IB.
IB.

Halvtidsvila!

20 Juni 2013 - 14:22
Det börjar väl närma sig halvtidsvila i årets speedwaysäsong. Man börjar närma sig hälften i de flesta ligorna nu och även i Grand Prix. Tittar vi närmare på Grand Prix så ser det väldigt ljust ut för vår ryske favorit Sajfutdinov. Har ett försprång på 11p ner till Tai Woffinden, med 6 deltävlingar kvar. Jag vet att flera av er råkade spela fel när vi satte Sajfutdinov som vinnare i två deltävlingar. Flera spelade Sajfutdinov som total världsmästare till ca 15,00. Det är dags för er att börja säkra upp honom. Då kan det vara smart att leta högsta odds på Woffinden och Holder. Helt frivilligt att säkra upp om man vill det. Men 6 deltävlingar tror jag att han faktiskt håller undan. Han storsatsar på Grand Prix vilket märks rätt tydligt. Han levererar ingenting i ligorna och börjar bli petad i sina klubbar så poängen uteblir. Största utmanarna är givetvis Woffinden och Holder. Är det några som kan plocka in dessa poäng är det dessa två. Holder avslutar också på sin hemmabana i årets sista deltävling. Men förmodligen har Sajfutdinov redan avgjort detta om inget tråkigt händer. Årets Grand Prix är väldigt oviss och alla slår alla. Som svensk är det ju tråkigt att se samtliga svenskar under direktplatserna. Det gäller att komma bland de åtta främsta. Ser inte så ljust ut.

Innan säsongen startade så hade vi ett stort mål. Gå +100 units. Efter halva säsongen ligger vi på +69,16 units vilket jag är otroligt nöjd med. Vi har gått plus på samtliga ligor men den som sticker ut mest är Grand Prix. Sajfutdinov och Woffinden har självklart bidragit en hel del med sina överlägsna vinster till 15,00, 10,00 och 11,00. Andra halvan brukar oftast gå lite lättare då man vet vart man har förarna. Sen stundar min allra största favorit, LAG-VM! Kommer aldrig glömma ”plankorgasmen” när Danmark körde in guldet till 9,00. Det är den glädjen som driver en att skriva här på R&K. Fantastiskt.

Närmast väntar Grand Prix Challenge. Det kommer köras två tävlingar under lördagen. Ena tävlingen körs i Ersberg och den andra i Lonigo. Storfavorit är givetvis Niels K Iversen som kör på sin hemmaplan i Ersberg. Givetvis kommer han utmanas av andra hungriga förare. Vi hittar bland annat en till hemmaförare i Kasprzak som verkligen har hittat formen senaste veckorna. En förare som faktiskt bör kunna blanda sig i toppstriden är Kenneth Bjerre som verkligen har hittat formen. Han kör in heatseger efter heatseger just nu. Svenska Spel sticker ut en hel del och ger faktiskt hela 11,00 på Kenneth Bjerre. Tycker ett korrekt odds bör vara ca 4,00.

I Lonigo hittar vi en jämnare tävling på förhand. Zagar får väl stå som favorit men kommer absolut utmanas utav förare som Janowski, Jepsen Jensen och Pavlic. Kan eventuellt Smolinski blanda sig i? Inte omöjligt, men då måste han visa formen han hade för ett par veckor sen. Vi får invänta och se om det dyker upp spel på dessa två tävlingar. Det kör som sagt speedway varje dag så håll utkik här och på twitter. Tyvärr har det kommit in en del kommentarer angående bolagen som sänker spelet på några sekunder. Ibland hinner det inte ens gå en minut innan oddsen är sönderspelade. Det är tyvärr inget jag kan göra åt längre. Sköt om er!
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Skador & Avstängningar