HawkEye

Hewitt får problem!?

28 Augusti 2013 - 15:37
Har flera gånger försökt att formulera några bra ord kring matchen igår mellan Young-Klizan som jag ju rekat. Klizan vann två game på tre 3 set....TVÅ GAME!? Må så vara att detta kanske var århundradets sämsta rek men jag anar ändå ett flertal ugglor i mossen. Oddsen på Klizan höjdes och höjdes ju närmare matchstart vi kom vilket naturligtvis inte kändes riktigt bra. Utan att ha sett matchen så kan man ju iaf inte tyda statistiken på annat sätt än att Slovaken förmodligen gör en av de sämsta insatserna någon spelare någonsin gjort i en Grand Slam. Om de är någon som har andra uppgifter gällande denna match så meddela mig gärna.
Bara att bryta ihop och återuppstå vilket jag redan gjort.

Hewitt-Baker
, känns som en mycket intressant fight på förhand.
Amerikanen är när han är hel & frisk en obehaglig motståndare för de flesta på touren. Baker har sedan skadeuppehåll nu fått några matcher i benen och det känns som att formen börjar infinna sig. Hewitt har som bekant sett sina absolut bästa dagar på banan och frågan är om detta inte är hans sista US-open. Om Bakers kropp bara håller så är jag helt övertygad om att han kommer att ge Lleyton en ordentlig match här. Spelarna har konstigt nog aldrig tidigare möts på touren. Var först inne på Baker rak men fegar och lirar istället följande två spel:
6/10 units på Baker +4.5 game till 1.90 samt 6/10 units på över 37.5 game till 1.72, båda spelen läggs hos Bet365.

Vidare så bör både Dolgopolov & Paire vara överlägsna sina motståndare idag men avstår ändå pga att dessa båda blandar & ger lite för mkt just nu. Samma sak gäller för övrigt Stephens i damernas inatt.

GO BAKER!

//HawkEye
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar