Haze91

Det smäller direkt i Skellefteå?

8 April 2014 - 11:57
Hallå!

Då var det dags för Skellefteå att försöka slå in matchboll nummer två.

Förra matchen i Cloetta Center började avvaktande och inte i alltför högt tempo. Ett lite mer mänskligt Skellefteå nådde aldrig upp till sin maximala kapacitet under den första perioden. Istället var det Linköping som gjorde 1-0 i powerplay med mindre än minuten kvar av den första perioden. Den andra perioden så tog Skellefteå över mer och mer och tryckte på för en kvittering men målet uteblev och även Linköping hade farliga kontringsmöjligheter.
Den tredje perioden var Skellefteå"s från start till mål. Enda felet var att pucken inte gick in bakom Marcus Högberg som gjorde en kanoninsats i målet. Skellefteå tryckte tillbaka Linköping och vann skotten med 17-4 i den sista perioden men inget mål kom och Linköping kom undan och vann med endast 1-0.
Detta gjorde att Linköping nu reducerade matchserien till 1-3. Men historien talar emot Linköping, då ett lag aldrig har vänt ett 0-3 underläge till 4-3 i ett slutspel.

De tidigare matcherna har slutat med Skellefteå seger:
Match 1: 3-0 i Skellefteå Kraft Arena. Där var Skellefteå det bättre laget och hade full kontroll på matchen efter sin 2-0 ledning.
Match 2: 2-8 i Cloetta Center. Där var det en total överkörning från Skellefteå"s sida och Linköping var aldrig nära i den matchen.
Match 3: 4-1 i Skellefteå Kraft Arena. En match där Linköping tog ledningen med 1-0 men efter en onödig utvisning och spel 5 mot tre för Skellefteå så vändes matchbilden till hemmalagets fördel som kunde komfortabelt vinna med 4-1.
Noterbart under denna semifinalserie är att det har blivit ett mål innan tio minuter spelade i tre av dom fyra matcherna. Då i den senaste matchen målet kom efter dryga 19,00 minuter spelade av den första perioden.

Historia:
Lagen möttes fem gånger i grundserien. Det slutade i fyra segrar för Skellefteå och en för Linköping.
25.02.14 SHL Linköping Skellefteå 6 : 5
(5 : 5)
23.01.14 SHL Linköping Skellefteå 2 : 4
23.11.13 SHL Skellefteå Linköping 5 : 2
12.11.13 SHL Linköping Skellefteå 3 : 4
05.10.13 SHL Skellefteå Linköping 4 : 2

Kommentar:
Linköping går ut med att laget måste göra årets bästa bortamatch för att vinna kvällens fight. Samtidigt som Skellefteå menar att laget ska gå ut med ett högt tempo direkt i matchinledningen och sätta prägel på matchen.
Jag kommer välja att testa mål innan 09.59 i den första perioden på grund av:
Skellefteå kommer gå ut med ett rasande tempo och trycka tillbaka Linköping och vad jag ser det så måste Linköping reda ut stormen via att antingen hålla tätt dom första tio minuterna eller att lyckas gå på kontring och göra det första målet så det är Skellefteå som måste jaga och inte Linköping.
För om Skellefteå kommer göra första målet då kommer Linköping bli tvungna att lämna sin grundtaktik på defensivt tänk och måste lyfta framåt.
Sen att det har blivit ett mål innan 09.59 i tre av dom fyra första matcherna i den här semifinalserien.
På Skellefteå"s fem matcher i slutspelet så har det blivit minst ett mål innan klockan passerat 09.59 i fyra av dom fem matcherna.
Nej jag kommer välja att spela på ett tidigt mål i matchen då ett laddat Skellefteå vill avgöra detta och ta ner Marcus Högberg på jorden.
Mina spel blir därmed mål innan 09.59? Ja till 1,80 på Unibet och testar även en liten slant på över 1,5 mål i den första perioden till 2,06 på Betsafe .

  Speltips Odds
Tampa Bay Lightning - Toronto Maple Leafs
NHL, Ishockey
1,85
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05

Skador & Avstängningar