DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Boden Onsdag 12/8

11 Augusti 2020 - 17:44

På onsdagen så avgörs V86-tävlingarna i Boden. En Jackpot på 14 miljoner kronor kryddar omgången. 

Jag spelar med tre spikar. 3 Van Gogh Z.S. i den första avdelningen, 2 Antonio Tabac i den femte avdelningen och 3 Got To Dash i det avslutande loppet.

SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
Fasta odds på alla V86-lopp. KLICKA HÄR.

V86 Tips Boden ‪Onsdag 12/8‬
V86-1 3 Van Gogh Z.S.
V86-2 1,2,8,14
V86-3 3,4,5,6,11
V86-4 1,2,3,8,9,10
V86-5 2 Antonio Tabac
V86-6 8,12,14
V86-7 1,2,5,8,9,12,13,14
V86-8 3 Got To Dash

2880 rader x 0,25 = 720 kr

DD Tips Boden ‪Onsdag 12/8‬
DD1: 1,2,5,8
DD2: 3 Got To Dash
4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86 TIPS BODEN ‪ONSDAG 12/8‬

V86-1
Vi inleder V86 med Onsdagssprintern över 1640 meter. Jag har spikat 3 Van Gogh Z.S. som inte har fungerat i de två senaste loppen. Han fullföljde bra men slog på en galopp på upploppet näst senast. Gången efter det så tog han ett par galoppsteg i starten och tappade position och han gick sedan okej och kom in som sjua i ett lopp som vanns av Jackpot Vrijthout. Motståndet ser överkomligt ut nu och här tror jag att Robert Bergh kan få ta över ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så tror jag han blir svår att plocka ner. Blir det inte spets så kan han vinna loppet från utvändig position också.

Vid gardering kan 5 Rally Funny som gick bra vid vinsten senast vara tänkbar. Hon är ganska allround och distansen borde gå bra. Kan Ove A Lindqvist söka sig ner i en vettig position så kan hon bli farlig över upploppet om hon får gå med i ryggar och spara speeden fram till upploppet.

9 Hochthereitis Sox kommer till den här starten med två raka segrar. Magnus A Djuse som finns i vagnen har styrt in honom till båda de senaste vinsterna. Han fick ett fint smygläge nu och blir det lite körning där framme så kan han dra nytta av det till slut men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Van Gogh Z.S.
Spets efter 500m: 3 Van Gogh Z.S.
Skrällen: 9 Hochthereitis Sox
Ranking: A 3 B 5,9,8,7,12,2,1,11 C 6,10,4
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V86-2
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 1 i Meeting 5 - Fördel Ston över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 8 Nordby Elde gjorde det bra vid vinsten näst senast. Han pressade sig då till ledningen när den ledande Maxey Melanin slog på en galopp på den sista bortre långsidan. Från den positionen så höll han sedan undan för Mo Sjur till en knapp seger. Senast så orkade han inte hela vägen och kom in som femma i ett lopp som vanns av Valle Hugo. Springspår på tilläggsvolten nu så prickar Magnus A Djuse bra i startögonblicket så borde han kunna ramla ner i en vettig position och då kan han vara med och kämpa om segern här.

2 Kor Kosen gjorde det bra vid vinsten näst senast. Efter det fick han en hovböld så han kunde inte kunde träna på två veckor. Han var därför tunt jobbad inför den senaste starten där han galopperade men han gick bra efteråt och kom in som trea i ett lopp som vanns av Vill Jerven. Han är snabb från start och kan han hålla sig till rätt gångart så tror jag att Tina Lagesen provar mot ledningen och från spets så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

14 Guli Major kommer med två raka segrar. Han debuterade i ny regi för Anne-Mari Fjällström senast. Han avgjorde då på ett bra vis till seger på Umåker. Tufft läge med dubbla tillägg och många hästar att runda fast han har springspår och vid en lyckad start så kan han sitta rätt så vettigt på det omgående. Han är stark och rejäl så kan Krister Söderholm servera honom ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

12 Harry Växus har vunnit 11 av karriärens 33 starter. Han har tre lopp i kroppen efter lång frånvaro. Nu har han lämnat Jan-Olov Perssons träning och kommer ut i ny regi för Robert Skoglund. Han är anmäld barfota runt om för första gången och kan Rikard N Skoglund som kör hästen hitta en bra väg med honom så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 8 Nordby Elde
Spets efter 500m: 2 Kor Kosen
Skrällen: 11 Stålville
Ranking: A 8,2 B 14,1,11,4 C 7,3,5,9,13,10
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


V86-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar. 11 Junior Band har gjort tre starter i Robert Berghs regi. Efter ett galoppmisslyckande i debuten så jagar han nu tredje raka segern. Han var innan han kom till sin nuvarande tränare segerlös efter 22 starter. Spåret nu är inte det bästa men han är stark och rejäl och han tål ett tufft upplägg och han är på väg uppåt i klasserna så hittar Robert Bergh en bra väg med honom så kan han bli svår att stå emot över upploppet.

5 Moogie har en fin rad med fyra raka segrar. Tre av dessa togs den förra sommaren. Hon gjorde comeback efter ett års frånvaro på Skellefteå senast. Hon tog då över ledningen efter ett halvvarv och sedan så vann hon lätt från den positionen. Med den genomköraren i kroppen nu så kan hon vara minst lika bra till den här starten. Ove A Lindqvist har kört henne två gånger tidigare och båda har slutat med vinster så kan han servera henne ett passande lopp så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

3 Inge B.Svärlig har tagit tre segrar i följd. Vid vinsten i den senaste starten så tryckte han till på den sista bortre långsidan och tog över ledningen in i slutsvängen. Från den positionen så höll han sedan undan till en ohotad seger. Nu möter han lite tuffare motstånd så det är intressant att se hur han står sig mot det här gänget. Den långa distansen tror jag inte är några bekymmer och löser det sig med positionerna så kan han vara långt framme igen.

4 Greenwich kom med en stark avslutning och var inte långtifrån segern men Dante Godiva höll undan så han fick nöja sig med andraplatsen senast. Nu är det debut över den dryga distansen men hittar Jorma Särkiniva som finns i vagnen en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så fäller han många hästar till slut.

6 Bottnas Estelle kommer från en seger på Solänget. Hon avslutade då starkt och när Zodiac Kronos som kopplat greppet på sina motståndare galopperade bort segern kort före mål så fick hon vinsten. Kan Kim Eriksson som kör hästen slinka ner i en hygglig position innan hon spelar ut speeden så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 11 Junior Band
Spets efter 500m: 3 Inge B.Svärlig
Skrällen: 6 Bottnas Estelle
Ranking: A 11 B 5,3,4,6,2,9 C 8,1,10,7,12
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V86-4
Ett Kallblodslopp - Greivins Minne, Final över 1640 meter och jag har streckat sex hästar. 10 Vännfors Stjärna har två lopp i kroppen. Hon avgjorde på ett bra vis till seger näst senast. Gången efter det så spurtade hon positivt och kom in som trea i ett lopp där Guli Vinn drog det längsta strået. Första gången barfota runt om nu är intressant och kan Sandra Eriksson hitta en bra rygg att gå i innan hon sätter in slutstöten så fäller hon många hästar till slut.

1 Oddsy kördes till ledningen från spår sju bakom bilen i försöket och från den positionen så vann hon sedan mycket enkelt. Vid en lyckad start ur volten här så tror jag Ove A Lindqvist sitter i spets igen och skulle hon få bestämma som hon vill där framme i täten så kan hon rinna undan till en ny seger.

3 Wild Donnan avslutade positivt och kom in som tvåa bakom Oddsy som vann det loppet från ledningen senast. Hon är väldigt snabb och kort distans tror jag är en fördel. Här tror jag att Ulf Ohlsson gör ett allvarligt försök att trycka sig till ledningen men det är inte säkert att det går att nå den positionen men skulle det vara upptaget i spets så kanske det är ledigt i vinnarhålet istället och får hon ett passande lopp i den främre träffen så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

2 Neon Tabac spurtade bra och vann säkert över kort distans näst senast. I försöket senast så var han slagen av både Oddsy och Wild Donnan. Hittar John Östman en bra väg med honom och om ett par av de mer betrodda ekipagen skulle underprestera eller göra bort sig så kan han slå till här.

9 Guli Vinn imponerade så smått vid segern i uttagningsloppet. Han fick då göra jobbet utvändigt om ledaren och avgjorde på ett bra vis. Tillägg över kort distans nu är inte det lättaste men får han lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet bra och då kan han duga en bit mot det här gänget. Intressant med Mika Forss upp för första gången.

Min Vinnare: 10 Vännfors Stjärna
Spets efter 500m: 1 Oddsy
Skrällen: 2 Neon Tabac
Ranking: A 10 B 1,3,2,9,8 C 13,6,4,11,12,14,7,5
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


V86-5
Scandal Plays Minne över 2140 meter. Jag har spikat 2 Antonio Tabac som var väldigt bra när han trummade på i ledningen och vann Norrbottens Stora Pris på aktuell bana i juni. Efter det har han mött tuffa sällskap i två starter i Finland utan att lyckas något nämnvärt. Han blev kanske lite väl het i dödens i Finland. Från det här utgångsläget så tror jag han kan nå ledningen och väl där så tror jag han säljer sig dyrt.

Vid gardering kan 5 Workout Wonder som inte fick fritt och gick i mål med sparade krafter i den senaste starten vara tänkbar. Han kan öppna fort bakom bilen men det blir ändå svårt att komma till ledningen här men hittar han ner i en vettig position så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering här. Intressant med Magnus A Djuse i vagnen den här gången.

7 Brooklyn Hill gjorde det bra vid två raka segrar i maj-juni. Senast så fick han det inte att stämma och galopperade bort sina möjligheter. Rikard N Skoglund upp nu och kan han hålla honom i rätt gångart så kan han avsluta loppet bra men jag tror inte han rår på min spik så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Antonio Tabac
Spets efter 500m: 2 Antonio Tabac
Skrällen: 7 Brooklyn Hill
Ranking: A 2 B 5,7,6,8,9 C 11,1,4,3
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V86-6
Onsdagsstayern över 3140 meter och jag har streckat tre hästar. 8 Jagger Boko har vunnit 6 av 11 starter. Han landade i dödens med dryga varvet till mål senast och från den positionen så plockade han ner den ledande Mellby Guava och han höll sedan även undan för en bra avslutande Verozzo till en säker seger. Han har efter det varit struken inför en tilltänkt start för en sårskada men det var inget allvarligt. Den dryga distansen har han testat vid ett tillfälle tidigare och då blev det en andraplats. Han har springspår på tillägg här så vid en lyckad start så kanske Mats E Djuse kan vara framme för att ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han vara långt framme igen.

14 Euskara kommer med två raka segrar över aktuell distans. Senast så tog hon ner Van Gogh Z.S. från utvändig position och hon höll även undan för en starkt avslutande Ivanhoe till en målfotoseger. Hon har varit struken för en halsinfektion efter det men nu har hon tränat på okej meddelar man från stallet. Det är en väldigt stark och tuff häst som vill ha ett jämnt hårt tempo hela vägen så kan Mika Forss få till en bra styrning så kan hon bli farlig över upploppet.

12 Kaptah tog en överlägsen seger från ledningen näst senast. Gången efter det så fullföljde han bra som tvåa i ett lopp där Jackpot Vrijthout segrade. Han har bra form och han trivs över den långa distansen och hittar Ulf Ohlsson en bra rygg att gå i innan han sätter in slutstöten så kan han duga en bit mot det här motståndet också.

Min Vinnare: 8 Jagger Boko
Spets efter 500m: 8 Jagger Boko
Skrällen: 5 Ediego
Ranking: A 8,14,12 B 2,5,9,15,4,10,13 C 6,11,1,3,7
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


V86-7
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar. 5 Swagger behövde några lopp efter sitt uppehåll för att komma i form. På slutet har det blivit två segrar. Han fick bestämma i ledningen senast och han vann sedan på ett bra vis från den positionen. Han kan öppna bra men det är inte säkert att han kan komma till ledningen nu men hittar Sandra Eriksson ner i en hygglig position så kan han blanda sig i segerstriden på nytt. Man testade att lätta honom senast och det slog väl ut så det blir samma den här gången.

2 Krutov Sund gjorde årsdebut med att vinna från ledningen senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara minst lika bra den här gången. Trevligt utgångsläge och här är det läge för ledningen igen och skulle Mats E Djuse som kör hästen få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till en ny seger.

1 Nicho Sånna tog över ledningen efter en bit av loppet senast och sedan så vann han på ett bra vis från den positionen. Han kan knappast hålla upp ledningen så det finns risk att han aldrig får se dagens ljus här men kan Kim Eriksson som kör åt Jacob Croon ta sig loss i god tid före mål så kan han bli farlig den sista biten.

8 Faster Than You återkom efter en tids frånvaro i ett Klass II försök på Rättvik senast. Han tog då över ledningen med 1800 meter kvar av loppet och han höll sedan okej som trea i ett lopp där Enge Eros spurtade in till seger. Med den genomköraren i kroppen nu så kan han ha gått framåt en del till den här starten. Tråkigt läge nu men det lär nog bli ett offensivt upplägg och skulle han komma till ledningen blir han nog svårslagen fast det kan vankas svar invändigt men med rätt resa så kan han vara långt framme igen.

Min Vinnare: 5 Swagger
Spets efter 500m: 2 Krutov Sund
Skrällen: 12 Kalles Caviar Ås
Ranking: A 5,2 B 1,8,13,14,12,9 C 11,15,6,7,3,4
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V86-8
Vi avslutar V86 med STL Klass I, Försök 2 i Meeting 6 över 2140 meter. Jag har spikat 3 Got To Dash som återkom efter en tids frånvaro på Solvalla senast. Han tog då tidigt hand om ledningen och från spets så vann han sedan i ohotad stil över aktuell distans. Ulf Ohlsson som kör hästen har styrt in honom vid samtliga sex tidigare vinster. Bra läge nu så här tror jag han kan nå spets in i den första svängen och från ledningen här så kan han bli svår att fånga in om han skulle få styra och ställa lite som han vill där framme i täten.

Vid gardering kan 10 Global Wizard som har varit struken inför en tilltänkt start för att han ej var i tävlingsmässigt skick vara tänkbar. Han hade innan det gjort flera bra insatser och han satt fast med sparade krafter senast. Han har han tränat på som vanligt så Svante Båth räknar med att formen är fortsatt bra och skulle det klaffa med löpningsförloppet från bakspåret nu så kan han dyka upp långt framme.

4 Verozzo har visat en härlig form på sistone. Han gjorde det bra men han fick aldrig tag i Jagger Boko så det slutade med en andraplats näst senast. Det följde han upp med att spurta in till seger senast. Får han ligga på rulle och spara speeden in i det längsta så har han en vass avslutning att tillgå och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

5 Edfromed har gått bra i Finland en längre tid. Bra läge nu fast han är inte så snabb iväg men han är väldigt stark och löser det sig med positionerna här så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Got To Dash
Spets efter 500m: 3 Got To Dash
Skrällen: 4 Verozzo
Ranking: A 3 B 10,4,5,2,7,1 C 8,6,11,9,12
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Sassuolo - Napoli
Fotboll - Serie A - 2
2.08
19:00  Burnley - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
4.20
20:45  Fiorentina - Roma
Fotboll - Serie A - 2
2.07
21:00  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.04
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
19:00  WBA - Everton
Fotboll - Premier League - 2
1.91
19:00  Fulham - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
2.00
20:45  Parma - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian -1,5
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 3/3
Insats: 864 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 750 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 190 kr - DrTrav

Livestreaming