DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Jägersro & Solvalla 8/12

8 December 2021 - 11:27

V86 denna onsdags står Jägersro och Solvalla som värdar för. Jag spelar med två spikar, 7 Man at Work. i den fjärde avdelningen och 3 Crown Wise As i åttonde avdelningen.
Ni hittar numera våra andelar genom att klicka här eller gå in via andelsbutiken Direkten Tobaksboden hos ATG.se.
KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)
Min lösning på omgången följer nedan.
V86 Tips Jägersro & Solvalla 8/12
V86-1 4,7
V86-2 3,4,6,9
V86-3 2,3,4,5,8
V86-4 7 Man at Work.
V86-5 1,2,4,5,6,9
V86-6 4,7,8,10,11
V86-7 2,5,6,7
V86-8 3 Crown Wise As
4800 rader x 0.25kr = 1200kr
DD Tips Jägersro & Solvalla 8/12
DD-1 2,5,6,7
DD-2 3 Crown Wise As
4 rader x 50kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V86-1 2140m volt
7 Eight Hour har ett framgångsrikt år bakom sig hittills, det har blivit dubbla V75-segrar och lite drygt 400.000kr inkört. I den senaste starten vann hon enkelt i ett Diamantstoet-försök trots att hon fick göra grovjobbet ute i spåren sista 700m. Kapacitetsmässigt står hon sig bra i klassen och med tanke på formen och utvecklingen som Eight Hour visat på slutet så ska hon ikväll ses med bra chans. Eight Hour är tuff och rejäl och kommer bli svår att stå emot tillslut för övriga. Förstahäst.

4 Athena Face har minst pengar på sig i hela startfältet, men detta är ett treårigt sto som mött tufft motstånd i stort sätt hela tiden. Om man bara kollar på Athena Faces prestationer på slutet så har dem varit bra även om hon inte blandat sig i segarstriden. Ikväll är utgångsläget bra och hon är den troliga ledaren av loppet. Det ska bli spännande att se hur hon står sig från den positionen nu mot kvällens motstånd. Jag dubblar systemet.

Nämner även 8 Divane Godiva som är lite speciell och är beroende av att få sitt lopp. Fart finns det gott om i henne och skulle Divane Godiva få lifta med och gå i de rätta ryggarna under kvällen så kommer hennes avsluting bita bra över upploppet.
Min Vinnare: 7 Eight Hour
Spets efter 500: 4 Athena Face
Skrällen:
Rankingen: A: 7,4 B 8,9,11,6,2,5 C 10,1,3
V86-2 2140m auto
6 Anna Montana kommer med två raka segrar på kontot till kvällens start. båda segrarna är tagna på bra sätt och formen är på topp. I den senaste starten vann hon via en vas av slutning. Detta är en individ som kan få fart på benen och få upp riktigt bra fart tillslut. Skulle Anna Montana hitta en bra position i loppet och smyga med in i slutkurvan kommer hon fälla måna den sista biten. Skor på hovarna är dock ett litet frågetecken och jag väljer därför att gardera.
4 Matamoros jagar fortsatt första segern för i år. Men formen är bra och hon kommer med två starka prestationer från ledningen till kvällens start. Här är utgångsläget bra på nytt och skulle Matamoros hitta till ledningen på nytt leder hon länge.
3 Casanova Majo håller bättre form än vad som går att utläsa ur programmet. I de två senaste starterna har det varit sparade krafter och det norska huvudlaget oryckt när man passerar mållinjen. Så sent som i onsdags var man ute och startade, då var motståndet tufft och klockan stannade på 12,6 i 1640m. Ikväll är motståndet mer lämpligt på förhand och utgångsläget är bra. Givet streck vid gardering.
Min Vinnare: 6 Anna Montana
Spets efter 500:
Skrällen: 3 Casanova Majo
Rankingen: A: 6 B 4,3,9,1,2,8,5 C 7,10,12,11
V86-3 1640m auto
5 Hepburn är en spännande häst för framtiden. Dessvärre tvångsströks hästen ur Svensk Uppfödningslöpning senast vilket blev till en stor besvikelse för både kretsen kring hästen samt tränaren Adrian Kolgjini. Men Hepburn är ute efter revansch och sett till det som hon visat tidigare så ska man ses med bra segerchans på förhand. Hon kan öppna bra från start och det skulle vara spännande om Adrian testar att gå för inledningen här ikväll. Given förstahäst i min bok.

8 Sommerbrise var ute Uppfödningsloppet senast och blev fast med gott om krafter när man passerade mållinjen. Att utgångsläget ikväll inte är positivt är inget att säga om men något som ofta brukar vara positivt i dessa ungdomslopp är tränaren Per Nordströms. Sommerbrise är kvick iväg från start och det lär bli full gas från början för att hitta position, lyckas man med det är ska man inte räknas bort i segerstriden ikväll.

Nämner även 4 Pure Atlas som är en häst som tränas av Jerry Riordan, och tränaren själv har berättat om att det finns höga tankar om hästen. Farten Pure Atlas besitter är hög och än så länge är han fortsatt ett osynat kort i dessa sammanhang. Men med tanke på tränarens optimism kringla att detta är en framtida stjärna så vågar han inte lämnas utanför kupongen ikväll.
‘Min Vinnare: 5 Hepburn
Spets efter 500: 5 Hepburn
Skrällen: 8 Sommerbrise
Rankingen: A: 5 B 8,4,3,2,6,1 C 9,7
V86-4 1640m auto
Här hittar vi omgångens första spaik, 7 Man at Work. Detta är en topphäst som ikväll för en spännande comeback på tävlingsbanan efter efter drygt ett och ett halvt års frånvaro. Man at Work. ett bra CV där man besegrat hästar som Floris Baldwin och Vincero’ Gar. Han tränas av Timo Nurmos och detta är en tränare som vi varit inne på många gånger har sina hästar väl förberedda direkt när han selar ut dem och de är sällan i behov av något lopp i kroppen för att prestera. Ikväll är det ett litet startfält vilket gynnar Man at Work och för mig är detta hästen att slå ör övriga sett till hans kapacitet. Jag spikar.
Motbud
6 Vichy Grif har speeden som sitt främsta vapen och presterar därför som bäst när man får smyga med i ryggar och avsluta rappt över upploppet. Skulle Vichy Grif få ett sådant lopp ikväll kommer man bli farlig tillslut. Man underskattar ofta hans startsnabbhet också vilket borde innebar att Vichy Grif kommer kunna sitta bra på det direkt ifrån start ikväll. Ska inte nonchaleras vid gardering.
Nämner även 5 Ready For More som är riktigt kvick iväg den första biten och kommer med flera bra insatser i bagaget tills ikväll. Från bricka fem bakom bilen är han den troliga ledaren av loppet initialt och oavsett vilken taktiken sen blir från kusken Rikard N Skoglund så ska man räknas tidigt vid gardering.
Min Vinnare: 7 Man at Work.
Spets efter 500: 5 Ready For More
Skrällen:
Rankingen: A: 7 B 6,5,3 C 4,1,2
V86-5 2140m auto
1 Nero Maximus gjorde comeback för två starter sedan och satt då fast med sparade krafter i mersmakande stil. Gången efter vann man sen och nu med två lopp i kroppen efter åtta månaders uppehåll bör formtoppen vara nära. Nero Maximus är både snabb och stark och blir bara inte utgångsläget en fälla är detta min givna förstahäst i loppet.
2 Upper Face skrällvann i ett fint lopp med 100.000 i första pris senast och visade då bra form när man besegrade One Kind of Art och Campo Bahia. Efter den segern har man varit nere i Frankrike och testat lyckan. Har man tagit den resan på rätt sätt och även utvecklats vilket många hästar gör nere i Frankrike kommer man ikväll från ett bra utgångsläge vara en given utmanare om segern.

Framhåller även 4 M.T.Oscar som var ute på V75 senast och fick då ett tufft lopp, det blev tredjespår fram till dödens och trots den tuffa inledningen höll M.T.Oscar starkt hela vägen in i mål. Tomas Malmqvists femåring gör alltid sitt och tål grovjobb. Men att man är klar för bronsfinalen under julhelgen gör kanske att man är lite mer passiv än normalt här ikväll.
Min Vinnare: 1 Nero Maximus
Spets efter 500: 2 Upper Face
Skrällen:
Rankingen: A: 1,2 B 4,6,5,9 C 3,8,7
V86-6 3140m volt
7 Made Of Stars stod för en klart bra insats senast trots att man fick nöja sig med andraplatsen. Formen är bra och för två starter sedan höll man farten hela vägen in i mål efter att blivit hängandes i tredjespår i stort sätt hela loppet. Distansen ikväll är ett plus och Made Of Stars har tagit fyra av sina sex segrar över lång distans. Han tål att göra en hel del grovjobb själv. Att det ikväll blir skor runt om för första gången på länge ska ändå ses som ett litet frågetecken på förhand.

8 Dream Creation gillar förutsättningarna med lång distans och har heller inga problem med skor på hovarna. Han har tagit hälften av sina segrar på svensk mark med just skor. Dock är Dream Creation lite ojämn i sina prestationer men skulle han vakna på rätt sida är detta en individ som kan avsluta vasst den sista biten och ska därför inte nonchaleras.

Nämner även 11 Testa Di Cavolo som kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start. Då visade han att skor runt om och tre varv inte är några problem. Trots utgångsläget ikväll ska han räknas tidigt i segerstriden.
Min Vinnare: 7 Made Of Stars
Spets efter 500: 4 Prosperous S.
Skrällen: 8 Dream Creation
Rankingen: A: 7 B 8,11,10,4,1,2 C 5,9,3
V86-7 1640m auto
2 Protector Tile kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, då vann man överlägset efter att intagit dödens med 900m kvar till mål och sen bara varit bäst. Ikväll är utgångsläget bra och Protector Tile håller bra form. Han är den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen är man hästen att slå. Förstahäst.

5 Power Lane tog hand om ledningen senast men fick sen ett tufft lopp med hård press hela vägen och det blev tillslut trötta ben och prestationen är inte mycket att säga om. Power Lane trivs som bäst när han får vara med i den främre träffen och fem av sex segrar i karriären är tagna från just ledningen. Normalt sett tar man sig inte förbi stallkamraten från start men skulle man lyckas stiger segerchanserna och Power Lane är ett givet streck på min kupong.

Nämner även 7 Under Armour som kommer med toppform och tre raka segrar på kontot. I den senaste starten var man ute och mötte Power Lane och plockade då enkelt ner honom över upploppet. Ikväll är det dock ovisst vart man hamnar från start och vingelrisken är överhängande. Men skulle det lösa sig från start är som sagt formen på topp. Ett annat frågetecken är också att det ikväll är skor på hovarna men ändå kan man inte nonchalera honom helt.
Min Vinnare: 2 Protector Tile
Spets efter 500: 2 Protector Tile
Skrällen:
Rankingen: A: 2,5 B 7,6,12,3,89 C 1,8,10
V86-8 2140m auto
Vi avslutar V86 spelet med att spika 3 Crown Wise As. Han hade två raka segrar på kontot inför den senaste starten men fick då nöja sig med andraplatsen trots en bra prestation. Han spetsade senast från bricka åtta och höll sen farten hela vägen in i mål. Nu med det loppet i kroppen lär formkurvan vara framflyttad en del och dessutom har man ikväll ett perfekt utgångsläge. 3 Crown Wise As är den troliga ledaren av loppet initialt och väl i den positionen är man hästen att slå. Spik för mig.
Motbud
Kioskvältaren är 8 Lake's Dream som imponerade stort vid segern för två starter sedan. Då stannade klockan på 11,2 sista 700m ute i spåren. Gör man om den prestation ikväll kommer det räcka långt. Det är anmält amerikansk sulky och Ulf Ohlsson får förtroendet i vagnen.
Nämner också 2 Voice Of Reason som har visat bra kunnande på slutet och är idag kuskförstärkt av Erik Adielsson vilket är spännande. Utgångsläget är bra att väljer man att gardera loppet är Voice Of Reason tidig bakom min spik.

Min Vinnare: 3 Crown Wise As
Spets efter 500: 3 Crown Wise As
Skrällen: 8 Lake's Dream
Rankingen: A: 3 B 8,2,1,5,4,11,9 C 12,6,10,7
Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming