DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bergsåker & Solvalla 14/9

13 September 2022 - 23:08

Denna veckas V86 delas mellan Bergsåker och Solvalla och jag väljer att gå ut hårt med tre raka spikar för att sedan kunna måla på och förhoppningsvis pricka in en skräll eller två.

Nedan följer min lösning på omgången. 

V85 Bergsåker & Solvalla 14/9
V86-1 6 Secret Celebration
V86-2 1 Sister Sledge
V86-3 1 Ulvsåsen
V86-4 1.2.3.4.5.6.7.10
V86-5 2.4.6.7.8.9
V86-6 1.2.3.4.5.6.10
V86-7 3.4.6.7.8
V86-8 5.6.9.10

6720 rader x 0,25kr = 1680kr

Dagens Dubbel Bergsåker & Solvalla 14/9
DD-1 3 La Sassicaia
DD-2 5.6.9.10

4 rader x 50 kr = 200kr 

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2140m Auto
Jag river av plåstret direkt och inleder omgången med en spik på 6 Secret Celebration.
Det är kanske inte den spiken jag känner allra mest för i omgången men det ser ut att bli en uppgörelse mellan tre ekipage på förhand och då väljer jag att ta ställning.
Drömscenariot vore om 1 Kinky Boots hittar ut från sitt innerspår och sätter upp tempot utvändigt om 4 Icon Mearas och att Lisa Giljam kan smyga med där bakom men Secret Celebration har visat tidigare att han har styrkan att vinna från dödens också om han tvingas gå i den positionen. Lisa Giljam har kört hästen vid fem tillfällen tidigare vilket har resulterat i tre segrar och häst och kusk verkar trivas ihop. 

Motbud
1 Kinky Boots är nog bästa hästen i fältet och senast visade han verkligen vilken kapacitet som finns inombords när han vann på 1.11.8 över aktuell distans. Han är hygglig ut från start men kan knappast försvara sitt innerspår och det kan bli en fälla. 

3 Icon Mearas är snabb ut och kommer troligen sitta i ledningen omgående. Får Kim Moberg fuska bort lite av loppet blir det såklart en svår nöt att knäcka men jag tycker han är ojämn i sina prestationer och jag är inte säker på att han är så kaxig med Kinky Boots eller Just Celebration utvändigt om sig. 

Det känns som att det täcker dom flesta scenarion med tre hästar på kupongen om man inte vill vara fräck och inleda omgången med en spik.

Min Vinnare: 6 Secret Celebration
Spets efter 500m: 3 Icon Mearas
Skrällen:
Rankingen A:6 B:1.3 C:10.2.11.9.5.7.4.8.12

V86-2 2140m Auto
1 Sister Sledge blir min andra spik i omgången. Jag är förvisso väldigt förtjust i 2 Marion Fouty Bon och som jag ser det har Jorma Kontio två alternativ. Antingen väljer han dödens och tvingas gå utvändigt om Sister Sledge eller så försöker han hitta ner i ryggen bakom favoriten för att få en bra resa. Oavsett hur han väljer att lägga upp taktiken känns det som en övermäktig uppgift att besegra Sister Sledge som kommer att ta hand om ledningen. 

2 Marion Fouty Bon är som sagt värst emot favoriten men jag tror inte hon har vad som krävs för att slå Sister Sledge den tunga vägen och om Jorma Kontio väljer ett mer passivt upplägg kommer Örjan Kihlström att få styra och ställa där framme. 

Två ekipage höjer sig men skulle det mot förmodan bli en hård körning mellan favorit-duon är det möjligtvis 6 Digital Class som kan komma in i matchen. Hon har sin bästa bit till slut och kan avsluta ruskigt fort när hon får gå med i ryggar och spara på sin speed.

Min Vinnare: 1 Sister Sledge
Spets efter 500m: 1 Sister Sledge
Skrällen: 6 Digital Class
Rankingen A:1 B:2.6 C:9.4.8.5.3.7

V86-3 1640m Auto
1 Ulvsåsen blir min tredje och sista spik i omgången. Det känns som att mycket av loppet kommer att avgöras när bilen släpper vingarna om 1 Ulvsåsen kan försvara sitt innerspår och ta emot 7 Gorm från start. 7 Gorm är nog den som är kvickast iväg och sida vid sida hade Gorm varit spetsfavorit. Men med lite hjälp av fem ekipage emellan landar jag i att Per Linderoth kommer till ledningen och därmed bör det vara goda möjligheter att leda från start till mål.

Motbud
7 Gorm har Svante Båth höga tankar om och han har fått två lopp i kroppen nu efter ett längre uppehåll och han vann på ett bra sätt senast efter en vass spurt till slut. Han trivs ypperligt över kort distans och har faktiskt aldrig förlorat över 1640m och skulle Ulf Ohlsson lyckas snuva Ulvsåsen på ledningen är det istället Gorm som startar med högst segerchans i loppet. 

Det känns som att det blir en duell mellan ovan nämnda ekipage men för den som vill gardera bredare nämner jag 8 Ängsbrage som en potentiell skräll. Han har ingen rolig rad med fyra raka galopper men det finns mycket fart i honom och han har vunnit nio lopp i karriären. Det skulle kunna bli bra fart där framme och om han sköter sig den här gången är han inte helt avsågad till knappa 2%. 

Min Vinnare: 1 Ulvsåsen
Spets efter 500m: 1 Ulvsåsen
Skrällen: 8 Ängsbrage
Rankingen A:1.7 B:2.8.5.6 C:4.3

V86-4 2140m Auto
7 Express Love blir stor favorit i loppet och om han sköter sig har han en mycket bra chans att vinna loppet oavsett hur det blir kört. Jag litar dock inte alls på honom och jag tror inte heller att han blir släppt till någon ledning. Efter att ha inlett omgången med tre raka spikar är det dags att leta skräll, för det är vidöppet bakom favoriten. 

5 Rio Alta Wine är mitt stora drag i omgången och jag väljer att ranka upp honom rejält. Gå in och titta i arkivet på avslutningen senast efter att han fått gå med i tredjespår. Nu har han ett bättre utgångsläge och med minsta klaff på loppet tror jag han kan vara en obehaglig överraskning för spelarna. Han är endast spelad till 3% i skrivande stund och det är alldeles för lågt.

2 Haitkin Am tror jag flyger till ledningen och jag tror inte man är intresserade av att släppa till favoriten. Han var väldigt bra senast som tvåa efter att ha fått ett tufft lopp efter ett längre uppehåll och med den genomköraren bör han vara ännu bättre nu. 

3 Global Crossover har fått två lopp i kroppen och höll väldigt bra som tvåa på V75 senast och var bara en nos ifrån att vinna loppet. Han är oöm för positioner och tål att göra jobb under vägen och känns given på kupongen. 

Jag nämner dessa fyra främst men det skulle kunna hända något i det här loppet om favoriten kommer bort och jag tar totalt åtta hästar på mitt system. 

Min Vinnare: 7 Express Love
Spets efter 500m: 2 Haitkin Am
Skrällen: 5 Rio Alta Wine
Rankingen A:7.5.2.3 B:6.10.1.4 C:12.9.8.11

V86-5 2140m Auto
6 Ektara har ännu inte vunnit lopp men det låter på stallet som att det bara är en tidsfråga och när Robert Bergh rycker skorna på henne för första gången är känslan att hon är redo för en riktigt stark prestation. Jag tror att hon har goda möjligheter att ta sig till ledningen och därmed är det hästen att slå men hon har visat osäkra tendenser och även om jag tycker hon bör vara favorit, är det ingen spik. 

7 Undine Celeber har inlett karriären på bästa möjliga sätt vid två raka efter att ha kunnat köra fram och överta ledningen. Hon har sett jättefin ut och ska räknas tidigt men nu kommer hon behöva bekänna färg och att hon tar sig till ledningen är osannolikt. 

8 Miss Mighty känns intressant. Hon mötte Undine Celeber näst senast och även om Undine Celeber kunde hålla undan relativt säkert så närmade hon sig hela vägen in i mål efter att ha fått göra jobbet utvändigt. Senast var hon möjligtvis ännu bättre när hon utmanade Power Håleryd över upploppet, återigen efter att ha fått göra jobbet utvändigt. Det känns som en tidsfråga innan första segern kommer och förhoppningsvis kan hon få en mer vilsam resa nu.

4 Eloise Frontline blev det fel för senast med såväl balans samt att hon krokade ihop med ett annan ekipage. Hon har öppnat fort bakom bilen tidigare och skulle kunna utmana min tipsetta om ledningen. 

2 First Behiveblast är kvick iväg och kommer få en bra resa i den främre träffen och 9 Cassiopeja Af Teda som avslutat vasst två gånger om på slutet ska räknas om det blir lite tempo där framme.

Min Vinnare: 6 Ektara
Spets efter 500m: 6 Ektara / 4 Eloise Frontline
Skrällen: 8 Miss Mighty
Rankingen A:6.7.8 B: 4.9.2.11.5.3.1 C:12.10

V86-6 2140m Auto
4 Liberty Boko var det mycket snack om senast inför V75 men till många spelares besvikelse gjorde han bort sig med en galopp. Nu går han ner i klass och ser ut att bli betydligt mindre påpassad av spelarna och jag tycker han ska vara favorit i loppet. Det är en oviss spetsstrid men Per Lennartsson får prova framåt från start och kommer han till ledningen tror jag att han vinner. 

Han kommer dock utmanas av 5 Match’em som har varit väldigt bra vid två raka segrar i sin nya regi. Han ser ut att ha tagit rejäla kliv hos Stenströmer och om han har tagit ytterligare kliv med två lopp i kroppen ska han räknas oavsett om det blir någon ledning eller inte. 

2 Maltese Magic verkar också ha prickat formen och när Magnus A Djuse sitter upp för första gången är det alltid intressant. Magnus brukar kunna få iväg dom lite extra bra från start och han skulle kunna vara en outsider i en oviss spetsstrid.

6 Midyat Zaz ser ut att vara en häst som besitter en väldigt hög kapacitet men han har problem med travet och har ännu inte visat sina fulla potential. Nu går man All in med honom och rycker skorna och ska dessutom tävla med bike. Det kan förstås slå åt båda hållen men skulle det falla väl ut är han inte sämre än någon annan här. 

1 Äkta Lavec har jag väntat på att det ska lossna för men det har allt som oftast slutat i en galopp. Nu har han skött sig tre gånger i rad sedan Conrad Lugauer överlämnat ansvaret till Markus Wadmuller och kanske är poletten på väg att trilla ner på allvar nu?

Jag betalar även för 3 Lovely Concord som ska tävla med bike och får Örjan Kihlström i sulkyn samt 10 Carisma Bi som var rejält förbättrat i sin andra start på svensk mark efter att ha fått ett väldigt passivt upplägg i debuten. 

Min Vinnare:4 Liberty Boko
Spets efter 500m: 4 Liberty Boko / 5 Match’em / 2 Maltese Magic
Skrällen: 1 Äkta Lavec
Rankingen A:4.5 B:2.6.1.3.10 C:9.7.8

V86-7 2140m Auto
6 Fabulous Pellini är loppets bästa häst men hon är väldigt stor favorit i skrivande stund och får alldeles för mycket förtroende av spelarna utifrån förutsättningarna. För det första tycker jag bara hon var sådär efter uppehåll senast och jag är inte säker på att den riktiga formen är där för dagen, även om hon förmodligen gått framåt med det loppet. För det andra kommer hon knappast att få något gratis i loppet och mycket tyder på att hon kommer få göra grovjobbet. 

3 La Sassicaia kommer jag att spika inom DD-spelet. Som jag läser loppet kommer 5 Mission Beach att spetsa initialt och den här gången tror jag faktiskt man är beredd att släppa ledningen till La Sassicaia som också kan öppna fort från start. Visst, hon är något ojämn i sina prestationer men hennes högsta nivå är riktigt bra och har hon en bra dag blir hon väldigt svårpasserad. 

7 Musett Af Djupmyra är ruskigt snabb bakom bilen och skulle kunna sätta käppar i hjulet för min tipsetta om hon kommer iväg Snabbare från start och är först fram och ställa frågan om ledningen. Hon har kanske inte samma form som hon visade tidigare i somras men om hon agerar förbättrat igen är hon en av dom som kan vinna loppet. 

4 Kia Ora söker lite efter formen men om bitarna faller på plats är det en mycket kapabel häst för klassen som ska räknas tidigt. 

8 Carry Cash har svarat för många starka insatser hos Jörgen Westholm och på rent kunnande tycker jag hon ska räknas även om hon inte visats in fulla potential hos Mattias Djuse än. 

Min Vinnare: 3 La Sassicaia
Spets efter 500m: 3 La Sassicaia / 7 Musett Of Djupmyra / 5 Mission Beach
Skrällen: 8 Carry Cash
Rankingen A:3.6 B:7.4.8.5.11.12.1.9 C:10.2

V86-8 2140m Auto
6 Madagascar blev vinnaren i spårlottningen med ett framspår bakom bilen och med den värsta konkurrenten på förhand från ett klart tuffare utgångsläge. Som jag läser loppet kan Örjan Kihlström få överta ledningen om han sänder framåt direkt och därmed är mycket av loppet vunnet. 

10 Power Håleryd är en avkomma efter Bold Eagle som är under utveckling och som har varit bra vid två raka segrar. Nu ställs han inför sin tuffaste uppgift hittills mot tuffare motstånd och från ett svårt utgångsläge men trots det bör han räknas. 

5 My Honky Tonk Man är osäker och har galopperat i hälften av sina starter men det syns att han besitter ett stort kunnande och han var jättefin senast innan galoppen kom och höll klart bra som tvåa starten dessförinnan. Han skulle kunna öppna Snabbare än Madagascar från start och kommer han till tätpositionen ser jag ingen anledning till att Oskar Kylin-Blom skulle släppa ledningen. 

9 Kyrie Eleison måste också med kupongen. Det räcker med att kolla senaste avslutningen i lopparkivet bakom Hustle Rain som motivering och med en liknande spurt måste det räcka mycket långt. 

Min Vinnare: 6 Madagascar
Spets efter 500m: 6 Madagascar / 5 My Honky Tonk Angel
Skrällen: 5 My Honky Tonk Angel
Rankingen A:6.10.5.9 B:1.2.3.12. C:11.8.7

Lycka Till 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Ungern - Italien
Fotboll - Nations League - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Tingsryd - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.04
19:00  Skellefteå - Färjestad
Ishockey - SHL - 2 hcp +0,5
1.78
20:45  Sverige- Slovenien
Fotboll - Nations League - Över 2,25 mål
1.84
20:45  Schweiz - Tjeckien
Fotboll - Nations League - 1
1.72
20:45  Portugal - Spanien
Fotboll - Nations League - U 2,5 mål
1.735
19:00  Modo - Almtuna
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.81
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:40  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:45  Europatipset Tips Tisdag 27/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Sverige-Slovenien
Fotboll - Nations League  - Över 6.5 hörnor
2.9

Livestreaming