IB.
IB.

Speedway-EM 2013

24 Juli 2013 - 11:37
Vinnare Speedway- EM 2013 - Grigorij Laguta @9,00 bet365

Emil Sajfutdinov
Tai Woffinden
Nicki Pedersen
Grigorij Laguta
Tomasz Gollob

… +10 andra sopförare.

Där har ni startordningen på årets EM. Ett EM där jag har en favorit, Grigorij Laguta. EM körs nu under två månader, lite parallellt med Grand Prix. Jag ska väl inte säga att Sajfutdinov och Woffinden har mest fokus på Grand Prix, men tankarna ligger nog där. EM har en stor prissumma, nästan lika stort som Grand Prix konstigt nog. Men när det gäller pengar så brukar Laguta höja på ögonbrynen. Men hur som helst, motiveringen är inte på den pengakåtaste föraren.

EM avgörs under endast 4 deltävlingar, vilket kommer innebära jämna tävlingar. Tävlingarna körs i Gdansk, Toljatti, Gorican och Rzeszow. Laguta är ryss och kommer absolut dominera på den ryska banan i Toljatti. Sen tillhör han utav de absolut bästa förarna i den polska ligan. Så banan i Rzeszow har han kört på förut och kan riktigt bra. I Gdansk har det utlovats tuff körning vilket absolut bör passa honom. Banan i Gorican är väl lika för alla. En okej bana som prepareras med mycket sant.

Kommer såklart vara tight mellan dessa 5 förare. Tomasz Gollob tror jag tyvärr inte håller hela vägen faktiskt. Han har en tung säsong där största fokusen lär ligga på att hålla sig kvar i Grand Prix. Med tanke på att Laguta har så sjukt bra form så hoppas jag att han tar chansen redan på söndag och skaffar sig ett bra utgångsläge. Gdansk är alltså en polsk bana och här bör han leverera. Pedersen ser jag faktiskt som det största hotet. Han åker för just Rzeszow och har kört för Gdansk tidigare. Sajfutdinov och Woffinden kommer givetvis ligga uppe i toppen också. Lite mer osäker på hur Woffinden bemästrar dessa banor, men han kommer inte göra bort sig.

Jag ser att Laguta absolut har en stor chans att stå som etta efter dessa fyra deltävlingar. Tog 18/18p för Smederna under tisdagen där han spöade Pedersen samtliga gånger. Tycker ett korrekt odds bör ligga på runt 3,50-4,00. Här har vi chans att vinna stort på en vanlig medelinsats. Väljer att spela 3/5 units på Grigorij Laguta som Vinnare av Speedway-EM till 9,00 hos bet365

Ni hittar mig även på Twitter (@Johanssons1990)
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar