DrTrav

V86 Xpress ons 17/04

17 April 2019 - 14:28

Kvällens V86 Xpress delas mellan Åby & Solvalla och här följer min analys av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V86-2 på nummer 2 Thelma De Glatigne som kommer från två fina andraplatser i raden. I senaste starten så satt hon i andra ytter innan attacken sattes in med 700 meter kvar av loppet och trots att det gick fort via 09,7 sista 700 meterna så kunde hon inte plocka ner El Fitzgerald som fått bestämma i ledningen. Här är det andra förutsättningar med spetsläge och om Örjan Kihlström som kör hästen kan få trolla bort en del av loppet i ledningen så tror jag att hon blir svårfångad här.

Min andra spik kommer i V86-5 på nummer 9 Stud Muffin som gjorde ett bra lopp senast. Trots att inte travet stämde fullt ut så presterade han en bra slutrunda via 11,2 sista varvet och plockade ner sitt motstånd. Allt verkar normalt i träningen efteråt meddelar man från stallet och nu har han springspår på tillägg och om Flemming Jensen kan pricka starten så kan han sitta med där framme i ett tidigt skede och om det löser sig med positionerna här så tror jag att han tar andra raka segern här trots att han startar med 40 meters tillägg.

V86-1 3,8,9
V86-2 2 Thelma De Glatigne
V86-3 3,4,8,12
V86-4 2,3,10
V86-5 9 Stud Muffin
V86-6 4,6,7,8
V86-7 2,4,5
V86-8 2,4,7,10,11

2160 rader x 0,25 = 540 kr

Dagens Dubbel
DD1: 2 Whipped Eggs
DD2: 2,10

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Rise Again gjorde det okej senast men det var lite fel distans den gången. Nu är det mer passande medeldistans och ett bra läge och med en fin resa här så kan han blanda sig i segerstriden. Intressanta ändringar med ett norskt huvudlag och eventuellt första gången i bike nu kan ge en extra växel över upploppet och dessutom förstärker Carl Johan Jepson i sulkyn, 9 Lady Haythrow har tränat bra men hon har varit en besvikelse i de senaste loppen och man vill ligga lite lågt från stallet. Hon är långsam ut och hamnar alltid bland de sista så bakspåret här gör inte så mycket men om det blir ett uppskruvat tempo på loppet så kan hon bli farlig den sista biten, 8 Lovely Vacation har varit borta länge på grund av en gaffelbandsskada, men nu har han tränat på fint ett tag och stallet meddelar att han känns redo för comeback. Han var väldigt fin i kvalet och om Johnny Takter som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli att räkna med direkt i återkomsten här. Det blir barfota runt om samt rycktussar och ett öppet huvudlag och jänkarvagn rapporterar Öystein Larsen.

Min Vinnare: 3 Rise Again
Spets efter 500m: 4 Towbar
Skrällen: 7 Majors Corona
Ranking: A 3 B 9,8,4,2,7,12,6,5 C 1,10,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-2
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 Thelma De Glatigne som kommer från två fina andraplatser i raden. I senaste starten så satt hon i andra ytter innan attacken sattes in med 700 meter kvar av loppet och trots att det gick fort via 09,7 sista 700 meterna så kunde hon inte plocka ner El Fitzgerald som fått bestämma i ledningen. Här är det andra förutsättningar med spetsläge och om Örjan Kihlström som kör hästen kan få trolla bort en del av loppet i ledningen så tror jag att hon blir svårfångad här, vid gardering kan 10 Ilona Håleryd som har levererat positiva avslutningar i de båda starter hon gjort i år vara tänkbar och om Erik Adielsson som kör hästen kan hitta bra ryggar under slutrundan så kan hon fälla många till slut med en liknande avslutning som senast men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Thelma De Glatigne
Spets efter 500m: 2 Thelma De Glatigne
Skrällen: 10 Ilona Håleryd
Ranking: A 2 B 10,5,1,11,6,9,8 C 7,3,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-3
Diamantstoet, Försök 2 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 My Choice tog karriärens första seger i comebacken senast när hon vann från ledningen via 14,4 sista 800 meterna och även om loppet var ganska billigt så var intrycket bra och med lopp i kroppen nu så kan hon vara ännu vassare den här gången. Johnny Takter upp nu är intressant och skulle hon nå ledningen utan någon större strid här så kan hon leda loppet länge fast då det är Åby vi befinner oss på så kanske man släpper om hon skulle man få en tryckare under vägen för att använda sig av open stretchen till slut, 8 Nunna gör debut i ny regi för Magnus Dahlén här och trots att utgångsläget inte är det bästa här så kan hon bli farlig om Christian Cracchiolo som kör hästen kan servera henne en bra löpning och då kan det vara en trevlig skräll som är väldigt lite spelad, 12 Timotejs Godis gör årsdebut nu och Björn Goop som tränar ligger lågt med chansen men om Carl Johan Jepson som kör hästen kan hitta bra ryggar under slutrundan så har hon en vass avslutning och kan då blanda sig i segerstriden här, 3 Make More Cider har varit borta länge men är tillbaka igen efter vinterträning men kan behöva ett lopp i kroppen för att prestera som bäst men om Johan Untersteiner kan ge henne ett bra lopp så kan hon duga en bit här.

Min Vinnare: 4 My Choice
Spets efter 500m: 4 My Choice
Skrällen: 8 Nunna
Ranking: A 4 B 8,12,3,10,5,15,6,9,2,1 C 11,13,14
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Ultimaluna Grif från stall Alessandro Gocciadoro är svårbedömd men de hästar som kommer till Sverige brukar duga bra. Hon kan öppna rätt bra och om kusken är offensiv så kanske hon kan få ta över ledningen efter en bit men oavsett så borde hon kunna få en bra löpning här och trots att det är ett sto som möter hingstar och valacker så ska hon räknas tidigt här, 10 Fighting Bax gjorde comeback senast efter lång frånvaro och galopperade då i ett tidigt skede men ställde sig och gick sedan godkänt till andraplatsen bakom vinnande Puccini. Från bakspåret här så får han smyga med och skulle det bli bra tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen. Det blir jänkarvagn istället för vanlig vagn som det var senast meddelar Daniel Redén som tränar, 2 Volocity De Vie återkommer nu efter ett par månaders frånvaro nu men brukar prestera bra efter ett uppehåll och från ett bra spår här så sitter han fint till direkt och kan bli att räkna med här. Det blir troligen maxad utrustning med jänkarvagn samt ett helstängt huvudlag och barfota runt om.

Min Vinnare: 3 Ultimaluna Grif
Spets efter 500m: 3 Ultimaluna Grif
Skrällen: 11 Jaques Noir
Ranking: A 3,10,2 B 11,6,8,9,7,1 C 5,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Stud Muffin som gjorde ett bra lopp senast. Trots att inte travet stämde fullt ut så presterade han en bra slutrunda via 11,2 sista varvet och plockade ner sitt motstånd. Allt verkar normalt i träningen efteråt meddelar man från stallet och nu har han springspår på tillägg och om Flemming Jensen kan pricka starten så kan han sitta med där framme direkt och om det löser sig med positionerna här så tror jag att han tar andra raka segern här trots att han startar med 40 meters tillägg, vid gardering kan 1 Al's Mintoo som kommer från en seger i ett breddlopp senast vara tänkbar. Nu har han innerspår i voltstart för första gången och om Giuseppe Lubrano som kör hästen lyckas hålla upp ledningen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen men får ses främst som ett platsbud, 8 Ferry Boko var ute i ett V75 lopp som vanns av Harran Boko senast och här är det inte lika tufft motstånd och om Christoffer Eriksson som kör hästen kan servera honom en bra löpning så har han en vass avslutning och kan då utmana om en framskjuten placering men jag håller min spik som ett strå vassare.

Min Vinnare: 9 Stud Muffin
Spets efter 500m: 1 Al's Mintoo
Skrällen: 1 Al's Mintoo
Ranking: A 9 B 1,8,5,10 C 3,4,7,6,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-6
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 8 Night Rhytm gjorde debut på svensk mark senast och blev då tvåa bakom vinnande Attraversiamo. Nu har han fått ett lopp i kroppen och tränar bra efteråt så han borde ha gått framåt meddelar man från stallet och med de rätta ryggarna under slutrundan här så fäller han många hästar till slut och ska räknas tidigt här. Barfota fram nu meddelar Daniel Redén, 4 Flight Dynamics fullföljde bra som tvåa via 10,9 sista varvet bakom vinnande Campo Bahia senast och är ofta långt framme fast han vinner inte så ofta men om Per Lennartsson som kör hästen kan ge honom en fin resa så kan det räcka långt här, 7 Samo Different Day gör debut i ny regi för Frode Hamre och han har höga tankar om hästen och han kan öppna rätt bra och med en offensiv Ulf Ohlsson i sulkyn här så kan det bli ledningen efter ett varv och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 6 Zephyr Kronos besitter väldigt hög kapacitet men han har varit svår i USA och galopperat en del men felfri nu så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 8 Night Rhytm
Spets efter 500m: 3 Manuzio Hanover
Skrällen: 4 Flight Dynamics
Ranking: A 8,4 B 7,6,5,3 C 2,1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-7
Supertrot Cup - ATG Loppet över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Whipped Eggs trampade av sig en sko två varv från mål senast men höll ändå ihop det bra och lyckades vara fyra i ett lopp som vanns av Victory Island. Från ett bra utgångsläge här så sitter han bra till direkt och kan bli att räkna med över upploppet, 5 Pane Vino gör debut i ny regi för Marcus Lindgren och han är kvick ut och Christoffer Eriksson som kör hästen kanske kan hitta till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge och ska räknas tidigt här. Den långa distansen borde passa bra. Det blir lätta skor samt murphybländare på vänster sida och en vanlig vagn meddelar man från stallet, 4 Mister Niky har inte startat sedan i somras så formen nu är ett frågetecken men enligt stallet så är han väl förberedd och han trivs bra i ledningen så jag tror att Carl Johan Jepson som kör hästen gör ett försök att ta sig till spets här. Distansen är normalt sett en fördel och med en bra resa här så kan han utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 2 Whipped Eggs
Spets efter 500m: 5 Pane Vino
Skrällen: 5 Pane Vino
Ranking: A 2 B 5,4,8,11,9,1,10 C 6,12,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-8
Vi avslutar V86 med Fem/Sexåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Andthedanceisover levererade ett bra formintryck senast när han avslutade vasst via 10,5 sista 700 meterna fram till andraplatsen bakom vinnande U.Bergs Svante. Han kan öppna rätt bra och jag tror att Jim Oscarsson kan få ta över ledningen från stallkamraten i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge och ska räknas tidigt här, 10 L'Amour Bonanza gjorde en rejäl avslutning fram till andraplatsen bakom vinnande Cathegorical senast och om Per Lennartsson som kör hästen kan hitta bra ryggar under slutrundan här så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen, 11 Marvelous har varit ute mot tufft motstånd inom V75 spelet på sistone och möter nu enklare motstånd än vad han är van vid. Han har fungerat bra bakifrån tidigare och har vunnit två av fem segrar från bakre leden och klaffar det med löpningsförloppet så kan Örjan Kihlström som kör hästen lotsa hästen till en ny seger här.

Min Vinnare: 2 Andthedanceisover
Spets efter 500m: 2 Andthedanceisover
Skrällen: 2 Andthedanceisover
Ranking: A 2,10 B 11,7,4,12,8,1,6 C 5,3,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365 


Lycka till 


/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
04:30  LA FC - LA Galaxy
Fotboll - MLS - 2 asian hcp +1,5
1.95
19:00  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Under 3,5 mål
1.63
19:00  IFK Göteborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.10
19:00  Kwon Soon - Dellien
Tennis - US Open - Kwo -6,5 games
1.60
19:00  Sundsvall - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.65
20:45  Inter - Lecce
Fotboll - Serie A - Inter + håller nollan
2.02

Livestreaming