DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bergsåker & Solvalla 15/12

3 Maj 2022 - 22:44

Veckans V86 delas mellan Bergsåker och Solvalla och att det är en jackpot på 16 miljoner kronor gör såklart omgången än mer spännande. Jag spelar med två spikar i omgången, 6 Sara K.M.E i V86-5 samt 1 Eireann i V86-6.

Nedan följer min lösning på omgången.

V86 Bergsåker / Solvalla 4/5
V86-1 1.3.5.8
V86-2 2.5.8.9.11
V86-3 1.2.3.8
V86-4 4.5.6.8.12
V86-5 6 Sara K.M.E
V86-6 1 Eireann
V86-7 2.4.8.12
V86-8 3.5.6

4800 rader x 0,25kr = 1200kr

Dagens Dubbel Bergsåker / Solvalla 4/5
DD-1 2 Doldis
DD-2 3.5.6

3 rader x 60kr =180kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2140m Auto
5 Tekno Lynet kördes passivt i sin årsdebut och även om han har varit struken därefter ( dålig bana) så borde han ha gått framåt med det loppet i kroppen även om det är lite långt mellan starterna. Han avslutade fjolåret positivt med två raka segrar och jag tror att vi får se en mer offensiv Gunnar Melander den här gången mot ett överkomligt motstånd.

3 Blixen är fartfylld men inte helt pålitlig. Senast gjorde han bort sig med galopp men formen är det ingen fel på och han var tvåa på V75 bakom Wolt för en dryg månad sedan. Han är mycket speedig den sista biten och borde kunna få en passande resa från det här läget.

8 Backegubben blir man inte riktigt klok på och han kommer till den här starten men två raka galopper. Han är våldsamt snabb från start och vid laddning hade han absolut kunnat hitta till ledningen trots att han står längst ut på vingen. Björn Karlsson vill nog främst fokusera på att få iväg honom felfritt den här gången men han går bra bakifrån också och skulle han fungera är han inte sämre än någon annan i det här fältet.

1 Ängsbrage är främst en sprinter och är missgynnad av distansen men chanserna att nå ledningen borde vara goda och får han dämpa lite där framme skulle han kunna rinna undan.

Min Vinnare: 5 Tekno Lynet
Spets efter 500m: 1 Ängsbrage
Skrällen: 8 Backegubben
Rankingen A:5.3.8 B:1.7.4.6 C:9.10.2

V86-2 2140m Auto
9 Mellby Jinx håller jag högt och i normala fall hade jag trott på goda möjligheter att runda det här fältet men det slog inga gnistor om insatsen i ett försök till kungapokalen senast. Nu blir det barfota runt om och han kommer förmodligen vara bättre än senast men det är svårt att säga vart han står för dagen.

5 Sourire Frö tycker jag är mycket spännande till en tilltalande spelprocent. Han är snabb från start och skulle kunna hitta till ledningen och i den positionen brukar han hävda sig väl. Han har vunnit 3/4 lopp från tätpositionen och med lopp i kroppen samt skoryck blir jag inte ett dugg förvånad om han vinner loppet.

8 Global Concept fick ett tufft lopp senast men höll klart bra trots det. Han behövde det loppet och det är en häst som såväl stark som snabb. Jörgen Westholm tror på sin häst och jag tror inte att man räds att göra jobbet utvändigt om ledaren.

2 Dowhatyoudodowell är den som främst utmanar Sourire Frö om ledningen. Han stod för en mycket bra prestation i Danmark senast även om det var i ett lite billigare sällskap.Han har visat att han duger bra i den här konkurrensen tidigare och skall ses med chans.

11 Parveny har fått fritt för sent två gånger om på slutet och gått i mål med gott om krafter obrukade. Nu ska han förhoppningsvis inte behöva sitta fast och med lite tempo på loppet blir han farlig till slut.

Min Vinnare: 9 Mellby Jinx
Spets efter 500m: 2 Dowhatyoudodowell/ 6 Sourire Frö
Skrällen: 5 Sourire Frö
Rankingen A:9.5.8 B:2.11 C: 1.6.7.12.4.10.3

V86-3 2640m Auto
2 Gladiator Mearas blev vinnaren i spårlottningen eftersom den värsta konkurrenten på förhand startar från spår 8. Han borde komma iväg Snabbare från start än Geronimo Am och därav borde också chanserna att få köra fram och överta ledningen vara goda. Han har varit ute i tuffa sällskap på slutet och gjort det bra och det är lättare emot nu. Hästen att slå från ledningen.

8 Geronimo Am vann på V75 i Januari men har inte fått det att stämma efter paus och han har två raka galopper i raden. Nu sätter man på skor på framhovarna igen som han allt som oftast går med och han är inte speciellt osäker i grund och botten. Häst mot häst tycker jag att det är en bättre häst än favoriten och han skulle kunna utmana även den tunga vägen.

1 Newlight Coger har inga problem med den långa distansen och även om han är lite ojämn i sina prestationer så besitter han höga toppar när han fungerar. Han kommer förmodligen bli över från start och det måste lösa sig under vägen men utan strul tror jag han är med där framme till slut.

3 Special Mystery håller jag som loppets trolig ledare initialt. Jag tror inte det är aktuellt att köra i ledningen över lång distans men om han kan släppa till någon mer betrodd kommer han att få en passande resa på innerspåret.

Min Vinnare: 2 Gladiator Mearas
Spets efter 500: 2 Gladiator Mearas
Skrällen: 1 Newlight Coger
Rankingen A:2.8 B:1.3.5.6.10 C:11.9.7.4.12

V86-4 2140m Auto
12 Every Day Elegant vet ännu inte hur det känns att förlora och har inlett sin karriär med tre raka segrar. Nu har han ett svårt utgångsläge och ställs mot sitt tuffaste motstånd hittills men han har sett så pass fin ut att det blir min tipsetta oavsett.

5 Marinho Boko har varit ifrån ett par månader inför den här starten men jag tror det här är en mycket bra häst för klassen och han har varit bra vid båda sina starter på svensk mark. Han kan komma att behöva ett lopp i kroppen men jag tror att det här kan vara loppets bästa häst och är han väl förberedd ska han räknas direkt.

4 Rocket Tile vann sin debut och följde upp det med en klart bra insats som tvåa efter ett lopp utvändigt om Joe Dalton som stod för en väldigt bra prestation. Han är bara medel ut från start men det är ingen omöjlighet att han kan få överta ledningen efter en bit men oavsett borde han få en bra resa i den främre träffen.

6 A Sniper höll undan från ledningen senast och visade form. Han borde ha bra möjligheter att nå den positionen nu också och jag hoppas att Magnus A Djuse vill prova honom i ledningen även om motståndet är tufft.

8 Night Art gav även han ett mycket positivt intryck senast och trots sitt utgångsläge vill jag betala för honom också.

Min Vinnare: 12 Every Day Elegant
Spets efter 500m: 6 A Sniper
Skrällen: 6 A Sniper
Rankingen A:12.5.4 B:6.8.11.7.1 C:9.2.3.10

V86-5 1640m Volt
13 Zante Grif är van betydligt tuffare motstånd och har andra meriter än sina konkurrenter och det är klart att hon skulle kunna runda det här motståndet på rent kunnande. I min bok är det dock alldeles för många minus när hon startar med tillägg över kort distans och det är många hästar att runda. Jag är mycket medveten om att det är loppets bäst häst men jag har ingen känsla för att hon hinner fram när det handlar om kort distans.

6 Sara K.M.E blir istället min första spik i omgången. Hon galopperade förvisso två gånger om i sin årsdebut och det är såklart oroväckande men hon är normalt sett inte speciellt osäker. Tomas Pettersson är i mitt tycke en av sverige främsta kuskar när det handlar om voltstart och jag tror att han kommer kunna utnyttja springspåret och tar sig hela vägen fram till ledningen. Det blir barfota bak nu och med den balansen gick hon en 11-tid över distansen under fjolåret. Det är några bra hästar på tillägg men från ledningen blir hon svårpasserad och till endast 14% i skrivande stund tycker jag det är en spelvärd spik.

15 Krakas har toppform och hon tog en välförtjänt seger senast, trots en kortare galopp under vägen. Nu tvingas hon att tävla med vanligt vagn, vilket är ett minus men formen är så pass bra att hon ska kunna vara med där framme ändå.

2 Queen Tresher slogs mot de bästa treåringarna under fjolåret och kan vara en potentiell skräll från ett vettigt utgångsläge.

Min Vinnare: 6 Sara K.M.E
Spets efter 500m: 6 Sara K.M.E
Skrällen: 2 Queen Tresher
Rankingen A:6 B:15.13.2.3.12.4.7 C:1.5.11.8.10.9.14

V86-6 2140m Auto
1 Eireann har minst sagt varit imponerade i sina två starter hittills i livet och intrycket senast när hon vann från positionen utvändigt om ledaren var mycket tilltalande. Jag tycker att motståndet som hon ställs emot nu inte har visat i närheten av samma kapacitet och även om hon är orutinerad tycker jag det är en sund spik i omgången. Det som skulle kunna fälla henne är om hon bli över från start men det är inga raketer utvändigt och känslan är att hon kan öppna fort om Örjan laddar. Jag tror att hon försvarar sitt innerspår och leder det här loppet från start till mål men om hon blir över från start så får Örjan hitta ut från innerspåret och då är det en toppchans oavsett.

Motbud
Bakom favoriten är vidöppet och jag väljer att lyfta fram en häst som inte får speciellt mycket förtroende av spelarna i skrivande stund.
6 Aries har aldrig varit sämre än tvåa på sina fyra starter hittills och hennes upplopp senast vittnar om att formen är bra. Hon satt långt bak i kön när dom svängde in på raksträckan men gick otroligt starkt till slut längst ut i banan och passerade häst efter häst och slutade tvåa bakom Carbonfiber. I skrivande stund är Carbonfiber spelad till 18% och Aries till 1% och jag tycker inte att Aries har en sämre chans på förhand.

9 Bys Rosy Nunc räknas tidigt om favoriten kommer bort, trots sitt utgångsläge. Segrarna är förvisso tagna från ledningen men det ser ut som en häst som går från alla positioner och det loppet som hon inte lyckades vinna var hon bra som tvåa bakom obesegrade Every Day Elegant.

Min Vinnare: 1 Eireann
Spets efter 500m: 1 Eireann / 5 Hello Stone
Skrällen: 6 Aries
Rankingen A:1 B:9.6.2.5.11 C:12.3.4.10.7

V86-7 2140m Auto
4 Real Scotch är stor favorit i skrivande stund och jag kan köpa att han är favorit eftersom han förmodligen tar hand om ledningen omgående men jag tycker inte att chanserna att vinna loppet är så stora som spelprocenten antyder. Han har aldrig förlorat felfri och har fyra raka segrar i raden men det är årsdebut nu och i ärlighetens namn har det varit ganska billiga lopp som han har vunnit. Det är klart att han kan rinna undan från ledningen men motståndet saknas inte och jag tycker det är läge att gardera honom den här gången.

2 Doldis har jag väldigt bra känsla för i det här loppet. Han har varit igång och tävlat ett tag och fått några lopp i kroppen och samlat på sig hårdhet i tuff konkurrens. Senast var han ute i ett försök till kungapokalen och gjorde absolut inte bort sig som femma och nu tycker jag han går ner rejält i klass. Jag tror inte att Doldis är sämre än favoriten och till 6% kontra 66% skulle det t.om kunna vara en fräck chansspik för den modiga.

8 Load Master var fin i årsdebuten men har tyvärr varit struken därefter och är därmed något svårbedömd. Han gjorde bara en start som fyraåring men visade prov på ett högt kunnande som treåring och var bland annat med i en E3-final. Han ska bli spännande att följa under året om han håller sig frisk och till låg spelprocent är han värd en markering redan nu.

12 Oktan Håleryd är segervan och har fått ett lopp i kroppen efter paus. Han står tufft till nu och möter flera bra hästar men Oktan Håleryd är också bra och Robert Dunder brukar vara offensiv.

Min Vinnare: 2 Doldis
Spets efter 500m: 4 Real Scotch
Skrällen:8 Load Master
Rankingen A:4.2.8.12 B:11.9.6.10 C:3.1.7.10.5

V86-8 2140m Auto
Hade jag vetat att 5 Imhatra Am hade toppform hade det varit en tänkbar spik för jag tycker att hon står för klassen i gänget och har en lämplig uppgift på pappret. Det har dock inte varit samma tryck i henne i år och insatsen i försök till Drottnings Silvias pokal var en besvikelse. Tävlar hon på topp blir hon mycket svårslagen men med tanke på att formen är lite tveksam tar jag med ett par till.

3 Glorious Lane har dokumenterad form till skillnad från favoriten och var mycket fin när hon vann på 1.13.4 senast från ledningen. Hon har bra chans att nå den positionen nu också och om intrycket är lika bra som senast kan hon mycket väl leda det här från start till mål.

6 Lacille Boko har varit bra vid årets båda starter i tuff konkurrens och till den här starten ser det ut som att Svante Båth drar alla växlar. Hon är anmäld barfota runt om samt med bike för första gången och om dom ändringarna faller väl ut blir hon att räkna med.

Min Vinnare: 5 Imhatra Am
Spets efter 500m: 3 Glorious Lane
Skrällen: 6 Lacille Boko
Rankingen A:5.3.6 B:10.7.11.8.4 C:1.2.9.12

Lycka till 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
19:20  Finland - Tjeckien
Ishockey - VM - 2
3.70
18:00  Bodö/Glimt - Strömsgodset
Fotboll - Elitserien - 1 -1 (asian)
1.68
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
15:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1
2.0
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Dannero 24/5
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Dannero 24/5
Insats: 240 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Onsdag 25/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming