DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Solvalla 13/7

12 Juli 2022 - 22:11

Onsdagens V86-tävlingar arrangeras av huvudstadsbanan Solvalla. Noterbart är att omgången kryddas av en jackpot på 13 Miljoner.

Nedan följer mina V86-tips.

Jag spelar med två spikar. 4 Chicharitai i den första avdelningen och 6 Erv Zet i den sjätte avdelningen.

V86 Tips Solvalla Onsdag 13/7
V86-1 4 Chicharita
V86-2 4,7,9
V86-3 1,3,4,6,7,8,11
V86-4 3,5
V86-5 2,3,4,6
V86-6 6 Erv Zet
V86-7 1,2,3,9,10
V86-8 1,4,5,8,9,11,15

5880 rader x 0,25 = 1470 kr

DD Tips Solvalla Onsdag 13/7
DD1: 3 Ruger
DD2: 1,4,5,8,9,11,15

7 rader x 30 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 1640m auto
Vi går ut hårt denna JACKPOT-omgång och tar ställning direkt. Timo Nurmos 4 Chicharita gör en spännande årsdebut här. Och som vi lyft fram så många gånger förr så kommer Nurmos hästar alltid väl förberedda direkt och är sällan beroende av lopp i kroppen. Adderar vi därtill att Chicharitas höga grundkapacitet så står det i alla fall i min bok toppchans direkt. I den senaste starten var man ute i Sto-EM för snart ett år sedan, då mötte man helt annat motstånd och hade ett tufft utgångsläge. Nu är utgångsläget passande och med hela 12 segrar på sina 17 starter så är jag inne på att man tidigt sitter i ledningen ikväll och sen är loppet över. Spik.

Motbud
8 Brezza Du Kras gjorde årsdebut senast och stod då för en bra avslutning efter ett passivt upplägg. Nu har man fått ett lopp i kroppen och formkurvan bör peka uppåt. Utgångsläget är såklart inte optimalt men skulle Alessandro Gocciadoros sto komma in i matchen ikväll är Brezza Du Kras främsta motbudet till min spik på förhand.

Nämner även 1 Beauty Wind som senast var ute under Sprintermästardagen i Halmstad och avslutade bra över upploppet i skymundan. Hon skrevs då upp i boken för nästagångare och fick här ett perfekt utgångsläge. Beauty Wind är garanterad ett bra lopp och skulle det lösa sig när upploppet närmar sig så kommer hon kunna speeda snabbt den sista biten.

Min Vinnare: 4 Chicharita
Spets efter 500m: 4 Chicharita
Skrällen:
Ranking: A 4 B 8,1,2,3,5 C 6,9,7

V86-2 2140m volt
Min ide i loppet är 9 Lexington Yoda som senast testades barfota runt om för första gången senast och det föll väl ut. Lexington Yoda vann då via ett vasst slutvarv där klockan stannade på 11,8 sista 800m. Även dessförinnan har Lexington Yoda visat upp bra form och när det nu återigen blir barfota runt om är han mitt förstaval i loppet. Med springspår på tillägg och bra kapaciteten är bra för klassen kommer han bli tuff att stå emot.

7 Pay Me har visat upp bra fartresurser, senast avslutade han sista 800m på 10,5. Dessförinnan har man två raka segrar på kontot och formen är på topp. Dessutom är Pay Me är allround och inte beroende av något speciellt lopp för att blanda sig i slutsegern. Given på kupongen om man garderar.

Plockar även med 4 Lovely Concord som aldrig kom in i matchen senast och den prestationen är inget man ska dra för stora växlar av. Gången innan vann han på bra sätt från dödens och när Björn Goop ska köra hästen för första gången känns ekipaget spännande. Addera därtill barfota runt om för första gången.

Min Vinnare: 9 Lexington Yoda
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 9,7,4 B 13,14,12,2,3,10,6,2 C 1,5,8,11

V86-3 2140m auto
4 Mellby Jail kommer med två raka segrar på kontot och är under fin utveckling. Han ser ut att kunna öppna okej och skulle Erik Adielsson som vann men hästen från just ledningen nå samma position ikväll ligger tredje raka inom räckhåll.

6 Louis blandar och ger i sina prestationer men det är tydlig att kunnande finns i hästen. Senast stod han för sin bästa prestation hittills när han var tvåa via 12,4 sista 700m. Nu är det täta starter och skulle Louis hantera det på ett bra sätt är Louis med långt framme pånytt ikväll.

Kioskvältaren 3 Amaru Surprise kommer från en bra insats som trea efter ett lopp i dödens. Då vann Max Lane som inte är någon dålig häst. Att man ikväll ser ut att bli helt bortglömd förvånar en del. Utgångsläget är perfekt och formkurvan pekar uppåt. Att det dessutom är anmält med amerikansk vag för första gången känns extra spännande. Endast 2%?

Nämner även 7 Mythical Rokk som galopperade bort en framskjuten placering i samma lopp som 3 Amaru Surprise var med i senast. Detta är en häst som lever på sin speed och skulle det bli lite överpace på loppet ikväll kommer han fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 4 Mellby Jail
Spets efter 500m: 4 Mellby Jail
Skrällen: 3 Amaru Surprise / 7 Mythical Rokk
Ranking: A 4 B 6,3,7,11,8,1 C 10,2,5,9

V86-4 2140m auto
Låser V86-4 på två hästar, 5 Oppgårdsdrängen och 3 Tangen Trygg.

5 Oppgårdsdrängen kommer med formen på topp och är en häst som håller på att växla in i kallblodseliten mer och mer för varje start. Senast vann man från ledningen efter att visat härlig inställning när han krigade hela vägen in i mål. Ikväll ser det dock ut att krävas lite mer jobb på egen hand men trots detta ska segerchansen vara god för Jan-Olov Perssons talang.

Väljer att dubbla systemet med 3 Tangen Trygg som har stått för flera bra prestationer på slutet. Han har visat att han tål att göra en hel del jobb på egen hand och har nu fått ett spännande utgångsläge. Han kan öppna bra och oavsett om han körs i ledningen eller om man släpper spets så är Tangen Trygg garanterad ett bra lopp och är på förhand det främsta motbudet till Oppgårdsdrängen ikväll.

Min Vinnare: 5 Oppgårdsdrängen
Spets efter 500m: 3 Tangen Trygg / 5 Oppgårdsdrängen
Skrällen:
Ranking: A 5,3 B 7,1,2,11,4,6 C 8,9,10

V86-5 2140m auto
3 Invader Am imponerade senast på Eskilstuna, han plockade in massvis på egen hand gentemot stallkamraten Lumberjack Bros som hade blivit het i spets och Invader Am stod för en mersmakande avslutnign. Ikväll sitter en rutinerad kusk från Finland i vagnen, visserligen gör han ikväll sin första uppsättning på svensk mark men sett till sammanhanget kommer rutinen räcka lång. Jag väntar mig en bra prestation av Invader Am pånytt ikväll och då är man med och slåss om segern ikväll.

4 General Moneymaker besitter bra kunnande för klassen och kommer med bra form. Han lever på sin speed och skulle General Moneymaker få ett lopp på rulle här ikväll kommer det inte bli lätt att stå emot honom över upploppet. Tidig på kupongen.

6 Narragansett är inte lätt att räkna på då han agerar lite trögt emellanåt, men inställningen är bra och Narragansett går alltid hela vägen in i mål. Ikväll riskerar man vingel från start men oavsett hur loppet blir kört därefter kommer Narragansett kunna tugga på och hålla farten hela slutvarvet.

Min Vinnare: 3 Invader Am
Spets efter 500m: 3 Invader Am
Skrällen:
Ranking: A 3,4 B 6,2,5,9,7,1 C 8,10,11

V86-6 1640m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 6 Erv Zet. Han var senast ute i en klass-l final och släppte då ledningen efter 400m till Born To Run, men Erv Zet stod sen för en klart bra prestation även om han inte kunde följa ledarens rygg hela vägen. Men man ska även tänka på att inför n insatsen så hade Erv Zet varit struken för feber och nu med det loppet i kroppen bör formkurvan peka uppåt en hel del ikväll. Konkurrenterna skrämmer inte heller på pappret och i min bok ska Erv Zet ha en bra segerchans oavsett position. Spik.

Motbud
7 Capital Gain C.C. är en häst som visat att han duger i V75 sammanhang. Har visserligen varit struken för hosta inför en tilltänkt start men det är anmält barfota runt om direkt ikväll. Skulle han ha sin dag är detta främsta motbudet till min spik på förhand.

Nämner även 1 Global Agency som letar lite efter formen i nuläget. Men ikväll är förutsättningarna perfekta med då han är kvick iväg från start och väl från ledningen har de fyra av karriärens fem segrar tagits.

Min Vinnare: 6 Erv Zet
Spets efter 500m: 1 Global Agency
Skrällen: 1 Global Agency
Ranking: A 6 B 7,1,3,8 C 2,4

V86-7 2140m auto
3 Ruger är en segervan herre som ha åtta segrar på sina 14 starter och har dessutom bara fått se sig besegrad en gång felfri och då var man inte kurant. Han kommer nu med två raka segrar från ledningen och har visat att han kan öppna snabbt. Även om det finns andra snabba konkurrenter med i loppet idag blir inte jag förvånad om Ruger kör sig till spets efter en bit. I spets är man obesegrade på fem försök och det är dessutom anmält amerikansk vagn för första gången ikväll vilket är spännande. Given förstahäst.

2 Viva La Vida Face har verkligen börjat hitta formen för Björn Goop. Senast gick han utvändigt om Crak di Girifalco och höll väldigt bra som tvåa i mål. Viva La Vida Face är ingen raket från start och riskerar därför att få göra en del jobb på egen hand igen. Men däremot sitter man perfekt till i ett andraspår från start och Björn Goop kan själv välja när det är läge att ta initiativ i loppet. Given vid gardering.

Nämner även 9 Gambino Brick som inte har tur med fru fortuna. Det är många dåliga utgångslägen i raden men trots detta har han visar bra form på slutet. Senast såg man mersmakande ut när han gick i mål med sparade krafter, klockan stannade på 10,5 sista 1000m. Med insatsen senast på minnet så känns 9% i underkant och Gambino Brick är tidig vid gardering.

Min Vinnare: 3 Ruger
Spets efter 500m: 3 Ruger
Skrällen: 9 Gambino Brick
Ranking: A 3 B 2,9,1,10,5,7,6,11 C 12,8,4

V86-8 2140m volt
9 Zanella kommer med tre segrar på de fyra senaste starterna och visade senast att hon berättat skyhög kapacitet för klassen när hon håller sig till trav. Zanella är allround och tål att göra en hel del jobb på egen hand och besitter även speed som många konkurrenter har svårt att mäta sig med. Men akilleshälen är att hon emellanåt kan stressa upp sig i loppen vilket ofta leder till galopp. När det som nu dessutom är första gången man provar voltstart i Sverige gör att jag kommer gardera. Men felfri är Zanella normalt sett svårslagen.

4 Southwind Boko är en fin häst som vann på bra sätt från ledningen för två starter sedan. Senast gick man i mål med sparade krafter efter att fått ett snällt lopp i rygg på ledaren. Ikväll är jag inne på att man skulle kunna bli släppt till spets omn Erik Adielsson får iväg Southwind Boko från spår fyra på start. Väl i ledningen sen är detta hästen att slå för övriga.

11 Gitte Silvåkra stod för en bra insats senast när hon slutade trea bakom två toppkonkurrenten. Gången före vann hon på bra sätt via en rapp avslutning när luckan uppstod mellan hästar. Kommer hon bara iväg felfritt från spår fem ikväll kommer hennes avslutning pånytt bita bra.

Min Vinnare: 9 Zanella
Spets efter 500m: 4 Southwind Boko
Skrällen: 11 Gitte Silvåkra
Ranking: A 9,4 B 11,1,15,8,5,12,13,10 C 7,6,14,3,2

Lycka till
DrTrav


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Nottingham - West Ham
Fotboll - Premier League - 2
1.92
15:00  Malmö FF - GIF Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - MFF -1 ht
2.00
17:30  IF Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.90
17:30  Chelsea - Tottenham
Fotboll - Premier League - Spurs +0,5
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Åmål 14/8
Insats: 1080 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Speltips Söndag 14/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AIK - Värnamo
Fotboll - Allsvenskan - 2 (+1)
1.85
19:30  Valencia - Girona FC
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
3.15
17:30  Athletic Bilbao - Mallorca
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
2.02

Livestreaming