HawkEye

Stockholm Open Lördag

19 Oktober 2013 - 11:51
Dimitrov löste som väntat både 2-0 i set och hcp-linan igår och han ser riktigt vass ut för dagen.
Känns som jag har klart för mig vilka två spelare som spelar finalen på Söndag vilket naturligtvis betyder att det blir ett par lir även idag.

Ferrer-Gulbis
Kan ju ärligt säga att jag trodde på högre odds på Gulbis här men det är ju bara att acceptera att grabbarna som sätter odds inte har missat dessa båda spelares senaste matcher. Om Spanjoren hade visat för honom normal form inför denna turnering hade man säkert fått 2.50-2.70 på Letten men så är ju som bekant inte fallet. Visst det gäller och hitta "värdeodds" och hela den biten men för egen del efter att ha testat många olika "strategier" så fungerar det bäst att lira på en spelare som jag verkligen tror vinner sen om oddset är 1.30 eller 4gr det är fatiskt hur konstigt den än kan låta inte alltid av asbsolut största dignitet. En vinst är alltid en vinst oavsett odds och detta har iaf visat sig lönsamt för mig senaste åren.
Nog om det, Ferrer som inte direkt visat ngn form sedan Franska Öppna bör få riktigt svårt idag mot Gulbis om nu Letten fortsätter att spela som i sina senaste 10 matcher (har 10 raka segrar DC inräknat).
Jag har själv sett samtliga av Gulbis matcher i SO på plats och jag måste säga att trots hans stundtals tråkiga & destruktiva kroppsspråk & beteende på banan så spelar han riktigt, riktigt bra för dagen.
Spanjoren å sin sida har ju bara spelat en match i SO där han inte direkt imponerade mot Sock och resultaten under hösten talar ju sitt tydliga språk. Ferrer leder inbördes möten med 1-0 efter seger på HC 2007 men då var ju som bekant Gulbis bara en liten valp:)
Med ett odds strax över 2gr på Gulbis idag hade jag vrålat MAXSPEL men nu nöjer jag mig med att kliva in med 7/10 units på Gulbis till 1.80 hos bet365.

Dimitrov-Paire:
Bulgaren har visat upp ett strålande spel så här långt under turneringen utan att ställas på några större prov ska väl erkännas.
Dimitrov har inte tappat serve än under turneringen och känns riktigt stabil och motiverad, flickvännen Sharapova har varit på besök i Stockholm och kanske har detta hjälpt till:)
Här trodde jag faktiskt att oddsen skulle sättas en aning lägre på Bulgaren med tanke på vad han har visat upp men det är klart Paire är några placeringar bättre på rankingen och leder dessutom inbördes möten. Jag tror också att bolagen övervärderar vinsten mot Raonic igår en aning. Innan denna turnering har ingen av spelarna rosat marknaden under hösten på något sätt. Trots att jag sitter på Dimitrov som vinnare av turneringen till 10gr (spelet lagt innan matcherna igår) så kliver jag in med ytterligare några polletter på honom i denna fight. Kommer han bara upp i samma nivå som i de två senste matcherna är jag säker på att han slår fransmannen. Paire leder inördes möten med 2-0 varav en seger i US-open förra pret och en seger i en futureturnering 2008, vid det tillfället var Dimitrov Junior (17 år).
Kliver således in med 6/10 units på Dimitrov till 1.66 hos bet365

TRAMPA ERNESTS & GRIGOR!

//HawkEye
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Donaldson
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.74
18:15  Erzgebirge Aue - Karlsruher
Fotboll - 2 Bundesliga - Erzgebirge -1 hörna
2.18
19:00  Öster - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.81
19:00  Örebro SK - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.91

Skador & Avstängningar