HawkEye

Back in business!

17 Augusti 2013 - 12:41
Äntligen tillbaka efter lite välbehövlig semester.
Så nu blir det fullt fokus på tennisen fram till uppehållet och jag hoppas kunna fortsätta att leverera vinstgivande tips.
Kassan är för närvarande på ca 40K och det är utifrån denna som antal units satsas (1 unit = 1%). Följ gärna speboken här på sidan.

Har två lir att bjuda på idag:
Williams-Na li, här väljer jag att lira kinesiskan +6.5 game.
Spelarna har mötts 8gr på touren och Na Li har klarat detta handikapp i samtliga matcher så varför inte idag.? Williams har deesutom uttryckt att hon ej tycker att spelet har stämt riktigt denna vecka. Kliver in med 6/10 units på Na Li +6.5 game hos bet365 till 1.61

Isner
-Del Potro, måste bara prova amerikanen här. Visst 4-0 i inbördes till Del Potro där senaste mötet var för bara ett par veckor sedan i den amerikanska huvudstaden, argentinaren vann då en 3-setare.
Underlaget och förutsättningarna i Cincinnati ger dock Isner större möjligheter som jag ser det. Detta är förmodligen den utomhustävling på (hardcourt)touren där det går som snabbast. Isner säger själv att han känner sig betydligt fräschare nu än vid mötet i Washington. Slår man Djokovic kan man naturligtvis slå Del Potro iaf i min värld. Ser denna match som jämn på förhand och finner därför värde i de odds som erbjuds på amerikanen. Lirar 6/10 units på Isner till 2.50 hos bet365

Hoppas på plankvrål senare i afton!

Trevlig Lördag!

//HawkEye
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:53  Lopp 8: Twin’s Zindy
Trav - Jägersro - Plats
1.70
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15

Skador & Avstängningar