DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Solvalla & Åby 09/10

9 Oktober 2019 - 14:17

Det är över 25 miljoner i potten när V86 Xpress tävlingarna ska avgöras på Åby & Solvalla ikväll.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-4 på nummer 7 Sweet On You som har vunnit tre av de fem senaste starterna. Vid vinsten i den senaste starten så nådde hon dödens med knappa varvet kvar och kunde sedan gå ner i rygg ledaren med 500 meter kvar innan hon satte i attacken sista 200 meterna och hon avgjorde sedan i en säker stil. Nu har hon ett spår långt ut men om Björn Goop kan glida fram och ta över ledningen av nummer 5 Lingbo Eivor som jag tror tar hand om ledningen inledningsvis så blir hon svårstoppad här när det på förhand värsta motbudet har strukits. Vinnarodds 1.70 Unibet

Min andra spik kommer i V86-5 på nummer 6 Vinci I.M. som gick på med dryga varvet kvar och fullföljde sedan godkänt via 13,5 sista varvet till tredjeplatsen bakom vinnande Ivana Boko senast. Vinci I.M är startsnabb och jag tror Peter Untersteiner som kör hästen kommer sitta i spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag hon blir svårslagen om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Vinnarodds 1.80 Unibet

V86-1 2,3,9
V86-2 1,2,5,9
V86-3 3,5,7,8,11
V86-4 7 Sweet On You
V86-5 6 Vinci I.M.
V86-6 2,3,4,5,12
V86-7 2,3,5,6,11,12
V86-8 1,14

3600 rader x 0,25 = 900 kr

Dagens Dubbel
DD1: 2,3
DD2: 1,14

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Ad Hoc visade gryende form när han svarade för ett starkt slutvarv och knäckte ledaren men kunde inte svara Pinto Bob som hade liftat med i rygg och fick nöja sig med andraplatsen senast. Han är kvick ut och får ses som loppets spetsfavorit men det är inte omöjligt att Petter Engblom som kör hästen väljer att släppa till någon mer betrodd och kan då bli farlig via open stretchen till slut fast oavsett så ska han räknas tidigt här, 3 Niky Flax kördes till ledningen och gick sedan undan till seger från den positionen på Tingsryd för tre starter sedan. Senast så satt han fast med sparade krafter i en kall rygg i finalen av Bronsdivisionen på Solvalla men tog ett par galoppsteg då och blev diskad. Han är snabb ut och med en fin löpning i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 9 Zefiro Dei Cedri vann på ett mycket övertygande vis när han tävlade med barfotabalans senast. Han trivs utmärkt över den långa distansen eftersom han har gjort sju tidigare starter över de längre distanserna sedan han kom till Joakim Lövgrens träning och han har ännu inte varit sämre än trea så han är stark och fäller många hästar den sista biten. 6 Pastor Power blir en del betrodd efter fina insatser tidigare under året men det är aviserat ett snällare upplägg nu när han varit ifrån ett par månader och då får han inte plats på systemet.

Min Vinnare: 2 Ad Hoc
Spets efter 500m: 2 Ad Hoc
Skrällen: 10 Stud Muffin
Ranking: A 2 B 3,9,10,4,1,6,8 C 5,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-2
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Mas Capacity är väldigt galoppbenägen men skötte sig näst senast när Torbjörn Jansson som åter får chansen bakom hästen styrde in tredjeplats bakom vinnande Au Gratin. Han travade 12,8 över full distans då och felfri nu så kan han bli att räkna med här om inte innerspåret ställer till med bekymmer, 9 Manuzio Hanover fick det fint serverat i andra utvändigt innan han satte in attacken med 300 meter kvar av loppet senast men han kunde inte stå emot vinnande Domino Brick som kom loss från vinnarhålet utan han fick nöja sig med andraplatsen. Här sitter han i andraspår omgående och går det för långsamt där framme så är det inte omöjligt att Örjan Kihlström skickar hästen till dödens efter en bit fast oavsett så kan han bli farlig över upploppet, 2 Digital Class är van vid att stöta på tufft motstånd och med Björn Goop upp den här gången från ett trevligt utgångsläge så kan han blanda sig i segerstriden här, 5 Isco Boko har galopperat i de fyra senaste starterna men innan det så hade han tre raka segrar så felfri nu så har han bra kapacitet för klassen. Senast fick han inte rätt fäste så Mattias Djuse kommer sätta på ett par andra skor med lite mer grepp den här gången. 4 Danilo Brick drar en hel del streck men han har gjort fyra starter efter lång frånvaro utan att övertyga. Årets tre första lopp slutade med galoppmisslyckanden och senast så var han väldigt blek i ledningen när han blev trea i ett lopp som vanns av Enge Kevin. Felfri nu så kan han ha vissa möjligheter här men så svag som han var senast så får han inte plats på systemet.

Min Vinnare: 1 Mas Capacity
Spets efter 500m: 7 Digital Speaker
Skrällen: 2 Digital Class
Ranking: A 1,9 B 2,5,8,10,4,3 C 6,11,7,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-3
Euro Classic Trot Next Year - Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Harper Seabrock har gjort två starter efter lite vila. Han startade så sent som i torsdags och kördes då offensivt och pressade på utvändigt ledaren men stumnade den sista biten och fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Best Of All. Han kan öppna rätt så vettigt och med en offensiv Robert Bergh i vagnen här så tror jag att det kan bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad om han skulle få dämpa tempot framme i ledningen, 5 Make A Dream H.C. är startsnabb och jag tror att han tar hand om ledningen initialt men jag tror att Stefan Söderkvist släpper till tipsettan och kan då smyga med i vinnarhålet och bli farlig via open stretchen till slut och han ska räknas tidigt här, 3 Piteraq låg på en del i spets och fick se sig besegrad av en smygkörd Quick Lane den sista biten senast. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en fin löpning i den främre träffen och nu ska han lättas en del i balansen och dessutom så kan det bli första gången i bike nu.

Min Vinnare: 7 Harper Seabrock
Spets efter 500m: 7 Harper Seabrock
Skrällen: 8 Guidetti Sisu
Ranking: A 7,5 B 3,11,8,1,9,10,6,12 C 4,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-4
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 Sweet On You som har vunnit tre av de fem senaste starterna. Vid vinsten i den senaste starten så nådde hon dödens med knappa varvet kvar och kunde sedan gå ner i rygg ledaren med 500 meter kvar innan hon satte i attacken sista 200 meterna och hon avgjorde sedan i en säker stil. Nu har hon ett spår långt ut men om Björn Goop kan glida fram och ta över ledningen av nummer 5 Lingbo Eivor som jag tror tar hand om ledningen inledningsvis så blir hon svårstoppad här när det på förhand värsta motbudet har strukits. Hon tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas och kan vinna loppet från andra positioner än spets också om det skulle behövas, vid gardering kan 9 Digital Track som gjorde det bra som tvåa bakom vinnande Apple Rose näst senast vara tänkbar om Örjan Kihlström kan servera henne en fin löpning men hon får ses främst som ett platsbud, 2 Easy Creation höll okej till andrapriset från ledningen senast. Här sitter hon bra till i den främre träffen omgående och kan då duga en bit mot det här gänget men jag tror inte hon räcker till vinst.

Min Vinnare: 7 Sweet On You
Spets efter 500m: 7 Sweet On You
Skrällen: 2 Easy Creation
Ranking: A 7 B 9,2 C 5,6,4,1,3,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-5
Diamantstoet, Försök 4 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Vinci I.M. som gick på med dryga varvet kvar och fullföljde godkänt via 13,5 sista varvet till tredjeplatsen bakom vinnande Ivana Boko senast. Vinci I.M är startsnabb och jag tror Peter Untersteiner som kör hästen kommer sitta i spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag hon blir svårslagen om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, vid gardering kan 15 Orbital Ås som står dåligt till här vara tänkbar om Victor Rosleff som kör hästen kan hitta en vettig rygg att gå i och kan bli fint framdragen under slutvarvet men hon får ses främst som ett platsbud, 13 Betting Queen gjorde debut i ny regi för Robert Bergh senast men det fungerade inte och hon gjorde bort sig med galopp då. Kan hon hålla ordning på benen den här gången så kan hon vara långt framme här om det klaffar med positionerna.

Min Vinnare: 6 Vinci I.M.
Spets efter 500m: 6 Vinci I.M.
Skrällen: 15 Orbital Ås
Ranking: A 6 B 15,13,11,3,9,14,5 C 4,2,10,8,12,1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-6
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Global Approval kommer med en färsk seger i raden. Hon kördes då till ledningen med 900 meter kvar av loppet och gick sedan undan till seger från den positionen. Hon kan öppna rätt så vettigt och det är inte omöjligt att Magnus Jakobsson kan nå spets här och skulle så bli fallet så tror jag man kör i den positionen fast oavsett så ska han räknas tidigt här från ett trevligt utgångsläge, 5 A Question Bi har inlett karriären lovande med två vinster och en tredjeplats på tre starter. Han kördes till ledningen efter 400 meter senast och gick sedan undan till en lätt seger från den positionen. Med en offensiv Jorma Kontio i vagnen så¨provar man troligen mot spets även här men det kan vankas svar invändigt och skulle hon få vandra utvändigt ledaren så blir det tuffare att vinna loppet, 12 Robertino vann enkelt näst senast från ledningen men har nu ett tufft startspår fast om det klaffar med löpningsförloppet och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig över upploppet och kan då blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 2 Global Approval
Spets efter 500m: 2 Global Approval
Skrällen: 3 Missy Goldfinger
Ranking: A 2,5 B 12,4,3,6,9 C 10,7,8,11,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-7
STL Silverdivisionen, Försök 3 i Meeting 7 över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 2 Jula Downton var bra i försök och final av SprinterMästaren i somras. Näst senast så satt han fast med en del sparade krafter efter en tids frånvaro. Christoffer Eriksson upp nu för första gången är spännande och från ett trevligt utgångsläge så ska han räknas tidigt här, 3 Always On Time kommer från seger. Han är snabb ut så jag tror att han sitter i ledningen in i första sväng men det är inte omöjligt att man släpper ifrån sig den då vi befinner oss på Åby eftersom det finns dubbla open stretch att använda. Intressant med Johan Untersteiner i sulkyn nu, 12 Martin De Bos spurtade sylvasst till tredjeplatsen bakom vinnande Smevikens Cruiser efter att kusken valde att sitta kvar när tåget gick varvet från mål senast. Iskallt läge här över sprinterdistans men om det löser sig med positionerna och blir överpace på loppet så fäller han många hästar till slut, 5 Smevikens Cruiser vann ett V75 lopp från ett svårt utgångsläge senast. Kan Peter Ingves servera honom ett bra lopp så kan han duga en bit även här.

Min Vinnare: 2 Jula Downton
Spets efter 500m: 3 Always On Time
Skrällen: 11 Aron Palema
Ranking: A 2,3 B 12,5,6,11,1,7,8,9 C 4,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-8
Vi avslutar V86 med Diamantstoet, Försök 3 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 1 Indiana Boko hängde med fint i rygg till andraplatsen bakom vinnande Aleppo Pine efter att ha släppt ifrån sig ledningen senast. Hon har tävlat i ledningen fem gånger tidigare och har vunnit i tre av dessa starter. Här ser det ut som att hon kan hålla upp ledningen och skulle Rikard N Skoglund som kör hästen få fuska bort en del av loppet i täten så kan hon rinna undan till en seger, 14 Odessa Celeber står fint inne på pengarna och kliver ner i klass här. Hon är gynnad av tre strykningar här så det är inte lika många hästar att runda och om Örjan Kihlström kan få till styrningen så har hon en vass avslutning och kan då blanda sig i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 9 Keycard som kom snett på det och fick backa sig loss senast vara tänkbar. Hon sköt till bra sista biten när hon fick fritt och med en bra startrygg här så kan hon få en fin löpning fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Indiana Boko
Spets efter 500m: 1 Indiana Boko
Skrällen: 9 Keycard
Ranking: A 1,14 B 9,11,5,12,8,10 C 3,2,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lyon - Nimes
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.78
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Bayern M - Schalke
Fotboll - Bundesliga - 1 och håller nollan
2.06
21:00  Lyon - Nimes
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.78
13:30  Everton - WBA
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1
1.92
16:00  Newcastle - Brighton
Fotboll - Premier League - 1
2.60
17:27  Lopp 8: Jaxon V.S.
Trav - Färjestad - Vinnare
4.65
17:30  J Södra - Öster
Fotboll - Superettan - 1
2.05
18:30  Dortmund - Mönchengladbach
Fotboll - Bundesliga - 1
1.67
20:45  Verona - Roma
Fotboll - Serie A - 2
2.06
21:00  Celta Vigo - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
2.30
12:30  Parma - Napoli
Fotboll - Serie A - 2
1.65
14:30  AIK - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
2.05
17:30  IFK Norrköping - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 1X / asian +0.5
1.68
17:30  IFK Göteborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.84
17:30  Chelsea - Liverpool
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål + BLGM
1.83
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.75
19:00  Aston Villa - Sheffield U
Fotboll - Premier League - AV vinner hörnor
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Årjäng Fredag 18/9
Insats: 600 kr - DrTrav
19:30  V64 Tips Östersund Fredag 18/9
Insats: 800 kr - DrTrav
20:00  Topptipset Tips Fredag 18/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 19/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 19 Sep
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Färjestad Lördag 19/9
Insats: 850,50 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Färjestad Lördag 19/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 20 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming