DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bjerke & Solvalla 24/11

23 November 2021 - 22:02


Onsdagens V86 delas mellan Bjerke och Solvalla och jag spelar med en spik på varje bana. Det är dessutom en jackpot på 16 miljoner till en ensam vinnare vilket kryddar en omgång som ser ut att ha ett par starka favoriter på förhand.

Nedan följer min lösning på omgången.

V86 Bjerke & Solvalla 24/11
V86-1 1.3.5.6.7.10
V86-2 2 Imhatra Am
V86-3 2.4.7.8.12
V86-4 3.5.10
V86-5 5 Only Be Kind To Me
V86-6 2.7
V86-7 1.3.8
V86-8 1.2.4.5.8.11.12.15

4320 rader x 0,25kr = 1008kr

Dagens Dubbel Bjerke & Solvalla 24/11
DD-1 3 Z.Boko
DD-2 1.2.11.15

4 rader x50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 1609m Auto
7 Skate Trix är en fin häst som har två raka segrar i raden och det har funnits mycket krafter obrukade över mål. Det är positiva tongångar från stallet och det låter nästan som att man inte kan förlora det här loppet om man lyssnar till tränaren Frode Hamre och han tror att man vinner det här från dödens. Det kan ändå strula lite från det här utgångsläget och även om det är loppets bästa häst kommer han inte att få någonting gratis här.

1 L.V What A Hunk är snabb från start och gynnad av den korta distansen och det låter inte som att man kommer bjuda favoriten på någonting här. Det blir full laddning från start och sedan är planen att köra där framme där så länge lampan lyser.

5 Jarreau Boko är en otroligt nyttig häst som sällan gör ett dåligt lopp men han har inte vunnit ett enda lopp i år trots att han alltid är med där framme. Han har svarat för några vassa avslutningar ute i spåren tidigare och med tanke på att det ser ut som att det skulle bli hårt tempo där framme känns han intressant.

Min Vinnare: 7 Skate Trix
Spets efter 500m: 1 L.V What A Hunk
Skrällen: 5 Jarreau Boko
Rankingen: 7 B:1.5.6.3.10 C: 2.8.11.9.4

V86-2 2140m Auto
2 Imhatra Am blir min första spik i omgången. Hon kommer bli väldigt påpassad av spelarna men uppgiften känns skräddarsydd och det här borde vara en straffspark. Hon har tävlat mot de bästa hästarna i kullen och svarat för flera riktigt bra insatser och senast sköt hon till vasst som trea i en Breeders Crown-final bakom Glamorous Rain och Lara Boko. Det finns inga hästar av den kalibern i det här fältet och med ett perfekt spår bakom bilen tror jag att hon hittar till ledningen tidigt och vinner det här tämligen enkelt. Skulle hon misslyckas med att komma till ledningen tror jag det är bra chans oavsett och hon står för klassen i gänget. En sund spik i omgången.

Motbud
4 Roubine står på tur för en seger och har sett väldigt formstark ut i sina tvåa senast starter. Det är en rejäl häst som tål att göra jobb under vägen och i den senaste starten fick hon en väldigt tuff resa när hon fick gå nästan hela slutrundan i ett tredjespår och höll storartat som tvåa. Normalt sätt möter hon en häst som är för bra men vid gardering ska hon såklart med på kupongen.

5 Cintra kan mycket i sina ljusa stunder men hon blandar och ger i sina prestationer en aning och senast galopperade hon som slagen över upploppet i ett enklare sällskap. Skulle det strula för favoriten är hon nog den som har mest kunnande bakom rent kapacitetsmässigt och på en bra dag kan hon utmana Imhatra Am.

Min Vinnare: 2 Imhatra Am
Spets efter 500m: 2 Imhatra Am
Skrällen: 5 Cintra
Rankingen A: 2 B:4.5 C: 9.8.3.1.6.7

V86-3 2100m Auto
8 Brodway Don är en rejäl häst och står för klassen i gänget. Han kan inte öppna från start och kommer tas lugnt från början men sedan bör Frode Hamre söka sig framåt tidigt. Senast blev han släppt till ledningen och det är möjligt att han har så pass mycket respekt med sig att han kan köra fram till tät nu också men jag hoppas att man vill tävla och svarar ut den stora favoriten och motståndet är tuffare än senast.

12 Saisirlejour Cox är är fartfylld och betydligt bättre än vad man kan utläsa av raden. Hon är såklart lite utlämnad från det här läget men skulle någon ta emot den stora favoriten där framme kan det bli bra tempo på loppet vilket skulle gynna honom kraftigt och det såg ut som att det fanns mycket krafter kvar senast efter en invändig resa.

2 Visconti är ingen segerstaplare men han har varit ute i rätt tuffa sällskap och är snabb från start. Favoriten kan få trafikproblem och skulle han få fuska bort lite av loppet där framme skulle han kunna rinna undan från tätpositionen.

Min Vinnare: 8 Brodway Don
Spets efter 500m: 2 Visconti / 8 Brodway Don
Skrällen: 12 Saisirlejour Cox
Rankingen A: 8 B:12.2.4.7 C:10.9.5.3.11.6.3.1

V86-4 2140m Auto
3 Furioso Wohlrab är ett intressant ämne efter Muscle Hill som än så länge inte har förlorat när han har gått felfritt (två gånger). Senast fungerade han utmärkt och kunde köra sig till ledningen med dryga varvet kvar till mål och vann sedan i fin stil med till synes gott om krafter kvar över mål. Han är dock inte alls att lita på och innan den starten hade han galopperat i tre raka lopp och det är inget jag vill gå på.

5 Kalle Taxam har också några galopper i raden men han öppna hyggligt från start och skulle kunna hitta till ledningen här, speciellt om Furioso Wohlrab skulle göra bort sig från start. Han gick en 1.15.0 över distansen vid andraplatsen senast efter en tuff resa och såg formstark ut och vid en mer passande resa nu kan det vara dags för karriärens första seger.

10 Invader Am var förvisso ute i ett billigt lopp när han vann senast men han såg väldigt fin ut direkt efter uppehåll och lär knappast vara sämre till den här starten. Han hade kastrerats under uppehållet och det låter på stallet som att det har gett en bra effekt och det här kan mycket väl vara loppets bästa häst.

Min Vinnare: 3 Furioso Wohlrab
Spets efter 500m: 3 Furioso Wohlrab / 5 Kalle Taxam
Skrällen: 5 Kalle Taxam
Rankingen A: 3.5.10 B:9.4.7.6.11 C: 2.8.1

V86-5 1609m Auto
5 Only Kind To Me blir min andra spik i omgången. Hon kanske blir lite stor favorit för min smak med tanke på att hon “bara” har vunnit 3 av 13 lopp i år men det var en otroligt effekt man fick på hästen senast när man tävlade barfota på samtliga hovar. Är hon lika bra som senast är det svårt att tro att hon ska förlora det här loppet från ledningen och det låter på konkurrenterna som att de inte har några större förhoppningar om att besegra henne.

1 A Perfect Dutchess vann pliktskyldigt som storfavorit spelad till 1.10 senast men kunde inte hålla upp någon ledning från sitt innerspår den gången och det är långsökt att tro att hon skulle kunna svara ut favoriten nu. Hon trivs annars över distansen och kommer troligen kunna lifta med till en andraplats om hon lyckas hitta ryggen på Only Kind To Me.

9 Jatzy Jazz är fartfylld men har varit trög när hon gått i ryggar tidigare trivs bäst när hon får vara med i den främre träffen. Att hon ska vinna från bakspår över kort distans finner jag inte särskilt troligt även om hon duger långt på sitt kunnande.

4 Superb Story är mer eller mindre ospelad men man låter faktiskt smått optimistiska från stallet och känner sig inte slagna på förhand även om det främst får ses som en platschans främst.

Min Vinnare: 5 Only Kind To Me
Spets efter 500m: 5 Only Kind To Me
Skrällen: 4 Superb Story
Rankingen A: 5 B: 1.9.4.10.11 C: 3.7.8.6.2

V86-6 2640m Auto
2 That’s So Clever gav ett härligt intryck vid segern näst senast när han vann från ledningen och intrycket under slutrundan tog jag verkligen till mig. Senast var han påpassad av spelarna på V75 och var väldigt bra då också som trea även om han blev för het i ledningen och inte kunde hushålla med krafterna hela vägen in i mål. Nu gör man man lite ändringar med huvudlaget som förhoppningsvis ska göra honom lugnare och faller det väl ut borde det vara en bra chans att leda det här loppet från start till mål. Jag litar dock inte fullt ut på att han håller sig lugn över den dryga distansen och tar men en häst till på mitt system.

7 Beat Generation tror jag är den i fältet som är mest gynnad av den långa distansen. Det är väldigt stark häst som är under utveckling och att Björn Goop sitter upp för första gången känns väldigt intressant. Han har vunnit hälften av karriärens starter och även om segern senast var något intetsägande med bara fyra hästar till start så var intrycket väldigt fint och det känns som att han har tagit ytterligare ett kliv sen han började tävlade barfota. Han har varit ute över distansen vid tre tillfällen tidigare vilket har resulterat i två segrar och dessutom en tredjeplats bakom Donizetti och Mellby Jinx. Björn Goop lär söka sig framåt tidigt om det går för sakta där framme och jag blir inte förvånad om han vinner det här den tunga vägen.

Jag försöker lösa loppet på två hästar på mitt system men det finns fler segerbud i loppet.
4 Mi Ma Orthus hade jag höga förväntningar på inför den här säsongen med tanke på hur bra han presterade som tvååring där han bland annat vann Svampen. Han har inte presterat på samma nivå som treåring men han har hunnit med att byta regi nu och med genomköraren senast borde hon ha gått framåt formmässigt. Kan ha+n hitta tillbaka till sina gamla takter är det en stark utmanare.

5 High On Pepper har imponerat sedan hon kom till Katja Mellko och även om det är tuffare emot nu ska hon nog inte räknas bort här heller med tanke på den fina formen.

1 Castor The Star rekord sänkte senast och gjorde ett kanonlopp bakom Akilles Face. Med bra fart på loppet kan hon vara ett tänkbart skrällbud med en passande resa på innerspåret.

Min Vinnare: 2 That’s So Clever
Spets efter 500m:2 That’s So Clever
Skrällen: 1 Castor The Star
Rankingen A: 2.7 B:4.5.1 C: 3.6

V86-7 2100m Auto
3 Z. Boko är en väldigt bra häst för klassen som har varit på pallen mer eller mindre varje start i år. Formen är på topp vilket han visade vid andraplatsen bakom Mr Donald i ett V75-lopp senast och med ett bra läge bakom bilen har jag svårt att se någon annan ta hand om ledningen. Han har dock ett stort problem som gör att jag vill gardera honom, och det är att han brukar kunna bli väldigt het när han travar i ledningen och lyckas han inte hålla sig lugn kan framför allt Frode Hamres duo profitera på det. Jag spikar inom DD-spelet trots allt.

1 Hulken Sisu är en snackhäst som besitter en skyhög kapacitet men han har inte visat det fullt ut på tävlingsbanan. Jag tror inte att Hulken Sisu är en sämre häst än favoriten och när han har fungerat fullt ut har han också visat sin potential. Innerspåret kan bli en fälla men om Åsbjørn Tengsareid bara hittar ut från sitt innerspår tror jag att han kan utmana favoriten och det är inte omöjligt att Åsbjørn Tengsareid söker sig fram utvändigt om ledaren här.

8 Brage Hindö slog faktiskt stallkamraten senast de möttes men Hulken Sisu hade bränt sitt krut i en våldsam körning om ledningen samtidigt som Brage Hindö fick en betydligt mer passande resa. Han har sin bästa bit till slut och med bra fart på loppen brukar han kunna avsluta riktigt fort ute i spåren och skulle Z.Boko bli het där framme kan han bli svår att stå emot över upploppet.

Min Vinnare : 3 Z.Boko
Spets efter 500m: 3 Z.Boko
Skrällen:
Rankingen A: 3.1.8 B: 4.6.7.9 C: 2.5.10

V86-8 2140m Volt
Vi avslutar med omgångens mest öppna lopp på förhand och här krävs en bred gardering och jag betalar för hela åtta hästar på mitt system.

11 Helloise Am håller absolut toppform för dagen och från ett bättre läge hade det här varit en toppchans. Hon är van tuffare motstånd och var bland annat ute i derbystoet för fyra starter sedan även om hon inte räckte till i den konkurrensen. Hon har varit bra varje gång därefter och hade det inte varit för att hon blev störd från start senast hade hon förmodligen vunnit det loppet. Det kan strula från det här läget men löser det sig bara någorlunda kommer hon att avsluta sylvasst.

1 Zally Gel har fått ett perfekt utgångsläge och är märkligt lite spelad i skrivande stund. Hon har förvisso minst rutin i fältet och möter äldre hästar men hon är under utveckling och det finns en del att hämta ur den här hästen framöver. Hon kommer kunna ta rygg på en av loppets mer betrodda i form av 2 Kabor Boko från start och med en bra resa på innerspåret blir jag inte förvånad om vinner med fritt över upploppet.

15 Whelk startar med 40 meters tillägg men hon är ensam på volten och brukar kunna öppna riktigt fort från start. Om Jörgen Westholm prickar starten bra kan hon hitta en bra position direkt trots sitt tillägg och Jörgen Westholm visade att stallet håller bra form för dagen så sent som igår under tisdagens V64.

2 Kabor Boko kommer ta hand om ledningen från start och Björn Goop kommer säkert försöka grilla sina konkurrenter från den positionen. Det är dock bara tre hästar på den främre volten och då brukar hästarna på tillägg kunna vara ikapp den främre volten fort.

Min Vinnare: 11 Helloise Am
Spets efter 500m: 2 Kabor Boko
Skrällen: 1 Zally Gel
Rankingen A: 11.1.15.2 B: 5.8.4.12 C: 3.6.7.10.13.14.9

Lycka till
DrTrav 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AFC Eskilstuna - Brommapojka
Fotboll - Superettan - 2 över 1,5 mål
1.80
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Varberg - Värnamo
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.87
15:00  Djurgården - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.40
15:00  AFC Eskilstuna - Brommapojka
Fotboll - Superettan - 2 över 1,5 mål
1.80
17:30  Norrköping - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Båda lagen gör mål
1.81
17:30  Häcken - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.80
19:00  Göteborg - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - Degerfors +1 mål asian
1.90
19:00  Halmstad - J Södra
Fotboll - Superettan - 1 asian -1
1.74
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:55  Europatipset
Fotboll - Europatipset
17:00  Djokovic - Van Rijthoven
Tennis - Wimbledon - Över 29,5
1.76
19:00  Halmstad - Jsödra
Fotboll - Superettan - Över 2,5
1.55

Livestreaming