DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bergsåker & Solvalla 2/3

1 Mars 2022 - 22:51

Onsdagens V86 delas mellan Solvalla och Bergsåker och jag tycker att omgången innefattar en hel del starka favoriter. Jag spelar med tre spikar i omgången och även om det ser favoritbetonat ut på förhand, finns det åtminstone utrymme för ett par skrällar.
Nedan följer min lösning på omgången.

V86 Bergsåker & Solvalla 2/3
V86-1 3 Firefoot
V86-2 5 Racing Brodda
V86-3 1.2.3.9
V86-4 1.2.3.4.5.7.8.9.10
V86-5 9 Hefner Am
V86-6 2.3.5.8
V86-7 2.7.9.10
V86-8 1.2.3.6.7.9.10.11

4608 rader x 0,25kr = 1152kr

Dagens Dubbel Bergsåker & Solvalla 2/3
DD-1 9 Spickleback Face
DD-2 1.3.10.11

4 rader x 50 kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 1640m Auto
3 Firefoot har inlett sin tävlingssäsong på bästa sätt med två raka segrar och har dessutom sett väldigt fin ut. Han möter en värdig motståndare i 1 Nils Zonett nu men som jag läser loppet kommer Magnus A Djuse att ta sig förbi dom invändiga ekipagen från start. Från ledningen är det hästen att besegra för övriga och nu när barfotaförbudet är över får han dessutom tävla med optimal balans och man kommer att tävla utan skor på bakhovarna. Jag tror att loppet avgörs när bilen släpper vingarna och att Magnus A Djuse leder det här från start till mål.

Motbud
1 Nils Zonett fick en tuff resa utvändigt om ledaren i årsdebuten och med det i åtanke höll han klart bra som fyra. Med den genomköraren i kroppen kommer han att vara ännu bättre nu och skulle Daniel Wäjersten lyckas försvara sitt innerspår får Firefoot var riktigt bra för att slå honom utvändigt, även om jag håller det scenariot som mindre troligt.

7 Stabilizer har tävlat i monté på slutet men ska nu åter starta i ett sulkylopp. Han är anmäld barfota runt om nu vilket känns som ett stort plus och han var på pallen vid nio tillfällen under fjolåret och vann dessutom fyra lopp. Han kan öppna fort från start och borde kunna hitta ett bra slagläge och skulle favoriten få lite massage där framme kan det gå vägen.

Min Vinnare: 3 Firefoot
Spets efter 500m: 3 Firefoot
Skrällen: 7 Stabilizer
Rankingen A:3 B:1.7.10.11 C:.2.9.8.6.5.4

V86-2 1640m Volt
5 Racing Brodda känns som ytterligare en sund spik att luta sig mot i omgången. Man vill ju såklart gärna fälla omgångens största favorit när hon startar med tillägg över kort distans som inte är hennes bästa distans men det här är trots allt en uppgift som hon bör lösa. Det är ett litet fält och få hästar att runda och motståndet håller i ärlighetens namn ingen högre klass. Hon har dessutom sett väldigt fin ut på slutet, även om hon inte riktigt kunde hävda sig i tuff V75-konkurrens senast.

Motbud
2 Honey Adore har tjänat 286.000 jämfört med Racing Broddas 7 miljoner och har aldrig vunnit lopp men det känns som en häst som kan utvecklas en del framöver och skulle favoriten inte fungera av någon anledning är det väl hon som är närmast till hands. Hon gick en 11-tid över distansen i somras när hon vara tvåa bakom Lara Boko och har visat en del fart, men jag har ändå svårt att se henne stå emot en felfri Racing Brodda till slut.

6 Adi Gallia är svårbedömd efter sitt Frankrike-äventyr men hon kan en hel del i sina ljusa stunder och har sin avslutning som sitt starkaste vapen.

Min Vinnare: 5 Racing Brodda
Spets efter 500m: 3 Solar Wind
Skrällen: 6 Adi Gallia
Rankingen A:5 B:.2.6.3.8 C:4.1.7

V86-3 1640m Auto
9 Bellfaks får även han räknas som en av många favoriter med bra chans i omgången. Han har gått från klarhet till klarhet och ser mer eller mindre oslagbar ut för dagen och trots sitt bakspår bör det vara en toppchans att inkassera ytterligare en seger. Det finns dock andra starka favoriter i omgången och då vill jag ändå prova att fälla honom eftersom han trots allt har ett bakspår över kort distans.

3 Grisle Odin G.L är värst emot på förhand och det är alltid intressant när Magnus A Djuse sitter upp för första gången. Han har inte visat någon startsnabbhet tidigare och lär inte heller kunna köra sig till någon ledning om 2 B.W Rune går iväg felfritt och mycket talar för att han kommer att få trava loppet i dödens.

2 B.W Rune tillhör precis som Bellfaks stall Jan-Olov Persson. Han är snabb iväg bakom bilen och mycket talar för att han kan köra sig till ledningen efter en bit om han kliver iväg felfritt. Når man den positionen lär man knappast överlåta någon ledning annat än till stallkamraten och över kort distans kan det räcka hela vägen om det skulle bli trafikproblem för Bellfaks.

1 Philip Ess plockar jag även med på systemet som en potentiell skräll. Han trivs över kort distans och kan öppna snabbt från start. Lyckas han komma iväg tillräckligt snabbt bakom bilen skulle han kunna sitta i ryggen på ledaren och han har en vass speed till slut.

Min Vinnare: 9 Bellfaks
Spets efter 500m: 2 B.W Rune
Skrällen: 1 Philip Ess
Rankingen A: 9 B:3.2 C:1.5.6.8.4.10

V86-4 2140m Auto
Den fjärde avdelningen är utan tvekan omgångens mest svårlösta lopp på förhand och jag väljer att plocka fram den breda penseln och ta med hela nio hästar utan att känna mig helt trygg.
3 Drizzle får tipset i loppet eftersom att jag tror att det är loppets ledare, även om det är långt ifrån givet. Jag tycker att årsdebuten senast var fullt godkänd och om han har tagit loppet på rätt sätt borde formen vara framflyttad ytterligare och det låter på stallet som att det är en häst som kommer att vinna en del lopp framöver.

5 Lovelymere är en av få hästar i loppet som har vunnit ett travlopp tidigare och det är ingen omöjlighet att offensiva Kim Eriksson kan utmana om ledningen. Formen är desto mer svårbedömd eftersom hon inte har startat sedan i september men det ser ut som en bra häst för klassen som kan duga direkt efter paus.

9 Nose High har blandat och gett hittills i karriären men jag tror det finns en del att hämta ur den här hästen framöver och att hon ska tävla med en amerikansk sulky för första gången gör att man drar åt sig öronen.

8 Imakeitonmyown gick en stark slutrunda i årsdebuten och även om det ebbade ut lite till slut var han ändå klart bra som tvåa från tillägg. Det är en rejäl häst som tål att göra jobb på egen hand och med ett lopp i kroppen nu kan det bli en snabb revansch.

Min Vinnare: 3 Drizzle
Spets efter 500m: 3 Drizzle / 5 Lovelymere
Skrällen: 9 Nose High
Rankingen A: 3.5.9.8 B:2.4.1.10.7. C12.6.11

V86-5 2640m Auto
9 Hefner Am blir min tredje spik i omgången med den enkla motiveringen att jag tror att det är loppets klart bästa häst. När han dessutom inte är favorit i loppet tycker jag att spiken är mycket motiverad. Visst, han har ett par galopper i raden men om han inte hade galopperat strax innan linjen senast hade han slagit en så pass bra häst som Bitcoind’ Arc. Han var dessutom väldigt fin vid segern dessförinnan och håller han sig bara i trav tror jag att han vinner den tunga vägen om det så krävs.

Motbud
3 Humble Man har vunnit 5/9 lopp i karriären och har fyra i segrar i raden vilket alltid gör att man får mycket spel på sig av de tidiga spelarna. Nu har han inte startat på ett par månader och den där riktiga toppformen tror jag inte är där för dagen. Han kan såklart vinna loppet om han får bestämma lite där framme i ledningen men om han får Hefner Am utvändigt om sig tror jag inte han är tuff nog att hålla undan.

13 Sweet Eddie och 12 Google Sisu är dom som känns mest intressanta bakom favoritduon. Den förstnämnda skulle gynnas kraftigt av överpace eftersom han alltid har vassa avslutningar och Google Sisu trivs mycket bra i Bergsåker där han har tagit fem av karriärens nio segrar.

Min Vinnare: 9 Hefner Am
Spets efter 500m: 3 Humble Man
Skrällen: 13 Sweet Eddie
Rankingen: A:9 B:2.12.13.8.11 C:14.7.6.15.1.4.2.10.5

V86-6 2140m Auto
8 Drake Kronos har visat betydligt mer än vad konkurrenterna har gjort och håller han sig bara i trav är det här förmodligen spel mot ett mål. Han vann på en 15-tid för två starter sedan med till synes gott om krafter kvar och ingen i det här fältet har visat något liknande. Det man kan ta med sig är dock att han har galopperat i 3/5 starter hittills och har fått ett spår långt ut bakom bilen och bakom är loppet vidöppet. Jag är fullt medveten om att han har en toppchans att vinna det här loppet men jag testar att gardera eftersom jag inte litar på honom fullt ut.

Motbud
5 Last Gift C.G spetsade från spår sex bakom bilen senast och borde ha bra chans att nå den positionen igen. Risken är överhängande att man vill släppa till Drake Kronos men om det strular för favoriten finns ingen anledning att överlåta till någon annan och ledningen är kortaste vägen till mål.

3 A Sniper var sämre senast men har tidigare visat att han besitter en hel del fart och jag gillade det jag såg efter galopp för tre starter sedan när han visade 12.3 sista 800 meterna i skymundan efter att ha tappat massor på fältet med 1000 meter till mål. Han vann även överlägset från ledningen för fem starter sedan och skulle han öppna fort bakom bilen är det inte helt omöjligt att nå spetspositionen.

2 Megan Di Quattro är inte att lita på men farten finns och hon har varit ute i tuffa lopp. Hon var jättefin som tvåa näst senast efter galopp och senast visade hon att formen fortsatt är där när hon var fyra i ett bra lopp bakom bland annat Kayla Westwood.

Min Vinnare: 8 Drake Kronos
Spets efter 500m: 5 Last Gift C.G / 8 Drake Kronos / 3 A Sniper
Skrällen: 2 Megan Di Quattro
Rankingen A:8 B:5.3.2 C:4.7.1.6

V86-7 2140m Auto
9 Spickleback Face gav ett härligt intryck senast vid fjärdeplatsen och att han var slagen av hästar som Milligan’s School, Ble Du Gers och Stoletheshow är inte mycket att säga om. I det här loppet slipper han hästar av den kalibern och nu blir det dessutom barfota runt om. Jag tror vi kan förvänta oss en offensiv styrning från Daniel Wäjersten och han räds inte att göra grovjobb under loppet. DD-Spik.

7 Donners Am känns klart på gång nu. Han var ute i samma lopp som Spickleback Face senast men kom aldrig till i loppet och satt fast med till synes krafter kvar mellan hästar. Det hade varit extra intressant med ett par spår längre in bakom bilen och det blir svårt att ta sig förbi J.H Mannerheim från start men han borde kunna hitta en bra position och skulle han kunna lifta med bakom Spickleback Face tror jag inte han är ofarlig.

10 Selmer I.H somnade till lite i ledningen näst senast och det var en stor överraskning när han förlorade ett billigt lopp på Bodentravet. Jag tror dock inte att det var något formtapp vi fick se och jag tycker han var bra igen senast när han var femma i samma lopp som Spickleback Face efter en hel del jobb ute i spåren.

2 J.H Mannerheim’s insatser har jag varit liten besviken över på slutet och han borde ha vunnit från ledningen senast. Nu kanske han kan tända till ytterligare över att få tävla barfota och skickliga Magnus A Djuse sitter dessutom upp för andra gången.

Min Vinnare: 9 Spickleback Face
Spets efter 500m: 2 J.H Mannerheim
Skrällen: 7 Donners Am
Rankingen A:9. B: 7.10.2 C:8.4.3.11.1.6.5

V86-8 2140m Auto
11 Izor Sisu tror jag besitter högst kapacitet i fältet men han agerade trögt senast och jag var besviken på den insatsen. Han kan mycket mer än så och vann bland annat på en låg 13-tid över distansen i höstas. Normalt sätt är det här ett sällskap han borde räcka väldigt långt mot , trots utgångsläget.

1 Olimp var inget extra i årsdebuten senast men den långa distansen var inte till någon fördel och man pressade inte hästen på något sätt. Det är klart att man hade velat se en bättre insats senast men han behövde loppet i kroppen och nu när man dessutom får tävla barfota tror jag att vi kommer få se en klart bättre insats. Han är snabb från start och även om det finns några snabba utvändigt är jag inne på att man lyckas hålla upp ledningen. I den positionen har han vunnit fyra gånger på sex försök.

3 Point To Point ser ut att bli favorit i loppet och han vann två raka lopp från ledningen strax innan årsskiftet. Jag tycker inte att han har visat något extra i årets två starter och det här känns ändå som en favorit i fara. Jag tror och hoppas att man vill köra i ledningen med 1 Olimp men om han skulle bli över från start är det väl ingen omöjlighet att övriga ekipage där framme är nöjda med ryggen på favoriten och i ledningen skulle såklart chansen att vinna öka markant.

10 That’s It såg pigg ut när han fick fritt sent över upploppet senast på V75 och avslutade bra. Motståndet nu är klart mer lämpligt och att det lyser rött på barfotabalans i skrivande stund känns väldigt intressant. Han har tävlat barfota vid fyra tillfällen tidigare, vilket har resulterat i två segrar.

Min Vinnare: 11 Izor Sisu
Spets efter 500m: 1 Olimp
Skrällen: 1 Olimp
Rankingen: A:11.1.3.10 B:7.9.2.6 C:5.4.8.12

Lycka till 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Athletic Bilbao - Almeria
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Motala - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - Motala ö1.5 mål
2.00
19:00  Karlskoga - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.79
21:00  Athletic Bilbao - Almeria
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
13:30  Arsenal - Tottenham
Fotboll - Premier League - BLGM
1.65
15:00  Malmö FF - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.10
23:00  Jotko - Allen
Annat - UFC - Allen vinner
2.04
15:00  Varberg BoIS - Häcken
Fotboll - Allsvenskan - U3 mål asian
1.76
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 30/9
Insats: 640 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 30/9
Insats: 162 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 1181 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 1/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Skellefteå 1/10
Insats: 1200 kr - DrTrav

Livestreaming