IB.
IB.

Elitserien, Sverige

23 Juli 2013 - 15:26
Vilken form vi är uppe i nu. 13 vinster på 15 senaste spelen. I lördags satte vi Polen som Världsmästare till fina 2,70. Den vinsten innebär att vi lyckades komma upp i vårt säsongsmål, nämligen att gå +100 units. Det är dock långt kvar av säsongen så det gäller att vara ödmjuk inför uppgiften och hålla samma nivå hela vägen ut.

Undertecknad var upp till Borlänge i lördags för att se den sprakande fotbollsfesten. Det var seriefinal i D1N mellan Dalkurd v Sirius. Fotbollsfest? Nej. Att Dalkurd får ihop över 1000 personer borta mot Sirius men knappt 300 hemma är en gåta. Hur som helst spelade vi Sirius Asian (-1) vilket inte gick in. Märkligt. Brukar inte skulle ifrån mig så mycket men det här var ett rån utav dess like, men det behöver vi inte ta upp. Sirius är dock klara för Superettan i mina ögon. Man är så mycket bättre än övriga lag i serien. Ska bli otroligt kul att se dem i Superettan nästa år. Tänk er Sirius v Hammarby på Studenternas. Kan bli magiskt.

Man är även på väg att hugga till sig skyttekungen Ahonen ifrån Luleå, som leder skytteliga i norra serien. 400.000:- kostar spektaklet men kan som sagt bli otroligt bra. Men nog om det. Tisdag innebär Elitserien och här kommer ett spel jag gillar skarpt på förhand.

Västervik (-16) v Hammarby @1,80 bet365

Västervik har många förare som har form. Idag har man ett starkt lag på pappret.

1. Ljung
2. Jedrzejak
3. Nermark
4. Andersen
5. Batchelor
6. Davidsson
7. Harris

Ett bra lag på pappret. Det bästa för spelet är att vi hittar Harris på reservplats vilket är ett otroligt starkt kort. Ljung är i en fin form. Batchelor brukar leverera från femman vilket jag hoppas han gör idag.

Hammarby kommer med ett tungt avbräck till denna match. Deras största stjärna Walasek skadades sig i polska ligan nu i söndags och missar matchen. Givetvis ett otroligt tungt avbräck för Hammarby. Istället gör man R/R på honom. Dem kommer såklart inte köra in den poäng som Walasek hade gjort.

1. Walasek (R/R)
2. Max
3. Madsen
4. Karpov
5. Bjerre
6. Aspegren
7. Aldà©n

Som vi ser får Bjerre göra debut för Hammarby. Är väl nästan han med sin form som får agera ledare ikväll. Han är väl den formstarkaste av dessa. Nu är det dock hans första match i Elitserien denna säsong. Hur hanteras det? Karpov är väl det största frågetecknet. Kan köra kanonmatcher för att sedan vara helt urusel. Körde bra här förut för två år sen. Får se hur han klarar sig ikväll. Reserverna håller inte, tyvärr.

Jag tror på kross ikväll. Kan bli upp mot 24-30p på förhand. Men väljer att lira vanlig medelinsats 3/5 units på Västervik (-16) till 1,80 hos bet365 Dels för att man inte vet vad Bjerre och Karpov går för här. Annars tycker jag Västervik ska vinna de flesta heaten.

Ni hittar mig även på twitter (@Johanssons1990)
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 1X
1.70
19:00  Norrby - Helsingborg
Fotboll - Superettan - 2
2.05
19:00  AFC Eskilstuna - Gefle IF
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1,0
1.94
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5
1.72
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50

Skador & Avstängningar