IB.
IB.

Eurosport Best Pairs

8 Juni 2013 - 10:19
Eurosport Best Pairs (Vinnare) - Australien @13,00 bet365

Då var det äntligen dags. Sju länder ska göra upp om vem som har de bästa paråkarna. Här ska vi ha klart för oss vilka regler som gäller. Här är det inte det vanliga poängsystemet som gäller. Poängen delas ut enligt följande: 4-3-2-0. Det land som har mest poäng efter 21 grundheat går direkt till final. 2:an och 3:an kör en semifinal.

Polen - Tomasz Gollob och Jaroslav Hampel (Reserv: Miedzinski)

Sverige - Andreas Jonsson och Antonio Lindbäck (Reserv: Peter Ljung)

Ryssland - Emil Sajfutdinov och Grigorij Laguta (Reserv: Artiom Laguta)

USA - Greg Hancock och Ryan Fischer

Tjeckien - Ales Dryml och Matej Zagar (Reserv: Tomas Suchanek)

Danmark - Nicki Pedersen och Michael Jepsen Jensen (Reserv: Hans Andersen)

Australien - Chris Holder och Dave Watt

Vad talar då för att Australien ska vinna denna tillställning? Australien har en otrolig laganda. Holder och Watt är två otroligt duktiga paråkare. Chris Holder åker ruskigt bra för tillfället. Senast i Polen åkte han in hela 17+1 (MAX) för sitt Unibax Torun, på hemmaplan.

Något som är ännu bättre är att denna tävling körs just i Torun, på Holders egna hemmabana. Nyckeln blir givetvis att undvika så många nollor som möjligt. Jag tycker att Holder absolut ska vara favorit i samtliga heat och även ge Watt så bra läge som möjligt. Heatsegrar för Holder ger alltså 4p och chansen ska vara stor att Watt kniper 3:an eller 2:an.

Största utmanarna är givetvis Polen och Ryssland. Sajfutdinov åker riktigt bra nu. Dock så levererar han endast i Grand Prix. I ligorna går det faktiskt lite tyngre. Laguta är upp och ner. Som par är det givetvis ett vasst par i denna tävling. Hampel och Gollob då. Sjukt svårt att säga vart vi har dem. Deras lägsta nivå kan vara uruselt. Ibland tar Gollob mycket poäng för att nästa dag ta 1-2p. Gollob och Holder kör för samma klubb så det är även hemmaplan för honom. Hampel visar också blandad form. Körde magiskt förra veckan. Frågan är hur laddad gringubben Gollob är på denna tävling. Betyder det något för honom? Danskarna då. Pedersen är långt ifrån återställd med sin brutna arm. Tycker danskarna har för ”klent” lag för denna tävling. Sveriges förare har en fruktansvärt dålig form. Kommer inte blanda sig i detta.

Slutsatsen blir, om jag får sträcka ut tunga lite extra, blir att det kommer stå mellan Ryssland och Australien. Holder ska gynnas stort av att det är hans egen hemmabana. Förhoppningsvis åker Watt bra med hjälp av Holder. 12,00 är på tok för högt för ett så duktigt par. Hade sett ett odds på kanske 3-4 gånger pengarna, inte 12. Spelar 1/5 units på Australien som Vinnare till 12,00 hos bet365.

TWITTER
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar