DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Solvalla & Åby 22/9

21 September 2021 - 23:19

Onsdagens V86 delas mellan Åby och Solvalla och jag spelar med tre spikar i omgången. Jag spikar 4 Mellby Indigo i V86-3, 5 No Pressure i V86-4 samt 7 Marion Fouty Bon i V86-8.

Nedan följer min lösning på omgången.

V86 Solvalla & Åby Onsdag 22/9
V86-1 1.2.3.9.10
V86-2 2.3.4.8.9
V86-3 4 Mellby Indigo
V86-4 5 No Pressure
V86-5 1.3.4.7
V86-6 4.5.6.9.10
V86-7 1.2.3.4.6.7.8.9.10
V86-8 7 Marion Fouty Bon

4500 rader x 0,25kr = 1125kr

DD Solvalla & Åby Onsdag 22/9
DD-1 1.2.7.10
DD-2 7 Marion Fouty Bon

4 rader x 50 kr= 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2140m Auto
3 Mr Brilliant har normalt en bra uppgift här. Han är snabb från start och hävdar sig väl mot det här motståndet och från ledningen är det hästen att besegra för övriga ekipage. Det är dock ett stort frågetecken för formen för dagen efter ett par klena insatser i bagaget och även om han har fått ladda om batterierna i en månad är det ingen jag kan hålla i handen trots att motståndet är klart mer lämpligt nu.

10 Unacerveza Broline har presterat bra under hela året och kommer hit med en seger i bagaget och med formen på topp. Han har såklart fått ett svårt utgångsläge men han går alltid hela vägen in i mål och det är en stark häst som tål att göra jobb under vägen och han ska räknas mycket tidigt trots sitt utgångsläge.

9 B.G Pastor Jonte gör debut i ny regi och har inte tävlat på ett par månader men det här är en väldigt fartfylld häst som har vunnit tre lopp under året och jag tror knappast att Flemming Jensen skickar honom till Åby om han inte är väl förberedd direkt, även om han som så ofta förr ligger lite lågt på förhand.

1 Claw har fått ett perfekt läge bakom bilen och skulle kunna utmana favoriten från start även om det är mest troligt att man vill överlåta ledningen. Han kommer hur som helst att få en bra resa på innerspåret och via open stretch är det en stark utmanare till favoriten som inte är speciellt påpassad av spelarna i skrivande stund.
Det är ett litet frågetecken för formen eftersom han har varit struken inför det här men det är bra träningsrapporter och han har gått ett banjobb som Kim Eriksson var väldigt belåten med.

2 Catch Me A Winner glänste inte senast i Århus men han behövde den genomköraren i kroppen efter en längre tids vila och han lär vara rejält förbättrad nu. Det är en oerhört nyttig häst som alltid tar framskjutna placeringar och han har gått bra på svensk mark tidigare. Från ett bra utgångsläge borde han kunna få en bra resa i den främre träffen och han jag blir inte förvånad om han vinner.

Min Vinnare: 3 Mr Brilliant
Spets efter 500m: 3 Mr Brilliant
Skrällen: 1 Claw
Rankingen A: 3.10.9.1 B:2..4.7 C: 6.5.8

V86-2 2140m Auto
4 Rally Inge debuterar bakom bilen och vi får se hur han hanterar det men känslan är att han borde hantera det väl och jag är inte främmande för att han skulle kunna utmana om ledningen från start. Han har bra form för dagen och följde upp segern näst senast med en snabb avslutning efter en resa i ryggen på ledaren och han var inte långt ifrån att inkassera sin andra raka seger.
Han är inte favorit i skrivande stund vilket jag tycker att han borde vara och det är min givna tipsetta i loppet.

3 Feeling Fat är favorit i skrivande stund och han skulle absolut kunna vinna loppet om han hittar till ledningen och får bestämma lite men det är inget häst jag har tagit till mig överdrivet mycket och trots att Erik Adielsson förstärker är det bara en av flera för mig.

2 Alessia är hårt anmäld och har varit ifrån tävlandet länge och det är möjligt att det behövs något lopp i kroppen innan formen är på topp men det är en bra häst som jag tror hävdar sig väl i det här sällskapet. Det är bra träningsrapporter och från ett bra läge vågar jag inte räkna bort henne här även om hon är lite svårbedömd.

8 Power Glide känns väldigt borttappad av spelarna den här gången när han kommer med två raka galopper i bagaget. Intrycket vid segern 9/8 när man testade att köra barfota för första gången var klart bra och han visade fartresurser som han inte har visat med skor på hovarna och gick 1.14.0 över medeldistans.
Läget är inte bra men han kan öppna fort från start och känslan är att han borde kunna hitta en bra position trots ett spår långt ut på vingen bara han håller sig i trav.

9 Caesar Sensation är också en tänkbar skräll i loppet. Han är inte helt stabil och har blandat och gett i sina prestationer men aktionen var bra senast och han avslutade snabbt ute i spåren över upploppet även om han fick se sig besegrad i dom sista stegen.

Min Vinnare: 4 Rally Inge
Spets efter 500m: 3 Feeling Fat / 4 Rally Inge
Skrällen: 8 Power Glide
Rankingen A: 4.3.2 B:8.9.C:5.12.6.7.1.11.10

V86-3 2640 Auto
4 Mellby Indigo blir förmodligen omgångens största favorit och även om han kanske är väl mycket spelad med tanke på sin relativa orutin så landar jag i att det är loppets vinnare hur jag än vrider och vänder på det och han blir min första spik i omgången.
Det är en häst som har visat rätt inställning och som har vunnit fem av årets sju starter trots att han har fått göra en del jobb under vägen.
Han kommer inte komma iväg speciellt fort från start men Robert Bergh lär söka sig framåt omgående och känslan är att konkurrenterna är beredda att släppa ledningen till den stora favoriten. Han är dock inte beroende av att gå i någon ledning och den dryga distansen som han förvisso gör debut över tror jag bara är ett plus för den här starka hästen. Även om det skulle bli dödens bör det vara en toppchans om han är lika bra som tidigare.

Motbud
Det är en oviss spetsstrid där såväl 1 Profinitif, 2 Gao K samt 5 Vulnerable Face kan öppna fort från start och samtliga lär vara angelägna om att nå den positionen för att kunna överlåta ledningen till favoriten när Robert Bergh väl ställer frågan.

2 Gao K öppnade fruktansvärt snabbt senast och öppnar han lika fort den här gången tror jag att det blir svårt för övriga att nå tätpositionen. Det är en stark häst som trivs över den dryga distansen och med genomköraren senast borde formen vara framflyttad rejält. Det låter som att tränaren inte är främmande för att se honom i ledningen men jag tror ändå att man släpper till favoriten när det väl kommer till kritan med tanke på att det finns open stretch att använda sig av. Med en bra resa är han inte borta om favoriten sviker.

1 Profinitif utmanar om ledningen den första biten och skulle man försvara innerspåret släpper man förmodligen bara till favoriten. Distansen är kanske lite väl lång men det är en häst som känns mer speedig än ovan nämnda hästar och han kommer få en passande resa på innerspåret och kan avsluta fort via open stretch. Det kan bli såväl barfota samt bike till den här starten och även om det inte är helt bestämt ännu är det såklart ett plus om så skulle vara fallet.

5 Vulnerable Face är osäker och har inte vunnit sedan tävlingsdebuten men det finns en del inombords den här hästen. Han är snabb från start och Adrian Kolgjini lär säkerligen prova från start även om jag tror det blir svårt att nå ledningen nu. Han borde åtminstone kunna få en vettig position här och borde vara med där framme.

11 Bistro Oak var trea på V75 näst senast och följde upp det med en seger på Kalmartravet starten efter. Han kommer således med bra form men distans och läge är ett minus och det måste klaffa under vägen.

Min Vinnare: 4 Mellby Indigo
Spets efter 500m: 1 Profintif/ 2 Gao K / 4 Mellby Indigo.
Skrällen: 2 Gao K
Rankingen A:4 B:2.1.5.11.6.3 C:12.9.8.7

V86-4 2140m Auto
Den fjärde avdelningen är ett uttagningslopp till Amatör-SM och här har jag hittat min andra spik i omgången.
5 No Pressure räckte inte till på V75 senast från ett tufft utgångsläge över fel distans.
Det kanske inte slog gnistor om hästen 7/8 och 2/9 heller men då tävlade han med skor och han gått klart bäst när han får tävla utan bakskor.
Han vann tre lopp med den balansen under sommaren och från ett bra utgångsläge ligger vägen öppen för ledningen och från den positionen borde han bli mycket svårslagen. Det är som sagt amatörkuskar i det här loppet men Patrik Fernlund har gott om rutin för sammanhanget och det är positiva tongångar från stallet som tror på en bra segerchans. Jag hamrar in omgångens andra spik.

Motbud
12 Fighter är bra för klassen och gör det bra varje gång. Han avslutade vasst ute i spåren senast som tvåa och formen är det säkerligen inget fel på. Han har vunnit fem av tretton lopp i karriären och har bara missat pallen vid fyra tillfällen och kommer säkert att vara med där framme nu också, men jag tror det blir för långt fram till min spik den här gången.

1 Zorro Kronos är mer stark än snabb och innerspåret kan bli en fälla då han inte kan öppna snabbt från start. Han vann annars på ett rejält sätt senast och hittar han ut från sitt innerspår är han inte helt avsågad.

3 My First Offspring har ägnat sig en del åt galopp men det finns en del fart i den här hästen och han gick ett snabbt slutvarv senast när han vann i ett enklare gäng.

6 Cole Moss öppnar över medel från start och även om han förmodligen inte kan ta sig förbi min spik är det inte omöjligt att han kan ladda iväg från start för att söka ryggen på favoriten. Lyckas man med det är åtminstone en plats inom räckhåll och formen känns bra för dagen.

Min Vinnare: 5 No Pressure
Spets efter 500m: 5 No Pressure
Skrällen: 6 Cole Moss
Rankingen A: 5 B:12.1.3.6 C: 9.10.7.4.11.2

V86-5 3140m Volt
4 Samson är såklart ett tänkbart spikförslag i omgången med tanke på prestationen senast när han vann från ledningen före Hannibal Face och Hulken Sisu.
Motståndet är inte mycket värre nu och han brukar sköta sig när det handlar om voltstart och det är bra chans att han kan avancera fram till ledningen tidigt och därmed är det hästen att slå. Han fick dock bruka alla krafter senast och hade inget sparat över mål och att gå ytterligare ett lopp över tre varv bara en vecka senare är tufft. Det kan bli stumma ben tillslut och jag tycker det finns några roliga bud bakom favoriten.

1 Akela Play är ensam på den främre volten och kommer därmed att få en bra resa på innerspåret. Han har blivit het och ödslat för mycket kraft i ledningen tidigare och stannat tillslut och den här gången vill man ge honom ett lopp i ryggar.
Distansen är inga problem och han kommer troligen att få ett perfekt lopp i ryggen på favoriten han kan flytta på sig riktigt snabbt kortare sträckor och blir farlig vid open stretch om förra loppet sitter i kroppen på favoriten.

7 Andre Ward lyckades inte besegra Daytona utvändigt senast och har kanske inte löpt upp till sitt kunnande på slutet. Distansen är kanske något lång och han behöver ofta ha det lite serverat för att bjuda till men på ren kapacitet är han en av de bättre i fältet och skulle han vara förbättrad nu så brukar han ha sina bästa bit tillslut.

3 Billions har hög kapacitet inombords och har mött bra hästar hela tiden men det vill inte riktigt lossna för honom. Han kommer att komma bra iväg från det här läget och jag tror bara det är en tidsfråga innan poletten trillar ner och han börjar att vinna lopp. Ett roligt streck till låg spelprocent.

Min Vinnare: 4 Samson
Spets efter 500m: 4 Samson
Skrällen: 1 Akela Play
Rankingen A: 4 B:1.7.3.9.10.5.6 C: 11.8

V86-6 2140m Auto
5 Lord De Veluwe var märkligt blek från ledningen senast men det visade sig att han var sjuk och inte kunde göra sig själv rättvisa. Nu har han tillfrisknat och laddat om och även om det alltid är ett frågetecken för hur man kommer att leverera efter sjukdom så borde vi få se en klart bättre insats nu. Han vann från ledningen näst senast och blev vinnaren i spårlottningen nu med de värsta konkurrenterna från ett bakspår och från ledningen är han hästen att besegra.

Jag blev vansinnigt imponerad av 10 Calling Out senast som vann åkandes trots att han fick göra jobbet ute i tredjespår under slutrundan och det såg ut som att det fanns gott om krafter kvar över mål. Det är tuffare emot den här gången och man vill förmodligen försöka ge honom en snällare resa nu med tanke på hur loppet blev senast men löser det sig bara någorlunda från bakspår tror jag att han kommer avsluta riktigt fort över upploppet.

9 Make Him Young har inlett karriären på bästa möjliga sätt vid två raka segrar. I tävlingsdebuten gick han en 13-tid under slutrundan och senast vann han den tunga vägen och han kan mycket väl vinna igen med rätt resa.

4 Red Rum skulle mycket väl kunna räcka en bit här och det brukar ofta vara bra insatser på gång när man gör ändringar i balansen och Daniel Redén sitter upp själv. Han har gått bra tider för sammanhanget men var inte som bäst senast men när man rycker skorna nu kanske han kan tända till lite.

6 Roll Control är inte att lita på men gick bra efter galopp i debuten och när han väl har skötte sig vann han från ledningen i fin stil. Det blir svårt att nå den positionen nu men om han sköter sig kan det vara en kantboll oavsett.

Min Vinnare: 5 Lord De Veluwe
Spets efter 500m: 5 Lord De Veluwe
Skrällen: 4 Red Rum
Rankingen A: 5.10 B:9.4.6.2.5.3.8 C:1.7

V86-7 1640m Auto
Det här är omgångens mest öppna lopp på förhand och känslan är att det kommer att bli rejäl fart på det här loppet från start.

6 Power Lane är favorit i loppet men det känns som en svag favorit på förhand. Det finns inget att klaga på över hans insatser på slutet och han har vunnit två raka lopp efter paus och kan såklart vinna igen om det klaffar. Segrarna är dock tagna från ledningen och dit tror jag inte att han kommer nu och det finns risk att det blir vingel från start.

1 Alert Vendil tror jag tar hand om ledningen om han har humöret med sig men det är inte alltid han vill kliva iväg från start och han har två raka galopper i raden. Intrycket vid segern för fyra starter var rejält när han besegrade Federer från dödens och har han vaknat på rätt sida kan han spåra det här loppet från start till mål.

4 Becker Grif gick med skor senast och var inte alls lika bra som tidigare. Nu återgår man till barfotabalans och med den balansen har man aldrig varit sämre än tvåa på fyra försök och han vann tre raka lopp tidigare i år även om det var enklare emot då.

2 Es Trenc är en norsk gäst som trivs över distansen och skulle Alert Vendil inte kliva iväg från början tror jag att det är Olav Mikkelborg som sitter i ledningen och då hoppas jag att man vill prova i den positionen och inte överlåter till någon mer betrodd. Han går dock lika bra i ryggar och han kommer att få en bra resa i den främre träffen.

7 Federer har startat över medeldistans i sina två senaste starter och jag tror att kort distans är en stor fördel för den här hästen. Senast han var ute över kort distans förlorade han förvisso från ledningen men han trivdes inte med banan då och han glänste verkligen vid fyra raka segrar innan dess. Nu krävs det tempo och lite tur med positioner under vägen men det kan som sagt bli bra fart på det här loppet och han är farlig att nonchalera.

10 Honor är en dansk gäst som jag gillar och om han kan ta rygg på någon snabb i starten skulle han kunna komma igenom bra direkt från sitt bakspår och han brukar alltid gå fort till slut och han skulle gynnas av överpace.

Jag tar totalt nio hästar på mitt system och hoppas att vi kan få in en skräll här.
Inom DD-spelet väljer jag att stå över 4 Becker Grif och 6 Power Lane med tanke på att det finns en stark favorit i DD-2 och vi jagar de lite högre oddsen inom den spelformen.

Min Vinnare: 1 Alert Vendil
Spets efter 500m: 1 Alert Vendil / 2 Es Trenc
Skrällen: 7 Federer
Rankingen A: 1.4.2.6 B:10.7.8..9.3 C: 12.5.11

V86-8 1640m Auto
7 Marion Fouty Bon har varit vansinnigt bra på slutet och hon vann på 1.11.3 över full väg senast. Hon är snabb från start och Jorma Kontio kan mycket väl köra sig fram till ledningen och då borde loppet vara över. Det kan dock bli svar invändigt av 1 Hilarious Am som får Björn Goop i sulkyn för första gången och som trivs med förutsättningarna.
Med tanke på hur Marion Fouty Bon har sett ut på slutet tror jag ändå att det blir väldigt svårt för övriga ekipage att utmana även om Jorma sitter i dödens. Jag spikar.

Motbud
1 Hilarious Am har startat med fel förutsättningar på slutet och det är bättre förutsättningar den här gången. Hon har fått ett bra spår bakom bilen och kan öppna fort från start och den korta distansen är ett klart plus. Hon slutade bland annat trea i Stosprinten 8/7 och hade inte Marion Fouty Bon varit med i det här loppet hade det här varit en skräddarsydd uppgift.

6 Barbro Kronos har tjänat 3,7 miljoner, vilket är klart mest i loppet och skulle det bli en våldsam körning mellan 1 och 7 så kommer hon in i matchen även om jag normalt tror att det blir svårt över kort distans, som hon aldrig har startat över tidigare.

Min Vinnare: 7 Marion Fouty Bon
Spets efter 500m: 7 Marion Fouty Bon / 1 Hilarious Am
Skrällen:
Rankingen A:7 B:1.6.4.9 C:8.2.3.5

Lycka till 
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
11:20  Sverige - Lettland
Ishockey - VM - 1 första perioden
1.76
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
19:20  Finland - Tjeckien
Ishockey - VM - 2
3.70
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming