IB.
IB.

Hockeyallsvenskan

31 Oktober 2013 - 13:52
Almtuna IS v BIK Karlskoga @1,90 Nordicbet

Stort Almtunahjärta hos mig men idag måste jag tippa med hjärnan. Tycker decimalerna är aningen för högt här. Hade förväntat mig runt 1,65-1,70 även om Almtuna är svårspelade i Gränbyhallen.

Jag har sett en del av Almtuna denna säsong och man saknar bland det viktigaste. Nämligen spets. Jesper Olofsson har ju setts som den spelare som ska göra poäng för Almtuna men han är fortfarande skadad. Efter 15 spelade matcher så är Hermansson poängkung i Almtuna. På 8p. Inte så glödhett.

Ska vi se lite positivt så är Fredrik Vestberg tillbaka efter att ha varit skadad ett par matcher. Stora ljumskproblem. Han är långt ifrån hundra med kommer till spel i en helt ny femma. Även busen (Bilic) är tillbaka. Så räkna med minst ett extra powerplay för Karlskoga.

Karlskoga då. Dem är bättre än Almtuna i allt. Placering, boxplay, powerplay, poängmaskiner osv. Två i Allsvenskan skytteliga hittar vi Karlskogagrabben Vesterholm. Kommer vara giftig även ikväll.

Kollar vi formen så talar väl ett spel på Almtuna. Almtuna har 9p på sina fem spelade matcher men ligger trots den fina formen fortfarande på jumboplats. Många vinster har kommit efter straffar. Man slog ”ruttna” Rögle samt Oskarshamn efter straffar. Det som höjer på ögonbrynen är självklart segern hemma mot Västerås senast då det slutade hela 6-0(!). Skulle säga att det var Västerås som slarvade där då man släppte in 3(!) mål i powerplay. TRE. Galet.

Karlskoga har en liten negativ trend med en vinst på de sex senaste matcherna. Dock har man stött på lite bättre lag. Sämst var väl 0-3 hemma mot Rögle senast.

Klart Almtuna har en revansch att utkräva då man förlorade mot Karlskoga i september månad med 5-2. Man slog även Almtuna på försäsongen precis innan seriestart. Då vann man med 6-2. Fördel Karlskoga ikväll. Spelar 2/5 units på Karlskoga till 1,90 hos Nordicbet

Twitter: Johanssons1990
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tromsö - Vålerengen
Fotboll - Eliteserien - X2
1.70
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.96
19:12  Lopp 3: Fidagu U.R.
Trav - Halmstad - Vinnare
2.30
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05
21:00  Montreal - LA Galaxy
Fotboll - MLS - Zlatan målskytt
2.15

Skador & Avstängningar