HawkEye

Äntligen Davis Cup!

13 September 2013 - 14:50
Efter några dagars paus efter US-open pga klent utbud så har jag nu vaskat fram ett par bra lir:

Serbien-Canada, här vinner ju naturligtvis Serbien men oddsen på det är ju så klart inte spelbara. Har dock hittat vad jag tror ett bra odds i fredagen andra fight:

Tipsarevic-Raonic, här tycker jag att oddsen sitter fel även om jag till viss del förstår hur bolgen tänkt. Raonic har 3-0 i inbördes, är bättre rankad osv osv. MEN spelarna har till och börja med aldrig möts på grus (dagens underlag) man har inte heller möts i en Davis Cup semifinal i Serbien....jag upprepar I SERBIEN! Här snackar vi obehaglig plats att komma till som motståndarlag, kommer att vara ett helt sjukt tryck på läktaren. Tipsarevic är betydligt mer rutinerad i dessa sammanhang, han kommer att ha en fanatisk hemmapublik bakom sig, kan dessutom spela mer eller mindre utan press då Serbien kommer leda med 1-0 efter att Djokovic har gjort sitt. Tvärt om för Milos som MÅSTE vinna denna fight för att matchen inte ska vara körd redan första dagen. Har en riktigt fin feeling för att Serben står som vinnare efter 4 eller 5 tighta set. Kliver därför in med 8/10 units på Tipsarevic till 2.25 hos bet365 samt 5/10 units på över 41.5 game till 1.72 även denna hos bet365.

Vidare så har jag lagt ett BLYTUNGT räntespel på Serbien+Tjeckien till närmare 1.40, tyckte inte att det var ngt värt att reka men vill ju ändå dela med mig.

Imorgon är det ju dubblar och det ska bli ruggigt intressant att se hur lagen väljer att formera sig, brukar vara en hel del sena ändringar så det gäller att ha ögonen öppna.

Trevlig helg!

//HawkEye
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar