Haze91

Deadline transferförnstret

28 Februari 2014 - 11:46
Hello!

En bra gårdag med två av två rättade rekar. Först överspelet 4,5 mål i Färjestad - Växjö. En match som Växjö vann med 4-2 och överspelet var klart redan i den andra perioden.
Nattens NHL började även bra med tre mål i den första perioden mellan New York Islanders - Toronto Maple Leafs. Men med en mållös andra period så blev det lite nerver inför den tredje. Men helt i onödan. När slutsignalen ljöd så stod den 4-4 på tavlan och övertid/straffläggning väntade. Där drog Islanders det längsta strået och vann med 5-4.

Jag stör mig lite på svensk hockey för stunden. Förbundet flyttade fram transfer datumet från den 31 januari till den 28 februari eller var det nu är. Och vilket skämt det har blivit från vissa lag. Lagen som inte har något som helst att spela för har skeppat iväg det mesta och lite till. Lag som Asplöven som har släppt iväg åtta spelare. Medan jag tror Södertälje och Almtuna har något liknande. Klubbarna går ut med och säger att dom "lånar" ut spelarna för att stabilisera sin ekonomi och bygga en stark grund. Ja det köper man väl, men varför ska det ens vara möjligt för en klubb att behöva låna/sälja sina spelare när lagen befinner sig i ingemansland. Nej detta är bara fel och det som dom flesta experter har sagt en ren parodi. Jag kan inget annat än mer att hålla med.
Men förklaringen var ju endast skönast från förbundet. "Vi flyttade deadlinen på grund av OS om någon/några spelare skulle bli skadade" Ja och vem köper den motiveringen. Sverige hade med EN spelare från den Svenska Hockeyligan och det var Jimmie Ericsson. Sen fanns det såklart övriga nationer som hade spelare från de svenska ligorna. Norskarna framförallt, sen hade väl Oskarshamn med Rodman och något lag till hade spelare i "blåbärsnationernas" trupper.
Nej skärpning från förbundet. Detta är ren och skär parodi och det gör verkligen inte hockeyn i Sverige bättre.

  Speltips Odds
Mora - Malmö
Hockeyallsvenskan, Ishockey
2,30

  Speltips Odds
Anaheim Ducks - St. Louis Blues
NHL, Ishockey
1,85
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Öster - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.81
19:00  Örebro SK - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.91
20:53  Lopp 8: Twin’s Zindy
Trav - Jägersro - Plats
1.70
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74

Skador & Avstängningar