Jobb, jobb & åter jobb!

16 November 2012 - 21:28

Får passa på att tacka Gahbecino för Fehervar-reken på planket! -1 Fehervar till 2,15, jag hann dock kliva in först till 1,85. I skrivande stund leder Fehervar med 9-0 och jag sitter inte och skakar bakom tangenterna direkt.

Den matchen räddade upp hela dagens förluster och gör att jag bara ligger back en hundring idag.

Gått knackigt idag och bara losers som skyller på dåligt utbud. En bra spelare avstår spel i dessa lägen. Jag däremot, är ingen bra spelare, och har enbart mig själv att skylla :)

Sitter och har lite ångest inför helgens maratonjobb. Kliver på imon kl 8.00 och kliver av först måndag 8.15. Det är 48 låååånga timmar som väntar kan jag säga. Tur jag har ett soft jobb där man inte behöver vara på hugget hela tiden!

Lycka till med liren inatt!

1 Kommentarer

God morgon världen!

16 November 2012 - 12:10

Övernattade hemma hos päronen och det spelar ingen roll att man är en vuxen man som bott hemifrån i fem-sex år, det är alltid lika skönt att sitta i pojkrummet framför CM 01/02. Favoritlaget Roma är mer eller mindra odödliga i denna upplaga med spelare som Totti, Montella, Batistuta, Emerson, Cafu, Samuel etc.

Och om inte det räcker kan man ju plocka in Taribo West på free transfer eller buda på Maxim Tsigalko för den som är lagd åt det hållet. Själv försöker jag undvika den typen av värvningar men det tar emot lite, man vill ju inte se honom dyka upp bredvid Crespo i Lazio nästa säsong.

Efter tio minuter är man som ett barn igen och det känns helt naturligt att mamma knackar på runt midnatt och frågar om det inte är dags att stänga av datorn snart.

En underbar nostalgitripp hem alltså!

Nattens basketlir satt ju som ett smääääck och det tackar jag Nivx för. Spännande att man kan följa rekare istället för rekar. Det är lite det som jag tycker är charmen med denna sida, att alla tjänar på att hjälpa och ta hjälp av varandra. Vi är inga motståndare, vi är lagkamrater.

Det är bolagen som är fiender och det är något speciellt att sitta och jobba in spelen tillsammans på planket.

Spelkassan då?

Jodå, det gick bra även igår tack vare HV71 och Nivx.

Plus totalt 530 sek igår och "rullen" (om man får kalla den så när den är så liten) är uppe i 2030 riksdaler. Bra start men det vänder väl...

Lycka till med liren så ses vi på planket!

0 Kommentarer

OTH & nattmacka!

16 November 2012 - 00:25

HV-reken satt där den skulle. Extra kul att spelarna jag framhävde föra matchen gör 1+1 samt håller nollan. (Jämtin & Wesslau)

Detta gör att jag ligger en liten slant plus idag, men har tagit rygg på Nivx i nattens NBA så jag väntar tills imorgon att sammanfatta dygnet.

Korgboll är egentligen ingenting jag brukar spela på och mina timmar framför One Tree Hill (de första säsongerna - när det var bra!) är i princip den enda erfarenhet jag har av spelet.

Dock är jag imponerad av Nivx statistik och tar helt enkelt en chansrygg på Brooklyn Nets -3,5 till 1,76 ggr pengen på bet365.

God natt och lycka till med liren!

0 Kommentarer

Första reken

15 November 2012 - 16:59

HV71 åker upp till Gävle för att möta Brynäs. Wesslau är tillbaka i kassen. Det i kombination med lagets fina form och en revanchsugen Jämtin tycker jag ger fina möjligheter för bortalaget.

Handikappspelet -1 på Hv71 ger 3,3 på bet365. Där går jag in med medelinsats. HV måste alltså vinna med minst två baljor, men om de vinner med uddamålet får jag insatsen tillbaka.

Rygga på egen risk.

0 Kommentarer

Rödingen

15 November 2012 - 16:28

Startkassa: En röding!

Realistiskt mål: 5 lax innan nyår!

Drömmål: 10 lax innan nyår!

Lyckades riktigt bra under mitt första dygn då jag vid pokerborden spelade upp rödingen till 1521 kronor. Klonkade ganska saftigt och ska man vara helt ärlig var det inte bra spel som gav betalt.

Men en bra början är en bra början.

I fortsättningen ska dock fokus ligga på betting och inte vid pokerborden, även om jag säkerligen kommer hänga där emellanåt. Det var så horribelt dåligt utbud igår att jag avstod betting.

Rekar kommer läggas upp men endast när spelvärde finns. En kortare presentation om mig följer så småningom om någon mot förmodan skulle bry sig!

Lycka till med spelen så ses vi på planket!

0 Kommentarer
Fler inlägg: