HawkEye

Stockholm Open Fredag

18 Oktober 2013 - 11:07
Äntligen fredag och fina matcher i Kungliga Tennishallen.
Igår såg jag mer eller mindre av de flesta matcherna vilket jag b.la baserar dagens lir på.
Pim-Pim hade som väntat inget att sätta emot Raonic och jag förvånas faktiskt en aning att det verkade som det var många som faktiskt trodde att han skulle slå kanadensaren.
Ferrer imponerade inte på mig och man ser tydligt att han befinner sig i en formsvacka och att självförtroendet inte är där det brukar vara.
Men han lyckades till slut kämpa ned amerikanen Sock som jag tror går en ljus framtid till mötes, kan ha slipa till sin backhand så kommer han bli giftig framöver.

Nå väl nu till dages lir:

Dimitrov-De Schepper
När man såg Dimitrov spela igår har man svårt att förstå att han inte har vunnit någon ATP-turnering än. Bulgaren gjorde inte många misstak och tappade endast EN BOLL när 1:a serven satt. Visst det var ingen stjärna han mötte men ändå.
Nu ska han alltså upp mot den franska jätten De Schepper som spelade jämt med Mackan Eriksson i 1:a omg för att sedan vinna en tight 3-setare mot Anderson igår. Fin skalp för De Schepper att slå den 20-rankade Sydafrikanen men då ska man också ha i åtanke att Anderson inte vissat upp någon imponerade form på slutet. Hur som helst så spelade De Schepper bra och han verkar trots allt ha hittat formen igen (kan vara värd att passa framöver).
Spelar Grigor som han gjorde igår så är jag säker på att han tar denna match i 2-raka. Kommer även prova ett hcp spel med lite mindre insats.
Spelarna har möts en gång tidigare i en futureturnering på grus 2010 där Dimitrov vann efter 3-set.
Alltså liras 8/10 units på Dimitrov 2-0 i set till 1.66 samt 5/10 units på Dimitrov -3.5 game till 1.66, båda oddsen från bet365.

Qureshi/Rojer-Marrero/Verdasco
Såg Qureshi/Rojer mer eller mindre krossa Brunström/Nieminen igår och blev faktiskt riktigt imponerad. Har sett dom spela ett flertal matcher förut men kan inte minnas att jag sett dom uppvisa ett sådant komplett dubbelspel, riktigt bra servar, ruggigt bra returer och fin effektivitet framme vid nät. Kan dom spela så här mot Marrero/Verdasco så tror jag att man kan ha en fin vinstchans. Visst det spanska paret är bra och har bevisligen fin form (finalförlust i Shanghai förra veckan) men jag har lite känslan av att speciellt Verdasco börjar bli lite sliten efter hårt matchande han ska ju dessutom lira singel mot ferrer innan denna match. Dessa par har möts en gång tidigare i år då vann det spanska paret i supertiebreak. Kliver in med 7/10 units på Qureshi/Rojer till 2.10 hos bet365

Kliver även in med 1/10 units på Dimitrov som slutsegrare av Stockholm Open till 10gr hos bet365.( Unibet har t.ex 7gr vilket känns mer rimligt)

Kör hårt!

//HawkEye
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar