Haze91

Kings målform håller i sig?

31 Mars 2014 - 18:04
Tjena! Nattens rek gick sig an då Ottawa Senators vann med 6-3 hemma mot Calgary Flames.

Inatt är det åter igen dags för NHL men bara fyra matcher och blickar mot mötet mellan Los Angeles Kings - Minnesota Wild.

Kings har en kanonform för stunden. Laget har sex raka segrar och kommer närmast från en 4-2 seger hemma mot Winnipeg Jets.
På Kings tio senaste matcher så har det blivit 7 segrar och 3 förluster 7-3-0.
Med den bättrande formen så har Kings snart säkrat en plats i kommande slutspel. Med 94 poäng på 75 spelade matcher så ligger Kings på en sjätte plats i Western Conference med fem poäng upp till femman Chicago Blackhawks och sju ner till sjuan och motståndarna Minnesota Wild.
På hemmaplan så har det blivit bättre. Kings har tre raka segrar på hemmaplan och har totalt på sina 38 hemmamatcher tagit 47 poäng, vilket gör Kings till Western Conference åttonde bästa hemmalag. Med en statistik på 22 segrar, varav 6 efter övertid/straffar och 16 förluster, varav 3 efter övertid/straffar och en målskillnad på 97-78. Det ger ett snitt på 2,55-2,05 mål per match.
Kings har på sina fem senaste hemmamatcher vunnit tre och förlorat två och har gjort minst tre mål i tre av dessa fem matcher.
Kings kommer till spel med full trupp.

Wild som även dom kommer med en seger i ryggen men inte samma form som Kings. Segern kom på bortaplan mot Phoenix Coyotes och Wild vann med segersiffrorna 3-1.
På Wild"s tio senaste matcher har det blivit 4 segrar, 4 förluster och 2 förluster efter övertid/straffar 4-4-2.
I Western Conference så befinner sig Wild på en sjunde plats med 87 poäng efter 75 spelade matcher. Med sju poäng upp till sexan Los Angeles Kings så är det bara tre ner till åttan Phoenix Coyotes och bara fyra ner till nian och laget utanför slutspelet Dallas Stars.
Bortaplan är ingen favorit för Wild. Med 36 poäng på 38 bortamatcher så är Wild Western Conference tionde bästa bortalag. Med en statistik på 15 segrar, varav 6 efter övertid/straffar och 23 förluster, varav 6 efter övertid/straffar och en målskillnad på 89-109. Det ger ett snitt på 2,34-2,86 mål per match.
På Wild"s fem senaste bortamatcher så har det slutat med tre segrar och två förluster. I dessa fem matcher så har Wild släppt in minst tre mål i tre av dessa fem matcher.
Wild saknar inatt:
M. Rupp (spelar ev inatt)
C. McCormick (spelar ev inatt)
K. Ballard (spelar troligtvis inte inatt)
J. Zucker
N. Backstrom
C. Stoner
J. Harding

Historia:
Detta blir lagens tredje möte för den här säsongen.
Lagen har tidigare spelat en varsin hemmamatch och det har slutat med två bortasegrar,
Första matchen spelades i Minnesota. Där vann Kings med 3-2 efter straffar.
Den senaste matchen spelades i Los Angeles. Där vann Wild med 2-1 efter straffar.
På lagens tio senaste möten så har det slutat med fem segrar för Kings och fem för Wild. Noterbart är att Kings har gjort minst tre mål i sju av dessa tio matcher.
På dom fem senaste matcherna med Kings som hemmalag så har det slutat med tre segrar för Kings och två för Wild. Noterbart är att Kings har gjort minst tre mål i tre av dessa fem matcher.

Kommentar:
Två viktiga poäng så står på spel då båda lagen bara kommer ha sex matcher kvar att spela efter nattens match av grundsäsongen.
Vid seger för Kings så inkasseras sjunde raka segern och laget kliver ett steg närmare slutspel medan förlust för Wild så kommer det bli jobbigt om lagen bakom vinner sina matcher.
Jag tror att det kan bli en svår match att utse vinnaren i men Kings bör vara favoriter med sin fina form.
Jag tror att Kings kommer lösa över 2,5 mål på grund av:
1: Lagets form, laget vinner inte bara matcher utan gör även en hel del mål vilket har varit lite trögt under säsongen och gör i regel en hel del mål på Wild i lagens möten.
2: Hemmaspelet har varit bra den senaste tiden med tre raka segrar och har gjort flest mål på hemmaplan den här säsongen samt har en skadefri trupp.
3: Wild"s bortaspel. Även fast laget tagit poäng i fyra av dom fem senaste matcherna så har inte bortaspelet varit bra under säsongen. Samtidigt som laget fortfarande saknar viktige förste målvakten J. Harding.
Snabbt summerat så är det ett bra tillfälle för Kings att åter igen kunna stänka in lite puckar och jag tror att laget kommer behöva göra minst tre mål för att vinna matcher och väljer därför att spela Kings över 2,5 mål inklusive övertid och straffar till 1,80 på Betsafe .

Startande målvakter:
Kings: Matcher: Impm: Räddningsprocent:
Wild: Matcher: Impm: Räddningsprocent:
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Syrianska Eskilstuna - Boo
Fotboll - Division 3 södra Svealand - 1
1.80
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
16:00  Brage - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2 asian hcp +0
1.85
16:00  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.81
20:45  Real Madrid - Liverpool
Fotboll - Champions League - 1
2.25
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20
17:30  Elfsborg - Trelleborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
17:30  Sirius - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.76

Skador & Avstängningar