväg och här tror jag att Kristian Malmin vill prova i ledningen så länge lampan lyser och från spets så är det hästen att slå.

I övrigt kan 3 No Limit Queen som gör det bra mest varje gång även om det inte blivit någon seger på länge vara tänkbar. Hon var ute i ett försök till Derbystoet senast. Då kom hon med en bra avslutning och då räckte det till tredjeplatsen bakom Diana Zet som vann det loppet. Hon är startsnabb så här sitter Björn Goop i en vettig position omgående och då kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

4 Argbiggan var ute i finalen av Diamantstoet på Åby näst senast. Hon avslutade då strålande via open stretchen och var först i mål. Gången efter det så travade hon i ledningen och kämpade länge och väl men hon fick ge sig med liten marginal mot Lipstick Tooma då. Kan Rickard Svanstedt få till en bra styrning så kan hon duga en bit mot det här motståndet också.

Min Vinnare: 5 Vichy Grif
Spets efter 500m: 1 Miracle Tile
Skrällen: 6 Digital Class
Ranking: A 5,1 B 3,4,8,6 C 7,2,9

V86-3
Xpresstrappan - Spårtrappa över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 9 Eros Zola gick bra som tvåa bakom Extreme i uttagningsloppet till det danska Derbyt näst senast. I finalen senast så fick han det inte att stämma och galopperade upprepat. Bakspår nu är lite chansartat men det är lång distans så mycket kan hända på vägen så får han en fin resa och om han kan hålla sig till rätt gångart så kan han blanda sig i segerstriden här.

1 Global Agreement har bara gjort sex starter hittills. Han har vunnit hälften av dessa. Han återkommer nu efter ett par månaders frånvaro men från stallet så tror man att han kommer att stå för en stark insats direkt efter vila. Utgångsläget är bra och han är startsnabb så här tror jag på spets eller rygg ledaren. Blir det inte ledningen så kan han bli farlig via open stretchen under den sista delen av loppet.

5 Aragorn As kommer till den här starten med tre raka segrar. Han debuterade på svensk mark senast och efter en härlig avslutning så sänkte han sitt motstånd till seger på ett bra vis. Vinsterna innan det är tagna från ledningen men jag tror att Christoffer Eriksson kan få svar i kampen om ledningen här. Han är både stark och snabb så han har inget emot den långa distansen så får han ett trevligt lopp så kan han duga mot det här motståndet.

2 Rutger B.L. travade i dödens näst senast och han gjorde det bra men han fick aldrig tag i Stepping Moneyboy som vann det loppet från ledningen men han gjorde det bra som tvåa bakom denne. Gången efter det så tog han över ledningen med 1900 meter kvar av loppet och från den positionen så blev det sedan en säker seger. Här sitter han bra till omgående och kan André Eklundh servera honom ett passande lopp så kan han dyka upp långt framme igen. 

Min Vinnare: 9 Eros Zola
Spets efter 500m: 1 Global Agreement
Skrällen: 2 Rutger B.L.
Ranking: A 9,1 B 5,2,11,14,6,3 C 4,8,12,10,7,13

V86-4
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 5 Allagash Nancy var duktig vid vinsten näst senast på Eskilstuna. Hon öppnade fort och tog ledningen för att sedan släppa till Anakin As. Hon hittade sedan loss och då sänkte hon Artegna Jet som hade kopplat greppet i spurten. Det blev en startgalopp senast och sedan var hon utan chans. Nu är planen att hon ska tävla barfota runt om för första gången och det tror jag kan ha en god effekt. Hon är startsnabb och kommer Kenneth Haugstad till spets så stiger hennes chanser men det kan bli svar invändigt för 4 Claire Di Quattro är också snabb iväg men kommer hon ner i en vettig position så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

4 Claire Di Quattro tog hand om ledningen och från den positionen så blev det en seger näst senast. Gången efter det så fick hon för tufft lopp i fel gäng och gav upp redan med 500 meter kvar. Hon trivs bäst i ledningen så kan Rikard N Skoglund som finns i vagnen komma till täten smärtfritt så stiger hennes chanser att vinna loppet.

9 Break Through kördes till spets och från den positionen så stack hon undan till en enkel seger näst senast. Gången efter det så provade hon lyckan i ett uttagningslopp till Derbystoet. Där fastnade hon med mycket krafter sparade. Med en trevlig rygg att gå i innan hon sätter in slutstöten så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen. Eventuellt första barfota runt om nu är intressant.

10 Juvelens Miss F. kom med en stark avslutning och tog ner den ledande Ganette Am till seger senast. Utgångsläget nu är inte det bästa men kan hon få lite draghjälp under slutrundan så fäller hon många hästar till slut om det blir lite tempo på tillställningen.

1 Marres Diva har gjort bra insatser en tid. För fem starter sedan så fick hon ett lopp i vinnarhålet och när hon tog sig loss så satte hon klorna i den ledande Livi Online och då höll hon undan för övriga motståndare till seger. Gången efter det så gjorde hon en stark avslutning och då räckte det till en andraplats bakom Charm. För tre starter sedan så höll hon klart godkänt som tvåa i ett lopp som vanns av Global Agency. I den efterföljande starten så spurtade hon bra och kom i mål som trea i ett lopp där Juvelens Miss F. var först i mål. Senast så fastnade hon med sparade krafter. Blir inte innerspåret här en fälla så kan hon utmana om en framskjuten placering igen.

7 Digital Literacy har en del anhängare. Hon kvalade in till StoChampionatet i somras men där fick hon inte med sig något av priskakan. Hon blev femma i uttagningsloppet till Derbystoet som vanns av Milady Grace senast. Hon har bara en seger hittills i karriären och jag tror inte hon dubblar segerskörden här. Hon har ett spår långt ut på vingen nu så hon kan få en tung inledning på loppet och hon ratas på systemet.

Min Vinnare: 5 Allagash Nancy
Spets efter 500m: 4 Claire Di Quattro
Skrällen: 1 Marres Diva
Ranking: A 5,4 B 9,10,1,3,7,6,11,8 C 2,12

V86-5
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter. Jag har spikat 6 C.M.T.Queen Bee som har visat en härlig form på sistone. Hon vann mycket lätt senast från ledningen men möter nu hårdare motstånd. Hon är startsnabb och från springspår här så tror jag att Mikael J Andersson gasar till ledningen. Kommer hon till spets så tror jag hon säljer sig dyrt. Hon har gått i ledningen tre gånger tidigare och vunnit alla gångerna så det är en önskvärd position. Blir det inte spets så borde hon ändå kunna ramla ner i en vettig position och får hon ett trevligt lopp i den främre träffen så tror jag hon har en god segerchans här.

Vid gardering kan 9 Princess Kloster vara tänkbar. Hon avslutade positivt i skymundan senast och då räckte det till en femteplats i ett lopp som vanns av Lovemore. Hon är härdad mot tufft motstånd och det är den bättre chansen av Peter Untersteiners två hästar i loppet. Hon är inte helt att lita på men i ett felfritt lopp nu så kan hon bli farlig över upploppet.

8 Sunettan Palema travade i ledningen och från den positionen så höll hon undan till en knapp men säker seger före Princess Kloster på Axevalla för tre starter sedan. Hon har efter det inte lyckats i två starter. Man har gått igenom henne utan anmärkning och hon uppträder på ett bra vis i träningen. Hon är kvick iväg så här tror jag att Carl Johan Jepson kan komma loss från innerspåret på tilläggsvolten omgående och får hon ett bra lopp så fäller hon många hästar till slut men jag tror mer på min spik.

Min Vinnare: 6 C.M.T.Queen Bee
Spets efter 500m: 6 C.M.T.Queen Bee
Skrällen: 1 Merzan
Ranking: A 6 B 9,8,12,1,7 C 11,4,10,2,3,5

V86-6
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 5 He's Marvelous gjorde ett starkt lopp som tvåa bakom Mats Tooma i comebacken näst senast. Gången efter det så fullföljde han klart godkänt som trea i ett lopp som vanns av Moses. Det var längesedan den senaste segern togs för vi får gå tillbaka till oktober 2018 för att hitta den. Han startade dock inte en enda gång under fjolåret. Han kan öppna fort vid laddning och skulle Björn Goop lyckas trycka sig till ledningen i ett tidigt skede här så är mycket vunnet.

11 Manuzio Hanover galopperade i ett långlopp på Bollnäs och slutade oplacerad för tre starter sedan. Han svarade för en vass prestation gången efter det. Han tog då över ledningen efter 850 meter och från den positionen så försvarade han sig länge och väl men Selected News tog ner honom i det sista steget så han fick nöja sig med andraplatsen. Senast i ett Klass I försök på Bergsåker så travade han en stor del av loppet i dödens innan han tog över ledningen på den sista bortre långsidan och han vann sedan lätt. Nu ska han ha ett lopp i kroppen inför stundande STL final så det är ett rygglopp som gäller men med rätt resa så gör han inte bort sig.

12 Vine Vision fick han aldrig fritt och kom i mål med en del sparade krafter för fyra starter sedan. Gången efter det så höll han starkt som tvåa i ett lopp där Mega Star drog det längsta strået. Näst senast när Jari Åkerfeldt körde honom så slutade det med ett galoppmisslyckande. Han kom med en stark avslutning och var inte så långtifrån segern men Rocky Tilly höll undan så han fick nöja sig med andraplatsen senast. Tråkigt utgångsläge nu men om det blir överpace på loppet och om han kan få lite draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut.

4 Mas Capacity gjorde comeback efter en tids frånvaro senast. Han fick det inte att stämma då och galopperade. Han är väldigt galopplysten men i ett felfritt lopp så har han gott kunnande. Kan Jorma Kontio se till att hålla honom i rätt gångart så har han ett trevligt utgångsläge och sitter han i en vettig position inför avgörandet så har han en vass spurt att tillgå och då kan det vara läge för en fullträff.

8 Got To dash drar en del streck. Han kommer med två raka spetssegrar. Han hade mycket krafter sparat i mål senast och håller toppform. Han är väldigt snabb från start fast spåret nu drar ner chanserna. Petri Salmela som tränar hästen vill se honom bakifrån för det här ett led i matchningen inför STL finalen så han ratas på systemet.

Min Vinnare: 5 He's Marvelous
Spets efter 500m: 5 He's Marvelous
Skrällen: 12 Vine Vision
Ranking: A 5 B 11,12,4,2,8,7,3,9 C 1,10,6

V86-7
Ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat 9 Andre Ward som på Axevalla för tre starter sedan kom med en härlig avslutning ute i spåren och han fångade då in Adde S.H. som hade kopplat greppet till seger. I finalen i Bronsdivisionen på Åby näst senast så hade han bakspår och han hamnade i fjärde utvändigt. Det var högt tempo på loppet med Adde S.H. i ledningen och han satt för långt bak så han kunde inte ta så mycket när han gick till attack ute i spåren och kom in som femma bakom Vagabond Bi som avgjorde på open stretchen. Senast så slog han på en galopp i ett långlopp på Charlottenlund när han var på väg att forceras till ledningen mitt i loppet. Den galoppen menade Flemming Jensen berodde på det hårda banunderlaget. Med en bra startrygg här så borde han kunna komma igenom rätt så vettigt och får han ett passande lopp innan han sätter in slutstöten så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

Vid gardering kan 1 The Real Star vara tänkbar. Han fick vandra i dödens på Usain Henna som vann från ledningen fast han gjorde det bra och kom in som tvåa bakom denne näst senast. Han såg fin ut senast och kom i mål med en del sparade krafter som fyra i ett lopp som vanns av Smokin Joe. Han har gjort det riktigt bra sedan man plockade av honom skorna för fyra starter sedan. Innerspåret är väl inte helt optimalt för han är inte någon raket från start men löser det sig med positionerna så kan han duga en bit mot det här motståndet.

10 Hierro Boko gjorde comeback i ny regi för Hanna Lähdekorpi för tre starter sedan. Han gjorde det bra och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Gravity Pace då. Näst senast så kom han med en rykande avslutning i vida spår men han fick aldrig tag i Franklin Face som vann det loppet från ledningen så det slutade med en andraplats. Han travade i ledningen senast och han var duktig men My Dream Art fick luckan från vinnarhålet och tog sig förbi så det blev en andraplats. Med lite draghjälp under slutrundan så har han en vass spurt att tillgå och då kan han slå till med en seger.

Min Vinnare: 9 Andre Ward
Spets efter 500m: 2 Taiga Woodland
Skrällen: 1 The Real Star
Ranking: A 9 B 1,10,3,11,12,5,4 C 2,8,6

V86-8
Vi avslutar V86 med ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 2 Dwayne Zet var ute i Klass II finalen på Bergsåker i slutet av juni för fyra starter sedan. Där hamnade han helt snett på det från ett risigt utgångsläge och slutade oplacerad så det loppet kan vi glömma. Gången efter det i Örebro så landade han i dödens med varvet till mål men han orkade inte riktigt och kom in först som femma bakom Harper Seabrook som vann det loppet från ledningen. På Dannero näst senast så slutade det med en startgalopp. Han var väldigt bra i Derbykvalet senast när han kom i mål på en tredjeplats bakom Power som vann det loppet. Han gick barfota runt om för första gången senast och det är anmält likadant igen. Halvvarvet kortare distans nu passar bättre och han tål att göra en del grovjobb på egen hand så han sänka det här gänget från dödens.

1 Astronascente Zac har vunnit sex av elva starter hittills i karriären. På Visby för tre starter sedan så fick han ge sig mot en bra avslutande Benjamin S.H. så det slutade med en andraplats. Han var tillbaka i vinnarcirkeln näst senast när han fick bestämma i ledningen. På Solvalla senast så tog han över ledningen med varvet till mål. Från spets så vann han sedan lätt. Han är startsnabb och han är effektiv i ledningen så här tror jag det blir full laddning för att hålla upp ledningen och från spets så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

4 Golden Guard har gjort det bra på sistone. Näst senast så fick han ett lopp i vinnarhålet. Han fick sedan en sen lucka på upploppet och då sköt han till vasst men Walther På G. höll undan till seger så det blev en andraplats. Senast så var han inte långtifrån att kvala in till Derbyt men han fick nöja sig med tredjeplatsen i det loppet. Formen är god och från ett passande utgångsläge här så kan han få en fin löpning i den främre träffen och då kan han vara långt framme igen.

3 Gazoline Mearas inledde karriären med fem vinster på de sex första starterna. Efter det har det inte blivit någon mer vinst men han har ändå gjort det bra. Han hakade på positivt och kom i mål som trea i ett uttagningslopp till Derbyt som vanns av Västerbo Lexington senast. Den här gången slipper han att möta kulltopparna och är han lika fin som senast så gör han inte bort sig här.

10 Gardner Shaw vann lätt med sparade krafter från ledningen näst senast. Gången efter det så såg han väldigt fin ut innan han galopperade. Han är inte helt att lita på men sitter Jörgen Westholm i ett vettigt slagläge inför avgörandet så har han en vass speed och då kan han bli att räkna med under den sista delen av loppet.

Min Vinnare: 2 Dwayne Zet
Spets efter 500m: 1 Astronascente Zac
Skrällen: 10 Gardner Shaw
Ranking: A 2 B 1,4,3,10,5,11,7,6 C 8,9,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:36  Lopp 7 - Viva La Vida Fac
Trav - Halmstad - Vinnare
2.65
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.08
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.95
19:00  Djurgården - HV71
Ishockey - SHL - 1
2.20
19:00  Crystal Palace - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp 0
2.27
21:15  Southampton - Arsenal
Fotboll - Premier League - 2
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Halmstad 25/1
Insats: 525 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Måndag 25/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Halmstad 25/1
Insats: 210 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Onsdag 27 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming