DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Halmstad & Romme 31/8

30 Augusti 2020 - 22:01

Det är V86 tävlingar ifrån Halmstad & Romme på måndagen. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 2 Chapuy i den andra avdelningen samt 2 Titania I.S. i den fjärde avdelningen.

V86 Tips Halmstad/Romme Måndag 31/8
V86-1 1,2,10,12
V86-2 2 Chapuy
V86-3 2,6,7,9,13
V86-4 2 Titania I.S.
V86-5 4,10,11
V86-6 5,6,8,13,14
V86-7 1,3,4,7,10
V86-8 5,6

3000 rader x 0,25 = 750 kr

DD Tips Halmstad/Romme Måndag 31/8
DD1: 4,7,10
DD2: 5,6

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86 TIPS HALMSTAD/ROMME MÅNDAG 31/8

V86-1
Vi inleder V86 med ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 2 Key Mom fullföljde godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Procalate för fyra starter sedan. Hon satt djupt nere i kön senast men via en rykande avslutning så fångade hon in sitt motstånd till seger för tre starter sedan. Hon kom med en stark spurt näst senast men fick aldrig tag i Sobel Jasmine så det slutade med en andraplats. På Tingsryd senast så fick hon ett lopp i rygg på den ledande Sobel Jasmine och hon fick aldrig fritt och gick i mål med en del sparade krafter i ett lopp som vanns av Gambit Brodde. Från ett fint utgångsläge nu borde hon kunna få ett passande lopp och sitter hon i ett bra slagläge inför avgörandet så har hon en härlig avslutning att tillgå och då fäller hon många hästar till slut.

1 Amour A Belle är ny i Wilhelm Paals träning. Hon galopperade näst senast när hon krokade ihop med en konkurrent och hon hade varit sämst tvåa i det läget. Senast så avgjorde hon till seger. Trevligt utgångsläge nu och hon kan öppna okej så lyckas Wim Paal hålla upp ledningen här så kan hon leda loppet länge över den korta distansen om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

10 Vinci I.M. fick ett lopp i dödens senast och hon hade ingen bra dag för hon var slagen redan med halvvarvet till mål och hon dalade genom fältet och kom i mål sist i ett lopp där Zanna Jet vann från ledningen. Gången innan det var hon bättre när hon travade i ledningen och höll undan till en knapp seger. Dåligt läge den här gången men löser det sig med positionerna och om hon kan få lite draghjälp under slutrundan så kan hon duga mot det här motståndet.

12 Hasty Helene travade i dödens och hon tog ner ledaren men fick ge sig mot en stark Timo Lane den sista biten så det slutade med en andraplats för fem starter sedan. Gången efter det så var hon stark utvändigt om den ledande Jamaica Boko och avgjorde till seger kort före mål. För tre starter sedan i ett V75 lopp i Halmstad så gick hon bra som tvåa bakom Bring Me Money. Hon gjorde bort sig med en startgalopp näst senast men hon gick sedan fullt godkänt och kom in som sexa i ett lopp där Ritz Guiness avgjorde till seger. På Tingsryd senast så satt hon i tredje invändigt innan hon fick luckan och då avslutade hon positivt och kom i mål som trea bakom Gambit Brodde som spurtade in till seger. Iskallt läge nu men med lite klaff och vid överpace på loppet så kan hon komma in i matchen.

Min Vinnare: 2 Key Mom
Spets efter 500m: 1 Amour A Belle
Skrällen: 12 Hasty Helene
Ranking: A 2,1 B 10,12,4,7,5,6,3 C 8,9,11

V86-2
Ett lopp över 1640 meter. Jag har spikat 2 Chapuy som var toppfin när han vann Ungdomseliten från ledningen under Elitloppshelgen näst senast. Han var ute i ett tufft försök i Bronsdivisionen på Bollnäs för en dryg månad sedan. Han hade då innerspår och öppnade bra men han kunde inte hålla upp ledningen för Mr Clayton J.F. öppnade fortare så han fick ett lopp i vinnarhålet och han var sedan aldrig med någon segerchans men han avslutade ändå klart godkänt och kom i mål som fyra i ett lopp där Vae Victis Club spurtade in till seger. Han har jobbat på som vanligt efter det och allting känns bra inför det här meddelar Åke Lindblom. Spår två borde kunna vara lite bättre än innerspåret och här tror jag han tar hand om ledningen och från spets så säljer han sig dyrt.

Vid gardering kan 5 Deede Star som har vunnit hälften av sina 16 starter vara tänkbar. Han har inte startat sedan december ifjol och kommer ut i en spännande årsdebut nu. Han har tränat på rejält inför det här och han känns bra för dagen meddelar man från stallet. Han kan öppna rätt bra och med rätt resa så kan han duga en bit mot det här motståndet direkt i comebacken.

9 Fonda Boko gick bra som trea i ett lopp som vanns av Vae Victis Club för tre starter sedan. I den efterföljande starten så fick han inte fritt och kom i mål med mycket sparade krafter. Han har gjort bra lopp hela tiden nu utan att få vinna. Han fullföljde godkänt och kom i mål som femma i ett lopp som vanns av Wingmaster senast. Här kan han få smyga med i ryggar och kan han få lite draghjälp under slutrundan så kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Chapuy
Spets efter 500m: 2 Chapuy
Skrällen: 9 Fonda Boko
Ranking: A 2 B 5,9,12,4,3,8 C 7,1,11,10,6

V86-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar. 7 Xanthis De Roi har gjort det bra en längre tid. Han avslutade positivt och kom i mål som fyra i ett lopp där Galewindsonthepath tog ner den ledande Echelon kort före mål senast. Löser det sig med positionerna och om Joakim Lövgren kan servera honom ett passande lopp så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

13 Bellmondo var ute över aktuell distans på Mantorp senast. Han kom då med en stark avslutning och tog ner Accolade som kopplat greppet till seger kort före mål. 40 meters tillägg nu jämfört mot hästen på startvolten men kan Christian Fiore hitta en bra väg med honom så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

6 First One In har inte fått till det i sina två senaste lopp. För fyra starter sedan på Halmstad så kom han med en härlig avslutning och då avgjorde han lätt i ett billigt lopp. Gången efter det så satt han en bit bak innan han gick med i ryggar i tredjespår med varvet till mål och via en stark avslutning så tog han ner Isco Boko till seger kort före mål. Med rätt resa här så kan han bli farlig över upploppet.

2 Rutger B.L. travade i dödens senast och han gjorde det bra men han fick aldrig tag i Stepping Moneyboy som vann det loppet från ledningen men han gjorde det bra som tvåa bakom denne. Intressant med Peter Untersteiner upp nu och med bara en häst på startvolten så kanske han kan komma till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

9 Pagano galopperade upprepat i den senaste starten. Han har inte startat på ett tag nu men han har tränat bra fast det brukar kunna behövas något lopp i kroppen för honom innan formen sitter där meddelar man från stallet. Den långa distansen passar bra men spår 5 är inte det bästa i volten så det blir nog ingen Snabbare start. Kan han hålla sig till rätt gångart så kan han ändå bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 7 Xanthis De Roi
Spets efter 500m: 2 Rutger B.L.
Skrällen: 13 Bellmondo
Ranking: A 7,13,6 B 2,9,8,11,3,4,1,10 C 5,15,12,14

V86-4

Ett Stolopp över 2140 meter. Jag har spikat 2 Titania I.S. som har gjort det bra den sista tiden. För tre starter sedan så blixtrade hon till ledningen direkt. Hon släppte sedan på den första långsidan och när hon sedan fick luckan i den sista kurvan så avväpnade hon sitt motstånd och tog en mycket lätt seger. Gången efter det så fick hon på nytt ett rygglopp och hon sänkte sedan Mogas Casandra som satt i ledningen in på upploppet till en ny seger. Hon fick en invändig resa senast och hon avslutade sedan klart godkänt när hon tog sig loss men det räckte bara till en fjärdeplats i ett lopp där Allagash Nancy spurtade in till seger. Hon är startsnabb och här tror jag det kan bli spets eller vinnarhålet och då tror jag hon har en god segerchans här.

Vid gardering kan 11 Uruguay Broline som har tänt till på slutet och har tagit två raka segrar i lite enklare gäng vara tänkbar. Hon tog över ledningen efter ett halvvarv och hon vann sedan i överlägsen stil senast. Utgångsläget här är inte det bästa men formen är helt på topp och ställer inte de täta starterna till det så kan hon bli farlig över upploppet om Ulf Ohlsson kan hitta en bra väg med henne.

10 Quite A Barbera har inte startat sedan slutet av fjolåret. Hon har lämnat Kajsa Fricks träning och kommer nu ut i en spännande debut i ny regi för Jasmine Ising. Hon glänser inte i träningen fast hon gjorde det bra i ett banjobb nyligen. Det är svårt att säga exakt hur hon kommer vara i första starten efter lång frånvaro men får hon ett passande lopp så kan hon ha vissa möjligheter. Barfota runt om och jänkarvagn för första gången nu är intressant.

Min Vinnare: 2 Titania I.S.
Spets efter 500m: 2 Titania I.S.
Skrällen: 5 Jilla May
Ranking: A 2 B 11,10,4,6,5,8,1,3 C 7,9,12

V86-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 11 Il Duce Boko har vunnit 7 av 14 starter hittills. Han vann både försök och final i Klass II i vintras. Han gjorde första starten sedan mars näst senast. Han krokade då ihop med en annan konkurrent på upploppet och tappade en del fart men han avslutade ändå positivt och kom in som tvåa bakom He Is In som vann det loppet från ledningen. Han var ute över lång distans på Åby för en månad sedan. Han fick då vandra större delen av loppet i dödens på Digital Crunch som vann det loppet från ledningen. Det blev för tufft och han fick nöja sig med fjärdeplatsen. Tråkigt läge nu men kan Marc Elias hitta en bra väg med honom så kan han blanda sig i segerstriden här.

4 Look Håleryd är jämn och säker. Han var väldigt fin näst senast. Han mötte då stentuffa hästar i Klass I finalen på Åby och han avslutade positivt i skymundan och kom in som fyra bakom Pleasure For Cash som vann det loppet från ledningen. På Kalmar senast så satt han en bit bak innan han vreds på i vida spår på upploppet. Han avslutade då positivt men han fick aldrig tag i Spartak Face som vann det loppet från ledningen så det fanns inget att göra så han fick nöja sig med tredjeplatsen. Han är medium från start men jag tror att Peter Untersteiner kan vara tidigt framme för att ta över ledningen och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

10 Maggie Cash kom med en härlig avslutning till seger näst senast. På Tingsryd senast så hade hon inte sin bästa dag och kom i mål som oplacerad i ett lopp som vanns av Heart Of Steel från dödens. Löser det sig med positionerna och om Stefan Persson kan hitta en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen.

Min Vinnare: 11 Il Duce Boko
Spets efter 500m: 4 Look Håleryd
Skrällen: 7 Zizou
Ranking: A 11,4,10 B 7,3,1,5,9 C 2,6,12,8

V86-6
Dalatravets Stayerserie över 2640 meter och jag har streckat fem hästar. 13 Electrical Storm räckte inte till i ett tufft stayerlopp på Solvalla där Exaudio Vici vann före Ble Du Gers nyligen men han fick aldrig riktigt fritt och kom i mål med en del sparade krafter då. Det var första starten på ett par månader så med det loppet innanför västen nu så tror jag han har gått framåt till den här starten. Han trivs över distansen och med rätt resa här så kan han bli svår att stå emot så han ska räknas tidigt.

14 OnTrack He's Black landade i dödens med varvet till mål och från den positionen så tog han ner den ledande Donners Am till seger för tre starter sedan. Gången efter det så fullföljde han bra men han fick aldrig tag i Kaptah så det blev en andraplats. Han gjorde comeback efter två månaders frånvaro senast och han var rätt blek då. Med det loppet i kroppen nu så borde han ändå vara förbättrad till den här starten. Får han ett passande lopp så kan han bli att räkna med över upploppet.

6 Prince Yoda har visat fin form på sistone. För tre starter sedan så kom han med en positiv avslutning och kom in som tvåa i ett lopp som vanns av Cojito. På Visby näst senast så rundade han sitt motstånd och tog en överlägsen seger. Han bestämde i jämnt tempo där framme i ledningen senast och han segrade då på ett bra vis. Springspår nu och vid en lyckad start så tror jag han kan nå ledningen igen. Från spets så kan det räcka långt här.

5 Västerbo Imtheman har vunnit hälften av sina 16 starter. Spår fem i volten ska inte vara några problem och hästen kan nog öppna ganska bra. Han har tagit ledningen många gånger i voltstart och Jorma Korntio gillar ju spets så här är nog en offensiv styrning att vänta. Han är stark och klaffar det med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

8 Danilo Brick har fyra lopp i kroppen efter en väldigt lång frånvaro. I ett långlopp i Gävle näst senast så klev han fram utvändigt om den ledande Timetomakeitrite med varvet till mål. Han knäckte ledaren men han stumnade lite den sista biten och han kom in först som fyra bakom Topnotch Liss som drog det längsta strået då. Senast på Bollnäs så fick han bestämma i ledningen och han vann lätt. Kan Ulf Ohlsson servera honom en fin resa så kan han duga mot det här gänget.

Min Vinnare: 13 Electrical Storm
Spets efter 500m: 6 Prince Yoda
Skrällen: 15 Young Da Vici
Ranking: A 13,14,6 B 5,8,15,1,7,10,11,2,3 C 4,9,12

V86-7
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 7 Niky Flax har vilat ett tag över sommaren. Han är dessutom behandlad efter sitt senaste lopp. Han gillar annars distansen och han har gått två banjobb inför det här. Han kan behöva ett lopp i kroppen innan formen är på topp men klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli att räkna med direkt i comebacken.

10 Maze Runner var duktig vid vinsten näst senast. Han blev tempotorsk så det gick inte att ta något senast. Nu får Stefan Persson chansen i vagnen för första gången på Maria Törnqvist tränat vilket är klart intressant. Får han ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden igen.

4 Global Takeover avslutade positivt i skymundan senast över lång distans. Det är sprinterdistans som gäller den här gången istället. Han är väldigt snabb iväg och skulle ledningen nås så är mycket vunnet. Får han styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han bli svår att fånga in.

3 Roofie gjorde det bra vid vinsten senast. Det var förvisso i ett billigt gäng fast han gick en snabb repa i spåren. Det är mycket hårdare motstånd här och kort distans är inte hans favoritgren heller. Han är ju inte så snabb ut heller fast han har fått ett trevligt utgångsläge nu och med rätt resa här så tar han ner många hästar till slut om det blir överpace på loppet.

1 Comanche Moon har inte riktigt lyckats på sistone. Han satt en bit bak i kön innan han gick till anfall senast. Nu har han fått ett trevligt startspår så här kan det bli en fin resa i den främre träffen och får han ett passande lopp så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 7 Niky Flax
Spets efter 500m: 4 Global Takeover
Skrällen: 3 Roofie
Ranking: A 7,10,4 B 3,1,8,5,9 C 2,12,11

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 5 Hands Down D.E. är en norsk gäst som har varit i Sverige tidigare. Han hade problem med en omstart senast så han hamnade långt ner i kön. Han kan öppna rätt så hyggligt så hittar Oskar J Andersson som finns i vagnen ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in och om han kan servera honom ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden.

6 Stonecapes Pecca avslutade starkt och han tog ner den ledande Jaguar Hill och han höll även undan för B.W.T.Caesar och Announcement som kom med härliga spurter längst ute i banan till seger näst senast. Han fick aldrig chansen och fastnade med en del sparade krafter senast. Han är kvick iväg och kommer Jarno Koskela till ledningen smärtfritt så kan han bli svår att fånga in.

I övrigt kan 8 Mas Capacity vara tänkbar. Han har inte startat på ett tag och han har ett dåligt läge. Han har annars gott kunnande fast han är inte att lita på för det är mycket galopper i raden men kan han hålla sig till rätt gångart och om det klaffar med löpningsförloppet så har han en vass avslutning att tillgå och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 5 Hands Down D.E.
Spets efter 500m: 6 Stonecapes Pecca
Skrällen: 2 Imakeyouproud
Ranking: A 5,6 B 8,10,3,2 C 12,11,1,7,9,4

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming