DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bergsåker & Solvalla 8/9

7 September 2021 - 22:37

Onsdagens V86 delas mellan Solvalla och Bergsåker och även om det finns några favoriter som startar med bra chans tycker jag att det finns några öppna lopp där utdelningen skulle kunna sticka iväg med ett par skrällar. Jag spelar med två spikar i omgången, 4 Perpetuate i V86-4 samt 12 Balboa Lux i V86-8.

Nedan följer min lösning på omgången.

V86 Bergsåker & Solvalla onsdag 8/9
V86-1 3.4.6.7.10.11
V86-2 5.6
V86-3 3.5.6
V86-4 4 Perpetuate
V86-5 1.3.8.9.10
V86-6 1.3.4.6.10
V86-7 1.2.3.9.12
V86-8 12 Balboa Lux

4500 rader x 0,25kr = 1125kr

DD - Bergsåker & Solvalla onsdag 8/9
DD-1 1.2.3.9.12
DD-2 12 Balboa Lux

5 rader x 50kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 1640m Auto
7 Katri P.Boko har tagit två segrar och två andraplatser på sina fyra starter i karriären och hon är den som jag tycker har visat mest i loppet hittills. Det låter också på stallet som att dom tycker att dom har den bästa hästen och det finns goda möjligheter att hitta till ledningen trots ett spår långt ut på vingen.
Hon är dock inte beroende av någon ledning för att vinna det här loppet och hon ska ses med goda chanser oavsett upplägg. Ensam A-häst.

4 Francesco Star har öppnat fort i volt men nu är det andra förutsättningar med debut bakom bilen och det är alltid osäkert hur det kommer att hanteras. Det blir också barfota för första gången i karriären och det är mycket nytt för hästen men om allt fungerar som det ska är det än spännande utmanare, framför allt om hon lyckas svara ut favoriten.

10 Weco har gjort allt rätt hittills och är obesegrad efter tre starter. Samtliga segrar är dock tagna från ledningen och det är andra förutsättningar nu när hon får hästar framför sig. Det skulle kunna bli bra fart där framme och är hon lika bra bakifrån är hon säkert med där framme.

11 Gittans Angel har visat att hon går bra bakifrån också och avslutade vasst näst senast även om hon blev diskad för passgång och till den här starten får hon på sig en bike för första gången.

6 Nitro Vrijthout har gjort bort sig med två raka galopper men är snabb bakom bilen och om han kommer iväg felfritt borde han kunna hitta en bra position omgående, kanske t.om. ledningen.

3 Vincent Dana var svag efter uppehåll senast men han har gått tider som borde kunna räcka långt och läget är bra. En rolig kantboll till 1 % i skrivande stund som skulle kunna profitera om det blir våldsam körning där framme.

Min Vinnare: 7 Katri P. Boko
Spets efter 500m: 7 Katri P. Boko / 4 Francesco Star/ 6 Nitro Vrijthout
Skrällen: 3 Vincent Dana
Rankingen A: 7 B:4.10.11.6.3 C:1.8.5.9.2

V86-2 2640m Auto
5 Pinto Bob vann i gulddivisionen i somras och har en mycket bra uppgift på pappret. Han kan öppna fort från start och den dryga distansen hanterar han bra och från ledningen är det såklart hästen att besegra.
Senast var han ute i ett tufft lopp och mötte bland annat Cyber Lane och J.J Stitch men han galopperade från start och kunde inte göra sig själv rättvisa då. Nu är det bilstart igen och galoppen oroar inte speciellt mycket och han kan vara en tänkbar spik i omgången.

Jag väljer dock att dubbla systemet med kapabla 6 Global Undecided som är en ruggigt stark häst som inte räds grovjobb under vägen. Han blandar och ger lite i sina prestationer men jag gillade intrycket under slutrundan vid andraplatsen senast och han avslutade loppet med att gå 08.8 sista 800 meterna. Han kan vinna den tunga vägen om han har en bra dag och det känns relativt tryggt att låsa loppet på två hästar.

Roligast bakom tycker jag att 1 Young Da Vici är som borde ha gått framåt rejält med genomköraren senast och han kan få en passande resa i draget. Distansen passar utmärkt för den här hästen som lever på sin styrka men det är tufft emot och han .kanske behöver ytterligare något lopp i kroppen. Vid ytterligare gardering.

Min Vinnare: 5 Pinto Bob
Spets efter 500m: 5 Pinto Bob
Skrällen: 1 Young Da Vici
Rankingen A:5.6 B:1.4.3.2.7

V86-3 2140m Auto
5 Clockwork tog jag till mig tidigt i karriären och jag trodde att det var en häst som skulle utmärka sig som ett av de bättre stona i kullen men det har inte riktigt blivit den utväxlingen som varken jag eller tränare Elfving hade hoppats på.
Hon kommer dessutom från en blekare insats och det kan tyckas märkligt att ranka henne överst i loppet men hon hade varit ifrån inför den starten och hon gick trots allt en bra tid bakom bland annat Marion Fouty Bon. Nu har hon fått ett lopp i kroppen och med täta starter tror jag att hon är redo för en bra insats och även om hon möter äldre konkurrenter tycker jag inte att det är något motstånd som skrämmer nämnvärt. När hon är spelad till under 10% i skrivande stund måste det vara en jätteintressant uppgift när hon går ner i klass jämfört med vad hon har mött tidigare. Om det är bra tongångar under morgondagen är jag inte alls främmande för att ta ställning och spika ekipaget, men jag är trots allt inte helt övertygad om hur pass bra formen är.

3 Twinkle Face öppnar rysligt fort från start och jag tror inte det är någon tvekan om att det är hästen som sitter i ledningen initialt. Sibylle Tinter tycker att hästen går som bäst i ryggar med det känns märkligt om Tomas Petersson skulle överlåta ledningen till någon annan. Senast överlät Claes Sjöström som körde den gången ledningen till Cyrano DE.B och sedan satt hon fast med alla krafter sparade i ryggen på ledaren som trea. Vi får se vilken taktik Tomas Petersson väljer men oavsett måste det vara en bra chans i det här sällskapet.

6 Lisa S.E är speedig och avslutade bra bakom hästar senast bakom bland annat Swagger. Gången innan dess tog hon en rejäl skrällseger när hon vann till över 30 gånger pengarna. Det verkar som att hon har hittat sitt livs form för dagen och med minsta klaff under vägen kommer hon att bli livsfarligt till slut och stallet låter optimistiska.

Bakom räknas främst 7 Iceland Falls och 1 Whitsun Madonna.

Min Vinnare: 5 Clockwork
Spets efter 500m: 3 Twinkle Face
Skrällen: 7 Iceland Falls
Rankingen: A:5.3.6 B: 7.1.9.8 C: 4.2

V86-4 2140m Auto
4 Perpetuate tror jag kommer att bli omgångens största favorit och jag tycker att det är befogat. Han har fått ett perfekt spår bakom bilen och även om det finns en startsnabb häst invändigt i 1 Comand så är mitt huvudscenario att Örjan Kihlström kommer till tät. Visst, han har tre galopper i “raden” men det känns som att man har hamnat rätt på det med balansen efter senast när han var otroligt fin och kunde vinna den tunga vägen på V75.
Kommer han till ledningen borde det vara spel mot ett mål men om Robert Bergh lyckas försvara sitt innerspår tycker jag ändå att det är en toppchans att vinna utvändigt om denne. Örjan Kihlström sitter upp den här gången och han har kört hästen vid tre tillfällen tidigare och det har resulterat i två segrar och en andraplats. Jag Spikar.

Motbud
1 Comand är den främsta utmanaren och det här är en häst som jag vet att Robert Bergh håller väldigt högt och han hade förhoppningar om att starta med den här hästen i Svensk travderby, vilket säger en hel del i årets otroligt starka kull. Han kan öppna snabbt från start och om Robert Bergh lyckas försvara sitt innerspår kan jag inte tänka mig något annat än att han kör i den positionen och då kan han utmana favoriten hela vägen in i mål. Det är dock andra hästar i fältet som kan öppna fort och han måste vara på tårna från start.

3 Comes With Age kan också öppna snabbt och har viss chans att nå tätpositionen men jag tycker att han var klen över upploppet senast.Det är möjligt att den dryga distansen inte passade då och han kan avsluta riktigt vass om han får spara på sin speed och kommer säkerligen vara med långt fram över en mer passande distans.

9 Mellby Illusion galopperade i kvalet till Svenskt travderby men avslutade snabbt bakom hästar i ett tufft sällskap 2/8. Hon kan inte utnyttja sin startsnabbhet från det här läget och det behövs tempo för att komma in i matchen, men på rent kunnande är han en av de bättre i fältet.

6 Joy Alissa kvalade till Derbystoet senast och det lös form om hästen när hon satt fast med mycket krafter obrukade. Det är optimistiska tongångar från stallet och tränare Fredrik Linder vill att Per Lennartsson ska ladda vad som går från start för att hitta till ledningen och köra i den positionen.

Min Vinnare: 4 Perpetuate
Spets efter 500m: 4 Perpetuate / 1 Comand
Skrällen: 6 Joy Alissa
Rankingen: A: 4 B:1.3.9.6 C: 7.2.11.12.10.5

V86-5 2140m Volt
1 Open Sky är en välstammad talang med Love You som far och Varenne som morfar och han har vunnit sju av elva lopp i karriären och utvecklingen går åt rätt håll.
Senast blev han över från start när han debuterade med voltstart och han fick trava loppet i ryggen på ledaren. När luckan kom lite turligt över upploppet växlade han ner sina konkurrenter retfullt enkelt på ett par steg och såg väldigt formstark ut.
Han kan förmodligen inte svara ut 3 Bowling Orlando från start men med få hästar på den främre volten borde han kunna söka sig ut i andraspår direkt och kanske han t.om. kan få överta ledningen efter en bit? Kommer han till ledningen blir han väldigt svårslagen men han är trots orutinerad i volten och ledningen kan mycket väl vara upptagen och som stor favorit förespråkar jag gardering.

3 Bowling Orlando öppnar snabbt i volten och borde ta hand om ledningen om inte Open Sky öppnar oväntat fort invändigt. Jag tror och hoppas att Daniel Wäjersten vill köra i ledningen även om favoriten söker sig ut och ställer frågan och det låter på Wäjersten som att hästen är väldigt väl förberedd. Senast satt han fast invändigt men han vann från ledningen 3/8 och han kan mycket väl leda det här loppet från start till mål.

10 Jamaica Boko har inte vunnit lopp på ett år och det är klart att det är långsökt att hon ska vinna det här loppet. Jag tycker dock att raden är missvisande och hon har haft otur i spårlottningen tidigare och startar med svåra utgångslägen och det här är en häst som kan flytta på sig om han tävlar på topp. Hon har fått ett springspår på tillägg nu och borde komma iväg bra från start och söka sig framåt för att hitta en bra position och hon skulle kunna få ryggen på Open Sky under slutrundan och få bra draghjälp. 1 % i skrivande stund är på tok för lågt.

9 Krakas såg ut att gå mot en seger senast när man tävlade barfota igen men hon brukade sin speed lite för tidigt när hon fick ge sig iväg i spåren och det blev stumma ben till slut. Om hon kan gå med i ryggar längre den här gången kan hennes speed bli farlig över upploppet.

8 Vici Volantes såg jättefin ut över mål i en snabb avslutning senast och har visat tidigare att hon alltid går hela vägen in i mål och hon får min sista markering på kupongen.

Det är väldigt öppet bakom favorit-duon på den främre volten och jag hade kunnat tänka mig ytterligare ett par hästar på kupongen men jag får nöja mig med fem hästar.

Min Vinnare: 1 Open Sky
Spets efter 500m: 3 Bowling Orlando / 1 Open Sky
Skrällen: 10 Jamaica Boko
Rankingen A:1.3 B: 10.9.8.12.5.11.13.2 C: 14.7.4.6

V86-6 2140m Auto
3 Genta Oh Ja har galopperat i 10 av sina 16 starter i karriären och är hopplöst osäker. Hon kommer till den här starten med tre raka galopper men kollar man på raden är det minst sagt en maskerad form som hon kommer med och felfri tror jag att hon bara vinner det här loppet. För tre starter sedan tappade hon massor från start men gick otroligt stark efter galoppen och slutade tvåa. Näst senast galopperade hon dessutom med segern klar och senast blev hon störd till en galopp med mycket krafter obrukade i ett tuffare sällskap. Jag tror att hon tävlar mot sig själv men med sin galopphistoria är det ingen jag kan lämna ensam på systemet.

4 Bridge Maid imponerade stort i vintras med fyra segrar men har inte alls fått samma utdelning på slutet och inte heller hon är helt att lita på. Det sägs att hon ska tävla barfota runt om för första gången i karriären nu och med tanke på den positiva insatsen senast måste hon vara en allvarlig utmanare om den ändringen faller väl ut. Jorma Kontio lär ladda från start för att försöka komma till tät och kan mycket väl leda det här från start till mål, men det kan bli svar invändigt.

1 Dreams Happen var ute på för djupt vatten senast på V75 men hängde med klart bra bakom hästar. Mika Forss sitter upp nu och han vann med hästen senast han fick chansen efter att ha få fritt från sitt innerspår över upploppet. Det blir bakskor den här gången istället för barfota runt om men hon är kvick iväg och kommer man till ledningen tror jag att Mika Forss vill köra där. Det borde bli en bra resa på innerspåret oavsett och får hon bara chansen över upploppet kan hon speeda ner sina konkurrenter igen.

6 Ajlexes Elise har bra fart i sig och imponerade vid fyra raka segrar tidigare under året. Senaste starten är bara att glömma när det blev fel och skulle det bli bra fart på loppet brukar hon ha en bra speed till slut och om det klaffar är hon inte borta till just nu 2 %.

10 Favourite Picture kanske inte har samma form som vid segrarna men hon har varit ute i tuffa uttagningslopp till de bästa årgångsloppen och jag vågar inte räkna bort henne trots utgångsläget.

Min Vinnare: 3 Genta Oh Ja
Spets efter 500m: 1 Dreams Happen / 4 Bridge Maid
Skrällen: 6 Ajlexes Elise
Rankingen A: 3 B: 4.1.6.10 C: 9.7.2.11.8

V86-7 2640m Auto
2 Berra Steel hade man förhoppningar med att starta i Svensk Travderby i söndags men intrycket i försöket var trögt och kantigt och frågan är om han är på väg ur form?
Läget och förutsättningarna är annars perfekta men han är inte lika snabb bakom bilen som i voltstart och att han blir släppt till ledningen är ingen självklarhet. Han växer annars rejält i ledningen och skulle han nå den positionen blir han mycket svårslagen i en position som han aldrig har förlorat i på fem försök.

1 Enge Eros är ingen raket från start men det är inte konkurrenterna heller och det finns en liten chans att han kan försvara sitt innerspår och då tror jag att man vill prova i den positionen. Han har gått i ledningen vid fyra tillfällen tidigare och det har slutat med tre segrar och kan han prestera på samma nivå som vid segern på Bollnäs i Juli kan han vinna här. Han kan dock bli över från start och då måste han förlita sig på tur under vägen.

5 Viktor Barsk skulle kunna utmana om ledningen initialt. Det är ingen som jag tror har någon segerchans i loppet men han kan ändå vara direkt avgörande för utgången av loppet.

3 Harper Seabrook öppnar bara medel från start men skulle han komma före 2 Berra Steel kan han få överta ledningen efter en bit om Viktor Barsk sitter i den positionen och då ökar chanserna till en vinst markant och formen är bra.

9 Soul Tan vann pliktskyldigt senast men det tog emot till slut och det var inte samma fina intryck som vid de tidigare segrarna. Från det här läget känns han något överspelad i skrivande stund till närmare 20% men han ska såklart ses med vinstchans.

12 Kalashnikov har fått ett svårt utgångsläge men som relativt ospelad känns han klart intressant och hann vann på ett rejält sätt senast även om uppgiften var mer lämplig den gången. Skulle det bli hårt tempo där framme kan han komma in i matchen och jag tror han kommer att gå en stark slutrunda nu också.

Min Vinnare: 2 Berra Steel
Spets efter 500m: 1 Enge Eros / Berra Steel / 3 Harper Seabrook
Skrällen: 12 Kalashnikov
Rankingen A: 2.1.3 B:9.12.11.6.8.10 C:7.5.4

V86-8 2140m Auto
Här hittar vi min andra spik i omgången och jag kommer att gå rakt ut på 12 Balboa Lux trots sitt svåra utgångsläge. Jag tycker att han som häst sticker ut rejält i fältet och även om han startar med ett bakspår tror jag att Örjan Kihlström kommer komma igenom omgående med bra ryggar i starten.Jag är inne på att han är offensiv och kör framåt direkt och ställer frågan om ledningen.
Det är möjligt att han får svar av Jorma Kontio om han får iväg Vice Versa Diamant från start men han har galopperat fyra av de fem senaste starterna och det är inte alls säkert att han håller sig i trav nu heller och det ser ut som att de flesta hästarna i fältet borde vara nöjda med ryggen på favoriten om Örjan skickar framåt tidigt.
Jag tycker att min spik är som bäst i den främre träffen men det är goda möjligheter att vinna även med andra upplägg.

Motbud
3 Vice Versa Diamant är segervan och har vunnit 7 av 16 starter och det var en imponerande debut för Katja Mellko 12/6 även om det var ett billigt sällskap han var ute i. Det finns mycket kunnande i den här hästen men efter debuten har han inte fått det att fungera och han har tre raka galopper i raden.
Jorma Kontio är en rejäl kuskförstärking och får han iväg hästen felfritt kan det vara en intressant utmanare från ett bra läge.

10 Baby Boy har tänt till på slutet och galopperade med till synes gott om krafter kvar i ett kvallopp till derbyt senast. Innan dess hade han tagit två raka segrar i fin stil och felfri har han tagit sex raka pallplatser. Det är lättare emot den här gången än senast och trots ett svårt utgångsläge ska han räknas bakom favoriten.

8 Bramante Ors gör det bra varje gång utan att få vinna lopp och han ska lättas i balansen till den här starten. Magnus A Djuse förstärker i sulkyn för första gången och det i kombination med utrustningsändringar är intressant trots ett knepigt utgångsläge.

För de som letar skräll nämner jag 11 Fighter Lady. Hon har kanske inte varit som bäst i de senaste starterna men det är en speedig häst som kan mycket i sina ljusa stunder och får hon gå med på rulle så länge som möjligt kan hon spurta ner många över upploppet.

Min Vinnare: 12 Balboa Lux
Spets efter 500m: 12 Balboa Lux / 3 Vice Vers Diamant / 4 Solkattens Shirazi
Skrällen: 11 Fighter Lady.
Rankingen A:12 B:3.10.8.11 C: 6.4.9.5.7.2.1

Lycka till 
Dr Trav 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Austria Wien - Fenerbahce
Fotboll - Europa League  - 2
2.30
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Austria Wien - Fenerbahce
Fotboll - Europa League  - 2
2.30
02:00  Seahawks-Bears
Amfotboll - NFL - 1 -3,5
1.90
20:30  Mönchengladbach - Hertha
Fotboll - Bundesliga - 1 asian -1
1.95
22:00  Sevilla - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1
1.60
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 500 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Europatipset Tips Torsdag 18/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Östersund 18/8
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Östersund 18/8
Insats: 250 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:00  G2 - Liquid
E-Sport - Blast Premier - 1
1.70
19:00  Slovacko - AIK
Fotboll - Conference League - Under 2,5
1.85

Livestreaming