IB.
IB.

Uppsalalag i farten!

22 September 2013 - 00:35
FBC Uppsala v Rönnby IBK (-2,5) @1,90 Nordicbet

Då var det dags igen att spela emot mo våra Uppsalatjejer. Jag var först tveksam till denna och var inne mycket på underspel. Men med lite insideinformation så har valet blivit annorlunda.

FBC Uppsala är som sagt nykomlingar och den orutinen lyste igenom mot Djurgården. En match som till slut rullade iväg till 8-2. Men man hade över 50 skott emot sig och man hade en storspelande Jennifer Gräll i kassen. Hon är deras absolut bästa keeper och hon fick mycket beröm trots 8 insläppta mål. Jag vet att hon är deras bästa målvakt. Trots det så väljer man att vila henne i denna match. Istället kommer Wallà©n in som inte spelat på flera säsonger. Ser jag som ett klart minus. Dem tränar innan oss och hon har ju sett sådär ut.

Ett till minus är att ordinarie backen Lina Brynö vred om knät mot Djurgården vilket gör att hon missar denna match. Även frågetecken på Cecilia Erngren som varit sjuk under veckan. Hon är en slitvarg och gjorde det ”jobbigt” för Djurgården. Ett klart minus att hon inte är 100%.

Dessa lag möttes i Tinget Cup för inte så länge sen. En match som slutade 6-6 där Rönnby enkelt hade 4-0 för att sedan ställa ut skorna. Men där såg man klasskillnaden. Varför jag vet det? Jag skulle dömt denna match men en av mina domarkollegor fick döma matchen och han tyckte att Rönnby absolut visade mer rutin och självsäkerhet.

Svenska Mästarna tror jag absolut vinner med 1 kasse/period. Hade nog själv satt en lina på -3,5 eller Asian 4. FBC har inte så många spelare som håller Superligaklass, tyvärr. Spelar 3/5 units på Rönnby IBK (-2,5) till 1,90 hos Nordicbet

IK Sirius FK v Nyköpings BIS Söndag 17:00 Studenternas IP

Spel 1:
IK Sirius FK (-1,5) @1,85 Sportingbet (3/5)

Spel 2:
IK Sirius FK Över 2,5 mål @2,20 Sportingbet (3/5)

Spel 3:

IK Sirius FK Över 3,5 mål @4,33 Sportingbet (1/4)

Japp, ännu ett spel på Uppsalagrabbarna väntar. Nej, tre närmare bestämt. Nu är vi där. Dagen då Sirius ska säkra Superettan på riktigt. Att Superettan har varit klart i praktiken vet vi ju men ni ska det bli klart i teorin också. Vad passar då bättre än att säkra den på hemmaplan i en ren seriefinal. Att det är seriefinal bryr jag mig inte om faktiskt. Sirius är numret större än alla lag. Det har varit seriefinal mot Dalkurd t ex och då blev det enkla 4-1.

Sirius har raden 10-0-0 på hemmaplan samt den otroliga målskillnaden 41-7. Hemma på Studenternas har man varit en maktfaktor. ALLA lag blir totalt utspelade här. Till denna match har Sirius ett avbräck och det är lagets motor Johan Arneng. Ja, klart det är ett minus men in kommer senaste målskytten Kerim Mrbati som de allra flesta anade.

Det är ju i stort sett samma saker som jag rabblar om i rek efter rek. Det kommer ju bli nytt säsongsrekord på Studenternas denna dag och det höjer ju givetvis insatsen på grabbarna. Så vi lägger totalt 7 units på dessa tre spel.
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Jonas O. - 2013-09-22 18:57

Seriöst Sirius!! Tack!!

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Donaldson
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.74
19:00  Öster - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5
1.81

Skador & Avstängningar