IB.
IB.

Sirius x2!

5 Juli 2013 - 22:18
Våra Uppsalahjältar ångar verkligen på mot Superettan. I seriefinalen körde man verkligen över Dalkurd med dunder och brak. Siffrorna slutade med hela 4-1 och det med skyttekungen Moses Ogbu avstängd. I den matchen var man verkligen målfarliga hela tiden. Man visade att man är för bra för D1N och man skulle idag absolut ligga i mitten av Superettan. Stjärnspelarna som Arneng och Runnemo levererar i varje match och visar varför dem ska ta upp Sirius till Superettan.

1. IK Sirius FK 10-2-0 36-6 32p
….
13. Sandvikens IF 2-4-6 11-16 10p

Till bortamatchen mot Sandviken får man tillbaka sin skyttekung Ogbu vilket är positivt såklart. I övrigt har man inga avbräck som har rapporterats tidigare.

I bortalaget Sandviken är det lite småstrul inför matchen. Man ligger näst sist i tabellen och är det något som knackar så är det målskyttet. Efter 12 omgångar är man näst sämst framåt med endast 11 gjorda mål. Andrew Stadler (5 mål) är det som står för målskyttet för Sandviken. Kommer inte vara några problem för Sirius starka mittlås att styra bort honom. Till matchen mot Sirius saknas kapten Åberg som är avstängd efter ett rött kort borta mot Vasalund. Även Öhagen är borta från denna match. Man ha även frågetecken på andra spelare men det är inga större spelare som vi ska lägga fokus på.

Jag har sett Sirius rätt mycket i år och man är ett överlägset lag som öser på framåt och har ett mycket stabilt mittlås. I denna match ska man göra minst 3 mål framåt och då ska handicapspelet gå in.

Huvudspelet:
IK Sirius FK (-1,5) @1,75 bet365 (3/5)


Uppsala har även ett topplag på damsidan. Sirius damer leder Elitettan. Idag möter dem Limhamn Bunkeflo i en returmatch. Dem möttes för ett par dagar sen på LB07 hemmaplan. En match som Sirius vann mycket enkelt med 2-1. Ja, det var en enkel seger där LB07 reducerade på övertid. Har surrat med spelare i laget och Sirius hade full kontroll på matchen. Sirius är ett lag som har mycket boll och rullar runt en del. Det spelet stördes enormt mycket då deras naturgräs var långt ifrån klippt. Denna match kommer inte att spelas på Studenternas utan på Lötens konstgräs vilket är en mycket stor fördel för Sirius damer.

Inga avbräck hos Sirius utan man kommer till start med sina skyttedrottningar Jansson och Storck. Sirius har en komplett lag rakt igenom med många U-19 och U-23-spelare. Sirius har gjort 27 mål denna säsong och bara släppt in ynka 5 mål. I år går man upp till Damallsvenskan. Sirius kommer givetvis dominera denna match från start. Gör man 2 mål komfortabel på bortaplan med dåliga förutsättningar så kan man mycket väl göra bra mycket mer på Löten imorgon.

Huvudspelet:
IK Sirius FK Damer (HT/FT) 1/1 @1,61 bet365 (3/5)

Långskottet:
Resultat: 6-0 @41,00 bet365

Dagens dubbel:
IK Sirius FK (-1,5)
IK Sirius FK Damer (HT/FT) 1/1
Odds: @2,80 bet365 (2/5)

För fler speltips och frågor så finns jag på twitter.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05

Skador & Avstängningar