V86 Tips Bjerke 1/6

Publicerad på 31 Maj 2022 - 23:56

DrTrav

DrTrav

31 Maj 2022 - 23:56

Det är en jackpot på 15 miljoner på V86 den här veckan och nu när det närmar sig sommartider är det endast en bana som står som värd och denna vecka hämtar vi omgången från Bjerke.

Nedan följer min lösning på omgången.

V86 Bjerke 1/6
V86-1 4 Skate Trix
V86-2 2.6.7
V86-3 1 Fairtrader
V86-4 2.3.4.5.6.7.8
V86-5 1.4.5.10
V86-6 12 Thai M. Square
V86-7 1.2.3.6.9.10.11.12
V86-8 1.2.4.5.6.7.9.10

5376 rader x 0,25 kr = 1344 kr

Dagens Dubbel Bjerke 1/6
DD-1 6 Miss Pepper.
DD-2 1.2.6.9

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2100m Auto
4 Skate Trix blir min första spik i omgången. Han svek förvisso som favorit senast men det var ett tufft lopp hon var ute i 4-åringseliten på Charlottenlund och jag tycker spelarna gjorde honom till väl stor favorit och Seven Nation Army som vann loppet stod för en ruskig prestation.
Nu är det mer passande förutsättningar och även om jag inte tror att han kan spetsa av egen kraft borde såväl 3 Dontgiveme Chocolate samt 5 Only Kind To Me var nöjda med att överlåta ledningen till Frode Hamre när det handlar om medeldistans. Jag spikar honom i tron att han leder loppet runt om men skulle tongångarna låta annorlunda på Onsdag och att någon av nämnda hästar vill köra i ledningen kan det vara värt att gardera för det finns ett par klart dugliga skrällbud i loppet.

Motbud
Jag väljer att lyfta fram ytterligare två skrällar bakom favoriten utöver 2 och 5 som även dom är tidiga vid gardering.

8 Oz gillar jag. Kapacitetsmässigt är han nog inte långt efter Skate Trix men från det här läget är han såklart utlämnad. Han är bortvald av Frode Hamre men formen är bra och skulle det bli lite tempo där framme kommer han att gå fort till slut.

6 Jane Hall är en mycket trevlig individ de dagar hon fungerar fullt ut och det finns mycket fart i henne. Hon är dock inte helt okomplicerad och fungerar inte alls mellan varven men skulle hon ha vaknat på rätt sida speedar hon ner de flesta till slut.

Min Vinnare: 4 Skate Trix
Spets efter 500m: 4 Skate Trix
Skrällen: 8 Oz
Rankingen A:4 B:8.6.3.5 C:1.2.9.7

V86-2 1609m Auto
4 Mio är klar favorit i skrivande stund men det ställer jag mig frågande till. Det är en väldigt fin häst som har imponerat i år och har fyra segrar i raden men det här är en häst som är mer stark än snabb och den korta distansen ser jag som ett stort minus. Han kan såklart vinna loppet men till 42% tycker jag inte att han är intressant och jag chansar bort honom på mina system.

2 Rinde Thorvald är inte helt att lita på men han är klart mer gynnad av distansen och är dessutom snabb från start. Han lättas i balansen till den här starten och håller han sig i rätt gångart finns goda möjligheter att nå ledningen och i den positionen blir han svårslagen.

6 Harkar är ett spännande drag. Eftersom Mio lever på sin styrka borde Erlend Rennesvik sätta upp ett hårt tempo utvändigt om ledaren och det skulle gynna Harkar som har en vass avslutning och som trivs över distansen.

7 Tusse Gutt är inte heller så tokig även om han har ett svårt utgångsläge mot tufft motstånd. Distansen är rätt och klaffar det lite med positioner finns fart för att utmana.

Min Vinnare:2 Rinde Thorvald
Spets efter 500m: 2 Rinde Thorvald
Skrällen: 6 Harkar
Rankingen A:2.6.7 B:4.11.10.1.9 C:3.8.12.5

V86-3 1609m Auto
Här tycker jag att tre djur sticker ut på förhand och jag väljer att spika 1 Fairtrader.
Han möter två tuffa motståndare men 4 Six O’Clock News som förmodligen är loppets bästa häst är hopplöst osäker och 8 Jackpot B.R får svårt att komma till från det här utgångsläget över kort distans. Erik Höitomt låter optimistisk med sin häst på förhand och lättar honom lite i balansen och planen är att köra i ledningen så länge lampan lyser.

Motbud
8 Jackpot B.R kommer från två raka segrar hemma i Danmark och har bra form och löser det sig bara med positioner är han en tidig utmanare och det är troligen en bättre häst än min spik. Men jag tror han kan hamna på vingel från det här läget och spåret drar ner chanserna markant.

4 Six O’Clock News är jag ganska övertygad om att det är loppets bästa häst och skulle han bara fungera är han förmodligen bara bäst. Han har dock förträffligt svårt att sköta sig och jag bedömer risken att galoppera som mycket hög.

Min Vinnae: 1 Fairtrader
Spets efter 500m: 1 Fairtrader
Skrällen:
Rankingen A:1 B:8.4 C:5.10.9.2.7.3.6

V86-4 2100m Auto
5 Livi Power blev alldeles för het i ledningen näst senast men man ändrade lite på huvudlaget till starten därefter och då kunde han hushålla med sina krafter och vann på lätt ben från ledningen. Når man ledningen igen är det en vettig chans att leda loppet från start till mål.

8 Gentletron är en rejäl häst som möter ett klart överkomlig motstånd och han ska räknas mycket tidigt och han borde hitta en bra position trots sitt utgångsläge. Man sparar eventuellt på hovarna till en final och tävlar med skor den här gången och skulle så bli fallet är det ett minus.

7 Calhoun är mycket spännande. Han är riktigt snabb iväg bakom bilen och det är inte omöjligt att han skulle kunna ta sig förbi 5 Livi Power från start. Om Frode Hamre vill köra i ledningen låter jag vara osagt men han kommer från en stark prestation mot tuffa hästar och formen är bra.

4 Sue är en duktig montéhäst men även med sulky har hon visat bra fartresurser och vid ett högt tempo kan hon speeda ner samtliga till slut.

Jag betalar även för 2 Wishmaster, 3 Difficult Ways samt 6 Apollo Creed

Min Vinnare: 5 Livi Power
Spets efter 500m: 5 Livi Power / Calhoun /8 Gentletron
Skrällen: 7 Calhoun
Rankingen A:1.8.7 B:4.3.2.6 C:9.12.1.11.10

V86-5 2100m Auto
1 Imperatur Am är en toppstammad häst som det har varit väldigt mycket strul för och nu återkommer han efter ett års frånvaro. Jag är ganska övertygad om att han har överkapacitet för det här loppet men det lär knappast vara någon toppform och man låter inte allt för optimistiska från stallet på förhand även om dom tror att dom har den bästa hästen. En gardering är på sin plats.

4 HallØjsa Vang känns väldigt spännande till den här starten. Hon är snabb från start och jag tror inte att någon kan utmana henne om ledningen från start och jag hoppas och tror att Bo Westergaard vill köra henne i ledningen och då tror jag det kan räcka hela vägen för denna talangfulla treåring.

5 Blue Spirit kan också öppna snabbt från start och skulle kunna få överta ledningen om Bo Westergaard är nöjd med en ryggresa med HallØjsa Vang. Han vann från ledningen senast i ett enklare sällskap och det är tuffare emot nu men han ska utrustas med bike nu, vilket skulle kunna ge en extra kick.

10 Microchip har vunnit 3/4 lopp och kommer säkerligen ta en framskjuten placering nu också även om det kan bli långt fram från det här utgångsläget.

Min Vinnare: 4 HallØjsa Vang
Spets efter 500: 4 HallØjsa Vang / 5 Blue Sprint
Skrällen: HallØjsa Vang
Rankingen A:4.5.1.10 B:2.12.11.7.6 C:3.9

V86-6 2100m Auto
12 Thai M. Square tycker jag är omgångens bästa spik trots sitt utgångsläge. Han är obesegrad efter fem starter och har imponerat stort på mig och jag tycker inte att det är ett motstånd som han bör vara överdrivet rädd för. Jag räknar med att Pål Buer är offensiv och avancerar framåt omgående och jag tror att han bara är bäst.

Motbud
9 Formula Photo är bara spelad till 3% i skrivande stund men bakom favoriten är det honom jag känner mest för. Han har gått framåt för varje start i år och börjar närma sig absolut toppform. Han har dessutom gått bra tider för sammanhanget och skulle favorit komma bort under vägen tycker jag inte han är sämre än någon annan och han är given på en garderad kupong.

5 Pagadis Pride var riktigt bra senast och vann trots en galopp och verkade höja sig ett par snäpp med barfotabalans. Det är anmält barfota runt om igen och håller han sig i trav hela vägen är han med där framme.

Min Vinnare:12 Thai M. Square
Spets efter 500m: 4 Hansen Halbak / 5 Pagadis Pride
Skrällen: 9 Formula Photo
Rankingen A:12 B:9.5.1.3.4.11.10 C:6.2.7

V86-7 2100m Auto
6 Miss Pepper är en segervan häst som vann sex lopp i fjol och nu har hon fått två lopp i kroppen efter paus. Hon är snabb iväg bakom bilen och ska han bra möjligheter att nå ledningen och i den positionen säljer hon sig dyrt. Hon har vunnit över medeldistans också men jag tycker hon är bäst över kort distans. Det kan bli stumma ben till slut och det är många om budet bakom.

1 Legend Act hade jag trott mycket på om han hade haft ett spår längre ut i banan. Nu måste han ha lite tur med positioner men han har avslutningen som sitt främsta vapen och hittar Vidar Hop bara ut från innerspåret gör han upp om segern.

2 Sofie’s Case skulle kunna utmana favoriten om ledningen men oavsett borde hon få en bra resa i den främre träffen. Hon vann 9/16 lopp i fjol och det känns som att hon närmar sig en fullträff snart igen.

9 Goldstile är spurtstark och vid ett högt tempo blir han farlig från ett passande smygläge. Han har varit bra under hela året och vunnit tre lopp och ska ses med chans igen i ett öppet lopp.

11 Prapai R. känns klart på gång nu och hon ser ut att bli helt borttappad på spelet. Senast avslutade hon rappt när luckan kom som tvåa bakom Miracle Tile i Stoeliten under Copenhagen Cup-dagen och var bland annat före en så pass meriterad häst som Dear Friend i mål.

Min Vinnare:6 Miss Pepper
Spets efter 500m : 6 Miss Pepper / 2 Sofie¨s Case
Skrällen: 11 Prapai R.
Rankingen A:6.1.2.9.11 B:10.12.3 C:4.7.5.8

V86-8 1609m Auto
1 M.S Star Trotter är väldigt snabb från start och det blir svårt för någon att ta en längd på honom och från ledningen blir han inte lätt att slå över kort distans. Nu ska han dock tävla med skor på hovarna, vilket är ett klart minus och bakom favoriten är det vidöppet.

6 Maquavit E. kan öppna fort men det låter inte som att man vill ladda med honom från start. Oavsett så har han visat väldigt bra form för Gunnar Austevoll och häst mot häst tror jag han är bättre än favoriten.

9 Greed är en bra sprinter som blir helt borttappad på spelet den här gången. Han behöver tempo på loppet för att komma till från ett bakspår men han gynnas av ett par strykningar och det är inte allt för många hästar att runda nu.

2 Noble Tile satt fast med alla krafter sparade senast i ryggen på ledaren. Han är snabb från start och är den som eventuellt skulle kunna utmana favoriten om ledningen men det troliga scenariot är att han hittar ner i ryggen på favoriten och får han fritt den här gången blir han att räkna med över upploppet.

Jag streckar samtliga hästar i ett ovisst sprinterlopp.

Min Vinnare: 1 M.S Star Trotter
Spets efter 500m: 1 M.S Star Trotter / 2 Noble Tile
Skrällen: 9 Greed
Rankingen A:1.6.9.2 B:5.4.7.10

Lycka till 
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto