Haze91

Frölunda löser över 2,5 mål?

24 Mars 2014 - 22:58
Tjena. Det ville sig inte för Luleå ikväll. Trots bra med målchanser och bland annat tre ramträffar så vann Växjö med 2-0.

Imorgon så är det bara en kvartsfinal och med ställningen 2-3 i matcher mellan Linköping - Frölunda så har Frölunda slagläge.

Senaste matchen i Scandinavium i Göteborg så försökte Linköping på det spel laget inte har behärskat under hela säsongen. Spela försvarsinriktat och låta Frölunda föra spelet. Det höll dock såpass länge som till slutet av den andra perioden då Frölunda gjorde 2-1 och direkt i den tredje perioden så kom det snabbt 3-1 och 4-1. Matchen slutade tillslut 6-2 till Frölunda och göteborgarna har nu chans till att avgöra morgondagens match.

Vi kan vänta oss en helt annan matchbild än senast. Ett defensivt Linköping tror jag inte kommer ske då laget inte klarar av att spela på det sättet trots att det har sett bättre ut än i början av säsongen. Men nu är det slutspel och då gäller det att få till spelet som lagen kan bäst av och inte låtas glida in i motståndarnas önskan om att spela matcherna.
Det gjorde Linköping senast och det straffade Frölunda Linköping med rejält med att smacka in sex puckar och vara det bättre laget hela matchen.

Kommentar:
Linköping kommer behöva att vara mer offensiva imorgon och inte gå på Frölunda"s presspel.
Jag tror dock att Frölunda kommer vilja avgöra imorgon och få sig en extra speldag och inte behöva spela med kniven mot strupen på torsdag då det i så fall kommer bli vinna eller försvinna. Och vill därför spela som laget gjorde senast och då kommer det att kunna bli lite mål bakom Linköping"s målvakt. Med ett mer offensivt och ett jagande Linköping så kommer lägena komma för Frölunda och då är det goda möjligheter för Frölunda att göra ett gäng mål. Noterbart är att Frölunda har gjort minst tre mål på Linköping den här säsongen i åtta av tio försök. I tre av fem kvartsfinals matcher har Frölunda gjort minst tre mål. Och Frölunda har bara misslyckats en gång under lagets fem senaste matcher i Cloetta Center att inte tvåla in tre puckar.
Nej jag tror att om Frölunda gör första målet så att Linköping på allvar måste trycka på framåt så ska Frölunda klara av linan över 2,5 mål och det kommer behövas om Frölunda ska avgöra matchserien imorgon.
Jag väljer att spela Frölunda över 2,5 mål till 2,10 på Unibet.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:53  Lopp 9: Magnifik Brodde
Trav - Boden - Vinnare
2.25
01:05  L V Phantoms - T Marlies
Ishockey - AHL - 1 under 2.5 mål
1.91
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
20:45  Real Madrid - Liverpool
Fotboll - Champions League - 1
2.25
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar