IB.
IB.

Superligan 15/1-13

14 Januari 2014 - 11:52
Innebandysäsongen rullar på riktigt bra nu. Vi låg minus för en månad sen men med våran storform så har vi jobbat upp oss en hel del och ligger nu på hyfsat mycket plus. Tänkte även uppdatera våra långtidsspel som vi sitter på.

- Team Thorà©ngruppen (2,00) ligger just nu på en tredje plats, 5p efter serieledarna Kais Mora. Snart ska alla topplagen börja möta varandra och jag tror inte Kais Mora kommer hålla hela vägen.

- Karlstad IBK (5,50) leder sin serie överlägset. Här kommer det till 99,9% ramla tillbaka (+16,5) units. Vilken makalöst vinst. Leder Allsvenskan Södra med 12p!

- AIK (18,00) leder Superligan just nu. Har varit riktigt bra men vi sitter ju inte på grundserien utan som Vinnare i hela slutspelet. Men några 18,00 ser vi inte längre, snarare 3-5,00. Här kan man säkra eller gå bra mycket mer plus senare i slutspelet.

Det är fullt med matcher under veckan i Superligan och jag tycker mig ha hittat ett bra spel på förhand. Ett spel som i Sirius ögon har suttit 16 av 17 gånger. Sexton av sjutton!

IBF Falun v IK Sirius IBK (+4) @1,88 Nordicbet

Älskar när bolagen bara stirrar sig blint på tabell och lagnamn. Det tycker jag vi ska utnyttja. Att Falun ska vinna med hela 4 mål med dagens förutsättningar ser jag inte som troligt.

- Falun har varit rent ut sagt helt j*vla bedrövliga senaste tiden. Endast 1 vinst på de 5 senaste matcherna. Den vinsten kom senast hemma mot urusla Växjö då man avgjorde (8-7) med endast två sekunder kvar. Inte direkt imponerande.

- Senast var Faluns stjärncenter Alexander Rudd avstängd inom klubben då han gjort något olämpligt. Frågetecken på honom även nu. Coach avgör om han ska få spela efter sitt misstag.

- Falun har haft väldigt svårt med sitt försvarsspel. Det har runnit in väldigt mycket mål bakåt. Något som inte är så bra när anfallsspelet har knackat. Man lever som sagt på Calante Carlström och Enström. Men när dem har det tufft så funkar inte mycket.

- Sirius har inte en lika bra förstafemma som Falun men man har en bredare trupp sett över 2-3 femmor. Sirius var brutalt bra mot Dalen och den effektiviteten har man inte sett förut. Sirius spelar jämnt mot de allra flesta lagen och tappar sällan stora underlägen.

- Sirius har Superligans bästa målvakt för tillfället. Man har en förstafemma med Bröderna Johansson (som spelat i Storvreta och vunnit massa guld) och Berlin. En Berlin som har en monsterform och fullständigt öser in mål. Man har även ett powerplay med denna femma som är äckligt bra.

- Som sagt så tror jag inte på någon kross av Falun imorgon. Frågan är om man ens vinner?

- Sen en stor faktor till er statistiknördar. Sirius har 1 gång på 17 matcher förlorat med mer än 4 mål. Det var mot serieledarna AIK förra året. EN GÅNG!

Spelar 3/5 units till 1,88 hos Nordicbet

Twitter - @Johanssons1990
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
17:30  Spartak Moskva - N Novgorod
Ishockey - KHL - Över 4,5 mål
1.88
18:00  Sverige - Norge
Handboll - Handbolls-VM - Sve över 27,5 mål
1.75
20:30  Juventus - Chievo
Fotboll - Serie A - 1 & under 3,5
1.83
21:00  Eibar - Espanyol
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
1.73
10:30  Tiafoe - Nadal
Tennis - Australian Open - Tia +8,5 games
1.86
21:30  Getafe - Valencia
Fotboll - Copa del Rey - BLGM
2.15

Livestreaming