DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bergsåker & Solvalla 19/1

18 Januari 2022 - 21:37

Veckans V86 delas mellan Bergsåker och Solvalla. Jag tycker det finns en sund storfavorit att luta sig emot i omgången men i övrigt känns det som väldigt öppna lopp på förhand och jag bedömer att omgången har högt spelvärde.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)


Nedan följer min lösning på omgången.

V86 Bergsåker & Solvalla 19/1
V86-1 1.6.7.8.9
V86-2 3 L.L Labero
V86-3 5 Grisle Odin G.L
V86-4 1.2.3.11.12.13.15
V86-5 2.3.5.6
V86-6 5 Episode Nine
V86-7 1.2.5.8.10
V86-8 2.3.4.6.11.13.15

4900 rader x0,25kr = 1225kr

 
Dagens Dubbel Bergsåker & Solvalla 19/1
DD-1 1.2.5.8.10
DD-2 11 Heloise Am

5 rader x 40kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2140m Auto
Det här skulle kunna bli en rivig historia eftersom att det låter som att man vilja köra i ledningen med såväl 1 Estelle Godiva, 3 Galeras samt 6 Just More Fun.

6 Just More Fun tror jag ändå blir svår för övriga att ta emot från start och om Mats E Djuse kommer till ledningen borde hon bli svårslagen. Senast var hon ute i ett lopp på isbana och var bra som trea bakom Fenix Brick och No Limit Express som var för bra för dagen. Nu ser omgivningen mer lämplig ut men det kan komma att kosta att nå ledningen och jag vill ändå gardera.

1 Estelle Godiva känns intressant bakom den stora favoriten. Man är inne på att ladda från start och köra i ledningen nu och skulle Linus Lönn lyckas med den taktiken kan hon bli svårpasserad. Oavsett kommer hon att få en bra resa på innerspåret och hon har härdats i tuffa V75-lopp på slutet.

9 Dandruff har också varit ute på V75 och hon har varit klart bra efter att ha fått tuffa upplägg. Det är en rejäl häst som inte räds att göra jobbet och jag tror vi kan förvänta oss en offensiv styrning av Peter Eriksson.

8 Mionetto T.P har fått ett tufft utgångsläge men förhoppningsvis kan Troels Andersen hitta ner någonstans. Det kan som sagt bli bra fart på det här loppet och han har visat tidigare att han är vass till slut och får hon spara på sin speed blir hon farlig vid överpace.

Jag vill även plocka med 7 Power Swirl som är helt ospelad. Hon är inte helt jämn i sina prestationer men hon är fartfylld och skulle hon fungera fullt ut är hon inte mycket sämre än någon annan.

Jag hade gärna betalat för ytterligare ett par hästar på mitt system för att sitta lugn i båten men här får jag försöka korta ner lite för att ha råd med några garderingar längre fram i omgången.

Min Vinnare: 6 Just More Fun
Spets efter 500m: 6 Just More Fun
Skrällen: 8 Mionetto T.P
Rankingen A:6.1.9 B:8.7.12.3.2.4 C:11.5.10

V86-2 1640m Auto
3 L.L Labero blir min första spik i omgången. Han ser ut att få bära ett stort favoritskap men jag tycker det är befogat och jag ser egentligen inga moln på himlen. Han gör bra lopp varje gång och senast var han trea i en V75-final och nu går han ner i klass. Han är dessutom startsnabb och jag har svårt att se någon utmana honom om ledningen och det här bör han leda från start till mål.

Motbud
Skulle favoriten underprestera av någon anledning tycker jag 1 Ester Cheri är den hetaste motståndaren. Jag tror hon kommer sitta i ryggen på L.L Labero och få en perfekt resa på innerspåret och hon är ganska speedig mellan varven.

Min Vinnare: 3 L.L Labero
Spets efter 500m: 3 L.L Labero
Skrällen: 1 Ester Cheri
Rankingen A:3 B:1.2.5.4.9.7.6.10.8.11

V86-3 2140m Auto
1 Bellfaks är klar favorit i skrivande stund och om han går iväg felfritt och lyckas försvara sitt innerspår är det såklart en bra chans att leda från start till mål. Statistiken talar dock sitt tydliga språk och att det är autostart nu är en stor nackdel. Han har nämligen galopperat vid sex av de sju senaste tillfällena som han har startat med autostart och det är ingen statistik som man vill ha på en klar favorit. Tre hästar sticker ut på spelet och med tanke på Bellfaks historik chansar jag lite och tar ställning för en annan häst.

5 Grisle Odin G.L blir istället min andra spik i omgången. Han kommer med två raka segrar i raden och slog bland annat Don Viking senast och nu får han återigen tävla med bike när det handlar om Autostart. Skulle Bellfaks trava finns såklart risken att han tvingas göra jobbet utvändigt om denne men eftersom jag är inne på att Bellfaks kan få problem från sitt innerspår tror jag det är bra chans att Grisle Odin kan nå ledningen. Med det scenariot borde han bli svårslagen.

4 Don Viking måste såklart också nämnas. Han blir bara bättre och bättre och avslutade vasst som trea bakom Grisle Odin näst senast. Jag tycker inte riktigt han håller samma klass som ovan nämnda hästar men med rätt resa har han en vass spurt till slut och går hela vägen in i mål.

8 Philip Ess och 9 Björs Frej är två speediga kallblod som skulle kunna vara tänkbara storskrällar om det blir ett hårt tempo. Inget för mig den här gången men för de som garderar kan de vara värda att tänka på.

Min Vinnare: 5 Grisle Odin G.L.
Spets efter 500m: 5 Grisle Odin G.L/1 Bellfaks
Skrällen: 9 Björs Frej
Rankingen A:5.1 B:4.9.8 C:2.7.3

V86-4 2140m Volt
12 Gina Lollobrigida har jag alltid sett som en häst som bara går i ledningen tidigare men hon har visat form på slutet och har dessutom visat att ledningen inte är något måste för att vinna lopp. Motståndet känns överkomligt och hon får tipset i ett öppet stolopp.

2 Digital Quality visade bra form senast när hon vann från ett bakspår över kort distans mot ett lite enklare sällskap. Hon är inte helt stabil på benen och spår två i volten känns som ett stort orosmoment men är hon lika bra som senast måste hon ändå räknas tidigt om hon kliver iväg.

1 Mitzy Gold är ännu utan seger i karriären men hon är inte så pjåkig och har fått ett bra utgångsläge. Jag tycker det är hyggliga möjligheter att ta hand om ledningen om Claes Sjöström tajmar starten bra och får hon bestämma lite där framme skulle hon kunna rinna undan.

15 Girlpower Sisu är loppets stora drag. Hon var nära att besegra pånyttfödda Fire Of Noa senast och det är bra träningsrapporter från stallet som säger att hon tål att göra mycket jobb på egen hand när hon väl är i form och man känner sig absolut inte slagna på förhand. 2%!

Jag tar totalt sju hästar på mitt system.
Min Vinnare: 12 Gina Lollobrigida
Spets efter 500m: 1 Mitzy Gold / 2 Digital Quality
Skrällen: 15 Girlpower Sisu
Rankingen A: 12.2.1. B:11.15.3.13 C:14.7.8.5.9.10.6.4

V86-5 1640m Auto
2 Fire Of Noa inledde karriären minst sagt lovande och det var en häst man som man trodde hade potential att vara med i de stora årgångsloppen men karriären har inte varit spikrak och han har inte nått den potentialen han besitter. Nu kommer han från en bra insats när han vann utvändigt om ledaren och om man äntligen har hamnat på rätt köl är det en bra chans att leda det här från start till mål, även om jag inte litar på honom än.

3 Loveyouecus lär man man göra ett allvarligt försök med från start för att ta sig förbi Fire Of Noa. Han har gjort sina allra bästa lopp när han har tävlat barfota men från ledningen har han vunnit två gånger på tre försök och ska räknas tidigt nu, trots skor.

5 Ola Islet gav upp från ledningen senast men jag tycker att han är bättre när han får gå i ryggar och nu åker den amerikanska sulkyn på för första gången. Han behöver inte vara med i någon körning från start och vid hårt tempo kan han ta dom till slut med rätt resa.

6 Zätas Forever Star trivs med såväl årstid som distans och han stod för en rejäl skräll vid segern för tre starter sedan när han vann från bakspår över aktuell distans på just Bergsåker.

Min Vinnare:2 Fire Of Noa
Spets efter 500m: 2 Fire Of Noa / 3 Loveyouecus
Skrällen: 5 Ola Islet
Rankingen A: 2.3.4 B:6.4.9.7 C:1.12.10.8.11

V86-6 2140m Volt
10 Hankypanky Redbank ser ut att bli klar favorit i loppet med tanke på sin fina rad men segrarna han har tagit har varit i enklare sällskap när han har fått trava i ledningen och även om han såklart kan vinna loppet tycker jag att han känns sårbar. Det kan strula från det här läget och jag tycker det finns ett fint värde i att spika emot den klara favoriten.

Jag väljer istället att spika 5 Episod Nine som endast är spelad till 7%. Med tanke på hur han har sett ut i de två senaste starterna tror jag att han kommer få en hel del spel på sig av de sena spelarna men förhoppningsvis trendar han inte allt för mycket fram till spelstopp. Jag gillar verkligen intrycket på den här hästen och det ser ut att vara en rejäl häst som är oöm för positioner och tål olika upplägg. Det som möjligtvis oroar är att han har spår fem i volten men om Mika Forss bara får iväg honom felfritt tror jag att han t.o.m. kan vinna den tunga vägen. En fräck chansspik i ett annars öppet lopp på förhand.

6 Kocu Boko kvalade till derbyt i somras och har högt kunnande och skulle han lyckas ta sig till ledningen blir han att räkna med, trots att det förmodligen behövs något lopp i kroppen innan formen är hundraprocentig.
Jag nämner även 2 Ivanhoe Renka som var tvåa i en snabb avslutning näst senast efter en inledande startgalopp och följde upp det med en seger från ledningen i starten därefter. Det ser ut som att han har bra fart för klassen och med rätt resa kan det vara en tänkbar skräll.

Min Vinnare: 5 Episod Nine
Spets efter 500m: 6 Kocu Boko
Skrällen: 2 Ivanhoe Renka
Rankingen A: 5 B:6.10.2.9.8.7. C:3.1.4.11

V86-7 2140m Auto
10 Huddlestone är rätt favorit i loppet och kommer från en seger där det var minst sagt ett bra intryck. Han har förmodligen aldrig varit i bättre form och han är precis lika bra när han få gå bakifrån och köra till slut som när han går i ledningen. Löser det sig bara med positioner från start och han hittar ett vettigt slagläge så blir jag inte förvånad om han bara blåser förbi dom över upploppet.

2 Roofparty imponerade i debuten för Robert Bergh för tre starter sedan men han har varit blek vid två raka starter därefter. Han har fått ett klart bättre läge än favoriten här och skulle han ta sig förbi invändiga Get Ready On Tour från start och hitta till ledningen borde han bli svårpasserad om han fungerar som han ska.

1 Get Ready On Tour fick gå utvändigt om Huddlestone senast över lång distans och var chanslös över upploppet när Huddlestone gick undan. Nu är det andra förutsättningar med medeldistans samt läge för att kunna ta hand om ledningen och han har vunnit 8/13 lopp från ledningen.

8 Berra Steel fick något oväntat ledningen senast efter att Global Lover galopperade kort från start. Han stred sedan tappert när dom duellerade över upploppet och höll undan till en knapp seger.

5 Ready Lane är hopplöst osäker och har kvalat inför det här loppet men när han fungerar är han bra nog att utmana i den här typen av lopp.

Min Vinnare: 10 Huddlestone
Spets efter 500m: 1 Get Ready On Tour / 2 Roofparty
Skrällen: 1 Get Ready On Tour
Rankingen A:10.2.1.8 B:5.11.3. C:4.6.12

V86-8 2140m Auto.
11 Heloise Am trodde jag mycket på i den senaste starten och spikade här på rekatochklart men hon mötte en alldeles för bra häst för dagen i Kattis J Boko som kutade runt på 1.12.0 trots skor på hovarna. Nu är distansen lite längre och det är ett passande smygläge eftersom jag tycker hon är som allra bäst när hon får gå ett lopp på rulle och köra till slut. Jag provar att gå rakt ut på henne inom DD-spelet i ett öppet stolopp.

13 Super Sarah var ute i en final av diamantstoet senast och går ner i klass till den här starten. Hon har sett jättefin ut vid tre raka starter och formen verkar vara på topp och utan strul är det här ett motstånd som hon skulle kunna runda.

15 Beauty Wind är bättre än raden. Hon satt fast med gott om krafter kvar senast i ett tufft stolopp och hon har faktiskt tjänat klart mest pengar i loppet. Läget är såklart inte det bästa men om hon kan ta rygg på rätt hästar under slutrundan är hon inte sämre än någon annan.

2 Navona kan mycket men hon är väldigt svår att räkna på och det är alltid osäkert hur hon kommer fungera. Om hon tävlar på topp är hon en given segerkandidat och hon borde komma till ledningen om hon travar.
Jag betalar även för 3 Vanja, 4 Juvel Ribb samt 6 Aurora Show.

Min Vinnare: 11 Heloise Am
Spets efter 500m: 2 Navona
Skrällen: 15 Beauty Wind
Rankingen A:11.13 B:15.2.6.3.4 C:7.8.9.14.12.1

Lycka till 
DrTrav 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Oskarshamn - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.15
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Rögle - Malmö
Ishockey - SHL - 1
1.80
19:00  Oskarshamn - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.15
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Torsdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming