DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Axevalla & Solänget 1/9

31 Augusti 2020 - 14:04

V86 Super Days rullar vidare och på tisdagen så är det Axevalla & Solänget som delar på V86 loppen. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med fyra spikar. 6 Vikens High Yiled i den första avdelningen. 2 Gaya De Pervenche i den femte avdelningen samt 13 Fredric Palema i den sjunde avdelningen och 1 Bank Wise As i den sista avdelningen.

V86 Tips Axevalla/Solänget Tisdag 1/9
V86-1 6 Vikens High Yield
V86-2 Alla
V86-3 Alla
V86-4 2,4,5,6,12
V86-5 2 Gaya De Pervenche
V86-6 3,9,11
V86-7 13 Fredric Palema
V86-8 1 Bank Wise As

2520 rader x 0,25 = 630 kr

DD Tips Axevalla/Solänget Tisdag 1/9
DD1: 2,12,13
DD2: 1,9

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86 TIPS AXEVALLA/SOLÄNGET TISDAG 1/9

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat 6 Vikens High Yield som har varit väldigt bra sedan han kom till Robert Bergh. Efter fyra raka segrar var han ute i två raka finaler i Bronsdivisionen. Han fick gå i dödens på Seismic Wave som ledde loppet från start till mål och det var ett omöjligt uppdrag och han gjorde det okej som fyra för fyra starter sedan. Gången efter det så var han ute i nästa final på Bergsåker. Då kördes han till spets efter 400 meter och från den positionen så ledde han länge men han stumnade lite den sista biten så Ribaude som hittade loss från invändig position spurtade in till seger och han fick även släppa Deep Pockets förbi sig så det slutade med en tredjeplats. Han var tillbaka som en vinnare näst senast. I långloppet Malmö Stads Pris senast så var han klen fast det visade sig att han hade en halsinfektion. Han blev medicinerad för det och har därefter tränat på bra meddelar man från stallet. Mot ett lämpligt motstånd här så tror jag Robert Bergh kör till spets omgående och från den positionen så tror jag han blir svårstoppad.

Vid gardering kan 5 Athos Race som börjar att närma sig första segern i regi Ulf Stenströmer vara tänkbar. Han var inte stort slagen senast efter en sylvass avslutning men Arno dell'Est i ledningen räddades av mållinjen så det slutade med en andraplats. Kan Carl Johan Jepson få till en bra styrning så räcker en liknande avslutning den här gången en bit mot det här gänget.

7 Final Dream blev fast med sparade krafter i rygg på Coogan som vann det loppet från ledningen senast i Bollnäs. Innan det hade han varit struken inför en tilltänkt start på Jägersro i slutet av juli för hosta så det loppet i kroppen nu kan ha fört fram honom en del till den här starten. Han är riktigt snabb ut fast det finns fler startsnabba hästar med i loppet och han är lite bättre över sprinterdistans men hittar Linda Sedström en bra väg med honom så kan han dyka upp långt framme.

Min Vinnare: 6 Vikens High Yield
Spets efter 500m: 6 Vikens High Yield
Skrällen: 1 Vikens Fingerprint
Ranking: A 6 B 5,7,3,1,8 C 2,4

V86-2
Breeders' Crown - Fyraåriga Ston över 2140 meter och jag har streckat alla tolv hästarna. 3 Galant Sisu kommer ut i fjärde starten sedan Björn Goop tog över träningen. Hon blev trea i StoSprintern i debuten. Efter det så hade hon ett dåligt läge i ett uttagningslopp till StoChampionatet där hon kom i mål som sexa. I försöket till Derbystoet senast så travade hon i ledningen och hon gjorde det bra även om det inte räckte hela vägen och hon fick nöja sig med tredjeplatsen bakom Award Kronos som drog det längsta strået. Med den startsnabbheten hon besitter är det läge för ledningen igen. Skulle hon få bestämma som hon vill där framme i täten så kan hon rinna undan till en seger.

5 Allagash Nancy kommer från en färsk seger på Eskilstuna. Hon öppnade fort och tog ledningen för att sedan släppa till Anakin As. Hon hittade sedan loss och då sänkte hon Artegna Jet som hade kopplat greppet i spurten. Intressant med Örjan Kihlström upp på Kenneth Haugstad tränat nu och med rätt resa så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt så hon ska räknas tidigt här.

6 Brida har tänt till rejält på sistone. Hon testades barfota runt om för första gången för fem starter sedan. Då fick hon ett lopp i rygg på den ledande Yankee Blue och hon fick aldrig se dagens ljus så hon kom i mål med en del sparade krafter som fyra i ett lopp där Dante Godiva avgjorde till seger från dödens. Efter det har hon tagit karriärens tre första segrar. Senast så valde Ove A Lindqvist i vagnen fel väg med henne och det fanns krafter kvar när hon kom i mål som sjua i ett Klass II försök bakom en överlägsen Global Upset. Hon möter tuffare motstånd nu än tidigare men får hon ett lopp i ryggar och en lucka till slut så kan hon bli att räkna med under den sista delen av loppet. Det kan bli ryckhuva för första gången i denna starten. Möjligtvis kan det bli norskt huvudlag också.

10 Zolly hade ett fint fjolår då hon sprang in drygt två miljoner kronor som treåring. Fem vinster på elva starter och en riktigt fin andraplats bakom Mascate Match i den långa E3-finalen för ston blev det då. I år har hon inte riktigt levt upp till sitt kunnande. Hon avslutade klart bra i uttagningsloppet till Derbystoet senast och kom in som trea bakom Alaska Kronos som vann det loppet. Med en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

Min Vinnare: 3 Galant Sisu
Spets efter 500m: 3 Galant Sisu
Skrällen: 2 Joy Frances Boko
Ranking: A 3,5,6 B 10,2,8,1,4,7 C 12,11,9

V86-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat alla fjorton hästarna. 5 Flexible Launcher öppnade bra och körde sig till ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så vann han sedan lätt med sparade krafter för tre starter sedan. Gången efter det så drogs han bakåt av en trött häst som satt framför honom men han avslutade sedan positivt i skymundan och kom in som sjua i ett lopp som vanns av Enge Eros. Senast på Romme så fullföljde han bra och kom i mål som tvåa bakom Mio Flash som vann det loppet. Han har fått ett bra läge med innerspår för han kan vara lite bökig i volten. Spår fyra eller fem hade inte varit bra. Han är stark så blir han inte fast så kan han bli att räkna med när det ska avgöras.

7 Tiger Face är en häst som Peter Untersteiner har trott en hel del på fast han har hittills varit en besvikelse. Han svarade för sitt bästa lopp hittills senast på Åby. Över lång distans så fick han en del press i ledningen. Det blev för mycket och han var riktigt trött när han felade kort före mål så segern gick istället till Mr Rapide som spurtade bra på open stretchen. Prestationen i sig var ändå jättebra. I ett felfritt lopp nu så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

6 Master Sea kom med en härlig avslutning och var först i mål i ett Klass II försök på aktuell bana näst senast. I ATG:s Sommartravet Final gången efter det så öppnade han bra och släppte sedan till Exclusive Matter. Han tappade dock mycket och slutade oplacerad. Han har efter det varit struken inför en tilltänkt start för en hovböld. Har han en bra dag och om Stefan Persson som finns i vagnen kan servera honom ett passande lopp så kan han duga mot det här motståndet.

3 Timetomakeitrite slog på en galopp i första sväng senast när det gick lite för fort långt ut i banan. Han kom sedan tillbaka bra efteråt och han gjorde en godkänd avslutning men han slutade ändå oplacerad i ett lopp som vanns av Alcala. Formmässigt var han snäppet vassare än gången innan meddelar Oskar J Andersson. Han kan öppna bra från början och lång distans är inga problem så med en fin löpning i den främre träffen så kan han vara långt framme här.

1 Ornello var inte helt tom när han galopperade bort sig med 250 meter kvar av loppet på Åby senast. Han är stark och han är gynnad av 2640 meter. Han kan öppna rätt bra och han höll spets senast från spår ett på Åby. Kommer Marc Elias till ledningen så kanske han provar att köra i den positionen och då kan det räcka en bit mot det här gänget. Den här gången blir det skor runt om och en vanlig vagn mot barfota fram och hybridvagn som han hade senast.

Min Vinnare: 5 Flexible Launcher
Spets efter 500m: 1 Ornello
Skrällen: 3 Timetomakeitrite
Ranking: A 5,7 B 6,3,1,14,4,13,9,2 C 11,8,10,12

V86-4
Breeders' Crown - Treåriga Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 6 Armani Degato har varit ojämn i prestationerna men de dagar det stämmer då duger han fint i de flesta sällskap. Han var en besvikelse näst senast då han borde ha kunnat tagit sig vidare till den korta E3 finalen fast nu slutade det med en femteplats i ett lopp där No Doubt tog ner Vegan Face till seger kort före mål. I E3 Consolation gången efter det så tog han omgående hand om ledningen och han var sedan aldrig i någon förlustfara. Han är kvick iväg fast nu är distansen ett halvvarv längre men håller han sig lugn där framme i täten så kan han rinna undan till en ny seger.

4 Marre's Dreamboy hängde med fint till tredjeplatsen i ett uttagningslopp till korta E3 som vanns av No Doubt före Vegan Face senast. I den efterföljande finalen så kom han i mål som sexa bakom Hennessy Am som vann det loppet. Trevligt läge nu och kan Jörgen Westholm servera honom ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet.

12 Vici Volantes blev allt fel för senast så det loppet kan vi glömma. Gången innan det så hängde han med bra som tvåa i ett lopp som vanns av Önas Prince. Tråkigt utgångsläge nu men han har gott kunnande så klaffar det med löpningsförloppet och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han avsluta loppet fort och då kan han bli farlig under den sista delen av loppet.

5 Eagle In Disguise kördes till ledningen och från spets så vann han sedan lätt med krafter sparade för tre starter sedan. Det är tuffare motstånd nu fast får han ett passande lopp så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering. Intressant att han är anmäld barfota bak och med en jänkarvagn för första gången nu.

2 Houdini J.C. vann två lopp i Visby tidigare under sommaren. På Solvalla senast satt han i tredje invändigt innan han kom loss på upploppet och då avslutade han positivt men då var Comand som ledde loppet hela vägen redan i mål så det slutade med en femteplats. Huvudmålet är att bara vara bland de sex första för att gå vidare till semifinal säger Claes Sjöström. Han är anmäld med jänkarvagn för första gången men det är 50/50 om det blir så.

Min Vinnare: 6 Armani Degato
Spets efter 500m: 6 Armani Degato
Skrällen: 2 Houdini J.C.
Ranking: A 6,4 B 12,5,2,8,11,9,1,3 C 10,7

V86-5
Ett Stolopp över 2140 meter. Jag har spikat 2 Gaya De Pervenche som gjorde en stark comeback efter lång frånvaro i Kalmar nyligen. Hon gick utvändigt utan rygg då och hon avgjorde lätt via 10,2 sista 700 meterna. Från spets slog hon i höstas topphästen Mellby Harissa och var då grymt bra. Nu är det 500 meter längre distans än senast men det är inga problem. Hon är stark och hon är startsnabb så med lopp i kroppen nu så tror jag hon är minst lika bra som senast. Här tror jag på tidig ledning och från spets så säljer hon sig dyrt. Blir det inte spets så är hon bra nog att hon kan vinna det här loppet från dödens om det skulle bli aktuellt.

Vid gardering kan 7 Alfredo Sauce som har visat en härlig form på sistone vara tänkbar. Hon kom med en vass avslutning i vida spår näst senast och då räckte det till andraplatsen bakom Claire Di Quattro. Gången efter det så satt hon i tredje utvändigt innan hon vreds på till attack på den sista bortre långsidan. Via en härlig avslutning så plockade hon ner den ledande Garca och hon höll sedan undan för en bra spurtande Isan till en säker seger. Spår långt ut på vingen här men kan hon komma ner i en hygglig position innan hon går till anfall så kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering igen.

1 Confusion Tårs gjorde det bra vid seger på Skive näst senast. Hon satt då i andra utvändigt innan hon satte in slutstöten och då avgjorde hon väldigt enkelt över upploppet. Hon fick ge sig senast från ledningen fast det var mot bra hästar och hon höll bra ändå som trea bakom Little Brigadoon som drog det längsta strået. Skulle hon hålla upp ledningen nu eller om hon kan få ett lopp i vinnarhålet så kan hon bli giftig med en eventuell lucka till slut.

Min Vinnare: 2 Gaya De Pervenche
Spets efter 500m: 2 Gaya De Pervenche
Skrällen: 7 Alfredo Sauce
Ranking: A 2 B 7,1,4,10,3,5,6 C 9,8,12,11

V86-6
Breeders' Crown - Fyraåriga Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 3 Admiral As har vunnit 8 av karriärens 14 starter. Han har inte varit att känna igen på slutet så man valde att ta bort en benbit efter det senaste loppet och utan att veta fullt ut så kan det ha varit det som spökat. Han är mycket tränad fast formen är inte helt hundra men han är lättränad och han har väldigt gott kunnande så felfri nu så tror jag att Ulf Ohlsson kör till spets i ett tidigt skede och från den positionen så kan han bli svår att fånga in.

9 Galileo Am satt i andra utvändigt innan han vreds på i tredjespår ur den sista kurvan. Han kom då med en vass avslutning och han plockade då ner den ledande Baron Frontline till seger näst senast. I Ragnar Thorngrens Minne på Åby gången efter det så fullföljde han starkt och kom i mål som fyra bakom Aramis Bar som var stark när han tog ner Power till seger från utvändig position. Kan Örjan Kihlström som har vunnit med honom i tidigare regi hos Björn Röcklinger hitta en bra väg med honom så kan han dyka upp långt framme.

11 Strong Heartbeat försvann med en startgalopp i uttagningsloppet till Derbyt senast. Det var absolut inga fel på hästen och det var en ren otursgrej helt enkelt och han hade känts väldigt fin innan det loppet meddelar man från stall Jörgen Westholm. Tråkigt läge nu men löser det sig med positionerna och om han kan hålla sig till rätt gångart så kan han bli farlig över upploppet om det blir lite tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 3 Admiral As
Spets efter 500m: 3 Admiral As
Skrällen: 2 Gooner
Ranking: A 3 B 9,11,10,7,2,1,5 C 4,6,8,12

V86-7
Ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat 13 Fredric Palema som kommer till den här starten med två raka segrar. Senast när han vann i Mantorp så tog han spets från ett liknande utgångsläge fast skillnaden den gången var att det var mindre hästar på startvolten. Han är snabb iväg och från springspåret på tilläggsvolten här så tror jag Mikael J Andersson är offensiv och kommer han till spets efter ett halvvarv så tror jag han blir svårslagen. Blir det inte spets så kan han vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 2 Leica Håleryd som har gjort två starter för André Eklundh vara tänkbar. I regidebuten näst senast så drog han undan till en överlägsen seger från ledningen. Han fick en invändig löpning innan han vreds ner på open stretchen och han höll sedan farten bra och kom in som femma i ett lopp som vanns av Dekanen K. senast. Med en fin löpning i den främre träffen så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

12 Panther Face har visat en härlig form på sistone. Han kom med en positiv avslutning och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Upper Face för tre starter sedan. Gången efter det så hade han ingen chans mot en överlägsen Digital Crunch men han var bäst av övriga ekipage så han slutade tvåa. Senast på Tingsryd så gjorde han ett bra upplopp och han var inte så långtifrån segern men Gambit Brodde satte nosen först så han fick nöja sig med en ny andraplats. Med lite klaff här så kan det vara läge för en fin placering på nytt.

Min Vinnare: 13 Fredric Palema
Spets efter 500m: 13 Fredric Palema
Skrällen: 12 Panther Face
Ranking: A 13 B 2,12,10,4,15,7,11 C 9,1,14,8,3,6

V86-8
Vi avslutar V86 med Breeders' Crown - Treåriga Ston över 2140 meter. Jag har spikat 1 Bank Wise As som var hårt betrodd i ett uttagningslopp till E3 senast. Hon galopperade strax efter start då. Hon var ute i E3 Consolation gången efter det. Hon fick då vandra större delen av loppet i dödens på den ledande Clockwork men det var inga problem för in på upploppet så satte hon klorna i ledaren och hon avgjorde till en lätt seger. Hon kan öppna fort men det är inte säkert att hon kan hålla upp ledningen men skulle det lyckas så blir hon svårstoppad här. Blir det inte spets så kan det lösa sig bra ändå så jag tror hon har en god segerchans här.

Vid gardering kan 9 Fabulous Pellini som gör det bra varje gång vara tänkbar. Hon kommer till den här starten med tre raka andraplatser. Hon avslutade starkt senast men hon fick aldrig tag i San Moteur som vann det loppet från ledningen. Bakspår nu men kan hon få smyga med i en vettig rygg innan hon sätter in slutstöten så har hon en vass avslutning att tillgå och då kan hon duga en bit mot det här motståndet.

3 Sayonara kommer ut i en spännande årsdebut. Hon har tränat riktigt bra en tid och hon har siktats mot detta meddelar Fredrik Wallin. Det viktiga är att hon slutar bland de sex främsta så hon går vidare till semifinalen och att hon får en nyttig genomkörare inför stundande kval till Oaks. Får hon ett passande lopp så kan hon ha vissa möjligheter här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Bank Wise As
Spets efter 500m: 1 Bank Wise As
Skrällen: 2 Quantal Quetzal
Ranking: A 1 B 9,3,12,2,6,5,7 C 10,4,11,8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Sassuolo - Napoli
Fotboll - Serie A - 2
2.08
19:00  Burnley - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
4.20
20:45  Fiorentina - Roma
Fotboll - Serie A - 2
2.07
21:00  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.04
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
19:00  WBA - Everton
Fotboll - Premier League - 2
1.91
19:00  Fulham - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
2.00
20:45  Parma - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian -1,5
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 3/3
Insats: 864 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 750 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 190 kr - DrTrav

Livestreaming