IB.
IB.

Superligan Damer 10/1

9 Januari 2014 - 21:12
FBC Uppsala v Sala Silverstaden IBK @1,90 Svenska Spel

Då var det dags att spela på laget som vi spelat emot med rätt så stor framgång. Denna match tror jag stenhårt på våra Uppsalatjejer. Förutsättningarna är enkla. En ren jumbofinal. Det sista laget åker ur serien direkt medan det näst sista laget får kvala sig kvar. Uppsala ligger sist på 6p medan Sala ligger två poäng före på 8p.

Nu väntar ÅRETS VIKTIGASTE match för båda lagen. Uppsala kommer med en väldigt bra känsla i truppen då man i senaste omgången ”körde över” Svenska Mästarinnorna Rönnby på bortaplan. Det gjorde man trots att deras mest fysiska back Krantz och poängdrottningen Wiki började på sidan. Till denna match är båda tillbaka fullt ut. Man har fått mycket kritik för att man inte har spelat sin bästa målvakt under hela säsongen men till denna match ska förstamålvakten Gräll stå vilket är mycket positivt. Hon får mycket beröm i de matcher hon står i, framförallt i senaste matchen mot Rönnby. Där har vi en vinnarskalle.

På minussidan hittar vi endast Gabrielsson som har varit sjuk. Hon börjar på sidan men kommer garanterat få komma in. Den spelaren sätter man inte på sidan en hel match.

Uppsala har spelat ”bra” senaste tiden trots större förluster. Mot Djurgården var de jämt ett tag men sista 3 minuterna av matchen släpper man in 5 mål. Det var som sagt mot en av giganterna Djurgården. Uppsala har spelat jämna matcher mot lag som Sala har blivit mosade av. 2-3 mot Karlstad är ett exempel. När vi väl tänker på det sättet så kan man ju nämna att Rönnby slog Sala med hela 8-0 på Salas hemmaplan, samma Rönnby som Uppsala vann över senast.

Jag rekade denna match på hösten också. Då hade Uppsala en stor chans att vinna matchen men i tredje slarvade man i powerplay och släppte in ett mål vilket gjorde att man förlorade. Det misstaget gör man aldrig igen. Man är bättre nu än vad man var då. Man möttes som sagt i kvalet för ca 9 månader sen och då vann Uppsala tämligen enkelt.

Sala har två spelare att se upp med. Emelie Björklund är deras överlägset bästa spelare. Även bekanta Rengren känner Uppsala till mycket väl så där ser jag inga större problem att plocka bort henne.

Med medhåll från vissa andra som är rätt insatta i denna serie så ska Uppsala plocka hem denna match. De är bara en sådan fredagskväll då man vinner. Jag vet och jag känner det. Tycker 1,90 är aningen högt och jag skulle kunna tänka mig runt 1,60-1,70 istället. Mycket tabelltittande här. Investerar 3/5 units på FBC Uppsala till 1,90 hos Svenska Spel . Nu hittar vi 8:e raka vinsten!

Ni hittar mig även på twitter för fler spel och kommentarer.
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
rekatochklart - 2014-01-10 07:12

Wibbes analys av matchen:


Dags för en liten minicomeback då tiden och orken inte funnits med rekar !

Men nu är det dags, och det kommer (tyvärr) bli en motrek mot IB, absolut inget maktkampförsök här, utan han har gjort fina resultat och jag själv har ryggat han ett par ggr med fina resultat !

Medans IBs info ligger hos Uppsala ligger min info hos Salaspelarna,och efter ett kortare snack idag så tuggas det taggtråd inför denna fight, vinst och direktnedflyttning är som bortblåst,

Sala ställer upp med helt ordinarie lag, och startar denna match på 2 femmor, varför inte tränare Nygårds gör det fler ggr är för mig ett stort frågetecken ,för Sala sitter inne med flera klasspelare, Emelie Björklund och Melina Folmerz måste ju snudda landslaget, att sedan Madde Jonsson och Anette Lundin är med igen efter deras thailandsresa är ett stort plus, där har du 4 spelare som jag tror tar plats i serieledande Kais Mora, och i mål ser vi den duktiga Visnievska, varför dom snurrar på målvaktsposten är ett ÄNNU större frågetecken , visnievska är solklart bättre ! såg Sala mot Kais Mora här i Mora, och matchen stod oc vägde sjukt länge, Sala spelar ett fartfyllt spel där dom backar hem och har sylvassa kontringar ! självklart är det Uppsala som har pressen på sig med tanke på hemmafördelen, det tror jag passar Sala perfekt ! klasspelarna avgör detta !

2,60 får vi hos bet365 och det är taget direkt !


blir spännande imorgon

matchstart 1900

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
13:30  Kazzinc Torpedo - Bars
Ishockey - VHL - 1
1.60
17:30  Kashima - Real Madrid
Fotboll - Klubblags-VM - BLGM
2.00
18:30  IBF Falun - IBK Dalen
Innebandy - Superligan - Under 12,5 mål
1.90
18:30  Odin 59 - Heerenveen
Fotboll - Holländska cupen - 2 asian hcp -1,5
1.80
19:00  Rögle - Brynäs
Ishockey - SHL - 1 hcp -1,5
3.80
20:30  Bayern München - RB Leipzig
Fotboll - Bundesliga - 1/1
1.95
20:45  Chelsea - Bournemouth
Fotboll - Ligacupen - BOU över 3.5 hörnor
1.89
20:45  Chelsea - Bournemouth
Fotboll - EFL CUp - HT/FT 1/1
1.83
16:30  Botosani - Calarasi
Fotboll - Liga 1 - 1
1.88

Livestreaming