29 gånger såsen klickas in!

2 Februari 2017 - 12:25
Naturligtvis inget all in-spel som presenteras, men såväl ett kul lir att följa under kvällens hockeymatcher.Johan Sjödell-Wiklander, kanske den mest sympatiske och trevlige ishockeyspelare jag någonsin träffat (bortsett från Per Edblom, såklart, som står i en klass för sig) och min forne granne i Örebro.
Under några säsonger så bildade han tillsammans med Conny Strömberg och Henrik Löwdahl kanske Örebros Hockeys kanske bästa kedja någonsin (miljonkedjan inräknad), där han sprutade in poäng.
Under debutsäsongen i SHL mest en roll i checking line, numera i formationer som ska prestera poäng. Även om Örebro varit något sånär halvkass på den biten under den här säsongen, som vi alla vet.
Får även mycket speltid i powerplay, vilket såklart ökar möjligheten att göra mål. Att han dessutom är en av få spelare i laget som vågar ta det smutsiga jobbet framför kassen där många av dagens mål bökas och stökas in ska inte heller förringas.

Han känns hetast i Örebro idag. Med vilja och hjärta för klubben. Har redan gjort lika många mål (6) som under hela förra säsongen. I ett Örebro som är klart sämre än i fjol, ska tilläggas.

Och min tanke är lite så här:

50-50 vilket lag som gör första målet mellan KHK och ÖHK ikväll.
Nu när Örebro har tunga skador på offensiva pjäser så ser jag Wiklander som en absolut tänkbar målskytt för Örebro. Får Örebro bara matchens första numerära överläge så kommer han ha minst ett avslut mot/på mål. Vilket inte gör ont till 29,00.
Såg matchen mot Färjestad där han bara skulle raka in pucken i öppet mål i PP, men där den där norrmannen, som egentligen borde åka skidor på längden i stället för att spela hockey, slängde sig raklång mot det öppna målet och räddade mirakulöst.
Bättre lycka ikväll för den gode Johan?
Ja, både hjärna och hjärta säger det.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA WIKLANDER FÖRSTA MÅLSKYTT TILL 29,00!

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA WIKLANDER FÖRSTA MÅLSKYTT I MATCHEN TILL 7,50!


KLICKA HÄR FÖR ATT SAMTIDIGT HÄMTA DIN UNIKA R&K-BONUS PÅ 150 %

Hur själva matchen slutar?
Ja du, ingen jävla aning ...
4 Kommentarer
Full sula i bland annat både Premier League och SHL den här tisdagen, vilket betyder späckat spelutbud direkt så här i början på veckan.

Från England ser det ut så här:

Arsenal v Watford
Bournemouth v Crystal Palace
Burnley v Leicester
Middlesbrough v West Bromwich
Sunderland v Tottenham
Swansea v Southampton
Liverpool v Chelsea

Från SHL så här med flera betydelsefulla matcher:

Brynäs v Skellefteå
Djurgården v HV 71
Leksand v Linköping
Malmö v Luleå
Rögle v Växjö
Örebro v Färjestad

En tisdag lite utöver det vanliga, utan att överdriva det minsta.
Och då får du som exklusiv R&K-besökare den här smällkaramellen.

Unibet bjuder alla Rekatochklart-läsare på en helt unik bonus!
Obs! Erbjudandet gäller en kort tid - så passa på innan det unika erbjudandet försvinner!

Få 150% bonus upp till 1500 kr extra att spela för!

Om du sätter in 100 kr får du 150 kr bonus, totalt 250 kr att spela för. Sätt in 1000 kr för att få hela bonusbeloppet på 1500 kr. Då får du hela 2500 att spela för!

För att få denna unika bonus måste du trycka här!

Regler och villkor för bonusen?

Klicka här för läsa alla detaljer
4 Kommentarer

Han gör mål - till 3,80!

27 Januari 2017 - 19:29
FA-cup helg vilket säkert känns stentrist för vissa, men mer uppiggande för andra. Dvs för de bra fotbollsspelare som inte får så mycket speltid i ligan pga ännu bättre spelare på den spelarens position. Om någon nu hängde med där.

En sådan ung spelare är Harry Winks i Spurs. I mina ögon potential för att bli ordinarie landslagsman om 3-4 år.
20-åringen får naturligtvis väldigt sparsamt med speltid i ligan, men desto mer när det kommer till cupspel.
Har t.ex startat lika många matcher i Champions League som i ligaspelet den här säsongen.
Kane står i 1,43 som målskytt mot Wycombe. Det är ett rätt trött odds då han inte ens är uttagen i matchtruppen utan vilas till matchen mot Sunderland, han med några fler.

Harry Winks kommer däremot med garanti att starta matchen. Bra fart när han kommer in i straffområdet. Helt okej på huvudet och kan använda bägge fötterna.
Spurs som lär trampa runt på kanterna med Trippier och Davies som lokomotiv under matchen lär hitta en Winks som smyger med bakifrån både en och två gånger. Och när motståndet heter Wycombe så vill jag ju tro att de där "en och två gånger", säkerligen blir det dubbla.
Kort och gott, jag tror att unge herr Winks kommer att ta chansen från start genom att göra mål mot detta undermåliga motstånd till trevliga 3,80!

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA HARRY WINKS MÅLSKYTT I MATCHEN TILL 3,80!

Och för er som vill se matchen tillsammans med ett par andra bataljer som också streamas får chansen här:

13.30 Fotboll
Liverpool v Wolverhampton

16.00 Fotboll
Chelsea v Brentford
Lincoln v Brighton
Tottenham v Wycombe

18.30 Fotboll
Southampton v Arsenal

KLICKA HÄR FÖR ATT SE OCH LIVESPELA PÅ FA CUPMATCHERNA!


Och till sist. För er som kanske hatar att se Spurs, så lovar jag att det finns en vinning att slå på matchen ändå, för när ett stycke (med betoning på STYCKE) Adebayo Akinfenwa finns på banan så finns det ALLTID en anledning att titta.

0 Kommentarer

Roligt Brynäs-spel till 3,20

19 Januari 2017 - 00:58
Sedan Örebro tog klivet upp i SHL så har de besökt Gävle vid nio tillfällen. Åtta matcher i ligaspel och en träningsmatch.
Hur det har gått?
Tja, sisådär. För att vara mild i beskrivningen.
Örebro har alltså lyckats med konststycket att vinna exakt noll matcher där uppe. Och då inte heller efter förlängning eller straffar. På NIO spelade matcher.
Det ska också påpekas att de senaste säsongerna så har Brynäs och Örebro hållit ungefär liknande klass. På ett ungefär, alltså.
Så är det inte riktigt nu. Medan Brynäs har tagit ett jättekliv framåt så har Örebro i stället tagit ett jättekliv åt motsatt håll. Det kommer med all sannolikhet att bli ett ovisst kval framåt våren så Leksand inom 2-3 veckor har klivit förbi.

Nu saknas också kaptenen Viktor Ekbom. En jätte till defensiv pjäs med mycket istid. Även om han inte har haft sin bästa säsong så kommer Örebro få spela med någon ännu sämre, naturligtvis. INGET som direkt gynnar när Brynäs väntar på i Gästrikland.
Ett Brynäs som ger mig magont bara jag tittar på topp-20 i poängligan.

4. Lindblom
9. Jensen
11. Clark
12. Westerholm
20. Paille


Fem gubbar topp-20. Utan att titta till en extra gång så kan jag ju svära på att ingen annan klubb kan mäta sig med detta.
Och nu ska dessa möta SHL:s kanske sämsta lag just nu. Inte sämsta lag överlag. Utan just nu. Med självförtroendet kört i i botten och nu också med kaptenen skadad.

Jag vet hur det brukar se ut uppe i Gävle. Och med tanke på förutsättningarna nu så känns det väl tyvärr som om det kan sluta ungefär som brukligt.
Testar därför den här roliga varianten:

Brynäs v Örebro
Brynäs mål i alla tre perioder
3,20

KLICKA HÄR FÖR ATT HITTA SPELET!


Och för den som vill se matchen;

Brynäs v Örebro Ishockey
19.00


KLICKA HÄR FÖR ATT SE OCH LIVESPELA PÅ MATCHEN!
0 Kommentarer

Se Sevilla v Real & Viola v Juve

15 Januari 2017 - 20:31
20.45 dundrar de igång, de båda toppmatcherna.
Med lite finess kan du se båda samtidigt.

20.45 Fotboll
Sevilla v Real Madrid

20.45 Fotboll
Fiorentina v Juventus

KLICKA HÄR FÖR ATT SE OCH LIVESPELA PÅ BÄGGE MATCHERNA
Fler inlägg: