HawkEye

Stockholm Open Tisdag

14 Oktober 2013 - 23:48
Sijsling vann planenligt och spelformen fortsätter att hålla i sig.
Pim-Pim kvalar in på ett övertygande sätt, kan dock inte riktigt bestämma mig för om det är ett underbetyg till turneringen och kanske svensk tennis i synnerhet men eftersom jag gillar Södertäljesonen så får han gärna fortsätta att vinna för mig. Att han nu är favorit mot Falla känns dock en aning tveksamt och det blir inget lir pregame på den matchen för mig. Hittar inte mycket spelvärt på Tisdagen över huvudtaget i skrivande stund, möjligt at det blir något livespel på plats så håll utkik på planket under dagen.

Redan igår så kastade jag in några nävar polletter på två matcher som kommer spelas under Onsdagen:

Verdasco-Dodig
Dessa båda möttes i Söndags i dubbelfinalen i Masters turneringen i Shanghai där Dodig med partner Melo till slut vann en tuff fight.
Tycker kroaten känns som den hetare spelaren för dagen av dessa båda.
Lite oväntat föll Dodig i första omg i singel mot Melzer i Shanghai men veckan före blev det semifinal i Tokyo. Verdasco har å sin sida inte så mycket att skryta med sedan finalen i Båstad i Juli.
Spelarna möttes i US-open i år där Dodig vann efter 5-set.
Nu tror jag att förutsättningarna i Sthlm Open är mer fördelaktiga för kroaten än spanjoren vilket gör att spelet känns än bättre.
Eftersom båda spelarna kommer in till turneringen sent så gäller ju samma "dåliga" förutsättningar och ingen har någon direkt fördel på denna punkt. Möjligt att Dodig kan ha en liten fördel även här då han har spelat turneringen tidigare vilket inte Verdasco har gjort. Dodig har som bäst nått en kvartsfinal i Sthlm.(2010)
Inördes möten på ATP-nivå = 1-1.
Tycker att form, underlag & senaste inbördes möte talar till kroatens fördel och kliver därför in med 7/10 units på Dodig till 1.80 hos bet365.

De Schepper-Eriksson
Intressant match framförallt ur spelsynpunkt.
Mackan är sveriges för dagen bästa singelspelare. (enligt ranking iaf)
Visst det skiljer ca 300 platser på rankingen mellan dessa båda men är övertygad om att det kommer att bli en jämn match och håller det inte alls otroligt att svensken till slut står som segrare.
Eriksson som har fått ett WC till SO håller för närvarande främst till på future-nivå där han skördar fina framgångar iår t.ex två turneringsvinster, två finalförluster, 3 semifinalförluster m.m.
För ung en månad sedan spelade han Davis Cup för Sverige (borta mot Slovakien) där han vann mot 120 rankade Andrej Martin, en spelare av ung de Scheppers kaliber. De Schepper spelade så sent som i Söndags final i en Challenger i Rennes (förlust mot Mahut) men innan dess har inte fransmannen visat egentligen ngt sedan Wimbledon.
Tror Svensken har ca 30% vinstchans här och kliver därför in med 4/10 units på Eriksson till 4gr hos bet365.

Har i skrivande stund ej hittat hcp-odds på ovan match men kommer med största sannolikhet gå in ganska tungt på Eriksson +4.5 game om det erbjuds till runt 1.80. Äterkommer förmodligen med ny rek gällande detta spel.

På återhörande!

//HawkEye
2 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
HawkEye - 2013-10-15 13:50

Tack, slarvade uppenbarligen, kollade bara tillbaka till 2006.

Kern - 2013-10-15 12:34

Verdasco har lirat Sthlm Open både 2004 och 2005, så du vet ;-)

Annars tror och hoppas jag att du är rätt ute i spelen där spelet på Eriksson lockar! Själv tar jag Verdasco seger mot Dodig till 2,17 då jag ser det som en 50/50 duell.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar