IB.
IB.

Speltips!

6 April 2013 - 19:00
11 sekunder. Ja, så många sekunder var Storvreta från en final senast. Hannes Öhman hade öppet mål med några sekunder kvar men lyckades på något sätt pricka både ribban och stolpen. Bortaplan har inte varit Storvretas melodi. Jag har sett de flesta matcherna i slutspelet och det har konstigt nog vart en extrem skillnad på hemma- och bortaplan.

Hemma i Fyrishov har man varit totalt överlägsna mot Dalen. Första matchen tog man hem enkelt med 7-4 trots att man tappade 5-0 till 5-4. Men det var grova misstag som låg bakom dem målen vilket aldrig lär ske igen. Andra hemmamatchen vann man med hela 8-2. Snacka om att det var klasskillnad då.

Jag har ju nämnt att Sundstedt och Berggren varit borta vilket dem är nu också. Men man har bevisat för mg och alla andra att dem är Sveriges bästa lag, även utan dem. Förstafemman har vart ruskigt bra senaste 2-3 matcherna. Stenberg bara öser in poäng nu. 5p i senaste hemmamatchen där han gick 7-0 i plus/minusstatistiken. Han gjorde även 5p senast borta mot Dalen. Matchen hade knappt gått 13 minuter innan Stenberg hade gjort 3+1. Han är fruktansvärt het nu tillsammans med Hannes Öhman och Mika Kohonen.

Dalen har en världsspelare i Ketil Kronberg. En spelare som Storvreta har lyckats ta hand om. Han har haft det svårt mot Storvretas kompakta försvar. Det är tufft att möta Storvretas två första femmor. Tredjefemman har man inte gett lika mycket speltid vilket är ett måste om man ska nå final.

Hemma i Fyrishov har man haft lätt för Dalen denna säsong. 7-3, 7-4 och 8-2 har siffrorna stannat på. Storvreta siktar på sin 4:e raka final där Falun väntar. 2600 Uppsalabor sökte sig till förra hemmamatchen. Under söndagskvällen tror jag vi kommer upp i hela 3000. Storvreta har stor fördel i denna match. Jag tror på en ren överkörning. Dalens backar kan vara det sämsta jag sett i ett slutspel så här långt. Spelar 2/5 units på Storvreta (-2,5) till 2,00 hos Nordicbet.

Vi har även ett långtidsspel på Falun som Svenska Mästare till 4,00 som lever ordentligt då man säkrade finalplatsen under fredagskvällen. Om vi säkrar upp det nästa vecka får vi låta vara osagt så länge. Vi får se hur oddsen landar. 4,00 kan vara otroligt värt att ha helt och hållet.

Speedwaysäsongen har som ni märkt börjat. Under fredagskvällen drog vi in en storvinst genom Hans Andersen till 2,75. Än så länge årets största vinst som förhoppningsvis är starten mot säsongens mål. Delvis 100 units plus som förra säsongen. Engelska ligan är igång i full fart och det körs matcher nästan varje dag. Många spel hinner jag omöjligt motivera här på bloggen utan släppt kvickt via twitter. Hur som helst så kommer jag göra allt för att spelen når ut till så många som möjligt.

Bjarne Pedersen Över 9p @1,83 bet365

Pedersen har börjat säsongen helt lysande. 9p (b), 14p (h) och 11p (b). Som ni vet är det en stor skillnad på hemma- och bortaplan. Bjarne Pedersen körde in hela 14p av 15 möjliga i senaste hemmamatchen. Idag åker han tillsammans med urusla Timo Lahti i två heat. Han kommer även få möta motståndarnas reserv, vilket är urusel också. De väntar några tuffa i heat i hans fjärde samt i nomineringen. Där stöter han på Woffinden och Lindgren. Men har givetvis fördel av hemmaplan. Bjarne Pedersen bör samla ihop ca 11-12p idag tycker jag. Spelar 2/5 units på Bjarne Pedersen Över 9p till 1,83 hos bet365.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tromsö - Vålerengen
Fotboll - Eliteserien - X2
1.70
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.96
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Skador & Avstängningar