DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bergsåker & Solvalla 27/10

26 Oktober 2021 - 22:02

Onsdagens V86 delas mellan Bergsåker och Solvalla och det ser ut som en spelmässigt intressant omgång som dessutom kryddas med en Jackpot på 15 miljoner. Jag spelar med två spikar, 10 Gogobet Sisu i V86-5 samt 11 Izola Silvåkra i V86-7.

Nedan följer min lösning på omgången.

V86 Bergsåker & Solvalla 27/10
V86-1 7.12
V86-2 1.2.3.4.5.10
V86-3 2.3.5.9
V86-4 2.3.4.5.6
V86-5 10 Gogobet Sisu
V86-6 4.5.6.10
V86-7 11 Izola Silvåkra
V86-8 6.7.8.10.12

4800 rader x 0,25 = 1200kr

Dagens Dubbel Bergsåker & Solvalla 27/10
DD-1 11 Izola Silvåkra
DD-2 6.7.8.10.12 5 rader x 50kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2140m Volt
Hade jag bara vetat att 7 Bellfaks kommer sköta sig och får travet att stämma hade jag spikat honom. När han fungerar som han ska kan han flytta på sig riktigt fort och Jan-Olov Persson lär söka sig framåt omgående för att försöka ta hand om ledningen och kommer han till den positionen tror jag de andra får nöja sig med att se ryggtavlan på Bellfaks. Senast föll han tillbaka i gamla synder men han glänste innan dess vid två raka segrar och är han lika fin nu som då är det här en toppchans.

Jag dubblar ändå mitt system med 12 Grisle Odin G.L som var bra som trea bakom vinnande Månlykke A.M senast och han slipper åtminstone honom den här gången. Det är en segervan häst som har vunnit hela 17 lopp i karriären på 23 starter. Han är både stark och snabb och trots ett knepigt utgångsläge med bakspår på tillägg så är han en mycket stark utmanare om segern.

Jag tycker dessa två höjer sig på förhand och även om 4 Tangen Töff har fått ett passande läge på den främre volten har jag ändå svårt att se att han ska orka stå emot Bellfaks och Grisle Odin G.L till slut.
Vill man ändå gardera vidare tycker jag 9 Philip Ess är värd att nämna. Han visade storform senast i samma lopp som Grisle Odin G.L och var faktiskt före honom i mål som tvåa.

Min Vinnare: 7 Bellfaks
Spets efter 500m: 7 Bellfaks / 4 Tangen Töff
Skrällen: 9 Philip Ess
Rankingen A:7.12 B:4.9.1.6.8.11.5 C: 3.2.10

V86-2 1640m Auto
2 Dixie Brick har fått ett passande utgångsläge. Hon varit ute på V75 i tre raka starter och vann från ledningen över lång distans 18/8 och har därefter varit tvåa bakom Honey Mearas samt Kali Smart. Kommer hon till ledningen är det hästen att besegra för övriga men det finns andra som kan öppna fort och distansen är i det kortaste laget.

1 Mily var ute i ett V75-lopp senast och mötte bland annat just Dixie Brick då och var positiv som fyra. Hon öppnade fortare än Dixie Brick den gången och Robert Bergh lär köra vad som går för att försvara sitt innerspår. Hon känns på gång mer och mer för varje start nu och är mer gynnad av den korta distansen än Dixie Brick

5 Sharp Dream kan mer än vad hon har visat på slutet och skulle det bli hård körning från start kan hon profitera på det. Den där riktiga toppformen är kanske inte där för dagen men hon vann bland annat diamantstoet under fjolåret och kunnandet finns. Nu blir det helstängt huvudlag för första gången i Johan Untersteiners regi vilket är en spännande ändring.

4 Mille Millionaire glänste inte senast hon var tillbaka i Sverige och tävlade och kommer till den här starten efter en period i Frankrike och har dessutom varit ifrån tävlandet sedan i Juli. Kapacitetsmässigt hävdar hon sig väl i det här loppet och ska vara väl förberedd. Ändå Svårbedömd.

Jag plockar även med två skrällar i 3 Call Me Brodda och 10 Gina Mearas. Det krävs förmodligen att favoriterna kör lite mot varandra för att komma in i matchen men det är två fartfyllda ston och som ospelade tycker jag de är värda en markering på kupongen.

Min Vinnare: 1 Mily
Spets efter 500m: 1 Mily / 2 Dixie Brick
Skrällen: 3 Call Me Brodda.
Rankingen A: 1.2 B:5.4.3.10 C: 6.8.9.

V86-3 1640m Auto
9 Navona är kapacitetsmässigt huvudet högre än sina konkurrenter och hon mäktar med sju segrar på sexton försök och för de mindre systemen är det en tänkbar spik i omgången. Även om hon har skött sig på slutet så är hon inte helt fläckfri i aktionen och det är trots allt bakspår över kort distans. Jag litar inte på ekipaget fullt ut även om det är en bra chans att runda det här sällskapet vid sunda vätskor.

2 Philomenia är en häst som jag har pratat en del om tidigare här och senast fick hon äntligen inkassera karriärens första seger i sin 34:e start efter en perfekt resa. Hon borde kunna få ett passande upplägg nu också eftersom hon är riktigt snabb den första biten och hon håller förmodligen upp ledningen om kusken vill. Med tanke på att hon vann via en ryggresa senast är det troligt att Jill Ivarsson överlåter ledningen till 3 Metallica I.R efter en bit och skulle hon bara få fritt över upploppet kan hon flytta på sig riktigt fort till slut.

3 Metallica I.R har tagit två raka segrar från ledningen men startförbud efter sin senaste start när travet inte flöt alls över upploppet. Hon är snabb från start och har bra chans att ta hand om ledningen och i den positionen har hon alltjämt inte förlorat. Senast tävlade hon barfota runt om samt med bike men man ser ut att växla ner lite till den här starten och det är anmält med skor och vanlig vagn i skrivande stund, även om man flaggar från stallet att det inte alls behöver bli den balansen. Tidig på läget.

Jag plockar även med 4 All Cash som har dummat sig en del på slutet men kan mer än så och har en del fart i sig. Hon står bra inne i loppet pengamässigt och att hon ska tävla med bike den här gången känns spännande.

Min Vinnare: 9 Navona
Spets efter 500m: 3 Metallica I.R / 2 Philomenia
Skrällen: 2 Philomenia
Rankingen A:9 B:2.3.5.7.8.11 C: 6.4.10.1.12

V86-4 2140m Auto
5 D.Day Glide är långt ifrån favorit i skrivande stund men det tycker jag att hon bör vara. Jag tror att hon kommer ta sig förbi de invändiga ekipagen från start och hitta till ledningen och väl där borde hon bli mycket svårslagen.
Hon galopperade i debuten på svensk mark men har följt upp det med två raka segrar från ledningen och jag är inne på att det kan bli ytterligare seger även om det är tuffare emot nu. Hon är dock orutinerad och det är ingen jag vill hålla i handen och jag tar med ett gäng hästar på kupongen.

4 Succesion var väl förberedd efter paus senast när hon vann från ledningen i fin stil och lär knappast vara i sämre form nu. Det var barfota runt om för första gången då och man fortsätter med den balansen nu. Det är en tidig utmanare till segern men jag tycker hon är väl mycket spelad nu som klar favorit i skrivande stund.

3 Elena K.J är fartfylld och hon travade distansen på 1.13.6 i somras innan hon fick pusta ut ett par månader efter att ha drabbats av en sårskada. Vi får se hur pass väl förberedd inför det här men tävlar hon lika bra som i somras är det ett givet motbud.

6 Indira Split har inte fungerat när hon har tävlat barfota och man återgår till att tävla med skor nu. Segrarna är tagna från ledningen och även om det blir svårt att nå dit nu, är det ingen omöjlighet.

2 Global Collection är osäker men kan mycket i grunden och det är intressant med Magnus A Djuse för första gången från ett bra spår bakom bilen. Skrällbud.

Min Vinnare: 5 D.Day Glide
Spets efter 500m: 5 D.Day Glide / Indira Split
Skrällen: 2 Global Collection
Rankingen: A:5.4.3.6 B:2.8.10.1 C:11.9.7

V86-5 2640m Volt
10 Gogobet Sisu blir min första spik i omgången. Jag tycker att han står för klassen i gänget här även om han kanske inte alltid löper upp till sina höga kapacitet fullt. Han kommer från en bra insats även om han mer eller mindre var skyldig att vinna det loppet med tanke på motståndet. Jag tycker att motståndet ser klart överkomligt ut den här gången också och jag tror helt enkelt att han styrka blir avgörande över den långa distansen.

Motbud
14 Huddlestone håller bra form för dagen och han vann från ledningen över aktuell distans senast på 1.14.5. Nu är det andra förutsättningar när han startar i den bakre volten men från ett springspår borde han komma iväg bra från start och med rätt draghjälp under vägen slår han de flesta till slut.

3 Cab Hornline tog med sig sina fina montéform till ett sulkylopp senast och vann i överlägsen stil. Det är tuffare emot nu men han har tjugo meters försprång på sina värsta konkurrenter och är inte alls borta här.

2 Dulche De Leche hakade på okej som trea bakom Gogobet Sisu senast och står tjugo meter bättre till den här gången. Han kan öppna fort från start och är loppets troliga ledare och skulle det strula för hästarna på tillägg är det ingen omöjlighet att han kan rinna undan.

Min Vinnare: 10 Gogobet Sisu
Spets efter 500m: 2 Dulche De Leche
Skrällen: 3 Cab Hornline
Rankingen A: 10 B:14.3.2.6.5.15.11 C:7.1.4.13.8.12.9

V86-6 2140m Auto
6 Pinterest är en talangfull häst som har vunnit fyra av nio lopp och kan såklart vinna loppet men jag har lite svårt att köpa att han är omgångens största favorit i skrivande stund med tanke på att han har en del galopper i raden. Felfri ska han ses med toppchans men han galopperade omotiverat senast och jag litar åtminstone inte på honom.

4 Heaven’s Pace tycker jag det lyser form om för dagen. Han har förvisso galopperat tidigt i de två senaste loppen men intrycket efter galopperna har jag tagit till mig och han har trots sina missöden två raka pallplaceringar mot bra motstånd. Nu får vi hoppas att hon kan hålla sig i trav hela loppet och hitta en bra position för då tror jag att hennes avslutning kan bli att räkna med.

5 Amour Dimanche ska tävla med barfotabalans samt bike nu precis som vid segern för två starter sedan när han såg lysande ut. Han kan dessutom öppna hyggligt från start och det är ingen omöjlighet att han kan nå ledningen. Oavsett kommer han att få en passande resa så länge han slipper dödens och om bike och barfota faller lika väl ut som senast är det en allvarlig utmanare.

10 Gloriana N.O gick 1.13.2 över distansen senast och dom tiderna har ingen annan i loppet sprungit. Hon var dessutom fortsatt bra senast när hon vann över kort distans efter en snabb slutrunda och det såg ut som att det fanns mycket krafter obrukade när hon korsade mållinjen.

Min Vinnare: 4 Heaven’s Pace
Spets efter 500m: 3 Hurricane / 5 Amour Dimanche
Skrällen: 5 Amour Dimanche
Rankingen A: 4.6.5.10 B: 3.8.12.9.1.7.11.2

V86-7 2140m Auto
11 Izola Silvåkra stod för en rejäl skräll senast när hon vann efter närmare ett års frånvaro och slog bland annat en av omgångens största favoriter Navona. Det var ett rejält intryck när hon avgjorde över upploppet och vann på 1.13.6 och normalt sätt borde hon ha tagit ytterligare ett kliv framåt formmässigt nu. Ett par hästar sticker ut på spelet och jag tycker inte att någon skrämmer nämnvärt och trots ett svårt utgångsläge är jag inne på att hon bara är bäst här och rundar fältet. Spik.

Motbud
Bakom räknas främst de betrodda 1 Elsa Zonett och 2 Mellby Ia men jag väljer att lyfta fram två skrällar för de som vill gardera.

5 Zstinas Blaze gjorde kanske sin bästa insats i karriären senast senast när hon vann efter att ha avancerat framåt med 600 meter till mål och avgjorde sedan enkelt över upploppet med till synes en del krafter obrukade. Jag tycker hon var fortsatt bra senast men det blev ett för tufft lopp över en ovan distans då och löser det sig bättre den här gången är det en tänkbar skräll i loppet.

7 Tinto Three var trea i samma lopp som Zstinas Blaze vann och fullföljde bra efter ett lopp i ryggen på ledaren. Hon har fortfarande inte vunnit något lopp men jag tycker hon är nyttig och gör det bra mest varje gång och nu när hon får på sig en bike för första gången i karriären skulle det kunna ge bra effekt.

Min Vinnare: 11 Izola Silvåkra
Spets efter 500m: 2 Mellby Ia/ 4 Sign Me Up Town
Skrällen: 5 Ztinas Blaze
Rankingen A:11 B:2.1.5.7.4.8.6.12 C:3.9.10

V86-8 3140m Auto
7 Typhoon Face är stor favorit i skrivande stund och det köper jag inte riktigt. Han är förvisso stark och rejäl och gynnad av den långa distansen och Jorma Kontio lär säkerligen köra framåt för att prova att överta ledningen. Jag tror dock inte att 6 Matamoros vill överlåta någon ledning och risken är att han får trava hela loppet utvändigt om ledaren. Han har inte heller alltid stilen med sig och det här är en favorit som jag tycker ska synas.

12 Made Of Stars tycker jag ska vara favorit trots sitt utgångsläge. Jag är rätt övertygad om att det är loppets bästa häst och det är nog den i fältet som är mest gynnad av att gå tre varv. Läget blev såklart tufft men det är en urstark häst som tål att göra jobbet ute i spåren och jag blir inte ett dugg förvånad om han bara är bäst här.

6 Matamoros kommer att ta hand om ledningen från start och sedan hoppas jag att man vill testa att köra i den positionen trots att man är ute över en oprövad distans. Får han bara inte allt för mycket press under vägen kan han mycket väl rinna undan från ledningen.

8 Testa Di Cavolo var riktigt bra senast när hon vann efter paus och med ett lopp i kroppen samt barfota runt om känns hon klart spelvärd till 10-15% även om hon möter några bättre hästar nu.

Jag nämner även 10 Devs Defintif som mötte kulltoppen i ett derbykval för tre starter sedan och var positiv som tvåa senast. Det är ingen häst som vinner ihjäl sig men det är en riktig glänsare som är under utveckling och med rätt resa kan det vara ett tänkbart skrällbud.

Min Vinnare: 12 Made Of Stars
Spets efter 500m: 6 Matamoros/ 7 Typhoon Face
Skrällen:10 Devs Definitif
Rankingen A:12 B:6.8.7.10 C:11.3.1.5.9

Lycka till 
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bodö/Glimt - Strömsgodset
Fotboll - Elitserien - 1 -1 (asian)
1.68
19:00  HTFF - Haninge
Fotboll - Ettan Norra - Haninge dnb
1.80
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
02:00  Colorado - St Louis
Ishockey - NHL - 2 hcp +0,5
2.27
15:00  Hammarby - Malmö
Fotboll - Svenska Cupen - 1
2.10
19:00  Auxerre - St Etienne
Fotboll - Ligue 1 - BLGM
1.88
19:20  Schweiz - USA
Ishockey - VM - 1
2.00
15:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1
2.0
15:00  Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.70
17:30  Helsingborg - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.60
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melker Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 25/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Åby & Romme 25/5
Insats: 1080 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Åby & Romme 25/5
Insats: 240 kr - DrTrav
01:05  Powerplay Tips 26/5 (natt)
Insats: 162 kr - MrHockey
15:00  Topptipset Tips Torsdag 26/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
15:20  Powerplay Tips Torsdag 26/5
Insats: 162 kr - MrHockey

Livestreaming