DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bergsåker & Solvalla 17/11

16 November 2021 - 22:27

Veckans V86-omgång delas mellan Bergsåker och Solvalla och jag spelar med tre spikar.
Nedan följer min lösning på omgången.

V86 Bergsåker & Solvalla 17/11
V86-1 4 Becker
V86-2 6 Powerbank
V86-3 1.3.6.8.9
V86-4 1.2.3.4.5.8.9.10
V86-5 1.2.5.6
V86-6 4.6.7.10
V86-7 1.5.6.7.9.10
V86-8 2 Milligan’s School

3840 rader = 960kr

Dagens Dubbel Bergsåker & Solvalla 17/11
DD-1 1,5,7,10
DD-2 2 Milligan’s School

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2140m Auto
4 Becker gör en väldigt intressant debut för Robert Bergh. Han har inte startat sedan i somras och det är såklart alltid ett litet frågetecken för formen då men Robert Bergh brukar ha sina debutanter väl förberedda och kapacitetsmässigt tycker jag att han är minst ett huvud högre än sina motståndare. Han kan förmodligen inte ta sig till någon ledning av egen kraft men Rikard Skoglund lär prova framåt omgående och det är ingen omöjlighet att han kan få överta ledningen i ett tidigt skede av loppet. Han tål dock att göra jobbet på egen hand om så inte blir fallet och det här loppet ska han kunna vinna utvändigt även om formen inte är hundraprocentig. Börjar man gardera loppet är det väldigt öppet bakom och jag väljer att gå ut hårt och inleda omgången med en spik.

Motbud
Det är som sagt väldigt öppet bakom favoriten men jag väljer att lyfta fram två skrällar bakom som till skillnad från Becker kommer med dokumenterad form.
2 Capone Vox glänste senast vid segern när han vann från ledningen över kort distans med mycket krafter obrukade över mål. Det är tuffare emot nu men han har fått ett perfekt spår bakom bilen och borde kunna ta hand om ledningen och sedan kan Krister Jakobsson lägga upp taktiken själv om han vill testa i ledningen eller släppa till favoriten. Hur som helst borde han få en bra resa i den främre träffen och om Becker inte är där formmässigt eller gör bort sig kan han mycket väl ta sin andra raka seger.

7 Osah´s Bolt är fartfylld och har vunnit 9/27 lopp i karriären och han kommer med en färsk seger i bagaget. Han är inte helt att lita på och det skulle kunna bli lite vingel från det här utgångsläget men om Oskar Kylin Blom hittar ner i ett vettigt slagläge finns både fart och styrka för att vara med där framme till slut.

Min Vinnare: 4 Becker
Spets efter 500m: 2 Capone Vox / Becker
Skrällen: 7 Osah’s Bolt
Rankingen A: 4 B:2.7.9.8.13.6.3 C: 14.5.10.11.1.12.15

V86-2 1640m Auto
Jag tycker att jag har hittat en lämplig spik även i den andra avdelningen i 6 Powerbank och till skrivande stund är han endast spelad till 16% även om jag tror att det kan bli en häst som trendar på spelet under onsdagen.
Han såg otroligt formstark ut vid segern näst senast över aktuell distans när han vann åkandes från dödens och förutsättningarna nu ser väldigt lämpliga ut. Han är snabb från start och som jag läser loppet kommer Kevin Oscarsson att ta hand om ledningen och över kort distans har jag faktiskt svårt att se att han förlorar det här loppet från den positionen. Senast slutade han förvisso oplacerad men det var ett tufft sällskap han var ute i och jag tycker att han såg fin ut bakom hästar och formen är jag inte orolig för.

Motbud
3 Holy Ground har bra form för dagen och har följt upp vinsten för tre starter sedan med ytterligare två bra prestationer och nu ska han tävla barfota runt om för blott andra gången i karriären. Han har inte visat prov på någon startsnabbhet tidigare och kommer tappa från start men han går desto starkare till slut och spurtar ner de flesta här även om jag tror det blir för långt fram till min spik.

10 Loveexplosion H.C har vunnit på V75 och är van tuffare konkurrens men från det här läget är hon lite utlämnad och det krävs tempo för att komma in i matchen och kort distans känns inte som något plus. Detsamma gäller 11 Trumpie som kan mer än vad han har visat på slutet men med dessa förutsättningarna känns han ändå inte speciellt het för mig.

Min Vinnare: 6 Powerbank
Spets efter 500m: 6 Powerbank
Skrällen:
Rankingen A:6 B: 3.10.11 C:9.7.4.2.8.12.1.5

V86-3 1640m Auto
9 L.L.Labero är den som har imponerat mest på mig i det här fältet och han får tipset trots utgångsläget. Han har startsnabba hästar framför sig och skulle kunna hitta igenom bra från början trots sitt bakspår och han har visat att det både finns styrka och snabbhet tidigare och jag blir inte ett dugg förvånad om han bara visar sig vara bäst här.

3 Katalonia var inte alls bra senast men det fanns förklaringar till den positionen och hon var nedsatt för dagen. Det är kanske lite långt mellan starterna nu men det är bra träningsrapporter och hon är väldigt snabb bakom bilen och är hon lika bra som senast hon gick i ledningen kan hon bli svårfångad.

8 Izumi Benois gör nu sin tredje start för Robert Bergh och han känns klart på gång. Det blev en bra effekt senast när man ryckte skorna och med två lopp i kroppen borde formen vara ännu bättre nu även om det är tuffare emot.

1 Go Without I.D känns missgynnad av sitt startspår och kan bli över från start men löser det sig bara under vägen ska han såklart också ses med vinstchans, även om jag tycker han får alldeles för mycket spel på sig.

Skrällen i loppet kan vara 6 Åcknes Elliot som gick en otroligt stark slutrunda senast efter att ha tappat från start. Skulle det bli bra fart där framme måste han vara livsfarlig till slut om han är lika fin nu också.

Min Vinnare: 9 L.L:Labero
Spets efter 500m: 3 Katalonia
Skrällen: 6 Åcknes Elliot
Rankingen A:9.3.8 B:1.6.5.2.5 C: 10.7.12

V86-4 2640m Auto
4 Red Hot Roadster visade att han hanterar distansen väl senast och är favorit att ta hand om ledningen från början. Senast släppte man ledningen och vi får se vad man väljer för upplägg den här gången men han måste räknas tidigt på sina form. Det är dock tuffare emot och han är bara en av flera för mig i ett öppet lopp.

8 Fromheavenidzarda tycker jag är en bättre häst än tidigare nämnda favorit och han kan öppna fort från start. Det är ingen omöjlighet att han kan köra sig framåt till ledningen här ifall man väljer ett liknande upplägg som senast med Red Hot Roadster och i den positionen har han mäktat med tre segrar och en andraplats på fyra försök.

2 Staro Mojito gör alltid ett gott dagsverke och trivs över den långa distansen. Han kommer sitta bra till direkt i den främre träffen och nu ska han dessutom tävla barfota runt om samt med bike vilket är ett stort plus för den här hästen som har tagit sina flesta segrar när han tävlat med bike.

9 Andy Pandy One blir märkligt borttappad nu. Senast var han ute i monté och fick det inte att stämma men hur fin var han inte i ett sulkylopp innan dess när han vann på 1.13.6 över medeldistans? Han har sin bästa bit till slut och med rätt resa kan han slå till igen.

3 Vikens Dome är urstark och duger normalt långt i den här typen av lopp men han har varit sjuk och är svårbedömd för dagen men om han löper upp till sitt kunnande är han med där framme.

Min Vinnare: 8 Fromheavenidzarda
Spets efter 500m: 4 Red Hot Roadster / 8 Fromheavenidzarda
Skrällen: 9 Andy Pandy One
Rankingen A: 8.4.2 B:9.3.5.10.1 C: 6.7.11.12

V86-5 1640m Volt
6 Grisle Odin är under utveckling och kommer skörda stora framgångar framöver och senast fick han endast se sig slagen av Månlykke A.M. Nu har han fått ett springspår vilket gör att han borde komma iväg hyggligt från start men jag tror inte att han är tillräckligt snabb för att hitta till ledningen och den korta distansen känns inte som något plus.

2 Bellfaks besegrade Grisle Odin G.L senast dom möttes och trots spår två i volten tror jag ändå att han kommer iväg Snabbare från start än Grisle Odin G.L. Han är mer travsäker när det är voltstart vilket ökar chansen för en felfri avgång och han skulle kunna hitta till ledningen här beroende vad Tomas Pettersson gör med 1 Pydin som jag tror spetsar initialt.

1 Pydin är inte samma häst som för ett par år sedan och presterar ojämnt men det känns ändå som att förutsättningarna för att kunna ställa till med en skräll finns där. Han öppnar väldigt snabbt från start i volten och Tomas Pettersson är väldigt duktig på att pricka starten Jag tror inte att någon kan ta sig förbi ekipaget från start och skulle det strula minsta lilla för de mer betrodda skulle han kunna sno loppet där framme om Pydin är på rätt humör.

Jag måste även betala för 5 Philip Ess som såg otroligt fin ut som trea bakom Månlykke A.M och Grisle Odin G.L senast. Skulle det bli lite körning mellan de mer betrodda så har en vass speed till slut och distansen känns bara som en fördel.

Min Vinnare: 2 Bellfaks
Spets efter 500m: 1 Pydin/ 2 Bellfaks
Skrällen: 1 Pydin
Rankingen A: 2.6 B:1.5 C: 8.4.7.11.10.4.12.9

V86-6 1640m Auto
2 Bellatrix Club är klar favorit i skrivande stund och det fattar jag ingenting av. Hon kan förstås vinna loppet om det klaffar men hon står väldigt tufft inne i loppet och det känns inte som formen är på samma nivå som för någon månad sen och jag väljer att stå över henne på mina system till den här spelprocenten.

7 Isa får tipset eftersom jag tror att hon kommer öppna Snabbare än invändiga 6 Myse D’erpion från start och därmed hitta till ledningen och då är mycket vunnet. Det finns dock ett par starka hästar som gärna vill sätta upp tempot utvändigt och det kan bli stumma ben till slut.

4 Your Dreamlove var ute på V75 senast och gjorde det bra efter lite trafikproblem under vägen och har visat form en längre tid innan dess. Det är en rejäl häst som står på tur för en seger och hon skulle gynnas om det blir hårt tempo på loppet och går alltid hela vägen in i mål.

6 Myse D’erpion är van tufft motstånd och har fått två välbehövliga lopp i kroppen nu. Det finns en liten möjlighet att hon kan hålla ut Isa från start och hitta till ledningen men det mest troliga är att hon får göra jobbet utvändigt om ledaren. Hon är stark och kan vinna den vägen också och att det är anmält med bike för första gången är intressant.

10 La Plus Belle söker efter formen för dagen men kan mycket i grunden och med Örjan Kihlström i sulkyn känns hon intressant vid överpace.

Min Vinnare: 7 Isa
Spets efter 500m: 7 Isa / 6 Myse D’erpion
Skrällen: 10 La Plus Belle
Rankingen A:7.4.6 B:10.2.8 C.1.9.5.3

V86-7 2640m Auto
10 Tattoo Avanger stod för en makalös prestation i en V75-final näst senast när han vann trots en kortare galopp strax innan upploppet och det borde vara en bra chans att runda det här sällskapet om han har humöret med sig. Han har tre raka galopper i raden och är inget att lita på men om han sköter sig vinner han förmodligen det här loppet.

Stallkamraten 7 Gogobet Sisu känns klart på gång nu. Att han har en hög kapacitet har det aldrig varit några tvivel om men han har haft svårt att lyckas i lopp och inte fått ut allt av sitt kunnande. Senast gick han 1.09.8 sista 800 meter i ett tufft bronsdivisions-lopp och han har visat form vid två raka segrar innan dess i enklare sällskap.

1 Hombre D tror jag håller upp ledningen från start och trivs när han får springa på innerspåret. Jag hoppas att man vill testa honom i ledningen och skulle han få fuska bort lite av loppet kan han bli svår att hinna ikapp. Hur som helst får han en bra resa på innerspåret och kan vinna med rygglopp också.

Jag betalar även för 5 Victory Topline, 6 Strangerinthenight samt 9 Moneykeeper.

Min Vinnare: 12 Tattoo Avanger
Spets efter 500m: 1 Hombre D
Skrällen: 1 Hombre D
Rankingen A: 10.7.1 B:5.6.9.14.3.12. C: 8.4.13.11.5.2

V86-8 2640m Auto
2 Milligan´s School var ute i det omdiskuterade V75-loppet som blev avbrutet efter 600 meter senast vilket gör hans prestation något svårbedömd när flera konkurrenter hade brukat mycket krafter vid den första starten. Intrycket var ändå klart bättre än vad det har varit vid ett par starter innan dess då han har varit direkt blek och det känns ändå som att han är på väg tillbaka mot formen. Nu har han fått ett spår innanför sin värsta konkurrent 3 Missle Hill och jag landar ändå i att han lyckas hålla ut honom från start och då är det hästen att besegra. Han har visat flera gånger att han går som allra bäst utan ryggar där framme och distansen är inga problem. Jag tar ställning och spikar i ett lopp där två hästar höjer sig på förhand.

Motbud
3 Missle Hill kan öppna fort från start och Örjan lär prova från början för att ta sig förbi Milligans´s School från start vilket skulle kunna vara direkt avgörande för utgången i loppet. Skulle han lyckas med det ökar chansen att vinna loppet markant men det är trots allt ingen lätt uppgift att få Milligan’s School utvändigt om sig heller om han tävlar på den nivån han kan.

Jag tror att dessa två gör upp men skulle det bli en våldsam körning vill jag ändå nämna 5 Tsunami Diamant som är väldigt svårbedömd för dagen men han kan väldigt mycket i grunden samt 9 Lucifer Lane som imponerade i våras.

Min Vinnare: 2 Milligan’s School
Spets efter 500m: 2 Milligan’s School
Skrällen: 5 Tsunami Diamant
Rankingen A: 2.3 B: 5.7 C:10.1.6.4.9.12.11.8

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bodö/Glimt - Strömsgodset
Fotboll - Elitserien - 1 -1 (asian)
1.68
19:00  HTFF - Haninge
Fotboll - Ettan Norra - Haninge dnb
1.80
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
02:00  Colorado - St Louis
Ishockey - NHL - 2 hcp +0,5
2.27
15:00  Hammarby - Malmö
Fotboll - Svenska Cupen - 1
2.10
19:00  Auxerre - St Etienne
Fotboll - Ligue 1 - BLGM
1.88
19:20  Schweiz - USA
Ishockey - VM - 1
2.00
15:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1
2.0
15:00  Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.70
17:30  Helsingborg - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.60
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melker Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 25/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Åby & Romme 25/5
Insats: 1080 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Åby & Romme 25/5
Insats: 240 kr - DrTrav
15:00  Topptipset Tips Torsdag 26/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming