DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Jägersro & Solvalla 16/9

15 September 2020 - 15:50

På onsdagen avgörs V86 tävlingarna på Jägersro & Solvalla. Nedan följer min lösning av omgången. 

Jag spelar med en spik. 9 Wild Love i den sista avdelningen.

V86 Tips Jägersro/Solvalla Onsdag 16/9
V86-1 2,5,10
V86-2 6,7
V86-3 5,6
V86-4 5,7,13
V86-5 4,5,6
V86-6 3,4,7,9,10,11
V86-7 2,3,7,9,11,13
V86-8 9 Wild Love

3888 rader x 0,25 = 972 kr

DD Tips Jägersro/Solvalla Onsdag 16/9
DD1: 2,3,7,9,11,13
DD2: 9 Wild Love

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86 TIPS JÄGERSRO/SOLVALLA ONSDAG 16/9

V86-1
Vi inleder V86 med ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 5 Cleopatra Mystique tävlade barfota runt om för första gången senast och det slutade på bästa vis med seger. Nu kommer hon att gå med skor men hennes övriga tre segrar är tagna med skor så det ska inte vara något problem. Intressant med Christoffer Eriksson upp på Thomas Uhrberg tränat för första gången och får hon ett bra lopp så tror jag hon är med och gör upp om segern.

2 Del Ray Pellini är van vid att möta tufft motstånd. Näst senast så hamnade hon i en dålig rygg men hon gick sedan en godkänd avslutning även om hon slutade oplacerad. Gången efter det så galopperade hon kort efter start. Trevligt läge nu och hon kan öppna fort så här kanske Stefan Persson kan nå ledningen. Skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

10 Matilda Cash har visat en härlig form på sistone. Efter fyra andraplatser i följd så kom det äntligen en seger senast. Via en stark avslutning så plockade hon ner den ledande Dani's Princess kort före mål då. Här har hon bakspår men kan hon få smyga med i en trevlig rygg innan hon spelar ut speeden så kan hon avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 5 Cleopatra Mystique
Spets efter 500m: 2 Del Ray Pellini
Skrällen: 9 Oliveria
Ranking: A 5,2,10 B 9,4,3,6 C 7,1,8

V86-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 6 Vae Victis Club Vae har gjort två starter i Daniel Redéns regi. Han har vunnit båda dessa. I debuten så satt han i fjärde utvändigt innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning i spåren så spurtade han in till en överlägsen seger. Gången efter det i ATG:s Sommartravet Final på Rättvik i början av augusti så klev han fram i dödens med varvet till mål och från den positionen så knäckte han ledaren och höll undan för övriga motståndare till seger. Han skulle sedan startat i ett försök i Silverdivisionen på Solänget men han blev struken för en sårskada då. Han fick stå över lite grann så det är ingen toppform nu. Det är första gången med framspår bakom bilen nu och det är lite osäkert hur fort han kan öppna men med rätt resa här så kan han bli svår att stå emot så han ska räknas tidigt här.

7 Volnik Du Kras debuterade i ny regi för Magnus Dahlén näst senast. Han fullföljde då starkt och kom in som tvåa bakom Harran Boko som knäckte Partizan Face till seger. I den efterföljande starten på Tingsryd så höll han farten okej och kom i mål som sexa i ett lopp där Heart Of Steel drog det längsta strået. Spår lite långt ut i banan här men om han kan hitta ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan han duga en bit mot det här motståndet

I övrigt kan 4 Cab Lane som spurtade bra och kom i mål som tvåa bakom Very Kronos senast vara tänkbar. Han är startsnabb och gäller som spetsfavorit här. Kommer han till spets smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Björn Goop upp på Timo Nurmos tränat nu för första gången är mycket intressant men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 6 Vae Victis Club
Spets efter 500m: 4 Cab Lane
Skrällen: 3 Dizzy River
Ranking: A 6,7 B 4,11,10,3,5,1 C 8,12,2,9

V86-3
Ett Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 6 Coumba har gjort tre starter för Christoffer Eriksson. I debuten så fick hon ett lopp i rygg på den ledande La Sassicaia och när sedan Moofushi som satt i dödens galopperade så fick hon luckan och då sänkte hon ledaren till seger. Gången efter det så fick hon på nytt ett lopp i vinnarhålet och hon avslutade positivt när hon kom loss men hon fick aldrig tag i Borups Umami som drog det längsta strået. Senast så tog hon ner den ledande Kencia från utvändig position men hon fick ge sig den sista biten mot Honor så det slutade med en andraplats. Hon kan öppna rätt så bra så det är inte omöjligt att Christoffer Eriksson kan få ta över ledningen i ett tidigt skede. Skulle så bli fallet så kan det räcka långt här.

5 Umustbecrazy har vunnit två av sex starter så här långt. Hon tog hand om ledningen och från den positionen så höll hon sedan undan till en säker seger senast. Debut bakom bilen nu men hon har öppnat bra i volten. Kan Fredrik Persson hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering på nytt.

I övrigt kan 1 Valuable Face som har en del anhängare vara tänkbar. Hon är ännu utan seger efter åtta starter så här långt i karriären. Hon travade i ledningen och såg ut att gå mot segern men Maroma Wibb spurtade starkt och slog av henne precis på linjen så det slutade med en andraplats för tre starter sedan. Gången efter det så tappade hon sina möjligheter med en tidig galopp. Hon galopperade i starten senast men hon kom tillbaka mycket starkt och kom i mål som femma i ett lopp som vanns av Honor. Felfri nu så kan hon plocka en fin placering men jag litar inte på henne så hon får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 6 Coumba
Spets efter 500m: 6 Coumba
Skrällen: 3 Rizzi Brodda
Ranking: A 6,5 B 1,3,9 C 4,8,2

V86-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 7 Bang A Boomerang trivs över den långa distansen. Näst senast så plockade han ner sitt motstånd på ett bra vis till seger. I ett Klass II försök på Bergsåker senast så galopperade han i början av loppet men han kom sedan tillbaka bra fast han slutade ändå oplacerad bakom Borups Tornado som vann det loppet. I ett felfritt lopp nu så kan han vara med göra upp om segern om det löser sig med positionerna.

13 Un Mec d'Or är ännu utan seger i år efter tio starter. Han tog över ledningen från Aguero efter 900 meter och från den positionen stretade han emot länge och väl men de sista 50 meterna tryckte sig Zacapa Grim som vann loppet och Ajusco sig förbi så det slutade med en tredjeplats för fem starter sedan. Gången efter det så höll han farten bra och kom in som trea i ett lopp där Jackpot Tooma drog det längsta strået. För tre starter sedan så gjorde han en stark avslutning i tredjespår under slutvarvet men han kunde inte stå emot Helios Di Quattro som hade den bästa farten så det slutade med en andraplats. I ett Klass II försök på Romme näst senast så galopperade han kort efter start och då var den dagen förstörd. Han fastnade med sparade krafter i ett lopp som vanns av Gretzky Boko senast. Bakspår på tilläggsvolten nu men med lite klaff så kan det vara läge för en fullträff.

5 Dream Creation har gjort två starter efter en tids frånvaro i ny regi för Svante Ericsson. I debuten så kördes han offensivt till ledningen och från den positionen så lyckades han i en tät upploppsduell hålla undan till seger före Boycott. Gången efter det så provade han lyckan i ett uttagningslopp till Norskt Travderby och då fick han inte helt fritt och kom i mål med en del sparade krafter som femma bakom Iggy B.R. Med två lopp i kroppen nu så borde formen vara i antågande och klaffar det med löpningsförloppet så kan han vara långt framme.

Min Vinnare: 7 Bang Boomerang
Spets efter 500m: 2 Maximus Victory
Skrällen: 2 Maximus Victory
Ranking: A 7,13,5 B 2,10,14,9,12,6,3 C 11,4,8,15,1

V86-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 4 Rackham slutade oplacerad i ett lopp på Åby som vanns av Aramis Bar för tre starter sedan. Det visade sig dock att han hade en halsinfektion då. Han var ute i ett uttagningslopp till Derbyt näst senast. Han fick då vandra en stor del av loppet i dödens på Västerbo Lexington som vann det loppet från ledningen och han gjorde det bra även om han tröttnade lite den sista biten och kom i mål som fyra. Han kom med en stark avslutning och fångade in Royce Rolls till seger i ett V75 lopp på Jägersro nyligen. Här finns det risk att han tvingas till en del grovjobb men kan Christoffer Eriksson servera honom ett passande lopp så kan han bli farlig över upploppet så han ska räknas tidigt här.

5 Il Duce Boko har vunnit 7 av 15 starter hittills. Han vann både försök och final i Klass II i vintras. Han har gjort tre starter efter ett par månaders frånvaro nu. I comebacken så krokade han ihop med en annan konkurrent på upploppet och tappade en del fart men han avslutade ändå positivt och kom in som tvåa bakom He Is In som vann det loppet från ledningen. Han var ute över lång distans på Åby gången efter det. Han fick då vandra större delen av loppet i dödens på Digital Crunch som vann det loppet från ledningen och han höll okej som fyra. Senast så avslutade han bra från en bit bak i kön och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Look Håleryd. Han kan öppna bra och här kanske han kan komma till ledningen efter en bit av loppet och skulle så bli fallet så stiger hans chanser. Skulle det vankas svar invändigt så kan det dock bli tuffare att vinna loppet.

6 Velegance har gjort två starter efter ett par månaders frånvaro. Hon drog fördel av vansinneskörningen mellan Victory Lee och Zlatan Knick näst senast, men hon avgjorde ändå på ett bra vis till seger. Gången efter det så avgjorde hon till en lätt seger. Hon står väldigt bra inne i loppet och kan hon sitta i ett trevligt slagläge inför avgörandet så kan hon bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 4 Rackham
Spets efter 500m: 5 Il Duce Boko
Skrällen: 3 Victory Lee
Ranking: A 4,5,6 B 1,3 C 2,7,8

V86-6
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar. 7 Strong Heartbeat försvann med en startgalopp i uttagningsloppet till Derbyt näst senast. Det var absolut inga fel på hästen och det var en ren otursgrej helt enkelt och han hade känts väldigt fin innan det loppet meddelar man från stall Jörgen Westholm. Senast så slog han på en galopp vid ingången till upploppet och utan det missödet så hade han troligen varit längre fram än den slutgiltiga femteplats bakom Admiral As som det blev nu. Felfri nu och om Jörgen Westholm kan hitta en bra väg med honom så kan han det vara läge för en fullträff.

10 Young King satt en bit bak i kön innan han gick med i ryggar och via en härlig avslutning i spåren så avväpnade han den ledande Get Ready On Tour till en överlägsen seger senast. Han gick barfota runt om för första gången då och det blir troligen samma den här gången. Kan han få lite draghjälp under slutrundan innan attacken sätts in så kan han bli svår att stå emot den sista delen av loppet.

4 Estelle Nordique kommer med fyra stycken andraplatser på de fem senaste starterna. Hon travade i dödens och sänkte den ledande Timotee Journey men hon fick ge sig kort före mål mot In Love Boko som avslutade starkt senast. Hon är inte så snabb från början men det är ett starkt sto så den långa distansen är passande. Med rätt resa här så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering.

11 Mr Marvelous gjorde det godkänt som trea i ett lopp på Årjäng som vanns av Strong Pepper för tre starter sedan. Han provade lång distans för första gången näst senast men han fick ingen värdemätare för det slutade med en startgalopp då. Han provade att kvala in till Derbyt senast men även då slutade det med ett galoppmisslyckande. Tråkigt läge nu men distansen är lång så mycket kan hända på vägen. Intressant med Örjan Kihlström i vagnen för första gången och klaffar det med löpningsförloppet så kan han vara långt framme.

Min Vinnare: 7 Strong Heartbeat
Spets efter 500m: 2 Happy Romeo
Skrällen: 3 Victory Road
Ranking: A 7,10 B 4,11,9,3,12,2,6 C 5,1

V86-7
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 2 Emmet Downs kommer från en färsk seger. Han lämnade tredje inner ut på slutrundan och han sänkte då sitt motstånd på ett bra vis från utvändig position. Med endast en motståndare på startvolten så tror jag att Steen Juul kan köra sig till spets i ett tidigt skede av loppet. Från den positionen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

9 Tiger Face är en häst som Peter Untersteiner har trott en hel del på fast han har hittills varit en besvikelse. Han svarade för sitt bästa lopp hittills näst senast på Åby. Över lång distans så fick han en del press i ledningen. Det blev för mycket och han var riktigt trött när han felade kort före mål så segern gick istället till Mr Rapide som spurtade bra på open stretchen. Prestationen i sig var ändå jättebra. Gången efter det så gick han klart godkänt som fyra i ett lopp som vanns av Ornello. Prickar Peter Unterstiener bra från springspåret så kan han sitta i en vettig position omgående. Med rätt resa här så kan nypa en fin placering.

7 Arno dell'Est har blandat och gett på slutet. Näst senast så blev det en tidig galopp och då var den dagen förstörd. Gången efter det så kom han till ledningen med ett drygt varv till mål. Från spets så höll han sedan undan till seger före en starkt avslutande Athos Race. Femtespår i volten nu men klarar han av det momentet och om det löser sig med positionerna så kan han vara långt framme på nytt.

3 Don Cash gjorde comeback efter en paus för tre starter sedan. Han tog då ledningen och vann sedan på ett bra vis från den positionen. Gången efter det så var han ute i ett litet fält. Han öppnade fort från ett spår längst ut på vingen men han tog sig inte förbi invändiga ekipage så han fick backa sig sist. Han avslutade sedan okej och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Dream Kåsgård. Han travade i ledningen senast men han kunde inte stå emot en duktig Dream Kåsgård så det blev en andraplats. Chansartat läge nu men han kan öppna bra så hittar Jeppe Juel en bra väg med honom så kan han bli att räkna med här.

Min Vinnare: 2 Emmet Downs
Spets efter 500m: 2 Emmet Downs
Skrällen: 11 Scorzone
Ranking: A 2,9 B 7,3,13,11 C 12,6,4,10,1,8,5

V86-8
Vi avslutar V86 med ett Stolopp över 2140 meter. Jag har spikat 9 Wild Love som har gjort det bra på slutet. Hon vann ett lopp på Axevalla under StoChampionatshelgen för fem starter sedan. Hon spurtade positivt från kön och kom in som femma i ett lopp som Sorbet vann från dödens för tre starter sedan. Man hade tänkt att gå ut i EM för ston på Solvalla för en tid sedan fast poängen räckte inte för att komma med där så hon gick ut i ett lopp i Kalmar istället. Då hade hon dubbla tillägg över medeldistans men hon avslutade sin vana trogen strålande och över det långa upploppet då så satte hon nosen först på linjen. Senast på Åby så pressade hon sig till ledningen ut på slutrundan och från spets så vann hon sedan i ohotad stil. Bakspår nu behöver inte vara så tokigt och kan hon få lite draghjälp under slutvarvet så har hon en härlig speed att tillgå och sitter hon i en vettig position inför avgörandet så tror jag hon blir svår att stå emot den sista delen av loppet.

Vid gardering kan 3 Activated vara tänkbar. Hon var struken inför en tilltänkt start på Bollnäs i slutet av juli för dåliga blodvärden. Hon gjorde comeback i ett V75 lopp på Bergsåker senast. Hon fullföljde då bra och kom i mål som trea bakom Lipstick Tooma. Hon fick ett trevligt utgångsläge nu så här borde Carl Johan Jepson kunna nå en vettig position och klaffar det med löpningsförloppet här så kan hon vara långt framme.

4 Rose Run Sydney vann ett kortlopp över 1140 meter näst senast på Gävle efter en härlig avslutning. Hon var senast ute i Gulddivisionen på Solänget. Där kom hon aldrig in i loppet men hon gick okej och plockade sjundeplatsen bakom Mindyourvalue W.F. som drog det längsta strået där. Hon är snabb iväg vid laddning så här tror jag att det kan bli tidig ledning. Från spets så kan det räcka en bit mot det här motståndet om Örjan Kihlström skulle få trolla bort en del av loppet i täten.

Min Vinnare: 9 Wild Love
Spets efter 500m: 4 Rose Run Sydney
Skrällen: 7 I Love Paris
Ranking: A 9 B 3,4,6,2,10 C 1,7,5,8,11

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming