IB.
IB.

Innebandysäsongen 2013/2014

10 September 2013 - 23:00
Vi är nu snart halvvägs in i september månad och speedwaysäsongen börjar närma sig sitt slut. Det är endast två deltävlingar kvar i årets Grand Prix. Serien är redan avgjord då Tai Woffinden har ett bra försprång ner till Emil Sajfutdinov. Nästa deltävling går här i Sverige, närmare bestämt på Friends Arena. Sök biljetter om ni bor i närheten. Är en otroligt stor skillnad att vara på plats. Även ligorna börjar närma sig slutet förutom i England. Men när väl speedwayen börjar närma sig slutet så överlappar vi till innebandyn.

För er som vill ha en inblick hur det gick för mig förra säsongen så har ni det här svart på vitt:

Då har vi inte redovisat Rönnby som vann SM-Guld till det galna oddset 40,00. Kommer nog aldrig hitta ett sådant odds igen. Fin utdelning där en närstående vän till mig satte en tusenlapp på det spelet. Lagom glad kille. Men +63,14 units är jag väldigt nöjd med!

Svenska Spel har släppt säsongsspel i samtliga serier. Förra året var Sirius den absolut största guldgruvan i Allsvenskan Norra. Vann överlägset och ligger nu i Superligan. Samtidigt åkte FBC Uppsala ur serien så denna säsong har vi inget Uppsalalag i Allsvenskan. Kommer säkerligen betyda mindre spel därifrån. Har lite kontakter i olika lag där så det kommer givetvis dyka upp en spela därifrån.

Allsvenskan Norra ska på förhand domineras av Umeålaget Team Thorengruppen. Man hamnade på en andraplats förra säsongen bakom omöjliga Sirius. Har fått ett riktigt bra nyförvärv i Dalens stjärna Peder Bodà©n. Största utmanarna bör väl bli Järfälla och Tyresö Trollbäcken. Järfälla har fått en del spelare från Superligan och ser bra ut på pappret. Bredden är dock ett frågetecken. Rolig innebandy kommer det bjudas på kan jag garantera.

Superligan ser ut att bli en historia mellan Storvreta och Falun. Däremot har jag en outsider i AIK. Kan det vara dags nu för Solnalaget? Har fått in Gaperio Täbys målkung Patrik Hagberg. Läskigt bra forward som verkligen öser in mål. Han och Nilsson kommer bära fram AIK denna säsong. Står i 17,00 som Vinnare. Inte helt omöjligt i mina ögon. Slog bland annat Storvreta i en träningsmatch för ett par dagar sen. Superligan kommer bjuda på bra innebandy och jag kommer leverera en hel del spel. Givetvis en fördel då två Uppsalalag ligger i högsta serien vilket ger mig en del fin insideinformation.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 1X
1.70
19:00  Norrby - Helsingborg
Fotboll - Superettan - 2
2.05
19:00  AFC Eskilstuna - Gefle IF
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1,0
1.94
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5
1.72
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50

Skador & Avstängningar