HawkEye

Johnson vinner!

21 Augusti 2013 - 14:13
Gårdagen var bra med 2/2, trots att det blev en 3-setare mellan Paire och Blake så var spelet aldrig i någon större fara och jag grubblar fortfarande på hur resonemanget gick hos bolagen kring oddssättningen på denna fight.
Nedovyesov vann också även han och oddset på 2.75 var helt felsatt även här. Det intressanta var att Unibet öppnade upp på 2.20 men höjde snabbt upp till 2.70 när man såg hur andra bolag lagt sig. Bolagen hänger ofta på varandra och ingen vågar riktigt sticka ut vilket är tråkigt men i detta fall var det iaf positivt för oss som spelare.

Idag tror jag mig ha två nya bra spel:

Johnson
-Lu, amerikanen har hittat form och får som han själv uttrycker det nu äntligen skörda frukt efter flera månaders stenhård träning. Seger mot svårspelade Seppi är en fin skalp för Johnson som för tillfället är rankad 121:a i världen. På pappret lättare motstånd i denna omgång. Spelarna möttes i kvalet till Cincinnati i förra veckan då Johnson vann i två raka, siffrorna i den matchen ljuger inte utan amerikanen var den bättre spelaren. Känns som att den unga jänkaren trivs ännu bättre med förutsättningarna denna vecka och för mig är han solklar favorit. Hade själv satt oddset kring 1.65-1.70 på Johnson.
Lu är förvisso en spelare jag gillar, spelar riktigt offensivt och mycket serve & volly vilket tyvärr är väldigt ovanligt på touren idag.
Han har dock inte visat något speciellt på slutet och jag tror dessutom amerikanen går in med en hetare vilja i detta möte.
1-0 till Johnson i inbördes möten.
Kliver in med 8/10 units på Johnson till 1.80 hos bet365.

Paire-Melzer
Grodätaren vann som väntat mot Blake igår och segern var aldrig i ngn större fara. Mitt spel här grundar sig till stor del på Melzers svaga form. Tycker han ser oinspirerad ut och slarvar bort väldigt många poäng på unforced errors. Är övertygad om att Benoit är den bättre spelaren av dessa båda för dagen. Om fransmannen bara kan höja upp förstserve procenten en aning så kommer han vara top 15 tror jag.
Spelarna har aldrig tidigare möts på touren men skulle förvåna mig mycket om det inte stog 1-0 till Paire efter dagens match.
Lirar således 7/10 units på Paire till 1.50 hos bet365.

Lycka till ni som ryggar!

//HawkEye
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05

Skador & Avstängningar