IB.
IB.

Extraliga, Polen

15 Augusti 2013 - 14:34
Patryk Dudek (-3) v Lukasz Sowka @2,10 Betsafe

Om vi börjar nämna lite ord om Dudek så är det väl för det mesta bara positiva ord. En förare som ligger uppe i toppen när vi kikar på snittligan i den polska ligan. Åker oerhört bra och tar ofta tvåsiffrigt där. Åker på reservplats vilket ger honom lätta heat.

12/12p
12/15p
14/18p
12/15p

Mer än över 1 månad behöver jag inte sträcka mig. Där ha vi Dudeks facit i den polska ligan i hans fyra senaste matcher. Trivs på reservplat och idag tror jag han kan komma upp i 5 heat. Det är alltid någon förare som underpresterar så då får han ersätta honom. Dudek har några tuffa heat, men han är någon som kan vinna sina heat.

Sowka är också en ung förare men inte lika komplett som Dudek. Har ett snitt på ca 1,200 vilket inte är jätteimponerande på hemmaplan. Idag har han SVINTUFFA heat. Kan inte se han komma upp i mer än 2-3p om jag ska vara ärlig. Har svårt att se att han håller tempot i parspeedway när han ska åka med Walasek. Stöter även på Hampel och Jonsson. Vi får pengarna tillbaka om Dudek "bara" vinner med 3p (om ingen har fler heatsegrar). Dudek bör komma upp i tvåsiffrigt på 4-5 heat. Spelar 2/5 units på Dudek (-3) till 2,10 hos Betsafe och Betsson

Här har vi en jämn match att vänta på förhand. Vi kan börja med att kolla in laguppställningarna.

PGE Marma Rzeszà³w:

9 Nicki Pedersen
10 Dawid Lampart
11 Jurica Pavlic
12 Rafał Okoniewski
13 Grzegorz Walasek
14 Marco Gaschka
15 Łukasz Sà³wka

Falubaz Zielona Gora:

1 Jarosław Hampel
2 Jonas Davidsson
3 Piotr Protasiewicz
4 Krzysztof Jabłoński
5 Andreas Jonsson
6 Patryk Dudek
7 Kamil Adamczewski


Ser vi på förarna så tycker jag att FZG har aningen hetare lag och framförallt jämnare. Hampel är som vi alla vet en världsförare och han leder den polska poängligan helt överlägset. Tappar sällan poäng i Polen. Protasiewicz levererar även han. Hade en fin kväll i tisdags för Indinarerna då han tog 12/12p. Sen har vi Jonsson i Väst 5 som har kommit igång efter sin skada. Den här tävlingen bör vara viktigt för honom för att se hur han står inför helgens Grand Prix. Något som kan avgöra denna match är givetvis Dudek på reserplats. Är det någon förare som har en dålig dag så kan man ersätta den föraren med Dudek vilket bara är positivt. Han måste komma upp i tvåsiffrigt om detta spel ska sitta. Tycker 2,50 är för högt i en sån här jämn match. Tror det kommer avgöras i nomineringen och då tycker jag att FZG har hetare kandidater.

Walasek har blandat och gett nu på slutet. Inte lika het som han var för 2-3 veckor sedan. Pedersen åker alltid bra i Polen och kommer bli livsfarlig. Gäller att FZG snor några poäng ifrån honom idag. Spelar 2/5 units på FZG till 2,50 hos Nordicbet

Ni hittar mig som vanligt på Twitter!
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:05  L V Phantoms - T Marlies
Ishockey - AHL - 1 under 2.5 mål
1.91
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
16:00  Brage - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2 asian hcp +0
1.85
20:45  Real Madrid - Liverpool
Fotboll - Champions League - 1
2.25
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20
17:30  Elfsborg - Trelleborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar