DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Jägersro & Solvalla 29/9

28 September 2021 - 23:14

Onsdagens V86 delas mellan Jägersro och Solvalla och den här veckan är omgången dessutom kryddad med en stor Jackpot. Jag spelar med tre spikar i omgången.

Nedan följer min lösning på omgången.

V86 Jägersro & Solvalla Onsdag 29/9
V86-1 9 Velten Red Red Red
V86-2 1.3.4.5.6.10.11
V86-3 1.2.3.4.6
V86-4 2.7.12
V86-5 3 Night Brodde
V86-6 5 Blu De Prussia
V86-7 2.3.6.7.11
V86-8 1.3.4.6.7.8.9.12

4200 rader x 0,25 rader = 1050 rader

DD Jägersro & Solvalla Onsdag 29/9
DD-1 6 Valour Kronos
DD-2 1.3.8.7.12

5 rader x 50kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2140m Auto
9 Velten Red Red Red har bara startat i Sverige vid ett tillfälle tidigare och bortsett från Mysitic Mom som han fick se sig slagen av över upploppet kunde han lämna övriga konkurrenter långt bakom sig och jag gillade vad jag såg av den här hästen.
Det är en segervan häst som har vunnit tre av fyra lopp efter paus hemma i Tyskland och även om det finns några dugliga motståndare är det ingen som jag får någon direkt feeling för bakom. Ett bakspår på Jägersro är såklart ingen fördel men jag tror att han kan hamna hyggligt på det direkt med en hyfsad rygg i starten och i ett lopp där jag tror att spelarna kommer sprida strecken rejält tar jag ställning för den tyska gästen och inleder omgången med en spik.

Motbud
4 Riley S.W var fin vid segern på Charlottenlund för två starter sedan och satt fast med krafter sparade gången efter. Det var dock inga motståndare som skrämmer överdrivet mycket när han vann och hemma i Sverige har han haft lite svårare att vinna lopp.
Han är dock snabb från start och det är ingen omöjlighet att han t.om. kan hitta till ledningen och från den positionen kan han rinna undan om han får bestämma lite där framme.

8 Joker Of Steel besitter ett högt kunnande och har vunnit närmare hälften av sina starter i karriären. Han har inte riktigt fått det att stämma på slutet och galopperade dubbelt senast men om han sköter sig finns både fart och styrka för att utmana.

6 Henri Sisu kvalade till det norska travderbyt senast men gjorde bort sig med en galopp då. Han har gått bra nästan varje gång dessförinnan under sommaren och går hela vägen in i mål. Med rätt resa är han absolut inte borta här.

Jag nämner även 7 Hazard In som gav ett formbesked i Danmark senast när han kontrollerat vann loppet från dödens. Det var dock i ärlighetens namn ett billigt gäng han mötte och motståndet hårdnar nu.

3 Zanardi Grif verkar få en del förtroende av spelarna men det är ingen jag har tagit till mig än så länge och han har varit ifrån inför det här. Det blir bike för första gången och Johnny Takter förstärker.

Min Vinnare: 9 Velten Red Red Red
Spets efter 500m: 4 Riley S.W
Skrällen: 6 Henri Sisu
Rankingen A:9 B: 4.8.6.7.3.1.2.11 C: 5.10.12

V86-2 1640m Auto
3 Keely Queen ER verkar ha hittat toppformen och kunde inkassera en seger efter en rykande avslutning på V86 senast och hon lämnade bra hästar bakom sig med många längder till slut. Hon är riktigt snabb från start och borde ha en vettig chans att hitta till ledningen och även om Hans Crebas varit tydlig med att hon går bättre i ryggar borde han väl ändå prova i tät när det handlar om kort distans nu?. Han har dock en startsnabb häst utvändigt som säkerligen provar från start och det kan bli en utdragen spetskörning. Att han hittar till ledningen är ingen självklarhet, speciellt inte med tanke på Crebas uttalande men det är en bra chans oavsett med nuvarande form och en självklar tipsetta för mig.

5 Sashay Kemp galopperade i spetsstriden senast men gången dessförinnan hängde hon med bra bakom Sister Sledge som är en undantagshäst. Björn Goop sitter upp den här gången och hon är dessutom anmäld utan skor på samtliga hovar vilket känns intressant. Man gör säkerligen ett allvarligt försök att hitta till ledningen och distansen är rätt.

4 Viveur Bi får mycket förtroende av de tidiga spelarna och är favorit i skrivande stund. Han var förvisso fin senast men han kan inte vara med i någon spetsstrid och för en häst som främst lever på sin styrka tror jag det kan bli svårt att komma in i matchen över den korta distansen.

1 Break Through kan mycket i grunden men hon riskerar att bli över från start även om hon öppnar över medel och det behövs lite tur från det här läget. Hon är dock inte mycket sämre än någon annan här och med klaff är hon inte alls borta.

6 Forever Newport var trea bakom Viveur Bi senast i ett långlopp och vann på ett bra sätt från ledningen näst senast i ett enklare gäng och hon verkar ha bra form för dagen. Han är faktiskt en outsider i striden om ledningen och kommer man till tät vill man köra där. Han ska utrustas med bike till den här starten, vilket jag tror är för första gången, i alla fall på mycket länge. Rysare!

11 Rally Gunnar är lite utlämnad från det här läget men fart finns och skulle det bli ett hårt tempo där framme, vilket inte är någon omöjlighet kan han avsluta fort ute i spåren. Detsamma gäller 10 Staro Mojito som får sista platsen på kupongen.

Min Vinnare: 3 Keely Queen ER
Spets efter 500m: 3 Keely Queen ER/ 5 Sashay Kemp/6 Forever Newport
Skrällen: 6 Forever Newport
Rankingen A:3.5 B:4.1.6.11.10 C:8.7.9.2.12

V86-3 1640m Auto
4 Hepburn galopperade i tävlingsdebuten och har därefter svarat för två starka insatser och det verkar vara en rejäl häst som är oöm för positioner och han ska ses med bra chans oavsett upplägg. Han kan öppna hyggligt från start och att hitta till ledningen är ingen utopi och kommer han dit får övriga ekipage det mycket svårt att besegra honom.
En bra uppgift på förhand men det är tvååringar och det kan hända mycket från start till start och en gardering är på sin plats.

3 Gio Cash är svår att sätta in i loppet men han vann sin tävlingsdebut hemma i Tyskland på 1.14.8 över kort distans och gör nu en intressant resa till Sverige. Han verkar vara rapp i benen och Dion Tesselaar kan mycket väl ta hand om ledningen och sedan får vi se hur han lägger upp taktiken, men jag hoppas att han vill köra i den positionen.

2 Urban Africa kommer precis som favoriten från stall Kolgjini och det är en häst som man talar väldigt gott om från stallet. Man aviserar dock att man kommer ta det lugnt från start för att köra tillslut och det kan bli för långt fram. Han är nog inte mycket sämre än favoriten och med lite tempo där framme tar han de flesta över upploppet.

1 Jazzy Dance avgjorde på ett rejält sätt senast efter att ha satt press på ledaren under slutvarvet. Nu riskerar han att bli över från start men löser det sig bara från innerspåret finns kapacitet för att vinna.
Sista markeringen på kupongen går till Adrian Kolgjinis tredje häst i loppet, 6 Bellisimo Face. Det låter förvisso som att man tror minst på den här hästen av dom tre hästarna som kommer till start men han kan kanske höja sig ett par snäpp när han ska lättas i balansen nu.

Min Vinnare: 4 Hepburn
Spets efter 500m: 3 Gio Cash/4 Hepburn
Skrällen: 2 Urban Africa
Rankingen A:4.3 B:2.1.6. C:5.9.12.11.8.7.10

V86-4 2140m Volt
7 Fröken Fräken ser ut att få bära ett stort favoritskap och det känns väl befogat på förhand. Hon har vunnit tre av sju lopp i karriären och hon vann på ett bra sätt från ledningen senast. Hon kan öppna snabbt från start och har fått ett passande läge med sitt springspår och det ser inte ut som att någon kommer att bråka om ledningen här och risken är att hon får styra och ställa där framme och rinna undan till en seger. Hon är dock alltjämt orutinerad och har galopperat vid ett par tillfällen och jag litar inte fullt ut på henne. Skulle det dessutom bli någon omstart eller två är jag inte säker på hur pass väl hon hanterar det.

12 Kawana tycker jag egentligen ser ut att vara en bättre häst än favoriten och hon har bara missat pallen vid ett tillfälle. Jag tycker att det finns mer fartresurser i den här hästen men hon har istället fått ett klart mer besvärligt startspår. Anders Eriksson får söka sig framåt om det går för sakta där framme sen får vi se om hon är bra nog att gå förbi favoriten.

2 Kylie C Boko är väldigt nyttig och gör det bra varje gång utan att räcka hela vägen och hon jagar alltjämt sin första seger. Det är dock en häst under utveckling som har mött tuffare hästar än vad hon möter nu och kommer hon bara iväg hyggligt från sitt snäva startspår tror jag att hon kan vara med där framme och hugga. Ett lyxstreck.

Min Vinnare: 7 Fröken Fräken
Spets efter 500m: 7 Fröken Fräken
Skrällen: 2 Kylie C Boko
Rankingen A: 7.12 B:2.5.11.8.3.6 C:10.4.1

V86-5 1640m Auto
Här kommer min andra spik i omgången och jag kommer att gå rakt ut på 3 Night Brodde som har fått fina förutsättningar. Det är kort distans hemma på Jägersro, han är snabb från start och trivs dessutom som allra bäst när han får trava i ledningen. De värsta motståndarna på förhand har fått besvärliga utgångslägen och han gav ett formbesked när han var ute i försök och final i Italien för ett par veckor sedan. Det är bra rapporter från stallet och jag tror på spets och slut.

Motbud
9 Campo Bahia vet alla vilken otroligt hög kapacitet han besitter och med hjärtat hoppas jag verkligen att han svarar för en riktigt stark prestation nu men frågan är om vi någonsin kommer få se Campo Bahia prestera på den nivån han har gjort tidigare igen?
Conrad Lugauer var besviken efter insatsen i Kalmar senast och det saknades det där rätta trycket i honom och det låter som att han kommer få en snäll resa nu. Jag vågar aldrig räkna bort Campo Bahia, han hade trots allt utmanat Facetime Bourbon i ett lopp på Vincennes om inte galoppen kommit från ledningen över upploppet, men det var 2019 och just nu är han tyvärr mil ifrån den nivån.

8 Zarenne Fas har ju tävlat mot eliten hela året och varit vansinnigt bra till och från och jag tror inte att man räds någon i det här fältet. Jag tror inte att man kommer att backa från start med den här hästen utan det blir full laddning framåt för att söka sig till dödens, men det finns många startsnabba invändigt och risken att han hamnar på vingel är överhängande.

Jag nämner även 4 Wild Love som rapporteras träna bra nu igen efter att ha varit sliten och tappat lite form efter många tuffa lopp under året. Det är ingen omöjlighet att det kan bli bra tempo på det här loppet och då brukar hon gå starkt till slut.

Min Vinnare: 3 Night Brodde
Spets efter 500m: 3 Night Brodde
Skrällen: 4 Wild Love
Rankingen A:3 B:8.9.4 C:6.2.1.5.10.7

V86-6 1640m Auto
5 Blu De Prussia var minst sagt imponerande vid sin sverigedebut senast när hon vann trots att hon fick gå 600 meter i fjärde samt tredjespår innan hon kunde avancera fram till dödens med 1000 meter till mål. Hon kunde trots den dryga inledningen tidigt koppla grepp om ledaren och lyckades hålla undan till en seger när hon blev utmanad över upploppet. Den här gången ser det inte ut att behöva bli en lika tuff inledning och jag tror att hon hittar till tät och leder det här loppet från start till mål.
Hon visade även att hon tål rejäla upplägg och ska ses med mycket goda segerchanser även om det inte blir någon ledning. Att hon dessutom ska tävla barfota nu är knappast något minus och det känns som att det mest är galopp emot här.

Motbud
6 Qvanting Indika har varit bra varje gång och bortsett från årsdebuten när han galopperade har han faktiskt inte varit utanför pallen en enda gång. Senast höll han klart bra som tvåa efter ett tufft lopp utvändigt ledaren och han har fått många tuffa resor på slutet. Skulle favoriten svika den här gången kan det vara dags för en seger igen.

4 Håna Am var bra i vintras när han vann tre lopp och är bra för klassen när han tävlar på topp. Han är dock ojämn i sina prestationer och han har kanske inte glänst i sina senaste starter men med genomköraren senast borde han vara förbättrad nu.

2 Holy Ground är en rätt så bra häst som nöter på men han vinner sällan lopp. Nu blir det barfota för andra gången i karriären och Örjan Kihlström sitter upp och med ett bra startspår borde han få ett vettigt lopp.

Min Vinnare: 5 Blu De Prussia
Spets efter 500m: 5 Blu De Prussia
Skrällen:
Rankingen A:5 B:6.4.2.8.3.7 C:1.10.11.12

V86-7 2140m Auto
6 Valour Kronos trodde jag mycket på inför senaste starten men det blev galopp i starten och den dagen förstördes. Han är normalt inte speciellt osäker och jag ser det som ett olycksfall i arbetet och jag är inne på att det blir en snabb revansch nu. Han kan öppna fort bakom bilen och jag tror att han kommer ta sig förbi invändiga Unico Broline från start och hittar till ledningen och då är det hästen att besegra för övriga.
Skulle han misslyckas med att hitta till tät är han såklart mer sårbar men han har visat form en längre tid och kommer åtminstone att få en resa i den främre träffen och kan vinna ändå. DD-spik.

3 Unico Broline känns som den värsta motståndaren på förhand och det känns som att inledningen av loppet kan bli helt avgörande för loppets utgång. Skulle Christoffer Eriksson lyckas hålla ut startsnabba Valour Kronos från start är mycket vunnet och då kan det mycket väl bli ombytta roller över mål. Jag är dock inne på att han inte lyckas hålla ut Valour Kronos men det är absolut ingen omöjlighet.

11 Bravo Santana förväntade jag mig mer av senast när han svek från ledningen. Det här kan mycket väl vara loppets bästa häst och han går bra även i ryggar. Skulle det bli en utdragen spetskörning mellan ovan nämnda hästar kommer han säkerligen att avsluta fort över upploppet.

2 Ornello blir man inte riktigt klok på som spelare och han är minst sagt ojämn i sina prestationer. Han glänste vid segern näst senast men följde upp det med en direkt blek insats på V75 och hur han kommer prestera nu är svårbedömt. Läget är åtminstone bra och med rätt ryggar är han inte borta.

Jag nämner även 7 Hat Trick som kan mycket i grunden och som radade upp segrar i Norge under en period. Han kanske saknar den där rätta formen för dagen men går samtidigt ner ett par snäpp i klass till den här starten.

Min Vinnare: 6 Valour Kronos
Spets efter 500m: 6 Valour Kronos / 3 Unico Broline
Skrällen: 7 Hat Trick
Rankingen A: 6 B:3.11.2.7.1.8.12.9 C:4.10.5

V86-8 2140m Auto
8 Breeze är förmodligen bästa hästen och har radat upp bra prestationer på slutet. Näst senast var hon tvåa bakom Islay Mist Sisu i en E3-final och hon svarade för en stark spurt senast som trea bakom Kashmir River som så sent som i lördags var heroisk som trea i svenskt Trav-Oaks. Läget blev såklart inte bra nu men hon är rejäl och tål tuffa upplägg.

1 Aranka Face har äntligen fått ett bra utgångsläge och jag tror det är bra chans att hålla upp ledningen från start. Hon var klart förbättrad i ett uttagningslopp till Svenskt Trav-Oaks senast som trea och det känns som att hon är klart på gång nu. Det blir barfota runt om igen och det kan mycket väl vara en klassisk spets och slut här.

3 Imhatra Am är bara spelad till 5% i skrivande stund men känslan är att det här kan bli omgångens stora snackis och hon har förmodligen klart mer förtroende från spelarna vid spelstopp. Hon har verkligen papperna i ordning med Muscle Hill som far och Tamla Celeber som mor och det är en häst under rejäl utveckling som mycket väl kan ta sin första seger på svensk mark nu. Senast var hon okej från ett svårt utgångsläge i ett uttagningslopp till Svenskt Trav-Oaks men gången innan dess gjorde hon en ruskigt vass insats bakom Great Skills och från ett bra läge kan hon mycket väl speeda ner sina konkurrenter över upploppet.

7 Cintra imponerade stort på mig senast när hon vann otroligt enkelt trots att hon tappade massor från start även om motståndet var klart lättare då. Hon gick en 10-tid under slutrundan och känslan är att hon duger bra mot dessa hästar också.

12 A’ls Starlicious är hopplöst osäker men har skyhög kapacitet och skulle det bli bra fart där framme kan hon profitera på det om hon sköter sig. Rysare till låg spelprocent.

Jag tar totalt nio hästar i en öppen upplaga av Oaks Consolation.

Min Vinnare: 8 Breeze
Spets efter 500m: 1 Aranka Face / 6 M.T Rapunzel
Skrällen: 12 Al’s Starlicious
Rankingen A: 8.1.3.7 B:4.12.9.6 C: 5.2.11.10

Lyca till 
Dr Trav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
11:20  Sverige - Lettland
Ishockey - VM - 1 första perioden
1.76
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
19:20  Finland - Tjeckien
Ishockey - VM - 2
3.70
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming